| نویسنده |
پیغام |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 01 خرداد 1383، ساعت 19:29 |
|
 |
4 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
اين 1000مين ارسال من تو تالارهاي گفتمان بخش مهندسي و علوم کامپيوتره. 1000مين ارسال "غريب آشنا"يي که يه مدت غريب بود و يه مدت غريب آشنا؛ چند وقتي هم ميشه که ديگه غريب نيست و خيليها مي شناسنش. آشنا شده و شايد هم آشناي غريب. اين ترم هم آخرين ترمي هست که تو بخشه و چند وقته ديگه از اين جا ميره. شايد يه مدت ديگه آشنا نباشه و دوباره غريب آشنا بشه و شايد هم غريب. اين مسيريه که خيليها طي مي کنن. بگذريم....
چند وقت ديگه، تولد يک سالگي تالارهاي گفتمان بخش مهندسي و علوم کامپيوتر هست. تالارهاي گفتماني که تو اين مدت خيلي فراز و نشيبها رو طي کرده. تالارهاي گفتماني که به وجود اومد تا بچه هاي بخش به دور از خيلي از محدوديتهاي موجود، بتونن حرفشون رو بزنن و با هم ارتباط برقرار کنن و به هم نزديکتر و با هم صميمي تر بشن و دلهاشون به هم نزديکتر بشه. يه جاي مجازي براي "اخبار"، "انتقادات و پيشنهادات"، "گفتگوي آزاد"، "موسيقي، سينما و ادبيات"، "طنز و سرگرمي" و ... و بالاخره يه جاي مجازي براي "زندگي کردن"بچه هاي بخش. تالارهاي گفتمان تو اين مدت تا حدي به بعضي از اين هدفها رسيده و رسيدن به هدفهاي ديگه و اهداف بالاتر و والاتر هم احتياج به همکاري و همت بچه هاي بخش داره. به اميد روزي هر کدوم از بچه هاي بخش هر وقت به اينترنت وصل ميشن، تالارهاي گفتمان بخش مهندسي و علوم کامپيوتر اولين سايتي باشه که واردش ميشن. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
اهورا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 آبان 1382 مجموع ارسالها: 480 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 01 خرداد 1383، ساعت 19:47 |
|
 |
4 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
هزاره اول رو بهت تبريک ميگم.
اميدوارم هروقت که غريب شدي، آشنايي رو پيدا کني که هميشه غريبه. |
|
_________________ روزی تو خواهی آمد از كوچه های باران
تا از دلـــــــم بشویی غمهای روزگـــــاران
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4995 اعتبار کسب شده: 8320 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 01 خرداد 1383، ساعت 20:18 |
|
 |
4 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4995 اعتبار کسب شده: 8320 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 01 خرداد 1383، ساعت 20:23 |
|
 |
4 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1148 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
جمعه 01 خرداد 1383، ساعت 21:28 |
|
 |
4 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
رويا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 07 بهمن 1382 مجموع ارسالها: 311 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 02 خرداد 1383، ساعت 11:23 |
|
 |
4 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
تقديم به همه اونايي که امسال از بخش ميرن و همه اونايي که نميرن!!
@};-
اين جاده چيست؟
دوباره نمي تواني باز گردي
اگر از کنار جاده جواني گذشتي
مگر نهال سبز عشقي بر کناره اش بکاري
که ناگزير جاده اي خواهد بود خشک و عطشناک
که به دوباره بازگشتش نمي ارزد! |
|
_________________ چرا نه در پي عزم ديار خود باشم
چرا نه خاک سر کوي يار خود باشم
غم غريبي و غربت چو بر نمي تابم
به شهر خود روم و شهريار خود باشم
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
شنبه 02 خرداد 1383، ساعت 12:54 |
|
 |
4 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
شما از بخش ميرين در حالي که من تازه اومدم که بمونم اميدوارم اگه خودتون رفتين اما دلتون با ما بمونه و هيچ وقت ما را فراموش نکنيد |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 02 خرداد 1383، ساعت 13:34 |
|
 |
4 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
من پيشنهاد مي کنم براي تالارهاي گفتمان، يه جشن تولد درست و حسابي بگيريم. نظرتون چيه؟ تولد تالارهاي گفتمان، 19 خرداده. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
شنبه 02 خرداد 1383، ساعت 13:40 |
|
 |
4 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
| من پيشنهاد مي کنم براي تالارهاي گفتمان، يه جشن تولد درست و حسابي بگيريم. نظرتون چيه؟ تولد تالارهاي گفتمان، 19 خرداده. |
شنبه 17 خرداد 1382 , ساعت 14:44
I think! :rol: :rol: :rol: |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1148 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
شنبه 02 خرداد 1383، ساعت 14:49 |
|
 |
4 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
چطور مي شه 10تا پست اول تالار رو پيدا کرد؟ |
|
_________________ علي يارت
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
شنبه 02 خرداد 1383، ساعت 15:25 |
|
 |
4 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| اکتيو نوشته بود: |
| چطور مي شه 10تا پست اول تالار رو پيدا کرد؟ |
اين اوليشه!
http://www.persianbb.com/viewtopic.php?p=5
چقدر براي خودم جالب بود وقتي ميخوندمش!!
با آي دي ادمين، يه جوري هم مي خواستم بنويسم که کسي نفهمه نويسنده کيه!!
در ضمن اين پست مال وقتي بود که ما قضيه رو علني کرديم. توي قسمت مديريت، زمان شروع به کار تالار رو 17 خرداد، يعني اولين روزي که من و وحيد تونستيم باهاش کار کنيم، نوشته. اما به هر حال تا روز دوشنبه همون هفته مجبور بوديم با بعضيها (؟) سر و کله بزنيم تا اجازه بدن که ما به کارمون ادامه بديم!!!
دومين پيغام هم اينه:
http://www.persianbb.com/viewtopic.php?p=20
يه نظرخواهي در مورد وب سايت بخش.
و جالبه که اثر جرم "غريب آشنا" توي همون موضوع به جا مونده! اونجا که بقيه به اسم اون پيغام مينويسن! |
|
اين مطلب آخرين بار توسط احسان در يکشنبه 15 آبان 1384، ساعت 11:08 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
شنبه 02 خرداد 1383، ساعت 15:34 |
|
 |
4 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط احسان در تاريخ يکشنبه 15 آبان 1384، ساعت 11:07 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
 |
شنبه 02 خرداد 1383، ساعت 16:14 |
|
 |
4 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
من فکر کنم يه تعداد از ارسالهاي اول تو تالارهاي گفتمان پاک شده. آخه اولاش Auto_pruning فعال بود و بعد از 100 روز اگه به يه ارسال پاسخي داده نمي شد، خود به خود پاک مي شد. تا اون جايي که من يادمه، اولين ارسال من يه توضيح در مورد تالارهاي گفتمان تو تالار "گفتگوي آزاد" بود که پاک شده. |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
شنبه 02 خرداد 1383، ساعت 16:18 |
|
 |
4 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
| غريب آشنا نوشته بود: |
| من پيشنهاد مي کنم براي تالارهاي گفتمان، يه جشن تولد درست و حسابي بگيريم. نظرتون چيه؟ تولد تالارهاي گفتمان، 19 خرداده. |
شنبه 17 خرداد 1382 , ساعت 14:44
I think! :rol: :rol: :rol: |
اون روز يه کاربر به نام admin ايجاد شد؛ اما چيزي ارسال نشد. بيشتر حالت تست رو داشت. شروع به کار رسمي تالارهاي گفتمان، همون 19 خرداد هست. روزي که اولين کاربرها ايجاد شدن و اولين ارسالها انجام شد. |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
شنبه 02 خرداد 1383، ساعت 17:06 |
|
 |
4 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|