| نویسنده |
پیغام |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 29 ارديبهشت 1383، ساعت 9:56 |
|
 |
4 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
باسمه تعالي
کوه نوردي همگاني بخش کامپيوتر
جمعه 1 خرداد، 6:30 صبح، بابا کوهي
مبلغ ثبت نام: 300 تومان
مکان ثبت نام: دفتر گروه علمي
مسئوليت هر شخص بر عهده خود اوست.
تهيه صبحانه بر عهده گروه علمي مي باشد.
گروه علمي بخش مهندسي و علوم کامپيوتر |
|
|
|
|
|
|
 |
رويا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 07 بهمن 1382 مجموع ارسالها: 311 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 29 ارديبهشت 1383، ساعت 14:52 |
|
 |
4 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 29 ارديبهشت 1383، ساعت 15:25 |
|
 |
4 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
آب يادتون نره!
بي زحمت آب خوردن واسه خودتون يادتون نره بيارين. اون جا اگه از تشنگي له له زدين، گروه علمي هيچ گونه مسئوليتي نداره ها! |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 29 ارديبهشت 1383، ساعت 16:37 |
|
 |
4 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 29 ارديبهشت 1383، ساعت 16:39 |
|
 |
4 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
بعد ننوشتي بچه ها کجا بايد بيان؟
آخه کله صبح دانشکده که باز نيست؟ |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
 |
سهشنبه 29 ارديبهشت 1383، ساعت 17:17 |
|
 |
4 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| harward نوشته بود: |
بعد ننوشتي بچه ها کجا بايد بيان؟
آخه کله صبح دانشکده که باز نيست؟ |
من به اونهايي که ثبت نام کردن گفتم. قراره همه پايين باباکوهي جمع بشيم و بعد با هم بريم بالا. تو بلوار جمهوري اسلامي از طرف خوابگاه که بريم، زير اولين پل هوايي عابر پياده. ايشالله ساعت 6:30 صبح همه اون جا جمع بشن. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4994 اعتبار کسب شده: 9556 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 29 ارديبهشت 1383، ساعت 17:39 |
|
 |
4 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
شنبه 02 خرداد 1383، ساعت 12:31 |
|
 |
4 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
باز هم يه برنامه ديگه تموم شد. اين بار حدود 60 نفر از بچه ها تو برنامه شرکت کردن. 60 نفر از 7 ورودي مختلف. از ورودي 76 تا ورودي 82. قشنگي اين جور برنامه ها هم به همين چيزهاست. از امروز يه عده از ما که تا به حال همديگه رو که مي ديديم، رومون رو اون وري مي کرديم و از کنار هم بي تفاوت رد مي شديم، حداقل وقتي با هم روبرو مي شيم، يه سلام به همديگه مي کنيم و همين سلام کردن خيلي با ارزشه و مي تونه خيلي چيزها رو تغيير بده. اين برنامه هم تموم شد. کم و کاستيهاش رو به بزرگي خودتون ببخشين. خاطره اين چند ساعتي که ساده و صميمي همه دور هم بوديم، براي خيلي از ما تا آخر عمر باقي مي مونه. خاطراتي که هيچ چيزي نمي تونه جاي اونها را بگيره. |
|
|
|
|
|
|
 |
مهفام  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 163 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 02 خرداد 1383، ساعت 19:42 |
|
 |
4 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
غريب آشنا ديروز خيلي اذيت شد مي تونين ازش بپرسين اونايي هم که بودن ديدن که تنهايي مسووليت برنامه رو به عهده داشت و بچه ها تقريبا باهاش همکاري نکردن با همه اينها تو اين پست حتي يک کلمه هم از اين موضوع نگفت! |
|
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
 |
شنبه 02 خرداد 1383، ساعت 20:17 |
|
 |
4 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| مهفام نوشته بود: |
| غريب آشنا ديروز خيلي اذيت شد مي تونين ازش بپرسين اونايي هم که بودن ديدن که تنهايي مسووليت برنامه رو به عهده داشت و بچه ها تقريبا باهاش همکاري نکردن با همه اينها تو اين پست حتي يک کلمه هم از اين موضوع نگفت! |
من ميخواستم همکاري کنم اما من خودم را به زور بالا ميکشيدم تازه من شاهکار هم کرده بودم چون بعد از اردوي پنج شنبه همه تا ساعت 11 خوابيده بودند و من تنها کسي بودم که با وجود خستگي تمام در اين برنامه شرکت کردم :vic: :vic: :vic: |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
عبود  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1317 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 03 خرداد 1383، ساعت 9:05 |
|
 |
4 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
فلفلو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 آبان 1382 مجموع ارسالها: 702 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 03 خرداد 1383، ساعت 10:23 |
|
 |
4 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
فلفلو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 آبان 1382 مجموع ارسالها: 702 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 03 خرداد 1383، ساعت 10:26 |
|
 |
4 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
يکي نيست به مسوولين اردو بگه آقا، پسرا خودشونو کشتن کلي درس خوندن و کلي خرج
کردن تا سربازي نرن تا آش نخورن اونوقت شما گير دادين که تويه همه اردوها
آش بدين ملت بخورن :sick: |
|