صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

4
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 4955
اعتبار کسب شده: 9273
جنسيت: مرد
ارسال چهارشنبه 11 ارديبهشت 1387، ساعت 4:58
 2 ماه و 5 روز پيش

از دوستاني که به قصد اصلاح و يا احتمالا خرابکاري شروع به ارسال «اراجيف تقويت شده» نموده اند خواهش ميکنم که به جاي اتلاف وقتشون، صرفا روي دکمه منفي زير پست يا دکمه گزارش تخلف کليک کنند.
اگر تصور ميکيد که کارا نيست يا تصور ميکنيد که راه حل بهتري سراغ داريد، لطفا بنويسيد.

3
2
1
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
پسر شجاعآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382
مجموع ارسالها: 1305
اعتبار کسب شده: 2352
ارسال چهارشنبه 11 ارديبهشت 1387، ساعت 10:26
 2 ماه و 5 روز پيش

احسان نوشته بود:
از دوستاني که به قصد اصلاح و يا احتمالا خرابکاري شروع به ارسال «اراجيف تقويت شده» نموده اند خواهش ميکنم که به جاي اتلاف وقتشون، صرفا روي دکمه منفي زير پست يا دکمه گزارش تخلف کليک کنند.
اگر تصور ميکيد که کارا نيست يا تصور ميکنيد که راه حل بهتري سراغ داريد، لطفا بنويسيد.

يه يارويي هست که تعداد پستاش تقريبا با تعداد تاپيک هايي که توسط اون ساخته شده برابري مي کنه. به عبارت ديگه هر پست اون يعني يه تاپيک تازه . موضوعاتش هم شعر و ور هست " تاحالا رفتي بميري" "تا حالا شده ديدي که آدم گوشت بخوره" " اگه روز بفهمي دست راستت، طرف چپ بدنت بوده چيکار مي کني؟"

شوهر نمي خوام چون به اعتقاد من زندگيم ميشه تکرار مکررات.مثل يه فيلم تکراري که خيلي مسخرست از نظر من.الان دلم مي خواد با نقاشي بتونم خودمو نشون بدم.بعدش اصلا من غير از متخصصين هيچ پزشک عمومي رو قبول ندارم حتي بابامو.پزشک عمومي مثل يه بچهء کلاس اوليه از ديد من.

2
0
2
مارمولکآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386
مجموع ارسالها: 724
اعتبار کسب شده: 9594
جنسيت: نامشخص
ارسال چهارشنبه 11 ارديبهشت 1387، ساعت 10:54
 2 ماه و 5 روز پيش

پسر شجاع نوشته بود:

يه يارويي هست که تعداد پستاش تقريبا با تعداد تاپيک هايي که توسط اون ساخته شده برابري مي کنه. به عبارت ديگه هر پست اون يعني يه تاپيک تازه . موضوعاتش هم شعر و ور هست " تاحالا رفتي بميري" "تا حالا شده ديدي که آدم گوشت بخوره" " اگه روز بفهمي دست راستت، طرف چپ بدنت بوده چيکار مي کني؟"

هر چند که خيلي وقتها احساس کردم شايد ادمين به نظر من , کوچکترين توجهي هم نميکنه اما از رو نرفتم و کارم و کردم
مطمئنم اگه مثلا در همون مورد که من داشتم گزارش تخلف ميزدم اگه دو نفر ديگه هم همين کارو ميکردن احسان احساس ميکرد که لابد خيلي جفنگه که سه نفر گزارش تخلف زدن و اهميت ميداد از قديم هم گفتن يه دست صدا نداره اما من همچنان هرچيز موافقم نباشه يه منفي و اگه خيلي بحراني باشه يه تخلف ميزنم قدش!

يه چيزي بگم تو کشورهاي متمدن و پيشرفته مردم از راهش واسه نشون دادن مخالفتشون وارد ميشن
تعارف هم با کسي ندارن که تو رودرواسي بمونن

اما ايروني جماعت فقط بلده شلوغ کنه و دهاتي بازي در بياره اگه تو ناف تمدن هم زندگي کنه بايد نشون بده ايرانيه
و کاري به دکمه مکمه نداره فقط بايد هوچيگري کنه!

يه آمار جالب براتون بزنم که در يه بازه زماني که ادعا شده خيلي اکس شر داشتيم
بيشترين ارسال رو همون کسايي داشتن که گفتن خيلي اکس شر داريم تو تالار

با يه دو دو تا چارتاي ساده ميشه نتيجه گرفت: که اگه بيش از نيمي از ارسالها اکس شر بوده خب پس حتما مال همونايي بوده که بيشترين ارسال رو داشتن و معلومه کيا هستن يا نه اگه کمتر از نيمي از کل پستهاي اون بازه اکس شر بوده و بقيه انتقادهايي بر اون اکس شر ها بوده طبيعي نيست مثلا تو 10 تا ارسال براي 4 تا اکس شر 6 تا انتقاد نوشته بشه
ميشد 6 تا نه 3 تا امتياز منفي داده بشه تا مخفي بشه
يا 6 تا گزارش تخلف زده بشه تا واقعا اوج بحران رو برسونن

بازم از قديم گفتن گرهي رو که با دست ميشه باز کرد با دندون بازش نمي کنن! Shame on you Shame on you

اين پيغام تا به حال يک بار و توسط مارمولک در تاريخ چهارشنبه 11 ارديبهشت 1387، ساعت 12:47 ويرايش شده است.

2
1
1
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال چهارشنبه 11 ارديبهشت 1387، ساعت 11:50
 2 ماه و 5 روز پيش

پسر شجاع نوشته بود:
احسان نوشته بود:

ببين، يه يوزر تازه وارد، اگه دوبار منفي زياد (مثلا دو يا سه) و مخصوصا توسط کاربران با اعتبار بالاتر بگيره، اتوماتيک وار قدرت ايجاد تاپيک ازش گرفته ميشه. هر وقت موضوع چرندي ديدي، اولين کاري که بايد انجام بدي، منفي دادن هست. کل زماني هم که مصرف ميکنه يک يا دو ثانيه هست. شما خودت به کدوم از تاپيکهاي بالائي منفي دادي؟

3
2
1
پسر شجاعآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382
مجموع ارسالها: 1305
اعتبار کسب شده: 2352
ارسال چهارشنبه 11 ارديبهشت 1387، ساعت 14:10
 2 ماه و 5 روز پيش

احسان نوشته بود:
پسر شجاع نوشته بود:
احسان نوشته بود:

ببين، يه يوزر تازه وارد، اگه دوبار منفي زياد (مثلا دو يا سه) و مخصوصا توسط کاربران با اعتبار بالاتر بگيره، اتوماتيک وار قدرت ايجاد تاپيک ازش گرفته ميشه. هر وقت موضوع چرندي ديدي، اولين کاري که بايد انجام بدي، منفي دادن هست. کل زماني هم که مصرف ميکنه يک يا دو ثانيه هست. شما خودت به کدوم از تاپيکهاي بالائي منفي دادي؟

من تقريبا هميشه امتياز منفي مي دم. فکر کنم بتوني به راحتي ببيني تا ادعاي من ثابت بشه اگه شک داري. گزارش تخلفان رو هم که دادم ولي انگار نه انگار. اگه مي شه تالار خصوصي رو واسه نيويورکي ها دوباره برقرار کن که راحت بشيم. مطمئنم که خودت هم خيلي راحت تر مي شي.

شوهر نمي خوام چون به اعتقاد من زندگيم ميشه تکرار مکررات.مثل يه فيلم تکراري که خيلي مسخرست از نظر من.الان دلم مي خواد با نقاشي بتونم خودمو نشون بدم.بعدش اصلا من غير از متخصصين هيچ پزشک عمومي رو قبول ندارم حتي بابامو.پزشک عمومي مثل يه بچهء کلاس اوليه از ديد من.

2
0
2
ستاره’ غريبآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385
مجموع ارسالها: 2230
اعتبار کسب شده: 4505
جنسيت: زن
ارسال چهارشنبه 11 ارديبهشت 1387، ساعت 16:27
 2 ماه و 5 روز پيش

نقل قول:
من تقريبا هميشه امتياز منفي مي دم. فکر کنم بتوني به راحتي ببيني تا ادعاي من ثابت بشه اگه شک داري. گزارش تخلفان رو هم که دادم ولي انگار نه انگار. اگه مي شه تالار خصوصي رو واسه نيويورکي ها دوباره برقرار کن که راحت بشيم. مطمئنم که خودت هم خيلي راحت تر مي شي.

داري حسابي لجمو در مياريا.فکر کردي چه خ.. هستي ؟ هان ؟ نذار چشممو ببندمو دهنمو باز کنم .............. Mad

تو هم کنارم نمي موني

2
1
1
sedayedelآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384
مجموع ارسالها: 3249
اعتبار کسب شده: 5266
ارسال چهارشنبه 11 ارديبهشت 1387، ساعت 20:09
 2 ماه و 5 روز پيش

احسان نوشته بود:

احسان جونم اصلاح چيچيه ديگه وضع فروم از اصلاح و اين حرفا و اين چيزا گذشته بيده Not talking
ديگه حتي صبر صداي دل هم تموم شده بيده Not talking
خوب ما فکر کرديم اگه قراره غريب غربا بيان توي فروم و گند بزنن به فروم محيط زندگي ما رو مسموم کنن
خوب مگه خودمون چلاقيم Not talking خودمون اين کار رو ميکنيم که بشه زباله دوني شايد ديگه کسي نياد Confused
بعدشم ببخشيد که اذيتت کرديم Embarassed
من البته دلم برات سوخته بيده بود Sad به اميد هم گفته بيدم Sad چونکه شما رو دوستت داشته بيدم Razz
ولي تازشم اميد گفته بيد که ,شما به حرف سرورت گوش کن به مرد هاي غريبه گوش نکن Shame on you
بعدش منم گفتم باشه Cool
اونوقت شيطوني کرده بيدم Dancing Dancing Razz

2
0
2
شازده کوچولوآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385
مجموع ارسالها: 969
اعتبار کسب شده: 6357
ارسال پنجشنبه 12 ارديبهشت 1387، ساعت 21:54
 2 ماه و 4 روز پيش

بايد کاربراي جديد با دعوتنامه بيان تو تالار.

اينجوري ديگه ميشه فهميد کي دستشون رو گرفته آورده تو.

1
0
1
مسافر کويرآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383
مجموع ارسالها: 1767
اعتبار کسب شده: 4889
ارسال جمعه 13 ارديبهشت 1387، ساعت 21:05
 2 ماه و 3 روز پيش

سلام بر همه ي دوستان عزيزم
احوال شما خوبه؟خوشحالم که تالار دوباره يه کم عادي شده.
اول از همه از احسان عزيزم کمال تشکر رو دارم چون اين چند روزه يه لطف بزرگ در حق من انجام داد و يه جورايي آبروي من رو خريد.اميدوارم بتونم جبارن کنم. Embarassed
حال و احوالتون چطورره؟
خدمت شما عارضم که منم به نوبه ي خودم به افراد اسپمر نمره منفي دادم و گزارش تخلف رد کردم اما در اون اتفاقي که 2-3 شب پيش در تالار افتاد هم شرکت کردم و دوتا پست باحال گذاشتم! خداييش پستام با مفهوم بود!
اميدوارم که کاربرايي که ما به تقليد از اونها چرت و پرت نوشتيم يه کم به خودشون بيان!
فکر نميکنم که نيازي به اثبات باشه که اينجانب فردي خير خواه براي تالار و دوستان هستم!! اگر بقيه هم مثل من به فکر تالار بودند الان تالار گلستان بود! Mr. Green Very Happy Razz کافيه به تاپيکهايي که اخيرا ايجاد کردم توجه کنيد:

خط توليد ترانه
دادگاه مايلي کهن و دايي
کريس دي برگ در ايران
انتقاد وزير سابق اقتصاد از دولت
روز شيراز

اگر هر کدوم از ما در طول هفته 4 تا تاپيک پدر و مادر دار بسازيم و در بحث هاي بي پدر و مادر شرکت نکنيم تالار مثل روز اولش درست ميشه.از ما گفتن بود.
راستي
امروز ظهر به شدت عصباني و ناراحت بودم واسه همين ميخواستم دق دليم رو سر تالار در بيارم و بيام اينجا داد و بي داد راه بندازم و ول کنم و از تالار قهر کنم و برم!! Razz Very Happy اما الان خوشحالم که توي عصبانيت تصميم عجولانه اي نگرفتم.از من هم به شما نصيحت وقتي عصباني هستيد تصميم نگيريد و سر حوصله و در کمال آرامش فکر کنيد.مثل الان من! من هم الان در کمال آرامش و خونسردي تصميم گرفتم که ديگه تالار نيام.نميگم که واسه هميشه از تالار خداحافظي ميکنم, نه! ولي فعلا تا هر وقت صلاح بدونم توي تالار چيزي نمي نويسم.دليلش هم با کمال احترام, به خودم مربوطه!
خوب تموم شد! به کار هاتون برسيد!

با خودت مرا ببر , خسته ام از اين کوير .......

3
2
1
ستاره’ غريبآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385
مجموع ارسالها: 2230
اعتبار کسب شده: 4505
ارسال جمعه 13 ارديبهشت 1387، ساعت 21:41
 2 ماه و 3 روز پيش

اين چند وقته هر کسي از تالار گله مي کنه احساس مي کنم بالا سر من وايساده و داره سر من داد ميزنه(چوب که ور داري گربه دزده حساب کار خودشو مي کنه) خلاصه همين باعث شده بترسم و زياد تو تالار نيام.
الانم از راي منفي که سخاوتمندانه بهم داديد و منو دوباره به سبز رنگي رسونديد گله دارم ولي بي خيال . ديگه چه خبر ؟ Rolling Eyes Wink

تو هم کنارم نمي موني

2
0
2
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384
مجموع ارسالها: 3007
اعتبار کسب شده: 1310
ارسال جمعه 13 ارديبهشت 1387، ساعت 21:52
 2 ماه و 3 روز پيش

مسافر کوير نوشته بود:
امروز ظهر به شدت عصباني و ناراحت بودم واسه همين ميخواستم دق دليم رو سر تالار در بيارم و بيام اينجا داد و بي داد راه بندازم و ول کنم و از تالار قهر کنم و برم!! Razz Very Happy اما الان خوشحالم که توي عصبانيت تصميم عجولانه اي نگرفتم.از من هم به شما نصيحت وقتي عصباني هستيد تصميم نگيريد و سر حوصله و در کمال آرامش فکر کنيد.مثل الان من! من هم الان در کمال آرامش و خونسردي تصميم گرفتم که ديگه تالار نيام.نميگم که واسه هميشه از تالار خداحافظي ميکنم, نه! ولي فعلا تا هر وقت صلاح بدونم توي تالار چيزي نمي نويسم.دليلش هم با کمال احترام, به خودم مربوطه!
خوب تموم شد! به کار هاتون برسيد!

Now that makes me think... I am not angry so I can make a simillar decision in perfect peace too! Think Very Happy

1
1
0
سيبآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 21 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 527
اعتبار کسب شده: 671
ارسال جمعه 13 ارديبهشت 1387، ساعت 22:00
 2 ماه و 3 روز پيش

And I've made the same decision a few days ago Confused

1
0
1
نبيآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385
مجموع ارسالها: 1215
اعتبار کسب شده: 4142
ارسال جمعه 13 ارديبهشت 1387، ساعت 22:25
 2 ماه و 3 روز پيش

سيب نوشته بود:
And I've made the same decision a few days ago Confused

خوب فکر کنم خيليامون همين کارو در کمال آرامش کرديم،
تنها بدي که داشته اينه که دوستيايي که خارج از تالار داشتيم باهم کمرنگ تر شده (واسه من اينطور شده تقريبا)
بشينيم اسماشونو بشماريم خيلي مي شن!
خودمونم که سالي يه بار پيغام مي ذاريم فرقي تقريبا نداريم!
به هر حال من که تا تالار بازه، من هم هستم! ولي خوب شايد مثل اين روزا خيلي از دوستايي که باهم فعال بوديم کم ميان! من هم طبعا مجبورم کمتر بنويسم! (مثل مي ني که ديگه نمياد! مصي و ....)
anyway ، اين هفته محصولات addmission مو که در طي چند سال دارم شخم مي زنم ، درو خواهم کرد! Mr. Green Mr. Green انشالاه وسط کار از اين پل نازکه که جهنم و به بهشت وصل مي کنه! Mr. Green (موقع ويزا) پايين نيفتم!

1
1
0
Yaghmaآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 18 دي 1384
مجموع ارسالها: 1058
اعتبار کسب شده: 3772
ارسال جمعه 13 ارديبهشت 1387، ساعت 22:51
 2 ماه و 3 روز پيش

مسافر کوير نوشته بود:
اميدوارم که کاربرايي که ما به تقليد از اونها چرت و پرت نوشتيم يه کم به خودشون بيان!

بهتر نيست هميشه و همه جا عين خودمون باشيم و بنويسيم؟
گاهي عين بقيه شدن، نميتونه درست نبودن بقيه رو به اونها اثبات کنه.
مي شد اونقدر خوب بود، موند و نوشت که بقيه با همه پرت و پلا نوشتن ها شون کم بيارن.
خودمون رو هم اينجوري شبيه بقيه نکرديم.
قرار نيست هميشه آدم همرنگ جماعت شه.

خطاب همه اين چند جمله ام صرفا شاهين عزيز بود که ميدونم، با بزرگواري از من مي پذيره و اگه گزاف گفته باشم خواهد بخشيد.
فقط اينجا نوشتم تا همه يادمون باشه. و بدونيم...

تا تمامي اين فاصله ها را خواب ببرد

3
3
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال جمعه 13 ارديبهشت 1387، ساعت 23:50
 2 ماه و 3 روز پيش

- در مورد دعوتنامه: ... فعلا که تالار حتي با دعوتنامه هم عضو جديدي نميپذيره.

- در مورد خداحافظي: ضمن احترام فراوان به کليه دوستان عزيز، بعد از نزديک به پنج سال به اين نتيجه رسيدم که خداحافظي از تالار بيشتر از اينکه دليل منطقي داشته باشه، دليلش «اشباع» هست. ممکنه اشتباه کنم، اما توي چند وقتي که حسين سياسفيد نيستش حتي يک بار هم ازش نپرسيدم که چرا نمينويسي. از بسياري ديگه از ننويسهاي تالار (حتي وحيد و مهدي حاجي) هم چنين چيزي رو نپرسيدم. به نظرم سوال احمقانه ايست. نه اينکه برام فرقي نداشته باشه، قطعا اينطور نيست و برام خيلي مهمه که دوستام اينجا باشن، اما واقعيت اينه که براي خستگي و دلزدگي اونا هيچ نسخه اي نميشه تجويز کرد! ترجيح ميدم همون ماهي يک ارسالشون رو بخونم، به جاي اينکه ازشون بخوام به دليل نبودنشون فکر کنن و اونا هم دلائلي بيارن که ميدونم بعضي وقتها حتي خودشون هم قبولشون ندارن.

- در مورد وضعيت تالار:
اول: در مورد سيستم راي دهي تالار، هر چند که اين سيستم خيلي هم عالي کار نميکنه، اما اونقدرها هم ضعيف نيست که هيچ کاري نکنه. واقعيت اينه که اگه پستهاي چرند سه تا مخالف داشتن و حداقل سه تا منفي پاشون ميخورد، خيلي زود از سيستم پاک ميشدن. (براي اعتبار کاربرها کلي فرمول حساب کردم و همينطوري اينو نميگم) اما متاسفانه اين اتفاق نميفته. يه آمار گيري ساده روي ديتابيس نشون ميده که به استثناي شاهين، نبي، وحيد (و شايد چند نفر ديگه) سايرين از سيستم راي دهي استفاده نميکنن (و براي بعضيها هم اين سيستم راهي براي خالي کردن لجها و خصومتهاي شخصيشونه). به عنوان مثال اميد عزيز کلا تا به حال فقط و فقط 6 مورد از دکمه منفي استفاده کرده! (در کل مدت عضويتش) اين به نظر من کمي نامعقوله، چرا که کليک کردن روي دکمه منفي يک ثانيه وقت ميبره و با سه تا يک ثانيه خيلي راحت ميشه garbage ها رو جمع کرد. اينطور نيست؟
دوم: خود من مدتهاست که وقتي روي تالار نميزارم. شلوغ بودن برنامه کاريم (سه روز هفت و نيم صبح تا هفت و نيم شب کلاس، سه روز هفت و نيم صبح تا دو و نيم عصر سر کار + پروژه هاي بيرون) ميتونه دليل مهمي باشه، اما مهمتر از اون اينه که علاقه لازم براي مديريت تالار رو ندارم. اين مورد واقعا بحث جداگانه اي ميخواد. اي کاش بعضي زمينه ها ايجاد ميشد و اين کار رو به دست دوستان عزيزي که قبلا باهاشون صحبت کردم ميسپردم.
سوم: اميد جان اعتقاد داره که صرفا با برخورد حذفي ميشه تالار رو مرتب کرد. من هم اين حرف رو قبول ميکنم. حالا از دوستان عزيز خواهش ميکنم که کاربراني که بايد حذف بشن رو معرفي کنيد. شک ندارم که دايره حذفي هاي پيشنهادي کل تالار (حتي خودم!) رو شامل خواهد شد!

6
6
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است هاستينگ رايگان سراغ داره
1
پاسخها: 2 بیننده: 352 نویسنده: جواد
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است در محيط word يا هر نرم افزار ديگري نستعليق بنويسيد
1
پاسخها: 10 بیننده: 890 نویسنده: ice.plus
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است منفي در منفي زندگي
1
پاسخها: 4 بیننده: 225 نویسنده: Yaghma
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است The C Programming Language نسخه انگليسي
1