| نویسنده |
پیغام |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4955 اعتبار کسب شده: 9273 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 11 ارديبهشت 1387، ساعت 4:58 |
|
 |
2 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
از دوستاني که به قصد اصلاح و يا احتمالا خرابکاري شروع به ارسال «اراجيف تقويت شده» نموده اند خواهش ميکنم که به جاي اتلاف وقتشون، صرفا روي دکمه منفي زير پست يا دکمه گزارش تخلف کليک کنند.
اگر تصور ميکيد که کارا نيست يا تصور ميکنيد که راه حل بهتري سراغ داريد، لطفا بنويسيد. |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382 مجموع ارسالها: 1305 اعتبار کسب شده: 2352 محل سکونت: کارتون خوابيم سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 11 ارديبهشت 1387، ساعت 10:26 |
|
 |
2 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
از دوستاني که به قصد اصلاح و يا احتمالا خرابکاري شروع به ارسال «اراجيف تقويت شده» نموده اند خواهش ميکنم که به جاي اتلاف وقتشون، صرفا روي دکمه منفي زير پست يا دکمه گزارش تخلف کليک کنند.
اگر تصور ميکيد که کارا نيست يا تصور ميکنيد که راه حل بهتري سراغ داريد، لطفا بنويسيد. |
يه يارويي هست که تعداد پستاش تقريبا با تعداد تاپيک هايي که توسط اون ساخته شده برابري مي کنه. به عبارت ديگه هر پست اون يعني يه تاپيک تازه . موضوعاتش هم شعر و ور هست " تاحالا رفتي بميري" "تا حالا شده ديدي که آدم گوشت بخوره" " اگه روز بفهمي دست راستت، طرف چپ بدنت بوده چيکار مي کني؟" |
|
_________________ شوهر نمي خوام چون به اعتقاد من زندگيم ميشه تکرار مکررات.مثل يه فيلم تکراري که خيلي مسخرست از نظر من.الان دلم مي خواد با نقاشي بتونم خودمو نشون بدم.بعدش اصلا من غير از متخصصين هيچ پزشک عمومي رو قبول ندارم حتي بابامو.پزشک عمومي مثل يه بچهء کلاس اوليه از ديد من.
|
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386 مجموع ارسالها: 724 اعتبار کسب شده: 9594 محل سکونت: بين آدمها جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 11 ارديبهشت 1387، ساعت 10:54 |
|
 |
2 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4955 اعتبار کسب شده: 9273 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 11 ارديبهشت 1387، ساعت 11:50 |
|
 |
2 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
| پسر شجاع نوشته بود: |
يه يارويي هست که تعداد پستاش تقريبا با تعداد تاپيک هايي که توسط اون ساخته شده برابري مي کنه. به عبارت ديگه هر پست اون يعني يه تاپيک تازه . موضوعاتش هم شعر و ور هست " تاحالا رفتي بميري" "تا حالا شده ديدي که آدم گوشت بخوره" " اگه روز بفهمي دست راستت، طرف چپ بدنت بوده چيکار مي کني؟" |
ببين، يه يوزر تازه وارد، اگه دوبار منفي زياد (مثلا دو يا سه) و مخصوصا توسط کاربران با اعتبار بالاتر بگيره، اتوماتيک وار قدرت ايجاد تاپيک ازش گرفته ميشه. هر وقت موضوع چرندي ديدي، اولين کاري که بايد انجام بدي، منفي دادن هست. کل زماني هم که مصرف ميکنه يک يا دو ثانيه هست. شما خودت به کدوم از تاپيکهاي بالائي منفي دادي؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382 مجموع ارسالها: 1305 اعتبار کسب شده: 2352 محل سکونت: کارتون خوابيم سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 11 ارديبهشت 1387، ساعت 14:10 |
|
 |
2 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
| پسر شجاع نوشته بود: |
ببين، يه يوزر تازه وارد، اگه دوبار منفي زياد (مثلا دو يا سه) و مخصوصا توسط کاربران با اعتبار بالاتر بگيره، اتوماتيک وار قدرت ايجاد تاپيک ازش گرفته ميشه. هر وقت موضوع چرندي ديدي، اولين کاري که بايد انجام بدي، منفي دادن هست. کل زماني هم که مصرف ميکنه يک يا دو ثانيه هست. شما خودت به کدوم از تاپيکهاي بالائي منفي دادي؟ |
من تقريبا هميشه امتياز منفي مي دم. فکر کنم بتوني به راحتي ببيني تا ادعاي من ثابت بشه اگه شک داري. گزارش تخلفان رو هم که دادم ولي انگار نه انگار. اگه مي شه تالار خصوصي رو واسه نيويورکي ها دوباره برقرار کن که راحت بشيم. مطمئنم که خودت هم خيلي راحت تر مي شي. |
|
_________________ شوهر نمي خوام چون به اعتقاد من زندگيم ميشه تکرار مکررات.مثل يه فيلم تکراري که خيلي مسخرست از نظر من.الان دلم مي خواد با نقاشي بتونم خودمو نشون بدم.بعدش اصلا من غير از متخصصين هيچ پزشک عمومي رو قبول ندارم حتي بابامو.پزشک عمومي مثل يه بچهء کلاس اوليه از ديد من.
|
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 2230 اعتبار کسب شده: 4505 جنسيت: زن |
 |
چهارشنبه 11 ارديبهشت 1387، ساعت 16:27 |
|
 |
2 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
| من تقريبا هميشه امتياز منفي مي دم. فکر کنم بتوني به راحتي ببيني تا ادعاي من ثابت بشه اگه شک داري. گزارش تخلفان رو هم که دادم ولي انگار نه انگار. اگه مي شه تالار خصوصي رو واسه نيويورکي ها دوباره برقرار کن که راحت بشيم. مطمئنم که خودت هم خيلي راحت تر مي شي. |
داري حسابي لجمو در مياريا.فکر کردي چه خ.. هستي ؟ هان ؟ نذار چشممو ببندمو دهنمو باز کنم .............. |
|
_________________ ازم نخوا با تو بمونم
تو هيچي از من نمي دوني
اگه بگم راز دلم رو
تو هم کنارم نمي موني
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3249 اعتبار کسب شده: 5266 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 11 ارديبهشت 1387، ساعت 20:09 |
|
 |
2 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 969 اعتبار کسب شده: 6357 محل سکونت: هيدالو سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 12 ارديبهشت 1387، ساعت 21:54 |
|
 |
2 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
بايد کاربراي جديد با دعوتنامه بيان تو تالار.
اينجوري ديگه ميشه فهميد کي دستشون رو گرفته آورده تو. |
|
_________________ نکند من هم يک خرده به آدم بزرگها رفتهام؟ «بايد پير شده باشم».
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنتگزوپهري)
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1767 اعتبار کسب شده: 4889 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
جمعه 13 ارديبهشت 1387، ساعت 21:05 |
|
 |
2 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 2230 اعتبار کسب شده: 4505 جنسيت: زن |
 |
جمعه 13 ارديبهشت 1387، ساعت 21:41 |
|
 |
2 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
اين چند وقته هر کسي از تالار گله مي کنه احساس مي کنم بالا سر من وايساده و داره سر من داد ميزنه(چوب که ور داري گربه دزده حساب کار خودشو مي کنه) خلاصه همين باعث شده بترسم و زياد تو تالار نيام.
الانم از راي منفي که سخاوتمندانه بهم داديد و منو دوباره به سبز رنگي رسونديد گله دارم ولي بي خيال . ديگه چه خبر ؟ |
|
_________________ ازم نخوا با تو بمونم
تو هيچي از من نمي دوني
اگه بگم راز دلم رو
تو هم کنارم نمي موني
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3007 اعتبار کسب شده: 1310 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 13 ارديبهشت 1387، ساعت 21:52 |
|
 |
2 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
سيب  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 21 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 527 اعتبار کسب شده: 671 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 13 ارديبهشت 1387، ساعت 22:00 |
|
 |
2 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
And I've made the same decision a few days ago |
|
_________________ By all means marry. If you get a good wife, you''ll be happy. If you get a bad one, you''ll become a philosopher
|
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1215 اعتبار کسب شده: 4142 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 13 ارديبهشت 1387، ساعت 22:25 |
|
 |
2 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
| سيب نوشته بود: |
And I've made the same decision a few days ago |
خوب فکر کنم خيليامون همين کارو در کمال آرامش کرديم،
تنها بدي که داشته اينه که دوستيايي که خارج از تالار داشتيم باهم کمرنگ تر شده (واسه من اينطور شده تقريبا)
بشينيم اسماشونو بشماريم خيلي مي شن!
خودمونم که سالي يه بار پيغام مي ذاريم فرقي تقريبا نداريم!
به هر حال من که تا تالار بازه، من هم هستم! ولي خوب شايد مثل اين روزا خيلي از دوستايي که باهم فعال بوديم کم ميان! من هم طبعا مجبورم کمتر بنويسم! (مثل مي ني که ديگه نمياد! مصي و ....)
anyway ، اين هفته محصولات addmission مو که در طي چند سال دارم شخم مي زنم ، درو خواهم کرد! انشالاه وسط کار از اين پل نازکه که جهنم و به بهشت وصل مي کنه! (موقع ويزا) پايين نيفتم! |
_________________ Every experience you have and how it makes you feel is a direct result of your perspective on life.
|
|
|
|
|
 |
Yaghma  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 18 دي 1384 مجموع ارسالها: 1058 اعتبار کسب شده: 3772 محل سکونت: همين امروز ...! سن: 23 جنسيت: زن |
 |
جمعه 13 ارديبهشت 1387، ساعت 22:51 |
|
 |
2 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
| مسافر کوير نوشته بود: |
اميدوارم که کاربرايي که ما به تقليد از اونها چرت و پرت نوشتيم يه کم به خودشون بيان!
|
بهتر نيست هميشه و همه جا عين خودمون باشيم و بنويسيم؟
گاهي عين بقيه شدن، نميتونه درست نبودن بقيه رو به اونها اثبات کنه.
مي شد اونقدر خوب بود، موند و نوشت که بقيه با همه پرت و پلا نوشتن ها شون کم بيارن.
خودمون رو هم اينجوري شبيه بقيه نکرديم.
قرار نيست هميشه آدم همرنگ جماعت شه.
خطاب همه اين چند جمله ام صرفا شاهين عزيز بود که ميدونم، با بزرگواري از من مي پذيره و اگه گزاف گفته باشم خواهد بخشيد.
فقط اينجا نوشتم تا همه يادمون باشه. و بدونيم... |
|
_________________ اينجا
جاده جا زده است
و من مجبورم دراز بکشم
تا تمامي اين فاصله ها را خواب ببرد
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
جمعه 13 ارديبهشت 1387، ساعت 23:50 |
|
 |
2 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
- در مورد دعوتنامه: ... فعلا که تالار حتي با دعوتنامه هم عضو جديدي نميپذيره.
- در مورد خداحافظي: ضمن احترام فراوان به کليه دوستان عزيز، بعد از نزديک به پنج سال به اين نتيجه رسيدم که خداحافظي از تالار بيشتر از اينکه دليل منطقي داشته باشه، دليلش «اشباع» هست. ممکنه اشتباه کنم، اما توي چند وقتي که حسين سياسفيد نيستش حتي يک بار هم ازش نپرسيدم که چرا نمينويسي. از بسياري ديگه از ننويسهاي تالار (حتي وحيد و مهدي حاجي) هم چنين چيزي رو نپرسيدم. به نظرم سوال احمقانه ايست. نه اينکه برام فرقي نداشته باشه، قطعا اينطور نيست و برام خيلي مهمه که دوستام اينجا باشن، اما واقعيت اينه که براي خستگي و دلزدگي اونا هيچ نسخه اي نميشه تجويز کرد! ترجيح ميدم همون ماهي يک ارسالشون رو بخونم، به جاي اينکه ازشون بخوام به دليل نبودنشون فکر کنن و اونا هم دلائلي بيارن که ميدونم بعضي وقتها حتي خودشون هم قبولشون ندارن.
- در مورد وضعيت تالار:
اول: در مورد سيستم راي دهي تالار، هر چند که اين سيستم خيلي هم عالي کار نميکنه، اما اونقدرها هم ضعيف نيست که هيچ کاري نکنه. واقعيت اينه که اگه پستهاي چرند سه تا مخالف داشتن و حداقل سه تا منفي پاشون ميخورد، خيلي زود از سيستم پاک ميشدن. (براي اعتبار کاربرها کلي فرمول حساب کردم و همينطوري اينو نميگم) اما متاسفانه اين اتفاق نميفته. يه آمار گيري ساده روي ديتابيس نشون ميده که به استثناي شاهين، نبي، وحيد (و شايد چند نفر ديگه) سايرين از سيستم راي دهي استفاده نميکنن (و براي بعضيها هم اين سيستم راهي براي خالي کردن لجها و خصومتهاي شخصيشونه). به عنوان مثال اميد عزيز کلا تا به حال فقط و فقط 6 مورد از دکمه منفي استفاده کرده! (در کل مدت عضويتش) اين به نظر من کمي نامعقوله، چرا که کليک کردن روي دکمه منفي يک ثانيه وقت ميبره و با سه تا يک ثانيه خيلي راحت ميشه garbage ها رو جمع کرد. اينطور نيست؟
دوم: خود من مدتهاست که وقتي روي تالار نميزارم. شلوغ بودن برنامه کاريم (سه روز هفت و نيم صبح تا هفت و نيم شب کلاس، سه روز هفت و نيم صبح تا دو و نيم عصر سر کار + پروژه هاي بيرون) ميتونه دليل مهمي باشه، اما مهمتر از اون اينه که علاقه لازم براي مديريت تالار رو ندارم. اين مورد واقعا بحث جداگانه اي ميخواد. اي کاش بعضي زمينه ها ايجاد ميشد و اين کار رو به دست دوستان عزيزي که قبلا باهاشون صحبت کردم ميسپردم.
سوم: اميد جان اعتقاد داره که صرفا با برخورد حذفي ميشه تالار رو مرتب کرد. من هم اين حرف رو قبول ميکنم. حالا از دوستان عزيز خواهش ميکنم که کاربراني که بايد حذف بشن رو معرفي کنيد. شک ندارم که دايره حذفي هاي پيشنهادي کل تالار (حتي خودم!) رو شامل خواهد شد! |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|