| نویسنده |
پیغام |
ريچال  زبون بسته!
تاريخ عضويت: شنبه 24 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 15 اعتبار کسب شده: 104 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 06 ارديبهشت 1383، ساعت 16:10 |
|
 |
4 سال پيش |
|
|
| |
اگر حضور حاضران نبود و حجت به سبب وجود دانشجويان پيرو خط ... تمام نميشد، همانا افسار اين کار خطير(سرپرستي اين فرقه ضاله) را بر گردنش انداخته وکنج عزلت برمي گزيدم. اما پس از وقايع اتفاقيه و رسوايي هاي مکرري که در فقره "غريب آشنا و دستشويي خواهران" بوقوع پيوست(که البته از بنگاههاي سخن پراکني که به درستي اين خبر را منتشر کردند، مخصوصا سايت گوگل، نهايت تشکر را دارم) ، اين مسووليت را بر دوش خود احساس کردم که بايد جماعتي هم فکر گرد هم آيند و مجالي براي اين جنس منفورو ناقص(جنس شوم- جنس ماده) نگذارند و تا مي توانند از ايشان حال بگيرند و امکان خودنمايي به آنها ندهند.
لذا از اين تريبون مقدس، شکل گيري اين گروه را اعلام داشته و از تمامي رجال غيرتمند جهت عضويت دعوت به عمل مي آيد. (ضمنا مجلس زنانه اصلا" تشکيل نمي شود).
---- الرجال قوامون علي النساء ---- |
|
|
|
|
|
|
 |
اهورا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 آبان 1382 مجموع ارسالها: 480 اعتبار کسب شده: 111 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 06 ارديبهشت 1383، ساعت 17:08 |
|
 |
4 سال پيش |
|
|
| |
| ريچال نوشته بود: |
اگر حضور حاضران نبود و حجت به سبب وجود دانشجويان پيرو خط ... تمام نميشد، همانا افسار اين کار خطير(سرپرستي اين فرقه ضاله) را بر گردنش انداخته وکنج عزلت برمي گزيدم. اما پس از وقايع اتفاقيه و رسوايي هاي مکرري که در فقره "غريب آشنا و دستشويي خواهران" بوقوع پيوست(که البته از بنگاههاي سخن پراکني که به درستي اين خبر را منتشر کردند، مخصوصا سايت گوگل، نهايت تشکر را دارم) ، اين مسووليت را بر دوش خود احساس کردم که بايد جماعتي هم فکر گرد هم آيند و مجالي براي اين جنس منفورو ناقص(جنس شوم- جنس ماده) نگذارند و تا مي توانند از ايشان حال بگيرند و امکان خودنمايي به آنها ندهند.
لذا از اين تريبون مقدس، شکل گيري اين گروه را اعلام داشته و از تمامي رجال غيرتمند جهت عضويت دعوت به عمل مي آيد. (ضمنا مجلس زنانه اصلا" تشکيل نمي شود).
جناب "ريچال" لطفا با هرچيزي شوخي نکنيد و هر چيزي را دستاويز مسخره بازيهاي خود قرار ندهيد. شکي نيست که سبک نوشتاري شما در جمله اول الگو برداري از نثر زيباي اميرالمومنين(ع) است که با بي ادبي براي مقصود خود بکار بسته ايد(رک گويي مرا بپذيريد) و در انتها نيز از آيه قرآن به ناشايستگي استفاده کرده ايد.
هرچند منظور شما از اين تاپيک طنز بوده است، اما معمولا در طنز از نوشته هاي درپيتي و هزل گونه الگو ميبرند نه از کلام خدا و خليفه اش.
با توجه به اين مطالب از شما مي خواهم هرچه سريع تر اين متن را تغيير دهيد.
---------------------------
با احترام |
|
_________________ روزی تو خواهی آمد از كوچه های باران
تا از دلـــــــم بشویی غمهای روزگـــــاران
|
|
|
|
|
 |
wp.ark  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: شنبه 05 مهر 1382 مجموع ارسالها: 431 اعتبار کسب شده: 195 محل سکونت: آن طرف تر از عشق جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 07 ارديبهشت 1383، ساعت 12:35 |
|
 |
4 سال پيش |
|
|
| |
| اهورا نوشته بود: |
| ريچال نوشته بود: |
جناب "ريچال" لطفا با هرچيزي شوخي نکنيد و هر چيزي را دستاويز مسخره بازيهاي خود قرار ندهيد. شکي نيست که سبک نوشتاري شما در جمله اول الگو برداري از نثر زيباي اميرالمومنين(ع) است که با بي ادبي براي مقصود خود بکار بسته ايد(رک گويي مرا بپذيريد) و در انتها نيز از آيه قرآن به ناشايستگي استفاده کرده ايد.
هرچند منظور شما از اين تاپيک طنز بوده است، اما معمولا در طنز از نوشته هاي درپيتي و هزل گونه الگو ميبرند نه از کلام خدا و خليفه اش.
با توجه به اين مطالب از شما مي خواهم هرچه سريع تر اين متن را تغيير دهيد.
---------------------------
با احترام |
من هم با اهورا موافقم. ريچال لطفا زود تر متن شروع اين topic رو عوض کن. |
_________________ بر سر در معبد علم نام مذهب را نگاشته اند.
آلبرت آينشتاين
wp.ark
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |