| نویسنده |
پیغام |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4967 اعتبار کسب شده: 9911 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 07 خرداد 1383، ساعت 4:58 |
|
 |
4 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
بلي امروز ميخواهم مطلب مهمي را براي شما عزيزان دل برادر باز کنم و آن موضوع راه هاي رسيدن به خدا هست. براي هر نفر از ما ها راهي هست براي رسيدن به خدا مثلا براي شما عزيز دل برادر که با کله رفته ايد در مانيتور يک راه هست و براي شما هم نه با اون بغليت هستم براي شما هم يک راه است براي رسيدن به خدا. اما آن راه کدام راه است؟
بلي مطلب مهم ما هم همين است , شناخت راههاي رسيدن به خدا .
يکي از راههاي رسيدن به خدا نوشتن ميباشد عزيز دل برادر آن صداي موزيکي را که در کامپيوترت روشن کرده اي کم کن ما داريم صحبت ميکنيم بلي ميگفتم نوشتن يکي از راههاي رسيدن به خدا ميباشد . آمما چگونه؟
بلي اصلا جاي هيچ نگراني نميباشد من چگونگي آن را هم براي شما شرح ميدهم . آقاي محترم , عزيز دل برادر گفتم اون صداي موزيکي را که باز کرده اي کم کن داريم صحبت ميکنيم مثل اينکه ميخواهيد صورت شما رو مورد عنايت خود قرار دهم . بلي ميگفتم چگونگي کار به اينگونه ميباشد که وقتي شما وارد يک سايت End حلال ميشويد من به شما توصيه ميکنم که وارد سايتهاي End حرام نشويد که اگر وارد شويد فرشتگان دهن شما رو مورد عنايت قرار مي دهند.
بلي مي گفتم وقتي به سايتي که حائز شرايط بالا ميباشد وارد شديد در هر تالاري قسمتي با نام new topic و ... را مشاهده ميکنيد. وقتي که يقين پيدا کردين که آن را مشاهده کرديد بدون هيچ درنگي روي آن کليک کنيد . ها اينجا موهوممه که بايد چکار کنيم . بلي در اين صفحه از شما عنوان موضوع و متن موضوع و ... را ميپرسد که وارد کردن عنوان و متن اجباري بوده ولي پر کردن بقيه اجباري نمي باشد! و در زير اين قسمتها دکمه اي با عنوان فرستان موجود است که بر روي آن کليک مي کنيم والسلام تمام شد . بلي به همين راحتي که ما گفتيم و به آن سختي که شما انجام خواهيد داد؟
بلي مطلب امروز ما هم تمام شد ميبينين چقدر باحاله
پس هيچ موقع يادتان نرود که وقتي ميايد تالار، مطلب جديد بنويسيد. انشاا.. خدا به ما خدمت دهد که به شما عزيزان دل برادر توفيق کنيم .
پس
والسلام عليکم و رحمت ا... و برکاته
براي اينکه مطمئن شويد درس را به خوبي ياد گرفته ايد بسم ا... شروع کنيد. |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3388 اعتبار کسب شده: 3447 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 07 خرداد 1383، ساعت 9:49 |
|
 |
4 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
سلام مومن.
متن قشنگي نوشتي مرسي. من که حسابي معنوي شدم. راستي ميدوني چرا تالار خلوته؟ چون ديروز (چهارشنبه) جشن فارغ التحصيلي دانشجويان مهندسي بود. امروز هم يک جشن ديگري است که "اکتيو" راه انداخته، که من احتمالا توفيق حضور در اونجا رو هم پيدا ميکنم. |
|
_________________ گنجشک ها خوبند
گنجشک ها نازند
بر دامنم آنها
در حال پروازند...
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4967 اعتبار کسب شده: 9911 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 10 خرداد 1383، ساعت 14:36 |
|
 |
4 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
| mhaji نوشته بود: |
سلام مومن.
متن قشنگي نوشتي مرسي. من که حسابي معنوي شدم. راستي ميدوني چرا تالار خلوته؟ چون ديروز (چهارشنبه) جشن فارغ التحصيلي دانشجويان مهندسي بود. امروز هم يک جشن ديگري است که "اکتيو" راه انداخته، که من احتمالا توفيق حضور در اونجا رو هم پيدا ميکنم. |
ديروز و امروز چرا تالار شده قبرستون؟؟ |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3388 اعتبار کسب شده: 3447 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 10 خرداد 1383، ساعت 21:53 |
|
 |
4 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
ديروز و امروز چرا تالار شده قبرستون؟؟  |
سه تا دليل عمده داره:
اول اينکه بعد ار جشن فارغ التحصيلي برخي از بچه ها فارغ التحصيل شدند و رفتند.
و دوم اينکه در جشن روز پنج شنبه، تعدادي از بچه ها از گرسنگي تلف شدند (چون نه پذيرايي گرفتند، نه شام؛ حتي صندلي هم گيرشون نيومد)
دليل سوم که مهم تره! اينه که بچه ها امروز هم درگير مسابقات فوتبال جام CSE بودند که امروز عصر (يکشنبه) تموم شد و ما بالاخره موفق شديم آخر نشيم هر چند که نشون داديم در انتهاي جدول حرفهاي زيادي براي گفتن داريم. |
|
|
|
|
|
|
 |
فلفلو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 آبان 1382 مجموع ارسالها: 702 اعتبار کسب شده: 191 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 12 خرداد 1383، ساعت 10:10 |
|
 |
4 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
|
يکي هم نزديکي ايام امتحاناته. |
|
_________________ كز سنگ ناله خيزد روز وداع ياران
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |