| نویسنده |
پیغام |
ريچال  زبون بسته!
تاريخ عضويت: شنبه 24 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 15 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 19 فروردين 1383، ساعت 19:06 |
|
 |
4 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
به گزارش خبرنگار ما، عصر ديروز واقعه اي شگفت انگيز به وقوع پيوست که اندوه تمامي جهانيان را بر انگيخت. ديروز، پاسي مانده به شب، غريب آشنا احساس کرد کيف خود را به همراه ندارد و شروع به جستجوي تمام امکنه بخش نمود. و سرانجام در مکاني که تعجب همگان را برانگيخت، يافت شد. اين مکان ، جايي نبود جز
"دستشويي خواهران!!!!!!"
حال اينکه کارشناسان سياسي در تعجبند چرا در اين مکان؟؟؟؟
و ما پاسخ اين سوال را به وجدانهاي آگاه و بيدار مي سپاريم. |
|
|
|
|
|
|
 |
سيب  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 21 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 527 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 20 فروردين 1383، ساعت 13:22 |
|
 |
4 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
من فکر ميکنم اين کار عده اي بدخواه بوده که خواسته اند وجهه اين چهره محبوب را مخدوش سازند. مسلما ملت فهيم، آگاه و بيدار ما گول اين خيمه شب بازيها را نخواهند خورد!
|
|
_________________ By all means marry. If you get a good wife, you''ll be happy. If you get a bad one, you''ll become a philosopher
|
|
|
|
|
 |
فلفلو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 آبان 1382 مجموع ارسالها: 702 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 22 فروردين 1383، ساعت 10:30 |
|
 |
4 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| سيب نوشته بود: |
من فکر ميکنم اين کار عده اي بدخواه بوده که خواسته اند وجهه اين چهره محبوب را مخدوش سازند. مسلما ملت فهيم، آگاه و بيدار ما گول اين خيمه شب بازيها را نخواهند خورد!
 |
شايد سارق کيف براي پنهان شدن ، به دستشويي خواهران رفته |
|
_________________ كز سنگ ناله خيزد روز وداع ياران
|
|
|
|
|
 |
مهدي پلنگ  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 13 مهر 1382 مجموع ارسالها: 379 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کرج جنسيت: مرد |
 |
شنبه 22 فروردين 1383، ساعت 10:51 |
|
 |
4 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
بدون شک دست آمريکاي جنايتکار به اين توطئه شوم آلوده است. غريب آشنا ي عزيز ما هرگز به تو شک نداشته و نداريم و نخواهيم داشت و هرگونه حرکت تروريستي بر ضد تو را محکوم مي کنيم. |
|
_________________ I was born tomorrow, toaday I live, yesterday killed me! - Parviz Owsia
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 22 فروردين 1383، ساعت 11:46 |
|
 |
4 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
به گزارش خبرنگار ما، مدير برنامه هاي آقاي غريب آشنا ضمن تکذيب اين خبر اعلام کرد: "بر طبق برنامه قبلي، عصر روز چهار شنبه 18 فروردين جلسه اي در دفتر مجله بيستون برگزار شد که آقاي غريب آشنا نيز در آن جلسه شرکت داشتند و اين توطئه در زماني که ايشان در جلسه بودند بر عليه ايشان شکل گرفت؛ اما رسانه اي وابسته به استکبار جهاني منتشر کننده اين شايعه کذب، بدون توجه به اين مطلب، در حالي که اين خبر را در ساعت 6:06 عصر چهار شنبه منتشر کردند، اعلام نمودند: "عصر ديروز واقعه اي شگفت انگيز به وقوع پيوست ...." که گواه ديگري بر جعلي و کذب بودن اين خبر مي باشد. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
فلفلو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 آبان 1382 مجموع ارسالها: 702 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 22 فروردين 1383، ساعت 11:57 |
|
 |
4 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
| به گزارش خبرنگار ما، مدير برنامه هاي آقاي غريب آشنا ضمن تکذيب اين خبر اعلام کرد: "بر طبق برنامه قبلي، عصر روز چهار شنبه 18 فروردين جلسه اي در دفتر مجله بيستون برگزار شد که آقاي غريب آشنا نيز در آن جلسه شرکت داشتند و اين توطئه در زماني که ايشان در جلسه بودند بر عليه ايشان شکل گرفت؛ اما رسانه اي وابسته به استکبار جهاني منتشر کننده اين شايعه کذب، بدون توجه به اين مطلب، در حالي که اين خبر را در ساعت 6:06 عصر چهار شنبه منتشر کردند، اعلام نمودند: "عصر ديروز واقعه اي شگفت انگيز به وقوع پيوست ...." که گواه ديگري بر جعلي و کذب بودن اين خبر مي باشد. |
چهار شنبه 19 فروردين نه 18 فروردين :wis: |
|
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 22 فروردين 1383، ساعت 12:07 |
|
 |
4 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
مشاور حقوقي آقاي غريب آشنا در مصاحبه اي راديو و تلويزيوني با حضور جمع کثيري از خبرنگاران داخلي و خارجي که به صورت مستقيم از رسانه هاي مطرح جهان پخش مي شد، اعلام کرد: "اين بار استکبار جهاني با طرح توطئه اي از پيش تعيين شده در زماني که آقاي غريب آشنا در جلسه مجله بيستون حضور داشتند، ضمن به سرقت بردن کيف سامسونت ايشان و قرار دادن آن در مکان مذکور، قصد تخريب وجهه اين شخصيت را داشت. در پي اين توطئه، عده اي قلم به دست مزدور نيز با انتشار اين خبر در رسانه ها و دامن زدن به آن، در راستاي اهداف شوم استکبار جهاني قدم برداشتند. غافل از اين که ملت فهيم و آگاه ما که همواره در صحنه حضور داشته و با حضور خود خط بطلان بر آرزوهاي پليد آنان کشيده است، فريب اين صحنه سازيها را نخواهد خورد و اين بار نيز چونان هميشه توطئه آنها نقش بر آب خواهد شد." وي همچنان اعلام کرد: "با همکاري نيروهاي جان بر کف نظامي و انتظامي، تا کنون چند تن از مسببين اصلي اين توطئه شناسايي شده اند و به زودي پس از محاکمه در دادگاه صالحه، به مجازات خواهند رسيد." ايشان در پاسخ به سوال خبرنگاري که خواهان افشاي هويت آنها شده بود نام سه تن از توطئه گران را بدين شرح اعلام کرد: آقاي "ر.پ"، "ريچال" و "سوکس فارسي". همچنين "پيمان" نيز به معاونت در جرم متهم شده است. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط غريب آشنا در تاريخ شنبه 22 فروردين 1383، ساعت 12:14 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
 |
شنبه 22 فروردين 1383، ساعت 12:12 |
|
 |
4 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| فلفلو نوشته بود: |
| غريب آشنا نوشته بود: |
| به گزارش خبرنگار ما، مدير برنامه هاي آقاي غريب آشنا ضمن تکذيب اين خبر اعلام کرد: "بر طبق برنامه قبلي، عصر روز چهار شنبه 18 فروردين جلسه اي در دفتر مجله بيستون برگزار شد که آقاي غريب آشنا نيز در آن جلسه شرکت داشتند و اين توطئه در زماني که ايشان در جلسه بودند بر عليه ايشان شکل گرفت؛ اما رسانه اي وابسته به استکبار جهاني منتشر کننده اين شايعه کذب، بدون توجه به اين مطلب، در حالي که اين خبر را در ساعت 6:06 عصر چهار شنبه منتشر کردند، اعلام نمودند: "عصر ديروز واقعه اي شگفت انگيز به وقوع پيوست ...." که گواه ديگري بر جعلي و کذب بودن اين خبر مي باشد. |
چهار شنبه 19 فروردين نه 18 فروردين :wis: |
آقاي "مهدي پلنگ" نيز به اتهام نشر اکاذيب و دادن اطلاعات غلط در مورد تاريخ واقعه، تحت پيگرد قانوني قرار گرفت. |
|
|
|
|
|
|
 |
پيمان  زبون بسته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 26 آبان 1382 مجموع ارسالها: 11 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 22 فروردين 1383، ساعت 16:03 |
|
 |
4 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
من از دروغهاي محض غريب آشنا به خدا پناه مي برم .
من بعد از جلسه نشريه صحن بخش را ترک کردم. بعد از خواندن اين مطلب در تالار "غريب آشنا ودستشويي خواهران ؟؟؟؟ " اين سوال در ذهنم تداعي شد که واقعا در پس پرده چه خبر است.
من به شدت علاقمندم که بدانم، چرا کيف ايشان در دستشويي ( و نه جاي ديگر ) آنهم خواهران قرار داشته است.
من ضمن بيخبر بودن از اين ماجرا ، مدارکي در دست دارم که در هنگام وقوع اين ماجرا، نه تنها من بلکه بقيه متهمان ( از نظر ايشون) در محل حادثه حضور نداشته ايم.
در صورتي که اين مورد در دادگاه اثبات شود اينجانب به اتفاق دوستان اعاده حيثيت مي کنيم.
در قرن حاضر ديگر جايي براي تهمت به افرادي که تا به حال دامنگير اين مسائل نشده اند کاري بسيار نابخردانه است.
حال قضاوت اصلي را به عهده شما مرد فهيم و هميشه در صحنه مي گذاريم |
|
_________________ مشت مي کوبم بر در -- پنجه مي سايم بر پنجره ها
من دچار خفقانم، خفقان-- بگذاريد هواري بزنم
|
|
|
|
|
 |
ساحل  سال صفري!
تاريخ عضويت: دوشنبه 15 دي 1382 مجموع ارسالها: 51 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 22 فروردين 1383، ساعت 17:45 |
|
 |
4 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
مسلمه که اينا همش سياستهاي استکباره .دو سه سال پيش هم اتفاق مشابهي براي يکي ديگه از آقايون افتاد.کاپشنشو گذاشته بودن تو دستشويي خواهران.البته اون موقع تالار گفتمان نبود که اطلاع رساني اينقدر قوي باشه!!!!! در واقع اينم از بد شانسي غريب آشناس ديگه ..يکي بايد اين مسائلو بررسي کنه.يعني چي همين طور واسه مردم پاپوش درس مي کنن؟اونم کي غريب آشنا!!!؟؟؟؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1148 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
شنبه 22 فروردين 1383، ساعت 21:32 |
|
 |
4 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
سلام دوستان
فقط براي اطلاع دوستان عرض مي کنم که در تاريخ و زمان مذکور 2 بار غريب آشنا به اتاق سرور مراجعه کرد، يکبار اومد به من سر بزنه و سلام عليک کنه که دستهاش خيس بود و يکبار هم براي گرفتن پرينت. |
|
_________________ علي يارت
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
شنبه 22 فروردين 1383، ساعت 22:33 |
|
 |
4 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
فلفلو  پرچونه!!
 |
دوشنبه 24 فروردين 1383، ساعت 10:00 |
|
 |
4 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
حالا گيريم که غريب آشنا رفته باشه دستشويي خواهران ، مگه چي ميشه؟
شايدم عجله داشته و ... |
|
|
|
|
|
|
 |
ريچال  زبون بسته!
تاريخ عضويت: شنبه 24 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 15 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 24 فروردين 1383، ساعت 10:15 |
|
 |
4 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
باز هم ايادي نفوذي استکبار و خودفروختگان به متاع ناچيز دنيا، لکه ننگي بر دامان پاک اين ملت نهادند و يکي از دلسوختگان اين نظام را به باد توهين و افترا گرفتند و صد البته که از اين گروه معلوم الحال جز اين توقعي نيست.
توهين و افترا به "سوکس فارسي" که الحق و الانصاف تازگي ندارد، نه تنها چهره محبوب و مردمي ايشان را خدشه دار نخواهد کرد، بلکه مقاصد کريه معاندان را رسوا مي کند. اينجانب از تمامي کساني که تهمتي بس بزرگ به ايشان زده اند مي گويم: تا سوکس زنده است، ما هم زنده ايم. و از آنهايي که تيغه تيز اتهام را متوجه ايشان کردند مي خواهم اندکي به خود آيند و خود را بيشتر مضحکه خاص و عام نکنند و ملعبه دست ديگران نباشند( مخصوصا harward و ...)
از طرفي ايشان، خود را از تمامي اتهامهاي وارده در مورد آن واقعه جانگداز و غيرمنتظره و البته واقعي(غريب آشنا و دستشويي خواهران) مبرا دانسته و به غريب آشنا توصيه مي کند که بيش از اين به دست و پا زدن هاي بيهوده ادامه ندهند و براي گمراه کردن افکار عمومي، ديگران را در
مظان اتهام قرار ندهند و اين خبط را بپذيرند و از تمامي ملت شريف عذر خواهي کنند که اين ملت، عذر بسياري از کساني که ناخواسته ايادي استکبار شده اند را پذيرفته و خواهد پذيرفت.
باشد که پرده کنار رود و حقايق اين ماجرا برملا شود. |
|
|
|
|
|
|
 |
سيب  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 21 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 527 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 24 فروردين 1383، ساعت 10:18 |
|
 |
4 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
بيچاره ملت! |
|
_________________ By all means marry. If you get a good wife, you''ll be happy. If you get a bad one, you''ll become a philosopher
|
|
|
|
|
 |
|
|