| نویسنده |
پیغام |
ولگرد  زبون بسته!
تاريخ عضويت: شنبه 04 مرداد 1382 مجموع ارسالها: 5 اعتبار کسب شده: 101 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 05 خرداد 1383، ساعت 12:36 |
|
 |
4 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
من ديگر به شما پيام نمي دم، مگر اينکه لازم بود. چون من از اون خيلي ناراحتم و حتي ديگه استراتژيک را هم قبول ندارم. و در هفته گذشته به من يک اتفاق افتاد که خيلي از آمريکا هم بدتر بود. و اون مارمولک بود که يک حيوان کوچک هست بظاهر و به من خيلي تاثير کرد، حتي تاثير اون از قرص قرمز که من اون را براي فشار خون مي خورم بيشتر بود. و در اون يک دزد نامرد خودش را به صورت يک نفر ملا درست کرد. و اون جوان بي ناموس رفت سينما خنديد. تو به من مي خندي؟ تو به من مسخره مي کني؟ تو شخصيت حقوق بشر داري؟ تو انسانيتي؟ و من از همين جا يعني روي اين فرش که نشستم به اون مي گم اگر اون را که انداخت روي پرده ورنداري پرده اش رو پاره مي کنم که ديگه نشه.
و قبلا هم يک نفر گفت تمساح و حالا رفت آمريکا، اين هم گفته مارمولک و بايد بره اسرائيل و من اسم اون را پرسيدم، گفتند پرستو بود. اي پرستو! براي من مارمولک درست مي کني؟ هي تمساح، هي مارمولک، هي پرستو، مگه اينجا باغ وحشه حيوان! مگر اون حيوان بود؟ من از همينجا با همين بيل به تو اولتيماتوم مي دم که يک کلمه خارجي بود و هروقت مي خواد جنگ بشه از اون استفاده کرد.
و من وقتي بچه بودم و خاکبازي مي کردم در کوچه و بيابان و کشاورزي خودم با همين چشم خودم مارمولک ديدم که حيوان بود و خيلي جيگيلي و کوچولو بود، از قبيل سيچان و من اون را به چشم خودم ديدم. و حالا که من اعتراض مي کنم اون پرستو بايد بدونه که هرکس گفت مارمولک من توي دهن اون مي زنم.
و يک حرف هم بزنم به اون کارگردان اون که يک نفر تبريزي بود. اوي تبريزي! اوي کمال! تو اگر راست مي گي و تبريزي هستي چرا رفتي تهران؟ رفتي از اونجا تلفن بزني به جرج بوش دبليو که براي جاسوسي اون فيلم کمونيست چپي درست کني. و حالا که الحمدالله ما از گرفتاري روزنامه کمونيست دوم خرداد و مشارکت راحت شديم تو براي من فيلم سينما درست مي کني درباره مارمولک. مگر تو تلويزيون هستي و راز بقا نشون مي دي؟
و يک پيام بدم براي لاريجاني که اي لاريجاني! تو هم يک فيلم درست کن براي آمريکا و به اون بگو الاغ که اون بفهمه يک من ماست که سه کيلو هست جند کيلو پنير از اون درست مي کنن، البته پنير را بايد بعد از اينکه درست کردي نمک بزني که خراب نشه وگرنه نمي شه اون را براي زمستان نگه داشت و زياد هم پنير نخور چون کراهت داره.
و اين يک پيام من بود و اگر اون مارمولک را برنداره مي رم تهران و پرده سينما که اين روي اون افتاد پاره مي کنم، اون وقت بايد بره صدمتر هم بيشتر پرده بخره متري هزار تومن و اين اسراف بود.
و ديگر هيچ پيامي ندارم و اي پرستو برو بمير. خداحافظ.
http://khabarnameh.gooya.com/nabavi/archives/010690.php |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |