| نویسنده |
پیغام |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3497 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: My home سن: 37 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 14 دي 1387، ساعت 21:58 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
TITAN  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 دي 1385 مجموع ارسالها: 1252 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: بين هيچ کجا و خداحافظ سن: 29 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 15 دي 1387، ساعت 0:04 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3497 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: My home سن: 37 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 15 دي 1387، ساعت 21:22 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
TITAN  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 دي 1385 مجموع ارسالها: 1252 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: بين هيچ کجا و خداحافظ سن: 29 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 15 دي 1387، ساعت 23:58 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
تا اونجا که من ميدونم علامت + رو به چند دليل تنظيم ميکنند
1- اينکه خوب واقعا تنظيم نباشه ( غيب گفتم)
2- با توجه به بعد مسافت ( دقيقا مثل مگسک کلاشينکف ها يه توي دوران مقدس باهاش آموزش ديديم)
3- با توجه به وضع هوا و جريان باد
اما فکر کنم منظور شما ترکيب گزينه 1و2 هستش، و شايد يه چيز مثل اتو فوکس دوربين هاي عکس برداي خودمون باشه؟؟ درسته؟؟ درضمن لنز دورين من هم کارل زايس هستش
اميد وارم تفنگ شما مثل دوربين تا شو ايران( تفنگ+دوربين براي شليک 90 درجه از پشت ديوار) نباشه که يه کلت معمولي رو سوار يه دورين و مونيتور بزرگ کرده بودند باشه... |
|
_________________ خوشبختي را ديروز به حراج گذاشتند حيف من زاده ي امروزم. خدايا جهنمت فرداست پس چرا امروز مي سوزم
در شبان غم تنهايي خويش، عابد چشم سخن گوي توام
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 1229 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: هيدالو سن: 28 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 16 دي 1387، ساعت 1:13 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
TITAN  آخر آدم بيکار!
 |
دوشنبه 16 دي 1387، ساعت 22:05 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| شازده کوچولو نوشته بود: |
[
تيتان عزيز!
تقريبا تمام تفنگهاي «گوشهزن» دنيا که معمولا براي عملياتهاي کماندويي و داخل شهري استفاده ميشن، چنين سيستمي هستن. يعني يه اصلحه کمري (البته دقيق و قدرتمند) به همراه يه سيستم تصويري.
 |
والا دقيقا توي همون هفته اي که ايران تفنگ جديد خودش رو به نمايش گذاشت، تلويزيون وطني تنفگ هاي جديد آمريکا رو نشون داد، که خيلي از نظر ظاهر متفاوت بودند، متاسفانه چيزي توي اينترنت پيدا نکردم که بتونم به عنوان سند رسمي ارائه کنم، لذا تنها سند رسمي اينه که: از نظر من تنفگ ايراني خيلي زاقارت بود |
|
_________________ خوشبختي را ديروز به حراج گذاشتند حيف من زاده ي امروزم. خدايا جهنمت فرداست پس چرا امروز مي سوزم
در شبان غم تنهايي خويش، عابد چشم سخن گوي توام
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
 |
سهشنبه 17 دي 1387، ساعت 0:54 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
| فکر کنم منظور شما ترکيب گزينه 1و2 هستش، و شايد يه چيز مثل اتو فوکس دوربين هاي عکس برداي خودمون باشه؟؟ درسته؟؟ |
دوربين هاى هدف گيرى در چند حالت بايد در جهت افقى و عمودى تنظيم بشن. ابتدايى ترين حالت وقتى هست که تازه دوربين روى تفنگ نسب ميشه و بايد به روش سعى و خطا در ميدون تير تنظيم بشه. اين تنظيم براى يک فاصله مشخص (معمولا 100 متر يا اينجا در آمريکا 100 يارد) هست. در فاصله هاى ديگه گلوله يه مسير بالستيک رو طى ميکنه و بالا تر يا پيين تر از نقطه هدف گيرى اصابت خواهد کرد. هر بار که يه شکارچى از نمونه هاى مختلف فشنگ استفده ميکنه بايد دوباره دوربين تفنگش رو براى ان نمونه فشنگ تنظيم کنه. همچنين گرما، رطوبت و فشار هوا هم روى اين پروسه اثر ميزاره و تفنگ/دوربين/فشنگى که در گرماى 40 درجه تابستون در فلوريدا تنظيم شده بايد قبل از شکار در سرماى 20- درجه توى کانادا دوباره (در همون کمپ شکار توى کانادا) تنظيم بشه.
در هنگام شکار، شکارچى بايد بتونه فاصله شکار رو با خودش تخمين بزنه، بعد با توجه به مشخصات و کاليبر تفنگى که استفاده ميکنه اگه لازم باشه چند اينچ بالاتر (يا پيين تر) از نقطه مورد نظرش رو هدف بگيره. من در حال حاضر دوتا تفنگ شکارى دارم که يکيش تو آمريکا و يکيش هم تو کانادا هست. کاليبر هر دو تفنگ 7 ميليمتر مگنوم هست و هر دو هم براى فاصله 200 يارد تنظيم هستند. در اين حالت در فاصله 100 يارد گلوله حدودا 1.5 اينچ بالاتر و در فاصله 300 يارد حدودا 8 اينچ پايينتر اصابت ميکنه. |
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 1229 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: هيدالو سن: 28 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 17 دي 1387، ساعت 3:05 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
 |
شنبه 21 دي 1387، ساعت 1:18 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
شنبه 21 دي 1387، ساعت 11:51 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
من فقط اين تصوير رو تونستم پيدا کنم و البته يه مقدار توضيحات کلي و عمومي درباره Rifle scope
http://i44.tinypic.com/zkrbed.jpg
اينطور که فهميدم، از قسمت جلو (عدسي شيئي) که شروع کنيم، نور از عدسي شيئي عبور ميکنه و بعد از عبور از عدسي دوم، يه تصوير معکوس تشکيل ميشه. درست در همين محل تشکيل تصوير معکوسه که علامت هدفگيري رو قرار ميدن -که شکلهاي مختلفي داره و با توجه به کاربرد، نوعش رو انتخاب ميکنن- اگه تصوير و علامت دقيقا در يک محل نباشن مشکلي به نام parallax پيش مياد که به طور خلاصه حالتيه که علامت دوربين تار ديده ميشه و تصويرش فوکوس نيست.
دو عدسي بعدي براي متمرکز کردن نور و جلوگيري از پراکنده شدنش و همينطور مستقيم کردن تصوير هستن. دو عدسي آخر هم که قسمت چشمي رو تشکيل ميدن. چون تيرانداز نبايد چشمش رو به دوربين بچسبونه (چون لگد اصلحه به چشم آسيب ميزنه) با تنظيم فاصله دو عدسي چشمي، فاصله تشکيل تصوير نهايي تعيين ميشه.
وقتي که علامت + (يا هر شکل ديگهاي که داره) رو تنظيم ميکنيم، عدسي دوم (قبل از علامت) هم حرکت ميکنه تا تصوير رو دقيقا روي علامت ايجاد کنه. البته دو عدسي بعدش هم بايد تغيير کنن تا تصوير رو از محل جديدش به درستي به قسمت چشمي منتقل کنن.
اين مطلب رو هم اضافه کنم که علامت + از دوتا سيم نازک تشکيل شده ولي براي محکم شدن و ثابت بودنش اون رو روي يه تيکه شيشه ساده ميچسبونن. |
|
_________________ هيچ وقت نبايد به حرف گلها گوش داد. گل را فقط بايد بوئيد و تماشا کرد. گلِ من تمامِ اخترکم را معطر ميکرد گيرم من بلد نبودم چهجوري از آن لذت ببرم.
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنت اگزوپري)
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
 |
شنبه 21 دي 1387، ساعت 23:55 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
يکشنبه 29 دي 1387، ساعت 2:11 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
مرسي جايزه قشنگيه.
اين دور و ورا مياي يه سر به ما بزن |
|
_________________ هيچ وقت نبايد به حرف گلها گوش داد. گل را فقط بايد بوئيد و تماشا کرد. گلِ من تمامِ اخترکم را معطر ميکرد گيرم من بلد نبودم چهجوري از آن لذت ببرم.
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنت اگزوپري)
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 29 دي 1387، ساعت 8:02 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
من الان من تو يه يه شهر ديگه هستم و در واقع گير کردم! وقتى برگشتم راجع به اين Rifle scope بحث ميکنيم. |
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
 |
دوشنبه 30 دي 1387، ساعت 20:23 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
دوشنبه 30 دي 1387، ساعت 20:43 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|