| نویسنده |
پیغام |
سامان  سال صفري!
تاريخ عضويت: شنبه 27 بهمن 1386 مجموع ارسالها: 82 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: زير سايه خدا سن: 28 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 16 فروردين 1388، ساعت 9:14 |
|
 |
11 ماه و 11 روز پيش |
|
|
| |
خاک را زنده کند تربيت باد بهار..................سنگ باشد که دلش زنده نگردد به نسيم
سال نو همه شما مبارک سال خوب و خوشي رو براي همتون آرزو دارم. |
|
_________________ کاش به جاي همه خلق من بمردي تا خلق را مردن نبايستي ديد
کاش عقوبت همه خلق بر من بکردي تا خلق را به قيامت دوزخ نبايستي ديد
|
|
|
|
|
 |
TITAN  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 دي 1385 مجموع ارسالها: 1245 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: بين هيچ کجا و خداحافظ سن: 28 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 17 فروردين 1388، ساعت 2:15 |
|
 |
11 ماه و 11 روز پيش |
|
|
| |
| سامان نوشته بود: |
خاک را زنده کند تربيت باد بهار..................سنگ باشد که دلش زنده نگردد به نسيم
ميدونيد؟؟ فقط 2% از روز هاي سال جديد رو گزرونديم، زياد سخت نگيريم پس؛ سال نو تو هم مبارک
PS تا سه ماه اول عيد ميشه عيد رو تبريک گفت..
سلام شازده کوچولو |
|
_________________ خوشبختي را ديروز به حراج گذاشتند حيف من زاده ي امروزم. خدايا جهنمت فرداست پس چرا امروز مي سوزم
در شبان غم تنهايي خويش، عابد چشم سخن گوي توام
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 1215 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: هيدالو سن: 28 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 18 فروردين 1388، ساعت 22:08 |
|
 |
11 ماه و 9 روز پيش |
|
|
| |
| TITAN نوشته بود: |
| سامان نوشته بود: |
ميدونيد؟؟ فقط 2% از روز هاي سال جديد رو گزرونديم، زياد سخت نگيريم پس؛ سال نو تو هم مبارک
PS تا سه ماه اول عيد ميشه عيد رو تبريک گفت..
سلام شازده کوچولو |
سلام به روي ماهت |
|
_________________ هيچ وقت نبايد به حرف گلها گوش داد. گل را فقط بايد بوئيد و تماشا کرد. گلِ من تمامِ اخترکم را معطر ميکرد گيرم من بلد نبودم چهجوري از آن لذت ببرم.
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنت اگزوپري)
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |