| نویسنده |
پیغام |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3173 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 36 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 24 ارديبهشت 1387، ساعت 20:32 |
|
 |
6 ماه و 22 روز پيش |
|
|
| |
Thanks! I posted a voice file here but its not about girls  I have spend too much time on soft parts of life lately.. I am going back to my hunting mood again..
How is life with you? |
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3369 اعتبار کسب شده: 3732 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 24 ارديبهشت 1387، ساعت 20:33 |
|
 |
6 ماه و 22 روز پيش |
|
|
| |
| Omid نوشته بود: |
Wow! all the cool users are present!  Hello Pantea, Sima and Key-one! |
Hello hello Omid joonam Ina
Seda Man o Dari? I love your post about striped shirt
Also greetings to all present members in Forum
Keyone, Pesar e shoja, Pantea and the ones who will login later on
|
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
pantea  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1269 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سن: 25 جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 24 ارديبهشت 1387، ساعت 20:38 |
|
 |
6 ماه و 22 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
pantea  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1269 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سن: 25 جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 24 ارديبهشت 1387، ساعت 20:41 |
|
 |
6 ماه و 22 روز پيش |
|
|
| |
| sedayedel نوشته بود: |
Hello hello Omid joonam Ina
Seda Man o Dari? I love your post about striped shirt
|
به به سيما خانوم خوش تيپ گلاي ما! (اينجا آيکون بوس اسلامي نداره؟!!! )
خوبي سيما جوون؟! اين عکس کوچولوويي خوذته زير شعر قشنگت؟!
الهي لپ اش رو بخورم! از بچگي خوش تيپ بوديا عينک آفتابييييييي! پيرهن قرمزي! گيسو زري! |
|
_________________ مه اديان و بيشترِ آيينها به شيشهي پنجره ميمانند : راستي را از پسِ آنها ميبينيم، ولي ميان ما و راستي حائل ميشوند و ما را از آن دور ميدارند. جبرانخليلجبران
|
|
|
|
|
 |
کيوان  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 12 ارديبهشت 1384 مجموع ارسالها: 108 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 25 ارديبهشت 1387، ساعت 2:26 |
|
 |
6 ماه و 22 روز پيش |
|
|
| |
..
|
Hey Hey Omid,
Greetings to you Sedayedel the forum looks more fine and peaceful now, How do u feel about that?
|
|
_________________ ..
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3369 اعتبار کسب شده: 3732 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 25 ارديبهشت 1387، ساعت 20:23 |
|
 |
6 ماه و 21 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
چهارشنبه 25 ارديبهشت 1387، ساعت 21:30 |
|
 |
6 ماه و 21 روز پيش |
|
|
| |
| کيوان نوشته بود: |
Greetings to you Sedayedel the forum looks more fine and peaceful now, How do u feel about that?
[/ltr] |
آقا کيوان
تالار براي من, مثل روز هاي زندگي ميمونه, مثل نمايي از زندگي واقعي
روز هاي زندگي ما هم يکسان و يکجور نيست ,مهم اينه که بتوني باهاش کنار بياي ,به قول اشعار گرانقدري که توي شبهاي اميد مينويسيم
"من پيچ ميخورم که چفت تو باشم" آدم بايد براي زندگي به همين اندازه قابل انعطاف باشه ,وگرنه ميشکنه
اينجا هم حضور آدمها مثل ايستگاه هاي متفاوت زندگي ميمونه
آدمهاي متفاوتي که هر از گاهي ميان و ميرن و آدمهايي که ميمونن و حضور سبزشون هميشه حس ميشه
ميپرسيد احساس من در مورد تالار چيه
راستش ,من هميشه هم با نو ن و پنير تالار ساختم, هم با چلوکباب و استيکش, زن زندگيم چون هر روزش به نو عي ياد گيري بود
روز هايي بود که کلمات رو با حس دوست داشتن تعميد ميدادم ,و بي صبرانه واژه ها رو روي کيبورد ميساختم و بي پروا از حس درونم ميگفتم
روز هايي هم بود که پر از مسخره بازي گذشت و روز هايي به سکوت
مهم اينه که هر چه بود
اينجا پلي شد بين دل صداي دل با خيليها
بچه هاي قديمي تر ميدونن ,که اين پل ,هيچ گاه نخواهد شکست
که جنسش از احساس خالص و پاک وجود يک انسانه
من اينجا محبتي رو گذاشتم که سالياني بعد حتي در نبود من زندگي خواهد داشت
روز هايي که شايد از ما تنها ياد هايي باشند و خاطره ها |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
کيوان  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 12 ارديبهشت 1384 مجموع ارسالها: 108 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 25 ارديبهشت 1387، ساعت 22:28 |
|
 |
6 ماه و 21 روز پيش |
|
|
| |
در ادامه اين پست
مهدي پلنگ، حرف شما استاد کاملا قبوله، به حر حال همگان از تجربه جنابعالي با عمه خانوم مطلع هستيم، به روي چشم!
مارمولک آره و الان احسان پست تورو داره مي خونه،
پانتا آره! اون (خلوت سمت چپ) در حقيقت ميشه گفت اصل چکيده اين همه داستاني که من بالاش نقل کردم بود |
|
_________________ ..
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط کيوان در تاريخ چهارشنبه 25 ارديبهشت 1387، ساعت 22:35 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
کيوان  بزنم به تخته!
 |
چهارشنبه 25 ارديبهشت 1387، ساعت 22:32 |
|
 |
6 ماه و 21 روز پيش |
|
|
| |
اينجا پلي شد بين دل صداي دل با خيليها
بچه هاي قديمي تر ميدونن ,که اين پل ,هيچ گاه نخواهد شکست
که جنسش از احساس خالص و پاک وجود يک انسانه
من اينجا محبتي رو گذاشتم که سالياني بعد حتي در نبود من زندگي خواهد داشت
روز هايي که شايد از ما تنها ياد هايي باشند و خاطره ها |
صداي دل آفرين به اين پست صادقانه و تاثير گذارت، کاملا مشخصه اين حرفا از دلت بر اومده، من کاملا اينها رو درک کردم،
به نظر من شما خيلي خوب احساساتتو بيان مي کني و با اونها زندگي مي کني، فکر ميکنم وجود شما تو تالار خيلي محسوسه.
براي من، دوستاي قديمي و همچنين آدماي بزرگي که تو اين تالار پيداشون کردم دليل حضور من هستند و اينها آغاز رابطه هاي بلند مدتي هستند که حالاحالاها ادامه خواهند داشت. |
|
_________________ ..
|
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1276 اعتبار کسب شده: 3303 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 25 ارديبهشت 1387، ساعت 23:36 |
|
 |
6 ماه و 21 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
مهدي پلنگ  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 13 مهر 1382 مجموع ارسالها: 379 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کرج جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 26 ارديبهشت 1387، ساعت 10:58 |
|
 |
6 ماه و 21 روز پيش |
|
|
| |
در ادامه اين پست
مهدي پلنگ، حرف شما استاد کاملا قبوله، به حر حال همگان از تجربه جنابعالي با عمه خانوم مطلع هستيم، به روي چشم!
....
: |
oh
dear Kayvan
thank you. yes, my aunt is an expert woman.I have learned alot of things from her eperiences.she told me foreign old woman are dangerous. so my dear son
please Be careful and take care!
see you! |
|
_________________ I was born tomorrow, toaday I live, yesterday killed me! - Parviz Owsia
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2368 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 26 ارديبهشت 1387، ساعت 15:51 |
|
 |
6 ماه و 21 روز پيش |
|
|
| |
| مهدي پلنگ نوشته بود: |
در ادامه اين پست
....
: |
oh
dear Kayvan
thank you. yes, my aunt is an expert woman.I have learned alot of things from her eperiences.she told me foreign old woman are dangerous. so my dear son
please Be careful and take care!
see you! |
سلام به بر و بچز! چاکر همه
باورم نميشد يه روز مهدي پلنگ بياد و تالار اينقدر يخ باشه!
اينقدر براي من تالار يخ زده ست که حتي مهدي پلنگ که 2 سال آرزو داشتم بياد تو تالار هم نتونست يخش رو باز کنه! من هم که فعلا فقط اسکي ميکنم! البته ظاهرا به بعضيا بد نميگذره و تالار تازه شده همون که ميخواستن |
_________________ I Am SO Cute!!! 
|
|
|
|
|
 |
مهدي پلنگ  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 13 مهر 1382 مجموع ارسالها: 379 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کرج جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 26 ارديبهشت 1387، ساعت 18:22 |
|
 |
6 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
سراب عزيز
من شما رو نميشناسم. اون روزي که من اومدم دانشگاه شيراز ، تقريبا هم سن و سال الان شما بودم. خب من يه سري مشکلات داشتم. تالار پناه من بود. مي نوشتم ، مي خندوندم. به قول شما جوونا اونجوري حال مي کردم.
البته اون موقع که اونا رو مي نوشتم اصلا شاد و شنگول نبودم، برعکس اون چيزي که ممکنه فکر کني.
اما خب امروز من خدمت رفتم ، چند سالي گذشته، ديگه تو اون حال و هوا ها نيستم.
مثلا راجع به همين پست که مثال زدي. امروز يه چيزي به نظرم اومد که با کيوان شوخي کنم. مثلا مي خواستم يه اطلاعيه از طرف خا نه سالمندان بنويسم که مثلا اعتراض کردند چرا دولت گذاشته امثال کيوان برن خارج گير پير زناي خارجي بيفتند
اما دستم نرفت بنويسم.
مي گم ديگه تو اون حال و هواها نيستم که مثلا چيزايي مثل موسسه شوهريابي و اين جور چيزا بنويسم.
شايد ديگه پير شدم. شايدم به هر حال تغيير کردم. |
|
_________________ I was born tomorrow, toaday I live, yesterday killed me! - Parviz Owsia
|
|
|
|
|
 |
 |
پنجشنبه 26 ارديبهشت 1387، ساعت 21:38 |
|
 |
6 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
seda_shoma  زبون بسته!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 22 فروردين 1387 مجموع ارسالها: 9 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 26 ارديبهشت 1387، ساعت 21:49 |
|
 |
6 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
نبي:
ديروز کنار street ايستاده بودم suddenly I saw چند تا از girlfriend هامو .اونها ميومدند بطرفم to kiss منو one by one
نبي جان ميدوني اين شکل نوشتن خيلي با کلاسه . البته براي بچه هاي ميدون شوش و جواديه.
نبي جان ميدوني پسرايي که دائما از دوست دخترهاشون ميگن اين باور رو در اذهان بوجود ميارن که دستشون خيلي خاليه.
مطمين باش چنانچه چند تا دختر از وجود همديگر اطلاع داشته باشند و با يه پسر دوست باشن يا بايستي متولد آنگولا باشند يا دارند حسابي سواري ميگيرند يا تيغ ميزنن و طرف دلش خوشه که چند تا دوست دختر داره.
نبي جان يه پسر دختر باز زرنگ براي حفظ دوست دختراش يا بقول تو گرل فرنداش هيچ وقت جار نميزنه و فقط چند تا از صميمي ترين دوستان همجنسش ممکن است از موضوع مطلع باشن.
دخترا ديگه زرنگ شدن نميتوني زندگي مرغ و خروس واري علني داشته باشي.... |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|