| نویسنده |
پیغام |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 02 خرداد 1383، ساعت 17:18 |
|
 |
4 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 6568 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 02 خرداد 1383، ساعت 17:29 |
|
 |
4 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
نمي شه يه جوري اون ارسالها رو بازيابي کرد؟ اگه بشه، خيلي خوبه. خيلي هيف شد که کلي از ارسالهاي روزهاي اول از دست رفته.  |
مگر اينکه از ديتابيس يا از سيستم کسي backup گرفته باشه که بعيد ميدونم.
در ضمن هيف نه و حيف!! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1148 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
شنبه 02 خرداد 1383، ساعت 20:58 |
|
 |
4 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
تا جايي که من يادمه اولا تالار گفتگوي آزاد نبود!!! |
|
_________________ علي يارت
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 06 خرداد 1383، ساعت 6:21 |
|
 |
4 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
| غريب آشنا نوشته بود: |
نمي شه يه جوري اون ارسالها رو بازيابي کرد؟ اگه بشه، خيلي خوبه. خيلي هيف شد که کلي از ارسالهاي روزهاي اول از دست رفته.  |
مگر اينکه از ديتابيس يا از سيستم کسي backup گرفته باشه که بعيد ميدونم.
در ضمن هيف نه و حيف!! |
يه خبر خوب! من ديروز رو کامپيوترم يه backup از database تالارهاي گفتمان که تاريخ اون 26/6/2003 يعني حدود 16 روز بعد از تولد تالارهاي گفتمان بود پيدا کردم. يعني احتمالاً خيلي از ارسالهاي اول که پاک شده بود، بازيافت ميشه. :vic: |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
 |
چهارشنبه 06 خرداد 1383، ساعت 6:24 |
|
 |
4 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| اکتيو نوشته بود: |
| تا جايي که من يادمه اولا تالار گفتگوي آزاد نبود!!! |
تا اون جايي هم که من يادمه، تالار "گفتگوي آزاد" همون روز اول تولد تالارهاي گفتمان ايجاد شد. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
مهفام  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 163 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 08 خرداد 1383، ساعت 23:08 |
|
 |
4 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
فکرشو بکنين جشنمون ميشه مثل جشنهايي که وبلاگ نويسها راه ميندازن. خيليا که همديگه رو فقط با اسم مستعار مي شناسن مي تونن همديگه رو ببينن!
تالار گفتمان هم همون دوشنبه 19 خرداد 82 افتتاح شد. من همونروز تو دفتر يادداشتم همش يه خط درباره ش نوشتم:
امروز message board افتتاح شد . به نظر فوق العاده جالب مياد . مي خوام با اسم " مهفام" وارد شم. |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
شنبه 09 خرداد 1383، ساعت 0:10 |
|
 |
4 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
تا تولد تالارهاي گفتمان فقط 10 روز مونده. واسه جشن تولد هر کي پيشنهادي داره، همين جا اعلام کنه. |
|
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3420 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
شنبه 09 خرداد 1383، ساعت 15:58 |
|
 |
4 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1148 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 10 خرداد 1383، ساعت 14:51 |
|
 |
4 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3420 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 10 خرداد 1383، ساعت 21:58 |
|
 |
4 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
چون اکتيو ناراحت شده پيشنهاد قبلي رو ديگه بيشتر بازش نميکنم و همين جا بي خيال ميشم.
پيشنهاد جديد من اينه که به سه نفر برتر تالار گفتمان جايزه بديم! و براي تعيين برتر بودن معياري بهتر از "تعداد ارسال" به ذهنم نميرسه.
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
دوشنبه 11 خرداد 1383، ساعت 8:39 |
|
 |
4 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
رويا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 07 بهمن 1382 مجموع ارسالها: 311 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 11 خرداد 1383، ساعت 12:56 |
|
 |
4 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| اکتيو نوشته بود: |
حاجي جان! خيلي ممنون
اميدوارم که حداقل تا قبل از شام بتون خوش گذشته باشه.
خوشحالم که در جريان پشت صحنه اين برنامه نيستين. قصد جسارت ندارم اما اجمالاً هفته قبل اينقدر از شيرازي ها نامردي ديدم که از شيراز بدم اومد. اما فکر نمي کردم ...
از رفقا انتظار اينجوريش رو نداشتم. :sick:
خاک تو سر من که رفيقم اينجوري بم بگه! |
حالا چرا اينقدر بهت برخورد با جنبه؟!!!! |
|
_________________ چرا نه در پي عزم ديار خود باشم
چرا نه خاک سر کوي يار خود باشم
غم غريبي و غربت چو بر نمي تابم
به شهر خود روم و شهريار خود باشم
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 11 خرداد 1383، ساعت 16:22 |
|
 |
4 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| مهفام نوشته بود: |
فکرشو بکنين جشنمون ميشه مثل جشنهايي که وبلاگ نويسها راه ميندازن. خيليا که همديگه رو فقط با اسم مستعار مي شناسن مي تونن همديگه رو ببينن!
تالار گفتمان هم همون دوشنبه 19 خرداد 82 افتتاح شد. من همونروز تو دفتر يادداشتم همش يه خط درباره ش نوشتم:
امروز message board افتتاح شد . به نظر فوق العاده جالب مياد . مي خوام با اسم " مهفام" وارد شم. |
اکتيو جون حالا بهت بر نخوره ميدونيم خيلي زحمت کشيدي حالا اگه ما هم چيزي گفتيم بهت بر نخوره آخه خدائيش شخصيت بچه ها زير سوال رفت يه ساعت اونجا ايستاده بوديم خانومه هي مي اومد و ميرفت و به آشناهاش غذا ميرسوند آقاهه بر ميگشت به همشري هاش غذا ميداد تو اين ميون ما بدجوري کوچک شديم
حالا بي خيال ديگه دستت درد نکنه واقعا زحمت کشيدي در ضمن در مورد عکس هم وحيد يه يه سري عکس گرفت اما سرور ها مشکل داره هنوز نتونسته هيچ کدوم از عکس ها را بگذ اره هر وقت زحمت سرورها را کشيدي ميتوني عکس ها را ببيني |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
 |
سهشنبه 12 خرداد 1383، ساعت 12:04 |
|
 |
4 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
عزيزان دل برادر
من جنبه اش رو دارم؛ خيلي بيشتر از اون چيزي که شما فکر مي کنيد.
اما چيزي که حاجي نوشت براي من خيلي سنگين بود؛ خيلي.
من اگه مي خواستم تو اين شهر پولدار بشم خيلي راحت مي تونستم؛ آخه پول دانشجو که خوردن نداره!
منم راه و رسم دودره بازي رو خوب بلدم، اما از گلوم پايين نمي ره.
حرفي که حاجي نوشته بود، کم حرفي نبود. خودش هم مي دونه. اگه همه بم بگن برنامه ات افتضاح بود برام خيلي بهتره تا يکي مثل حاجي همچين حرفي بم بزنه.
اما اشکال نداره، هرچه از دوست رسد نيکوست. چشم! جنبه اش رو هم پيدا مي کنم. |
|
_________________ علي يارت
|
|
|
|
|
 |
مهفام  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 163 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 12 خرداد 1383، ساعت 19:04 |
|
 |
4 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
من پيشنهاد مي کنم واسه جشن تولد به فرستنده بهترين پست تالار جايزه بديم. |
|
|