صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
Beatriceآفلاين
زبون بسته!
زبون بسته!

تاريخ عضويت: چهارشنبه 21 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 13
اعتبار کسب شده: 3000
ارسال سه‌شنبه 26 خرداد 1383، ساعت 15:28
 4 سال و 5 ماه پيش

تا جايي که حافظه من قد مي ده، کوروش عزيز شيوه رو هميشه همين طوري (از لحاظ اساس کار) ارائه مي داده. تازه اين ترم، ترم خوبشه (از نظر حجم کاري که مي بايست انجام مي داديم).

در مورد « صداقت دانشگاهي »، خب داشته باشيم خيلي خوبه، ولي در مورد اينکه « استاد ميفهمه کي خودش کار کرده »، از نظر تئوري البته، اما از نظر عملي تو بخش ما به جز دکتر هيچ استاد ديگه اي حاضر به گذاشتن وقت براي اين کار نيست. جالبيش هم به اينه که اوني که وقت مي ذاره گير نمي ده ولي اوناي ديگه گير مي دن! Confused

در مورد ناراحت شدن و اينکه حق داشته اصلا موافق نيستم، يعني چي که « رسماً اعلام کرد که مقاله يا بايد از خودتون باشه و يا ترجمه کرده باشين »، مگه ما دانشجوي فوق ليسانس آي تي هستيم که مقاله آي تي بنويسيم، يا مگه دانشجوي رشته زبان هستيم که بيايم مقاله ترجمه کنيم. قاعدتاً تو اين درس ما بايد ياد بگيريم که اگه مقاله علمي خواستيم ارائه بديم، چه کار بايد انجام بديم و چه جور ارائه بديم، نه اينکه مقاله علمي بنويسيم! ناسلامتي اسم درس « شيوه ارائه مطالب علمي و فني » است نه « ارائه مطالب علمي و فني »!

اگر هم نشسته n ساعت وقت گذاشته مقاله هاي کپي رو نگاه کرده و معترضه به اينکه وقتش هدر رفته! اگه يکم فکر مي کرد به اين نتيجه مي رسيد که شايد بهتر بود اين وقت رو اول ترم مي گذاشت، مي نشست يکم فکر مي کرد که تو اين درس بايد چه کار کنه؟ چه چيزي رو بايد ياد بده؟ از چه روشي بايد به هدف ارائه اين درس برسه؟ و ... (مثلاً اگه مي توانست يک کاري بکنه که ماي دانشجو گزارش پروژه و کارآموزي رو مثل بچه آدم ارائه بديم، صد شرف داشت به اينکه هر ترم جو يک چيز بگيرتش و قصد کنه دانشجوي بيچاره رو هم تو اون جو بکشه)

و در مورد اينکه اين ترم دکتر زيارتي حالش گرفته س شکي نيست، اگه کسي مي دونه چرا، لطفاً بقيه رو هم در جريان بذاره.

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
روياآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 07 بهمن 1382
مجموع ارسالها: 311
جنسيت: نامشخص
ارسال سه‌شنبه 26 خرداد 1383، ساعت 15:51
 4 سال و 5 ماه پيش

Beatrice نوشته بود:
تا جايي که حافظه من قد مي ده، کوروش عزيز شيوه رو هميشه همين طوري (از لحاظ اساس کار) ارائه مي داده. تازه اين ترم، ترم خوبشه (از نظر حجم کاري که مي بايست انجام مي داديم).

در مورد « صداقت دانشگاهي »، خب داشته باشيم خيلي خوبه، ولي در مورد اينکه « استاد ميفهمه کي خودش کار کرده »، از نظر تئوري البته، اما از نظر عملي تو بخش ما به جز دکتر هيچ استاد ديگه اي حاضر به گذاشتن وقت براي اين کار نيست. جالبيش هم به اينه که اوني که وقت مي ذاره گير نمي ده ولي اوناي ديگه گير مي دن! Confused

در مورد ناراحت شدن و اينکه حق داشته اصلا موافق نيستم، يعني چي که « رسماً اعلام کرد که مقاله يا بايد از خودتون باشه و يا ترجمه کرده باشين »، مگه ما دانشجوي فوق ليسانس آي تي هستيم که مقاله آي تي بنويسيم، يا مگه دانشجوي رشته زبان هستيم که بيايم مقاله ترجمه کنيم. قاعدتاً تو اين درس ما بايد ياد بگيريم که اگه مقاله علمي خواستيم ارائه بديم، چه کار بايد انجام بديم و چه جور ارائه بديم، نه اينکه مقاله علمي بنويسيم! ناسلامتي اسم درس « شيوه ارائه مطالب علمي و فني » است نه « ارائه مطالب علمي و فني »!

اگر هم نشسته n ساعت وقت گذاشته مقاله هاي کپي رو نگاه کرده و معترضه به اينکه وقتش هدر رفته! اگه يکم فکر مي کرد به اين نتيجه مي رسيد که شايد بهتر بود اين وقت رو اول ترم مي گذاشت، مي نشست يکم فکر مي کرد که تو اين درس بايد چه کار کنه؟ چه چيزي رو بايد ياد بده؟ از چه روشي بايد به هدف ارائه اين درس برسه؟ و ... (مثلاً اگه مي توانست يک کاري بکنه که ماي دانشجو گزارش پروژه و کارآموزي رو مثل بچه آدم ارائه بديم، صد شرف داشت به اينکه هر ترم جو يک چيز بگيرتش و قصد کنه دانشجوي بيچاره رو هم تو اون جو بکشه)

و در مورد اينکه اين ترم دکتر زيارتي حالش گرفته س شکي نيست، اگه کسي مي دونه چرا، لطفاً بقيه رو هم در جريان بذاره.

صبح به خير!!! Wink ديشب خوب خوابيدي؟؟؟ Very Happy

غم غريبي و غربت چو بر نمي تابم
به شهر خود روم و شهريار خود باشم

1
1
0
Beatriceآفلاين
زبون بسته!
زبون بسته!

تاريخ عضويت: چهارشنبه 21 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 13
ارسال يکشنبه 31 خرداد 1383، ساعت 10:22
 4 سال و 5 ماه پيش

نقل قول:
صبح به خير!!! ديشب خوب خوابيدي؟؟؟

نه اتفاقاً شب قبلش بيدار بودم و اصلاً نخوابيدم Wink
مشکليه!؟ Not talking
تازشم، بعد از ماه ها بود که تالار سر زدم، و از اين قضيه دل پري داشتم، ديدم اينجا جاي خوبي واسه خالي کردنشه Wink
مشکليه!؟ Not talking
بعدشم، چيزي که در موردش صحبت شد تاريخ مصرفش هنوز نگذشته و حالاحالا هم جا داره Wink
مشکليه!؟ Not talking
تازشم، تو اين تالار که به نظر مي آيد فعاليت عمده تيکه پروندن به هم ديگه اس اگه يکي بخواد درد دل بگه، يا بررسي و انتقاد کنه Wink
مشکليه!؟ Not talking

1
1
0
جهنم عاشقآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 24 خرداد 1383
مجموع ارسالها: 73
جنسيت: نامشخص
ارسال يکشنبه 31 خرداد 1383، ساعت 11:20
 4 سال و 5 ماه پيش

اينا همه به کنار.
من بيچاره تا حالا هيچي از اين درس نمره نگرفتم.
يکي بگه من چه جروي بفهمم براي پايان ترمش چي بخونم؟

در ضمن بايد قبول کنيد که منصور جون حسابي سرشون شلوغه و نمي توونند همه ي درسهاي بخش و بردارند. ناچارا چندتايي براي احمد و کوروش ميمونه ديگه. Anxious

1
1
0
Naghmeh Garmsiriآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

تاريخ عضويت: شنبه 03 آبان 1382
مجموع ارسالها: 42
ارسال يکشنبه 14 تير 1383، ساعت 10:39
 4 سال و 5 ماه پيش

امروزفاينال شيوه داديم. بد نبود.ولي وقتي اومديم بالا با نمره هاي زيباي تحقيق در عمليات مواجه شديم.چقدر توپ بود .من ده و اپسيلون ميشم. ولي خودم فکر مي کنم فاينال بايد حداقل نصف مي شدم که ربع هم نشدم.
يه دفعه ياد حرف غريب اشنا افتادم که مي گفت بايد پدر جدمون در بياد تا يه دونه ده بگيريم.
داشتيم با بچه ها مي گفتيم دکتر ترم قبل سر کلاس طراحي الگوريتم گفته بودن استاد بايد کلي زحمت بکشه تا يه دانشجو از اين درس بدش بياد. حالا فکر مي کنم حداقل نصف بچه ها درسو دوس ندارن. يعني چطو شده؟استاد خيلي زحمت کشيده؟ پس چرا اينجوري!

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است افشاي کپي تالار گفتمان از سايت mokhzan.com
1
پاسخها: 9 بیننده: 2859 نویسنده: hf6291
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است روزنامه استاد فلسفه ...
1
پاسخها: 4 بیننده: 459 نویسنده: pirooztornado
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است جلوگيري از کپي برداري از محتويات سايت
1
پاسخها: 5 بیننده: 1198 نویسنده: مسافر
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است مقاله Journal
1
پاسخها: 5 بیننده: 504 نویسنده: sadegh

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید