| نویسنده |
پیغام |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
شنبه 30 خرداد 1383، ساعت 16:00 |
|
 |
4 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
مشکل اينجا بود که من نيم ساعت ديگه امتحان داشتم و داشتم معاني کلمات زبان تخصصي را در مي آوردم اما خواستم جواب اين آقا پسر را بدم به خاطر عجله ام اينجوري شد اما عاشقي خيلي مقدس تر از اونه که امثال من بخواهند در مورد اون اظهار نظر کنند
به اميد آنکه روزي گوهر عشق در وجود ما تابش کند |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
مهفام  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 163 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 30 خرداد 1383، ساعت 19:12 |
|
 |
4 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
هرکي امروز تالار رو خونده ( مخصوصا اين موضوع ) ملتفت شده که الان وقت امتحانهاس! آخه طبق يه اصل قديمي موقع امتحان دانشجو هر کاري انجام ميده غير از درس خوندن!!!! |
|
|
|
|
|
|
 |
جهنم عاشق  سال صفري!
تاريخ عضويت: يکشنبه 24 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 73 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: فعلا شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 30 خرداد 1383، ساعت 19:13 |
|
 |
4 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
snoopy  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 246 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 30 خرداد 1383، ساعت 23:47 |
|
 |
4 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
به نظر من اصلا جشني لازم نبود گرفته بشه. شما که ميخواستيد همش خودتونو تحويل بگيريد , تو همون اتاق گروه علمي همين کارو ميکرديد. |
|
_________________ \
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 6568 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 31 خرداد 1383، ساعت 1:17 |
|
 |
4 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
شما اومديد توي موضوع جشن يا دعوا؟؟
بسه ديگه!
اولا که يکي يه کاري کرده، بي خود در موردش بحث نکنيد! فکر هم نميکنم خيلي مهم باشه معلوم بشه "جهنم عاشق" (يا نمي دونم عاشق جهنم ) کيه!
در ضمن دوست عزيز، جناب snoopy ! من که نبودم، اما به هر حال هر مراسمي يه سري کاستيها داره. جشن رو ميگيرن که دوستيها بيشتر بشه نه اينکه ...
شاد باشيد... |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
جهنم عاشق  سال صفري!
تاريخ عضويت: يکشنبه 24 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 73 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: فعلا شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 31 خرداد 1383، ساعت 10:55 |
|
 |
4 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
آ بارک ا...
از قديم گفتند : عقل هر چي بگي از آدميزاد بيشتره. |
|
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 31 خرداد 1383، ساعت 11:14 |
|
 |
4 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
اولا من با snoopy کاملا مخالفم و نظر او را تاييد نميکنم البته جشن کمبودهايي داشت اما نه اونجور که اون ميگه
دوما باشه گر چه من دست دوستي را به سمت اين بچه که خيلي خودشو گرفته دراز نميکنم اما از بحث با او کنار ميکشم |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
|
|
|
|
|
 |
جهنم عاشق  سال صفري!
 |
يکشنبه 31 خرداد 1383، ساعت 11:25 |
|
 |
4 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
بابا تو ديگه کي هستي؟ B-)
5 تا آبميوه که يکيش حق خودم بوده ميشه 400 تومن.
آش به من نرسيد ميشه 200 تومن
انگار تا اينجا بدهي شما بيشتر از طلبتونه.
پول کيک و حساب کنيد بببينم حسابمون چند ميشه؟(با توام وحيد جون ولي بهتر بود همه ببينن) |
|
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 31 خرداد 1383، ساعت 11:41 |
|
 |
4 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
بد گرفتي موضوع سر اينکه تو چند تا آبميوه و چقدر کيک خوردي نيست سر اينه که ارزش ها را مشخص کنيم سر اينه که آيا اين کار کش رفتنه يا زرنگيه ؟
سر اينه که بايد به اين زرنگي خودت بنازي يا نه شرمنده باشي موضوع سر اينهاست
اين که عشق را در کنار نام جهنم قرار بدي هم بازم بحث ارزشهاست اين که عشق جهنميه که عين بهشته اين که عاشق حتي اگه توي جهنم هم باشه اين جهنم واسه اون بهشته بحث سر اينهاست حالا اين که تو يه برداشت سطحي از اينها داري اون يه چيز ديگه است |
|
|
|
|
|
|
 |
جهنم عاشق  سال صفري!
 |
يکشنبه 31 خرداد 1383، ساعت 12:46 |
|
 |
4 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
دوباره همگي با هم:
بابا تو ديگه کي هستي؟
پيشاپيش ذکر کردم که وحيد و دوستانش (نه شما عزيز سال صفري) طرف من هستند.
تو هنوز قبل از اين همه تفسير و تشريح بهتر بگي جهنم عاشق از نظر لغوي چه معني ميده.(پيش خودت چپ و راستش کن. من نميخوام بشنوم)
بعدشم
من درس دارم مگه تنت مي خواره هي من و ميکشوني تو تالار؟
دفعه ي بعدي که کار ديگرون و به من نسبت بدي ميام گوشتو ميگيرم از بخش ميندازمت بيرون.
:-e |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 6568 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 31 خرداد 1383، ساعت 20:29 |
|
 |
4 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
اگه اين بحث ادامه پيدا کنه موضوع رو lock مي کنم. |
|
|
|
|
|
|
 |
جهنم عاشق  سال صفري!
 |
يکشنبه 31 خرداد 1383، ساعت 21:09 |
|
 |
4 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
تو يکي ديگه کوتاه بيا احسان!
صبر کن قرار مدارامون و با وحيد بذاريم بعدش هر کاري خواستي بکن.
راستي!
شنيدم acm يکسري remote teaching گذاشته درسته؟ خبري داري به منم بگو. |
|
_________________ چوبه ي دار و هزاران سر ديدار خدايا ز چه رو؟
آدم و سيب و دوصد تهمت و انکار خدايا ز چه رو؟
برو عاشق که جهنم همه از بهر تو شد سرخ - آتش
تو ميان و همه کفار چو پرگار خدايا ز چه رو؟
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
دوشنبه 01 تير 1383، ساعت 16:17 |
|
 |
4 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| جهنم عاشق نوشته بود: |
راستي!
شنيدم acm يکسري remote teaching گذاشته درسته؟ خبري داري به منم بگو. |
من بعد از اينکه پارسال به طور کاملا غير قانوني اسمم رو از ليست حذف کردن، ACM رو براي هميشه به فراموشي سپردم.
اضافه کنم که من طبق قانون فقط امسال رو ميتونم شرکت کنم، اما خب با توجه به اينکه هر تيم فقط ميتونه يه نفر فارغ التحصيل داشته باشه و دوستهاي منم همه فارغ التحصيل شدن، بنا بر اين ....
بعلاوه ممکنه امسال هم مثل پارسال بيخودي گير بدن و ...
بگذريم. |
|
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
 |
سهشنبه 02 تير 1383، ساعت 12:00 |
|
 |
4 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
بحث را تمام ميکنم نه به خاطر تهديد احسان و اين آقا پسر که فکر ميکنه بزرگ شده بلکه فقط به خاطر اينکه نميخوام بحث به جايي بکشه که به کسي توهين بشه |
|
|
|
|
|
|
 |
جهنم عاشق  سال صفري!
 |
سهشنبه 02 تير 1383، ساعت 17:12 |
|
 |
4 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
باااااااشه بخشش از بزرگتراست.
جوجه |
|
_________________ چوبه ي دار و هزاران سر ديدار خدايا ز چه رو؟
آدم و سيب و دوصد تهمت و انکار خدايا ز چه رو؟
برو عاشق که جهنم همه از بهر تو شد سرخ - آتش
تو ميان و همه کفار چو پرگار خدايا ز چه رو؟
|
|
|
|
|
 |
|
|