| نویسنده |
پیغام |
snoopy  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 246 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 02 تير 1383، ساعت 17:29 |
|
 |
4 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
|
من هم با جهنم موافقم .harvard تو هنوز سال صفري هستي و دهنت بوي شير ميده .بهتره خودتو تو اين قضايا دخالت ندي !!!! |
|
_________________ \
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 02 تير 1383، ساعت 17:33 |
|
 |
4 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
| snoopy نوشته بود: |
| من هم با جهنم موافقم .harvard تو هنوز سال صفري هستي و دهنت بوي شير ميده .بهتره خودتو تو اين قضايا دخالت ندي !!!! |
دو کلمه هم بشنويم از .... |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط harvard در تاريخ سهشنبه 02 تير 1383، ساعت 20:27 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
جهنم عاشق  سال صفري!
تاريخ عضويت: يکشنبه 24 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 73 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: فعلا شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 02 تير 1383، ساعت 19:19 |
|
 |
4 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
جنجالياش بيان به"جنجالياش بيان اينجا " |
|
_________________ چوبه ي دار و هزاران سر ديدار خدايا ز چه رو؟
آدم و سيب و دوصد تهمت و انکار خدايا ز چه رو؟
برو عاشق که جهنم همه از بهر تو شد سرخ - آتش
تو ميان و همه کفار چو پرگار خدايا ز چه رو؟
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1819 اعتبار کسب شده: 4898 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 03 تير 1383، ساعت 9:15 |
|
 |
4 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
با سلام خدمت همه
من فقط اينو ميتونم بگم که وقتي ما سال صفري بوديم خيلي به سال بالاييهامون احترام ميذاشتيم
در ضمن هاروارد عزيز سعي کن در يک محيط دانشجويي مودب تر باشي |
_________________ نيست در شهر نگاري که دل از ما ببرد 
|
|
|
|
|
 |
جهنم عاشق  سال صفري!
تاريخ عضويت: يکشنبه 24 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 73 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: فعلا شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 10 تير 1383، ساعت 20:47 |
|
 |
4 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
تو کوير يه لنگ کفش هم غنيمته چه برسه به پند مسافري از کوير
گوش کن هازارد جان.آفرين عزيزم. |
|
_________________ چوبه ي دار و هزاران سر ديدار خدايا ز چه رو؟
آدم و سيب و دوصد تهمت و انکار خدايا ز چه رو؟
برو عاشق که جهنم همه از بهر تو شد سرخ - آتش
تو ميان و همه کفار چو پرگار خدايا ز چه رو؟
|
|
|
|
|
 |
بروبچ پررو زبون بسته!
مجموع ارسالها: 12 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 10 تير 1383، ساعت 22:12 |
|
 |
4 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
| جهنم عاشق نوشته بود: |
تو کوير يه لنگ کفش هم غنيمته چه برسه به پند مسافري از کوير
گوش کن هازارد جان.آفرين عزيزم. |
حالا ديگه حرفهاي اين رفيق ما شد لنگه کفش |
|
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 19 خرداد 1384، ساعت 11:10 |
|
 |
3 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
امروز دقيقاً تالارهاي گفتمان دو ساله مي شه. تالارهاي گفتمان تنها فعاليت دانشجويي کل تاريخ بخش کامپيوتر هست که تونسته با کمک خدا و همت بچه ها پايدار باقي بمونه. مشکلاتي هم که اخيراً براي اون به وجود اومده ايشالله به زودي زود حل مي شه و همين روزها شاهد خبرهاي خوبي در مورد اون خواهيم بود.
تالارهاي گفتمان، تولدت مبارک! |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1148 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 19 خرداد 1384، ساعت 15:26 |
|
 |
3 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
تالار جون! تولدت مباك |
|
_________________ علي يارت
|
|
|
|
|
 |
فلفلو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 آبان 1382 مجموع ارسالها: 702 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 22 خرداد 1384، ساعت 15:46 |
|
 |
3 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
منم تولد تالار گفتمان رو تبريک مي گم.
ضمناّ يک پيشنهاد دارم تا تالار بيشتر فعال بشه :
انجمن علمي فعاليتهاشو از طريق تالار هم انجام بشه و
وروديهاي جديد رو هم با تالار آشنا کنن . |
|
_________________ كز سنگ ناله خيزد روز وداع ياران
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3323 اعتبار کسب شده: 4729 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 12 آبان 1384، ساعت 0:21 |
|
 |
2 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
سلام به همه
همه اونهايی که به هر نحوی و دليلی سری به تالارهای گفتمان ميزنّند
همه اونهايی که روزانه برای اين تالارها مطلب ميفرسيتند و به اون روح ميدن
حتی همه اونهايی که از تالار قهر کردند
يا اونهايی که فقط عضو شدند
و
به خصوص به بچه های بخش مهندسی و علوم کامپيوتر دانشگاه شيراز
من يک غريبه هستم غريبه ای آشنا با روح کلام و گفته های شما
ولی دلم ميخواد از ز حمات احسان تشکر کنم
از پشت کارش و از کار قشنگی که کرده
شايد بعضيها فکر کنّنّد ميليونها وب سايت توی دنيا هست بهتر از این سايت
مجهز تر و پيشرفته تر
شايدم بعضيها بگن احسان اگر کاری کرده credit هم برای خودش ميمونه
ولی از نظر من احسان يک خونه هميشگی برای همه بچه های دانشگاه درست کرده
که شايد ارزش معنوی اين خونه برای شماها سالهای بعد مشخص بشه
اون موقعی که هر کدومتون دنبال سرنوشت رفتيد و از هم دور شديد
اون موقعی که ذهنتون سفری به گذشته ميکنه و به ياد شيطنتها و سختيهاش حسرت
خواهيد خورد
و اینجا هميشه هست کاربراش هميشه هستند پيغامهاش هميشه هست
خاطره هاش هميشه هست و هيچ وقت همديگر رو گم نخواهيد کرد
درست مثل خانه پدری
باور کنيد مدتهاست يکی از بهترين دوستان مدرسه را گم کردم
و گاهی فکر ميکنم کاش ما هم يه جايی مثل تالار های گفتمان داشتيم
خانه مشترکی که پناهگاه روز های دلتنگی باشه
البته شما هم دوستهای خوبی هستيد
شايد من هم تا سالهای سال سری به این تالارها بزنم
با این فرق که هيچ تصوری از صورتهاتون ندارم
به هر حال من به نو به خودم از احسان تشکر ميکنم
و از اینکه سعی ميکنه رو به بهتر شدن پيش بره
ساحل افتاده گفت
گرچه بسی زيستم
هيچ نه معلوم شد
آه که من کيستم
موج ز خود رسته ای
تيز خراميد و گفت
هستم اگر ميروم
گر نروم نيستم
موفق باشيد و سبز
صدای دل
آبان ماه 1384 |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1148 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 12 آبان 1384، ساعت 0:43 |
|
 |
2 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
دوست عزيز.
ممنون از صحبتهاي دلگرم کنندهات.
همين. |
|
_________________ علي يارت
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 12 آبان 1384، ساعت 2:12 |
|
 |
2 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
صداي دل عزيز
خوشحالم که هستند کساني اونور دنيا که دلشون يه جور ديگه ميتپه آدم خيلي وقتها احساس تنهايي ميکنه خيلي بد اما خوب اين جور جاها يه تريبونه واسه اينکه فرياد بزني صداي دلت را
و من خوشحالم که تو از خيلي دور ميتوني صداي دلت را فرياد بزني و صداي دل بقيه را بشنوي
پيشاپيش عيدت مبارک
يا علي
خدانگهدار |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3323 اعتبار کسب شده: 4729 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 13 آبان 1384، ساعت 1:46 |
|
 |
2 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
| harvard نوشته بود: |
صداي دل عزيز
خوشحالم که هستند کساني اونور دنيا که دلشون يه جور ديگه ميتپه آدم خيلي وقتها احساس تنهايي ميکنه خيلي بد اما خوب اين جور جاها يه تريبونه واسه اينکه فرياد بزني صداي دلت را
و من خوشحالم که تو از خيلي دور ميتوني صداي دلت را فرياد بزني و صداي دل بقيه را بشنوي
پيشاپيش عيدت مبارک
يا علي
خدانگهدار |
harvard عزيز
فرق نميکنه که کجا باشی
وقتی مرتب قلب آدما گرد گيری بشه و گوهر وجودشون زير غبارهای پر زرق دنيا مدفون نشه
هميشه هم پر از صدا و فرياد ميمونه و هم سراپا گوش فرياد ديگران
من هم عيد رو به همتون تبريک ميگم |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
wp.ark  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: شنبه 05 مهر 1382 مجموع ارسالها: 431 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: آن طرف تر از عشق جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 13 آبان 1384، ساعت 1:54 |
|
 |
2 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
حافظ شيرازي مي فرمايند :
از صداي سخن عشق نديدم خوشتر
يـادگـاريست در ايـن گنبد دوار بمـانـد
راستي هر چي که پايدار مي مونه بايد درون اون به دنبال يک خوبي گشت و چه خوبي اي بالاتر از خرد و عشق . شايد دليل پايندگي تالار ما تا امروز همون تپش دلهامون بوده همون ذره هايي از عشق و خردمون که هر کدوم توي اين تالار براي همديگه به اشتراک گذاشتيمشون.
دنباله اين راه هم تا زماني ممکنه که کار ها همون جوري يا بهتر پيش بره.
يک روز تعدادي از دوستان از جمله احسان و غريب آشنا و mhaji و... بنيان اين تالار دوست داشتني رو با نيت هاي خوب خودشون گذاشتند. روز هاي بعد بقيه بچه ها اضافه شدند و اونو محکم و استوارتر کردند و بعد از اون هم باز دوستانمون روز به روز بيشتر شدند . مشکلاتي اگه پيش اومد با پافشاري و اميد دوستان حل شد راه ادامه يافت تا به امروز رسيديم . الان دوست هاي خيلي زيادي داريم و اين تالار وسيله نزديکي دلهاي ما ست پيرامون هدف هايي که داريم.
من فکر مي کنم تالار زيباي ما يک شاهنامه براي ماست . شاهنامه فردوسي محوريت هويت ايراني و راز وحدت ايرانيان از گذشته تا حالا بوده . آرمان ها و آرزو هاي و عشق ها و سختي ها و کوشش هاي يک ملت به وسيله اون متمر کزشده و قلب ايراني با اون تپيده و براستي کتاب ملت و مليت ايران زمينه . شايد راز جاوداني اون همينه چنان که خود فردوسي هم پيش بيني کرده بود:
به نـام خـداونــد جــان وخـــرد * * * کزيـن برتر انديشه بر نگذرد
خـداونـد جــان و خـداونــد راي * * * خـداوند روزي ده رهنـماي
بـنــا هــاي آبــاد گــردد خـراب * * * ز بـاران و از گـردش آفتـاب
پي افکندم از نظم کاخي بلند * * * که از باد و باران نيابد گزند
ما هم مي تونيم يک ملت کوچولو باشيم که شايد شاهنامه مون همين تالار گفتمانه . شاهنامه اي که تک تک ما هم در سرودنش و هم در ماجرا هاش نقش داشتيم .
در شاهنامه ما کاوه آهنگر و آرش و فريدون و رستم و گودرز و گيو و توس و گستهم و گردآفريد و اسفنديار و بيژن و منيژه و ... همه ماييم روز هاي شادي و آزادي مهر و سربلندي زيادي داشته ايم و گاهي هم البته کشورمان تا وسعت کوچک يک شهر کوچک شده به نابودي نزديک شده اما ما آرش وار تير آزادي اون رو از دماوند ايرانشهر (طبقه سه بخش کامپيوتر ) تا ماوراي قفقاز (www.persianbb.com ) پرتاب کرده ايم و به اين صوزت مرز آزادي اون رو گسترش داديم. تا جايي که کشور کوچک ما اينک نيمي از جهان رو در برگرفته آخر مگر نه اين که صداي دل هم از آن طرف ها جزيي از ما ها ست.
من هم سال گرد پيدايش تالار گفتمان رو به همه دوستان عزيزم تبريک مي گم. همين طور از صداي دل عزيز هم تشکر مي کنم که دوستيشون رو از راه دور به ما هديه کردند.
پيروز باشيد.
|
_________________ بر سر در معبد علم نام مذهب را نگاشته اند.
آلبرت آينشتاين
wp.ark
|
|
|
|
|
 |
عبود  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1317 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 14 آبان 1384، ساعت 0:40 |
|
 |
2 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
| wp.ark نوشته بود: |
من فکر مي کنم تالار زيباي ما يک شاهنامه براي ماست . شاهنامه فردوسي محوريت هويت ايراني و راز وحدت ايرانيان از گذشته تا حالا بوده . آرمان ها و آرزو هاي و عشق ها و سختي ها و کوشش هاي يک ملت به وسيله اون متمر کزشده و قلب ايراني با اون تپيده و براستي کتاب ملت و مليت ايران زمينه . شايد راز جاوداني اون همينه چنان که خود فردوسي هم پيش بيني کرده بود:
به نـام خـداونــد جــان وخـــرد * * * کزيـن برتر انديشه بر نگذرد
خـداونـد جــان و خـداونــد راي * * * خـداوند روزي ده رهنـماي
بـنــا هــاي آبــاد گــردد خـراب * * * ز بـاران و از گـردش آفتـاب
پي افکندم از نظم کاخي بلند * * * که از باد و باران نيابد گزند
ما هم مي تونيم يک ملت کوچولو باشيم که شايد شاهنامه مون همين تالار گفتمانه . شاهنامه اي که تک تک ما هم در سرودنش و هم در ماجرا هاش نقش داشتيم .
در شاهنامه ما کاوه آهنگر و آرش و فريدون و رستم و گودرز و گيو و توس و گستهم و گردآفريد و اسفنديار و بيژن و منيژه و ... همه ماييم روز هاي شادي و آزادي مهر و سربلندي زيادي داشته ايم و گاهي هم البته کشورمان تا وسعت کوچک يک شهر کوچک شده به نابودي نزديک شده اما ما آرش وار تير آزادي اون رو از دماوند ايرانشهر (طبقه سه بخش کامپيوتر ) تا ماوراي قفقاز (www.persianbb.com ) پرتاب کرده ايم و به اين صوزت مرز آزادي اون رو گسترش داديم. تا جايي که کشور کوچک ما اينک نيمي از جهان رو در برگرفته آخر مگر نه اين که صداي دل هم از آن طرف ها جزيي از ما ها ست.
من هم سال گرد پيدايش تالار گفتمان رو به همه دوستان عزيزم تبريک مي گم. همين طور از صداي دل عزيز هم تشکر مي کنم که دوستيشون رو از راه دور به ما هديه کردند.
پيروز باشيد.
|
عربا رو هم توي شاهنامهتون راه ميدين؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|