| نویسنده |
پیغام |
مسافر  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 12 آبان 1382 مجموع ارسالها: 101 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 22 فروردين 1383، ساعت 16:23 |
|
 |
4 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
سلام دوستان
من ميخام با استفاده از asp عکسها رو روي server مربوطه upload کنم.
چيکار بايد بکنم.
ميخام يه قسمت خبري داشته باشم که يه اپراتور که مجوز داره بتونه اخبار رو وارد کنه حالا اگه اين اخبار عکسي هم همراشون باشه ميخام اين عکسا رو هم بيارم تو db تا موقع نمايش بتونم اينا رو نمايش بدم.
در پناه حق باشيد. |
|
_________________ من از انسان سخن گفتم --- من از عاشق شدن گفتم
به من رندانه خنديدند --- مرا هرگز نفهميدند
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 6568 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 22 فروردين 1383، ساعت 16:38 |
|
 |
4 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| مسافر نوشته بود: |
سلام دوستان
من ميخام با استفاده از asp عکسها رو روي server مربوطه upload کنم.
چيکار بايد بکنم.
ميخام يه قسمت خبري داشته باشم که يه اپراتور که مجوز داره بتونه اخبار رو وارد کنه حالا اگه اين اخبار عکسي هم همراشون باشه ميخام اين عکسا رو هم بيارم تو db تا موقع نمايش بتونم اينا رو نمايش بدم.
در پناه حق باشيد. |
اينهمه application رو براي کدوم سايتي ميخواهيد؟؟
توي چند ماه اخير شما به اندازه يه مايکروسافت (دات) کام!! اسکريپت نوشتيد!!! :sick: b-( b-( b-( |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
مسافر  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 12 آبان 1382 مجموع ارسالها: 101 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 24 فروردين 1383، ساعت 9:35 |
|
 |
4 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
سلام
آقا احسان من واقعا به اين script نياز دارم
لطفاً هر کسي در اين زمينه ميتونه کمک کنه سريعتر خبر بده... اين يه کار فوريه ... وقتي تموم شد لينک ميدم ببينيد.
درپناه حق باشيد. |
|
|
|
|
|
|
 |
مسافر  بزنم به تخته!
 |
سهشنبه 25 فروردين 1383، ساعت 8:16 |
|
 |
4 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
سلام دوستان من
از همکاريتون ممنونم. فهميدم بايد چيکار کنم. الان زياد نميتونم بنويسم اما در اولين فرصت جواب مشکل خودم رو اينجا مينويسم تا اگه بچه هاي ديگه به اين مشکل برخوردن بدونن چيکار کنن.
در پناه حق باشيد. |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |