| نویسنده |
پیغام |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1952 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 06 آبان 1387، ساعت 10:35 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
بالاخره بعد از مدت ها آلبوم جديد محسن چاووشي به نام يه شاخه نيلوفر به بازار آمد.
اکثر ماها کارهاي چاووشي رو شنيديم. من يکي که بسياري از شب هاي تنهاييم رو با آهنگ هاي چاووشي به سر بردم. فکر ميکنم صداي چاووشي با فيلم سنتوري جاودانه شد. من نمي دونم اين بشر اين همه غم و بغض رو چه جوري توي صداش ريخته؟
از همه ي دوستان عزيزم ميخوام که اين يه دفعه رو بيخيال دانلود کردن اين آلبوم بشن. ميدونيد که سالها طول کشيد تا اين هنرمند عزيز موفق شد مجوز يک آلبوم رو بگيره و ميدونيد که بعد از قضيه فيلم سنتوري دچار چه مشکلات مالي عجيب و غريبي شده اين بنده ي خدا. پس لطفا به جاي دانلود کردن اين آلبوم , نوار اوريجينالش رو بخريد. 1000 تومان کمترين هزينه ايه که ميتونيم براي حمايت از يه هنرمند پرداخت کنيم.
اگر هم تا حالا اين آلبوم رو دانلود کرديد , لطفا يه نوار اصلش رو هم بخريد.
با تشکر
مسافر کوير
|
_________________ هنوز يار تو هستم....خالي بستم!
به هيشکي دل نبستم......خالي بستم! 
|
|
|
|
|
 |
itwman  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 16 آذر 1386 مجموع ارسالها: 645 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کاشان سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 06 آبان 1387، ساعت 15:05 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
تشکر از مسافر کوير ...
اول فکر کردم لينک دانلودش رو گذاشتي و داشتم خودمو آماده مي کردم يه متن اعتراضيه بنويسم که ديدم اشتباه کردم..
بدون شک محسن چاووشي بي نظير ترين خواننده حال حاضر ايرانه که حتي بازار بسياري از خواننده هاي لس آنجلسي رو کساد کرده.
متاسفانه يه فرهنگي که فکر نکنم به اين زودي ها در کشور ما رواج پيدا کنه کپي رايته!
سي دي اين آلبوم فقط 1500 تومانه !!! من موندم ... آخه ديگه با 1500تومان به آدم فحشم نميدن ، خريدن يه سي دي 1500 تومان چيه مگه؟!
در هر صورت يقين دارم که اين آلبوم چاووشي ، رکورد فروش در ايران را خواهد زد..
راستي براي خريد آنلاين ميتونيد از اينجا اقدام کنيد! |
|
_________________ به خانمي که سن واقعيش را مي گه نبايد اعتماد کرد؛ چون از چنين خانمي گفتن هرچيزي بر مياد!
|
|
|
|
|
 |
sunson  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 24 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2035 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: پشت هيچستان! جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 07 آبان 1387، ساعت 18:09 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
تک آهنگ جديد محسن چاووشي به اسم بهشت من
دانلود
اين تک آهنگ من رو به ياد کارهاي اول چاووشي انداخت |
|
_________________ برو بچ کامپيوتر همه ديوونن ولي هاليشون نيست!!
"فلفلو"
|
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2315 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 10 آذر 1387، ساعت 14:14 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382 مجموع ارسالها: 1784 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کارتون خوابيم سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 10 آذر 1387، ساعت 14:40 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
| ستاره’ غريب نوشته بود: |
ترانه سراشو ميشناسم .شايا تجلي سروده از ديروز هم چون من با ترانه سرا که رقيبه دوستم.با من قهر کرد. مهم ميست با بهتر از اون حالا دوستم.  |
مامانش با باباي دوستم دوسته. تازه باباي منم دکتر شده. عمو اميد هم گفته اوباما دکتر نيست. تازشم کردان دکتره |
|
_________________ پسر شجاع در جمع دانشجويي:" به خدا سوگند که پست رياست جمهوري برايم از پيشاب بز هم کم ارزش تر است."
|
|
|
|
|
 |
itwman  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 16 آذر 1386 مجموع ارسالها: 645 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کاشان سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 10 آذر 1387، ساعت 16:14 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |