| نویسنده |
پیغام |
قلي high کلاس  سال صفري!
تاريخ عضويت: يکشنبه 23 آذر 1382 مجموع ارسالها: 21 اعتبار کسب شده: 101 محل سکونت: namidoonam?shiraaaz جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 26 ارديبهشت 1383، ساعت 10:01 |
|
 |
4 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
واسه اين متنه عمدا کاما ونقطه نذاشتم
اندر حکايت است روز چهارشنبه 23 ارديبهشت يه استادي که خيلي منضبط است بر حسب اتفاق حال کلاسو نداشت. وقتي اومد توکلاس ديد سي چهل تا بچه مشتاق منتظرشن. حسابي حالش گرفته شد .با خودش گفت حالا چي کار کنم؟ نه که خيلي چش ديدنشونو دارم .همشونم اومدن. بعد يه چيزي به فکرش رسيد گفت حالا که اين جوره نکته ضعفشونو مي گيرم.
گفت از مقاله هايي که دادين 99 درصدش کپ بوده .حالا هر کپ زده ديگه کاري با هم نداريم پاشه بره بيرون اونايي روهم که ادعا ميکنن کپ نزدن مقاله شونو تو يه صفحه خلاصه کنن. حالا هر چي مي خاي زور بزن .يکي نيس ياد اوري کنه فعاليت استاداي بخش ما از همه بخشا کمتره .صد سالي يه مقاله مينويسن. اونجا هم کسي نيس يقه شونو بگيره که چرا اخر جمله فاصله زدي بعد نقطه گذاشتي.
ما که مجبوريم اين درسو بگذرونيم .بايد شب امتحان چند ساعت وقت بذاريم واسه ويرايش اون کپ هايي که زديم .بعد هم کلي هزينه پرينت و غيره اخرش هم بين اون کسي که يه چيزي تحويل داده و حداقل فهرست درست کردن و مقاله چکيده کردن و مقدمه نوشتن رو تمرين کرده با اوني که زحمت نوشتن google.com رو به خودش نداده هيچ فرقي نباشه.
ما دانشجويان بدبخت ولي اگاه وفعال نسبت به اين قضيه اعتراض داريم. راستي اين استاده اين ترم همچي يه نموره تو خودش نيس. کسي تحليل روانشناسي خاصي واسه اين قضيه نداره. |
|
_________________ فرشته نجات من دير به ما رسيده اي
كهنه شدست زخم ما كوشش بي سبب نكن
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4955 اعتبار کسب شده: 9282 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 26 ارديبهشت 1383، ساعت 10:16 |
|
 |
4 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
من که آخرش هدف متن بالا رو نگرفتم!!
و همچنين دليل بي کاما و نقطه بودنش رو!!
ولي اعتراف ميکنم يکبار داخل فلدر homework هام فقط يه فايل rar بي ربط بود و در کمال تعجب وقتي نمره هاي hw ها اومد، ديدم که همه نمره ها صفره به جز يکي که شده 17 !!!
شما هم کم آورديد امتحان کنيد!!!! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
قلي high کلاس  سال صفري!
تاريخ عضويت: يکشنبه 23 آذر 1382 مجموع ارسالها: 21 اعتبار کسب شده: 101 محل سکونت: namidoonam?shiraaaz جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 26 ارديبهشت 1383، ساعت 11:31 |
|
 |
4 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
رويا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 07 بهمن 1382 مجموع ارسالها: 311 اعتبار کسب شده: 215 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 26 ارديبهشت 1383، ساعت 12:31 |
|
 |
4 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4955 اعتبار کسب شده: 9282 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 26 ارديبهشت 1383، ساعت 12:57 |
|
 |
4 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3951 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 26 ارديبهشت 1383، ساعت 13:09 |
|
 |
4 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
اول يه توضيح کوچولو بدم: اين که قلي high کلاس عمداً نقطه و کاما نذاشته، واسه اينه که اون استاد محترم، اتفاقاً استاد درس شيوه نگارش هستن!
در ادامه هم بگم که من فرضيه قلي high کلاس رو در مورد بي حوصله بودن استاد و دنبال بهانه گشتن و .... رو قبول ندارم. خود کوروش جلسه قبلش رسماً اعلام کرد که مقاله يا بايد از خودتون باشه و يا ترجمه کرده باشين. خود من هم که ديدم مال مقاله نوشتن نيستم، قصد داشتم يه مقاله کوتاه پيدا کنم و ترجمه اش رو تحويل بدم که به خاطر کمبود وقت نتونستم و هيچي تحويل ندادم. بعدشم با کمال تعجب ديدم همه ملت رفتن مقاله فارسي پيدا کردن و پرينت گرفتن و تحويل دادن. به نظر من کوروش حق داشت ناراحت بشه؛ چون اصلاً قرار ما اين نبود. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1148 اعتبار کسب شده: 1461 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
شنبه 26 ارديبهشت 1383، ساعت 15:18 |
|
 |
4 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
مملکت CSE چرا اينقدر بي حساب و کتاب شده؟ (
ربط اين موضوع به تالار آئينه چيه؟
با اجازه به تالار گفتگوي آزاد منتقل مي شود. b-( |
|
_________________ علي يارت
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3386 اعتبار کسب شده: 3779 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
شنبه 26 ارديبهشت 1383، ساعت 16:01 |
|
 |
4 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
دانشجوهاي سال آخر، معمولا حوصله نوشتن مقاله و تحقيق و اين جور کارها رو ندارند. ولي هميشه استثناها پيدا ميشه.
يادمه ترم آخر ليسانس درس انقلاب اسلامي داشتم و استاد اون درس گفت امتحان فينال 17 نمره داره و براي 3 نمره ديگه يک تحقيق بياريد. من براي اين تحقيق خيلي وقت گذاشتم حتي کتاب خاطرات شاه رو خوندم. يادمه روزي که آوردمش هيچ کس باور نميکرد کار خودمه. ولي همين که استادمون باور کرد کافي بود تا اون درس رو بهم 20 بده (با وجوديکه از امتحان کتبي 17 نميگرفتم)
يعني من ميخوام بگم استاد ميفهمه کي خودش کار کرده، کي کپ زده. هيچ وقت سعي نکنيد استاد رو گول بزنيد. و هميشه صداقت دانشگاهي داشته باشيد.
موفق باشيد. |
|
_________________ گنجشک ها خوبند
گنجشک ها نازند
بر دامنم آنها
در حال پروازند...
|
|
|
|
|
 |
اهورا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 آبان 1382 مجموع ارسالها: 480 اعتبار کسب شده: 110 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 26 ارديبهشت 1383، ساعت 21:15 |
|
 |
4 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3951 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 26 ارديبهشت 1383، ساعت 21:59 |
|
 |
4 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Naghmeh Garmsiri  سال صفري!
تاريخ عضويت: شنبه 03 آبان 1382 مجموع ارسالها: 42 اعتبار کسب شده: 104 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 27 ارديبهشت 1383، ساعت 8:27 |
|
 |
4 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
اول يه توضيح کوچولو بدم: اين که قلي high کلاس عمداً نقطه و کاما نذاشته، واسه اينه که اون استاد محترم، اتفاقاً استاد درس شيوه نگارش هستن!
قربون آدم چيز فهم!
=D{ =D{ =D{ =D{
در ادامه هم بگم که من فرضيه قلي high کلاس رو در مورد بي حوصله بودن استاد و دنبال بهانه گشتن و .... رو قبول ندارم. خود کوروش جلسه قبلش رسماً اعلام کرد که مقاله يا بايد از خودتون باشه و يا ترجمه کرده باشين. خود من هم که ديدم مال مقاله نوشتن نيستم، قصد داشتم يه مقاله کوتاه پيدا کنم و ترجمه اش رو تحويل بدم که به خاطر کمبود وقت نتونستم و هيچي تحويل ندادم. بعدشم با کمال تعجب ديدم همه ملت رفتن مقاله فارسي پيدا کردن و پرينت گرفتن و تحويل دادن. به نظر من کوروش حق داشت ناراحت بشه؛ چون اصلاً قرار ما اين نبود. |
منم مي گم کوروش شما حق داشت عصباني بشه .ولي براي جريمه کردن اين افراد راه هاي منصفانه اي هم وجود داشت.مخصوصا براي کوروش که خداي الگوريتمه!
ولي اين که اين ترم دکتر حالش گرفته اس راسته .اگه کلاس طراحي الگوريتمشو با کلاس تحقيق در عملياتش مقايسه کني راحت مي فهمي اين دکتر زيارتي هميشگي نيس!
البته شايد من اشتباه کنم. |
|
_________________ با احترام! هيچکي.
|
|
|
|
|
 |
قلي high کلاس  سال صفري!
 |
يکشنبه 27 ارديبهشت 1383، ساعت 8:31 |
|
 |
4 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
قلي high کلاس  سال صفري!
 |
يکشنبه 27 ارديبهشت 1383، ساعت 8:36 |
|
 |
4 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
اگه قراره کسي نفهمه قضيه چيه، خب چرا اينجا مي نويسيد؟؟؟ يه جوري بنويسيد که اونايي که توي باغ نيستن قضيه رو بگيرن، و گرنه نوشتن براي اونايي که ميدونن قضيه چيه که ...
:(( ( |
چقد عجيبه! اون موقع ها با هوش تر بودي!
فکر کنم تو دردت اينه که آنتني که تو بخش داشتي رفته اصفهان!
آخي!آخي!آخي!آخي! |
|
_________________ فرشته نجات من دير به ما رسيده اي
كهنه شدست زخم ما كوشش بي سبب نكن
|
|
|
|
|
 |
fozool زبون بسته!
مجموع ارسالها: 8 اعتبار کسب شده: 113 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 27 ارديبهشت 1383، ساعت 11:58 |
|
 |
4 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
|
بابا خودتون را کشتيد تا بگيد دکتر زيارتي اين کار را کرده همين که ميگفتيد درس شيوه بس بود اما راستش را بخوايد حقتونه يک کم که بهتون سخت بگيرند دو در نميکنيد فقط کاشکي يکي هم بود که به اين دکتر هاي بخش سخت ميگرفت تا تبعيضي نباشه و هيچ کس دو در نکنه نه استاد و نه دانشجو |
|
|
|
|
|
|
 |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382 مجموع ارسالها: 1308 اعتبار کسب شده: 2352 محل سکونت: کارتون خوابيم سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 11 خرداد 1383، ساعت 21:08 |
|
 |
4 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
| fozool نوشته بود: |
| بابا خودتون را کشتيد تا بگيد دکتر زيارتي اين کار را کرده همين که ميگفتيد درس شيوه بس بود اما راستش را بخوايد حقتونه يک کم که بهتون سخت بگيرند دو در نميکنيد فقط کاشکي يکي هم بود که به اين دکتر هاي بخش سخت ميگرفت تا تبعيضي نباشه و هيچ کس دو در نکنه نه استاد و نه دانشجو |
بابا نابغه ..اين کاره..دانشمند...بابا اند دو دري فکر مي کني نبستي{ اينو عمدا غلط نوشتم تا احسانم خوشش بياد . و اين براي سبزه ها مفيد است .. } |
|
_________________ شوهر نمي خوام چون به اعتقاد من زندگيم ميشه تکرار مکررات.مثل يه فيلم تکراري که خيلي مسخرست از نظر من.الان دلم مي خواد با نقاشي بتونم خودمو نشون بدم.بعدش اصلا من غير از متخصصين هيچ پزشک عمومي رو قبول ندارم حتي بابامو.پزشک عمومي مثل يه بچهء کلاس اوليه از ديد من.
|
|
|
|
|
 |
|
|