صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

2
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384
مجموع ارسالها: 3497
اعتبار کسب شده: 3000
جنسيت: مرد
ارسال شنبه 14 دي 1387، ساعت 21:58
 1 سال و 6 ماه پيش

Image

مدتى هست که به دلايل فلسفى و نسبتا بشر دوستانه به طراحى و ساخت نوع جديدى از دوربين هدف گيرى براى تفنگ هاى شکارى مشغول هستم. الان دور و برم پر هست از انواع و اقسام لنز ها و منشورها و دوربينهاى شکارى و کاتالوگ هاى صنعتى و کتابهاى مربوط به مهندسى اپتيک. فعلا دوتا درخواست ثبت اختراع براى اداره ثبت اختراعات آمريکا فرستادم و يکى ديگه هم دارم تکميل ميکنم. به زودى اخبار مربوطه رو در تاپيک نوابيغ نابغه نما پست خواهم کرد Angel Razz Mr. Green

Image

Image

Image

Image

2
2
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
TITANآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 23 دي 1385
مجموع ارسالها: 1252
ارسال يکشنبه 15 دي 1387، ساعت 0:04
 1 سال و 6 ماه پيش

Omid نوشته بود:
Image

مدتى هست که به دلايل فلسفى و نسبتا بشر دوستانه به طراحى و ساخت نوع جديدى از دوربين هدف گيرى براى تفنگ هاى شکارى مشغول هستم. الان دور و برم پر هست از انواع و اقسام لنز ها و منشورها و دوربينهاى شکارى و کاتالوگ هاى صنعتى و کتابهاى مربوط به مهندسى اپتيک. فعلا دوتا درخواست ثبت اختراع براى اداره ثبت اختراعات آمريکا فرستادم و يکى ديگه هم دارم تکميل ميکنم. به زودى اخبار مربوطه رو در تاپيک نوابيغ نابغه نما پست خواهم کرد Angel Razz Mr. Green

Image

Image

Image

Image

بعد بعد از چاپ مجلمون اين خوشحال کننده ترين موضوعي بود که شنيده بودم...
Applause Applause Applause تبريک ميگم بسيار زياد، چرا توضيح بيشتري ندادي فرزند غيور اسلام

در شبان غم تنهايي خويش، عابد چشم سخن گوي توام

1
1
0
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال يکشنبه 15 دي 1387، ساعت 21:22
 1 سال و 6 ماه پيش

طرح اولم اين هست که يه دوربين هدف گيرى درست کنيم که تنظيمات چپ-راست و بالا-پايين براى تصحيح هدف گيرى رو به طور اپتيکى (نه مکانيکى) انجام بده. دوربينهاى فعلى که روى تفنگ نصب ميشن دو سرى پيچ تنظيم دارن که اون علامت + که توى دوربين ديده ميشه رو به طور مکانيکى داخل دوربين جابجا ميکنه و شخص تيرنداز به کمک انها مرکز اون علامت + رو با محل اصابت گلوله منطبق ميکنه. در طرح من تنظيمات افقى و عمودى توسط دو سرى منشور مخصوص و به طور اپتيکى انجام ميشه و نيازى به مکانيسم بسيار دقيق مکانيکى براى جابجا کردن علامت + در داخل دوربين نيست. سيستم اپتيکى ميتونه نقطه هدف گيرى رو با دقت 60 تا 100 برابر دقت (resolution) مکانيسمى که براى تنظيم منشورها بکار رفته تنظيم کنه Very Happy .

طرح دوم هم يه دوربين هدفگيرى هست که با کمک يه قطعه اپتيکى مخصوص بنام Coherent Image Conduit خطاى خاصى بنام Parallax Error رو که در دوربينهاى فعلى وقتى که چشم شخص تيرنداز دقيقا روى محور دوربين قرار نداشته باشه بوجود مياد از بين ميبره. Angel

جزئيات بيشتر در مورد اين طرحها نميدم چون دارم انها رو به ثبت ميرسونم تا اگر در آينده نتونستم با يه دختر پولدار ازدواج بتونم از اين راه زندگى کنم! Razz Mr. Green من سالانه چندين هزار دلار خرج وسايل شکار و دوربين و تفنگ و از اين قبيل چيز ها ميکنم. اون دوربينهاى شکارى که تو عکس هستند ساخت شرکتهاى معروف زايس و لايکا در آلمان هستند و هرکدوم بيش از 2000 دلار قيمت دارند (به جز اون دوربين کوچک سياه رنک در سمت راست عکس آخر ، اين يه دوربين نيکون 8X32 بسيار عالى هست که قيمتش حدود 1000 دلار هست) ظرف يکى دوسال آينده هم احتمالا چندين هزار دلار ديگه در راه تست و ساخت و ثبت اين ايده ها هزينه خواهم کرد ولى اميدوارم اخرش يه شرکت راه بندازم و يه دوربين باحال با تکنولوژى پيشرفته بسازيم که از دوربينهاى ساخت زايس در آلمان هم بهتر باشه! Wink

2
2
0
TITANآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال يکشنبه 15 دي 1387، ساعت 23:58
 1 سال و 6 ماه پيش

تا اونجا که من ميدونم علامت + رو به چند دليل تنظيم ميکنند
1- اينکه خوب واقعا تنظيم نباشه ( غيب گفتم)
2- با توجه به بعد مسافت ( دقيقا مثل مگسک کلاشينکف ها يه توي دوران مقدس باهاش آموزش ديديم)
3- با توجه به وضع هوا و جريان باد

اما فکر کنم منظور شما ترکيب گزينه 1و2 هستش، و شايد يه چيز مثل اتو فوکس دوربين هاي عکس برداي خودمون باشه؟؟ درسته؟؟ درضمن لنز دورين من هم کارل زايس هستش Mr. Green

اميد وارم تفنگ شما مثل دوربين تا شو ايران( تفنگ+دوربين براي شليک 90 درجه از پشت ديوار) نباشه که يه کلت معمولي رو سوار يه دورين و مونيتور بزرگ کرده بودند باشه... Think

2
2
0
شازده کوچولوآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385
مجموع ارسالها: 1229
ارسال دوشنبه 16 دي 1387، ساعت 1:13
 1 سال و 6 ماه پيش

TITAN نوشته بود:
تا اونجا که من ميدونم علامت + رو به چند دليل تنظيم ميکنند
1- اينکه خوب واقعا تنظيم نباشه ( غيب گفتم)
2- با توجه به بعد مسافت ( دقيقا مثل مگسک کلاشينکف ها يه توي دوران مقدس باهاش آموزش ديديم)
3- با توجه به وضع هوا و جريان باد

اما فکر کنم منظور شما ترکيب گزينه 1و2 هستش، و شايد يه چيز مثل اتو فوکس دوربين هاي عکس برداي خودمون باشه؟؟ درسته؟؟ درضمن لنز دورين من هم کارل زايس هستش Mr. Green

اميد وارم تفنگ شما مثل دوربين تا شو ايران( تفنگ+دوربين براي شليک 90 درجه از پشت ديوار) نباشه که يه کلت معمولي رو سوار يه دورين و مونيتور بزرگ کرده بودند باشه... Think

تيتان عزيز!
تقريبا تمام تفنگهاي «گوشه‌زن» دنيا که معمولا براي عملياتهاي کماندويي و داخل شهري استفاده ميشن، چنين سيستمي هستن. يعني يه اصلحه کمري (البته دقيق و قدرتمند) به همراه يه سيستم تصويري.

Image

1
1
0
TITANآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال دوشنبه 16 دي 1387، ساعت 22:05
 1 سال و 6 ماه پيش

شازده کوچولو نوشته بود:
[
تيتان عزيز!
تقريبا تمام تفنگهاي «گوشه‌زن» دنيا که معمولا براي عملياتهاي کماندويي و داخل شهري استفاده ميشن، چنين سيستمي هستن. يعني يه اصلحه کمري (البته دقيق و قدرتمند) به همراه يه سيستم تصويري.

Image

والا دقيقا توي همون هفته اي که ايران تفنگ جديد خودش رو به نمايش گذاشت، تلويزيون وطني تنفگ هاي جديد آمريکا رو نشون داد، که خيلي از نظر ظاهر متفاوت بودند، متاسفانه چيزي توي اينترنت پيدا نکردم که بتونم به عنوان سند رسمي ارائه کنم، لذا تنها سند رسمي اينه که: از نظر من تنفگ ايراني خيلي زاقارت بود

1
1
0
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال سه‌شنبه 17 دي 1387، ساعت 0:54
 1 سال و 6 ماه پيش

نقل قول:
فکر کنم منظور شما ترکيب گزينه 1و2 هستش، و شايد يه چيز مثل اتو فوکس دوربين هاي عکس برداي خودمون باشه؟؟ درسته؟؟

دوربين هاى هدف گيرى در چند حالت بايد در جهت افقى و عمودى تنظيم بشن. ابتدايى ترين حالت وقتى هست که تازه دوربين روى تفنگ نسب ميشه و بايد به روش سعى و خطا در ميدون تير تنظيم بشه. اين تنظيم براى يک فاصله مشخص (معمولا 100 متر يا اينجا در آمريکا 100 يارد) هست. در فاصله هاى ديگه گلوله يه مسير بالستيک رو طى ميکنه و بالا تر يا پيين تر از نقطه هدف گيرى اصابت خواهد کرد. هر بار که يه شکارچى از نمونه هاى مختلف فشنگ استفده ميکنه بايد دوباره دوربين تفنگش رو براى ان نمونه فشنگ تنظيم کنه. همچنين گرما، رطوبت و فشار هوا هم روى اين پروسه اثر ميزاره و تفنگ/دوربين/فشنگى که در گرماى 40 درجه تابستون در فلوريدا تنظيم شده بايد قبل از شکار در سرماى 20- درجه توى کانادا دوباره (در همون کمپ شکار توى کانادا) تنظيم بشه.

در هنگام شکار، شکارچى بايد بتونه فاصله شکار رو با خودش تخمين بزنه، بعد با توجه به مشخصات و کاليبر تفنگى که استفاده ميکنه اگه لازم باشه چند اينچ بالاتر (يا پيين تر) از نقطه مورد نظرش رو هدف بگيره. من در حال حاضر دوتا تفنگ شکارى دارم که يکيش تو آمريکا و يکيش هم تو کانادا هست. کاليبر هر دو تفنگ 7 ميليمتر مگنوم هست و هر دو هم براى فاصله 200 يارد تنظيم هستند. در اين حالت در فاصله 100 يارد گلوله حدودا 1.5 اينچ بالاتر و در فاصله 300 يارد حدودا 8 اينچ پايينتر اصابت ميکنه.

1
1
0
شازده کوچولوآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال سه‌شنبه 17 دي 1387، ساعت 3:05
 1 سال و 6 ماه پيش

من هميشه به اين فکر ميکردم که آيا ميشه دوربين تفنگ رو جوري ساخت که مثل چشم عقاب باشه؟
يعني فقط مرکز ديد کاملا روي هدف زوم کرده باشه و حاشيه ديد يه نماي باز تر (Wide) از هدف رو نشون بده؟
اينجوري احتمالا ديگه نياز نيست که مرتب از دوربين چشم برداريم تا کليت هدف و موقعيتش رو ببينيم.

شايد من زيادي ايده‌آل فکر ميکنم. شايد هم علتش اين باشه که تا حالا يه تير هم در نکردم، حالا چه با دوربين و چه بدون دوربين Mr. Green Mr. Green Mr. Green

1
1
0
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال شنبه 21 دي 1387، ساعت 1:18
 1 سال و 6 ماه پيش

يکى از ويژگى هاى دوربينهاى هدفگيرى مدرن اين هست که با وجودى که علامت + داخل دوربين در هنگام تنظيم به چپ و راست و بالا و پايين حرکت ميکنه، شخص تيرنداز هميشه اين علامت رو درست در وسط ميدان ديد خودش ميبينه. اين ويژگى بسيار جالبى هست چون اگر اين علامت پس از تنظيم دوربين مثلا در گوشه سمت راست و بالاى تصوير قرار ميگرفت خيلى چيز ضايعى ميشد! حال شما نوابيغ فکر کنين ببينين ميتونين کشف کنين چطورى اينکار اينجام ميشه؟ Confused Very Happy

Image

1
1
0
شازده کوچولوآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال شنبه 21 دي 1387، ساعت 11:51
 1 سال و 6 ماه پيش

من فقط اين تصوير رو تونستم پيدا کنم و البته يه مقدار توضيحات کلي و عمومي درباره Rifle scope

Image
http://i44.tinypic.com/zkrbed.jpg

اينطور که فهميدم، از قسمت جلو (عدسي شيئي) که شروع کنيم، نور از عدسي شيئي عبور ميکنه و بعد از عبور از عدسي دوم، يه تصوير معکوس تشکيل ميشه. درست در همين محل تشکيل تصوير معکوسه که علامت هدف‌گيري رو قرار ميدن -که شکلهاي مختلفي داره و با توجه به کاربرد، نوعش رو انتخاب مي‌کنن- اگه تصوير و علامت دقيقا در يک محل نباشن مشکلي به نام parallax پيش مياد که به طور خلاصه حالتيه که علامت دوربين تار ديده ميشه و تصويرش فوکوس نيست.
دو عدسي بعدي براي متمرکز کردن نور و جلوگيري از پراکنده شدنش و همينطور مستقيم کردن تصوير هستن. دو عدسي آخر هم که قسمت چشمي رو تشکيل ميدن. چون تيرانداز نبايد چشمش رو به دوربين بچسبونه (چون لگد اصلحه به چشم آسيب ميزنه) با تنظيم فاصله دو عدسي چشمي، فاصله تشکيل تصوير نهايي تعيين ميشه.

وقتي که علامت + (يا هر شکل ديگه‌اي که داره) رو تنظيم ميکنيم، عدسي دوم (قبل از علامت) هم حرکت مي‌کنه تا تصوير رو دقيقا روي علامت ايجاد کنه. البته دو عدسي بعدش هم بايد تغيير کنن تا تصوير رو از محل جديدش به درستي به قسمت چشمي منتقل کنن.

اين مطلب رو هم اضافه کنم که علامت + از دوتا سيم نازک تشکيل شده ولي براي محکم شدن و ثابت بودنش اون رو روي يه تيکه شيشه ساده ميچسبونن.

3
3
0
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال شنبه 21 دي 1387، ساعت 23:55
 1 سال و 6 ماه پيش

بسيار خوب توضيح دادى! Applause Applause الان حسابى گرسنم و دارم ميرم بيرون ناهار بخورم.

اين جايزه رو داشته باش تا بعد بيشتر راجع بهش صحبت کنيم Razz

Image

2
2
0
شازده کوچولوآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال يکشنبه 29 دي 1387، ساعت 2:11
 1 سال و 6 ماه پيش

مرسي جايزه قشنگيه. Applause

اين دور و ورا مياي يه سر به ما بزن Wink

1
1
0
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال يکشنبه 29 دي 1387، ساعت 8:02
 1 سال و 6 ماه پيش

من الان من تو يه يه شهر ديگه هستم و در واقع گير کردم! Wink وقتى برگشتم راجع به اين Rifle scope بحث ميکنيم. Sick

1
1
0
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال دوشنبه 30 دي 1387، ساعت 20:23
 1 سال و 6 ماه پيش

هفته گزشته رفتم به يه نماشگاه بسيار بزرگ شکار و اسلحه بنام SHOT SHOW. اين نمايشگاه هر سال در آمريکا برگزار ميشه و حدود 3000 شرکت در اون محصولات جديد خودشون رو به نميش ميزارن و حدود 40000 نفر هم بازديد کننده داره. بازديد براى عموم آزاد نيست و فقط کسانى که در اين صنعت فعالن ميتونن شرکت کنن.

در طى نمايشگاه با چند تن از روئسا و مهندسين ارشد شرکت هاى معتبر اپتيک در آلمان و اطريش از جمله زايس و لايکا و سوارووسکى راجع به ايده ها و اختراعاتم صحبت کردم و اونها هم حسابى علاقه مند شدند! Shocked Very Happy حالا بازى وارد مرحله کاملا تازه اى شده!! انتظار نداشتم اينقدر مثبت برخورد کنند! Eh? Very Happy ببينيم چى ميشه...

Image

2
2
0
شازده کوچولوآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال دوشنبه 30 دي 1387، ساعت 20:43
 1 سال و 6 ماه پيش

Omid نوشته بود:
هفته گزشته رفتم به يه نماشگاه بسيار بزرگ شکار و اسلحه بنام SHOT SHOW. اين نمايشگاه هر سال در آمريکا برگزار ميشه و حدود 3000 شرکت در اون محصولات جديد خودشون رو به نميش ميزارن و حدود 40000 نفر هم بازديد کننده داره. بازديد براى عموم آزاد نيست و فقط کسانى که در اين صنعت فعالن ميتونن شرکت کنن.

در طى نمايشگاه با چند تن از روئسا و مهندسين ارشد شرکت هاى معتبر اپتيک در آلمان و اطريش از جمله زايس و لايکا و سوارووسکى راجع به ايده ها و اختراعاتم صحبت کردم و اونها هم حسابى علاقه مند شدند! Shocked Very Happy حالا بازى وارد مرحله کاملا تازه اى شده!! انتظار نداشتم اينقدر مثبت برخورد کنند! Eh? Very Happy ببينيم چى ميشه...

Image

عاليه Applause Applause Applause
اما درباره طرحهات يه چيزي رو توضيح ندادي.
اين دو طرحي که گفتي از نظر پيچيدگي در چه سطحي هستن؟ منظورم اينه که ساختار دوربين رو پيچيده مي‌کنن يا به سادگي سيستمهاي مکانيکي فعلي هستن؟

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است مهم: اخبار تالارهاي گفتمان
5
پاسخها: 135 بیننده: 7049 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است صادرات آمريکا به ايران
1
پاسخها: 21 بیننده: 2219 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است انتخابات رياست جمهوري آمريکا (سال 2008)
4
پاسخها: 55 بیننده: 5514 نویسنده: شازده کوچولو
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است نوابيغ نابغه نما؛ آب به عنوان سوخت!
2
پاسخها: 8 بیننده: 975 نویسنده: احسان

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید
شما نمی‌توانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید
شما نمی‌توانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید
شما نمی‌توانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید
شما نمی‌توانید در نظرسنجی‌های این تالار شرکت کنید
قوانين تالارهاي گفتمان گزارش خطا
سوال در مورد تالارهاي گفتمان پيشنهاد