| نویسنده |
پیغام |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2368 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 07 تير 1387، ساعت 1:07 |
|
 |
5 ماه و 8 روز پيش |
|
|
| |
پيشنهاد:
1- ادمين فقط احسان نمونه
2- سيستم گزارش تخلفات خوبه. منم ازون استفاده مي کنم
3- اعطاي مديريت تالار ها بايد دقيق تر از گذشته باشه. (کسي با مديريت مشکل نداشت. بعضي ها با ادمين ها مشکل داشتن و ادمين ها با هم)
4- ادمين سالاري بايد در تالار رواج پيدا کنه.
5- تالار هاي خصوصي دوباره راه اندازي بشه
خيلي جالبه عقايد من و پسر شجاع خيلي به هم نزديکه و فقط تو بعضي افعال يه "ن" کم و زياد داره!!! |
_________________ I Am SO Cute!!! 
|
|
|
|
|
 |
حيف!  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 658 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 07 تير 1387، ساعت 1:13 |
|
 |
5 ماه و 8 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Yaghma  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 18 دي 1384 مجموع ارسالها: 1197 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: همين امروز ...! سن: 23 جنسيت: زن |
 |
جمعه 07 تير 1387، ساعت 22:00 |
|
 |
5 ماه و 7 روز پيش |
|
|
| |
سعي مي کنم نظراتم رو بر اساس نتايجي که اعلام شده بود، بنويسم:
1- يه زماني قوانين تالارهاي گفتمان، توي تاپيک قوانين تالارهاي گفتمان، در دسترس قرار گرفت. روي اونها تقريبا بحث شد و يه جورايي يه قانون کلي براي اون تدوين شد. اما اخص مشکل تالار اينه که اين قوانين، اساسا ناديده گرفته مي شن و به عبارت بهتر، کسي خودش رو ملزم به رعايت اونا نميدونه اگر نه قانون هست و اين ضمانت اجرايي که وجود نداره.
اما يادمون هم نره که قرار نيست کسي بالاي سر ما وجود داشته باشه تا مدام ريز اين قوانين رو به ما گوشزد کنه و يا ما رو به رعايتشون ملزم. هر کس اين خودش هست که بايد چارچوب تالار رو بشناسه، از قوانين اون مطلع باشه و مطابق با اون عمل کنه. ما عضو يه گروه کوچيک هم که ميشيم بايد قوانين اون رو مادامي که عضو اون گروه هستيم رعايت کنيم!
2- با توجه به مشغله هاي زيادي که احسان داره، قطعا عاقلانه تر و منطقي تر اينه که مديريت تالارهاي گفتمان از حالت تک ادمينِ بودن خارج بشه. فکر مي کنم اون زماني که تالارهاي گفتمان دو تا ادمين اصلي داشت، و ساير تالار ها هم توسط افراد ديگهاي مديريت مي شدن، بهترين دوراني بود که تالار از نظر مديريت به خودش ديد.
الان هم اگر قرار ادمين هاي ديگه اي اضافه بشه يا براي هر تالار مديرهاي معيني مشخص بشه، بنظر من اين احسان هست که در نهايت بايد نظر نهايي و تائيد نهايي رو اعلام کنه. چون به هر حال، نحوه مديريت اشخاص مختلف رو ديده، و با معيارهايي سواي معيارهاي من نوعي، مي تونه تصميم نهايي و منطقي رو اتخاذ کنه. - قطعا منظورم از اين جمله، ناديده گرفتن نظرات ديگران نيست! -
3- مديريت براي تالارهاي مختلف هم يه جورايي نياز. و مي شه اينجوري از بار مسئوليتي ادمين يا ادمين هاي اصلي کم کرد، هر چند مديريت تالارها باز هم تحت نظارت ادمين يا ادمين هاي اصلي خواهد بود. البته اگر تخصصي باشه که بهتر. و حتما هم اين حمايت بايد وجود داشته باشه.
4- عضو جديد نپذيرفتن به نظرم حداقل اين کمک رو مي کنه که تالار وضعيتش از هر نظر بالانس بشه، به يه تعادل نسبي و شايد کلي برسه و بعد مجددا شروع به عضو گيري بشه. حداقل بدونيم مي خوايم کجا بريم و چيکار کنيم، بعد افراد با عقايد و نظرات جديد به اين جمع اضافه بشه.
5- در مورد تالارهاي خصوصي، سه تا مطلب هست که اول بايد در مورد اونا به نتيجه رسيد بعد تصميم گرفت با توجه به نتيجه اي که از اين بابت حاصل مي شه، که بر پا بشن يا نه.
اما اين موضوعات:
اول:
دليل راه اندازي هر تالاري معينِ. پس هر کس که عضو اون تالار خصوصي معين ميشه، و مطابق با اون عمل مي کنه، سعي کنه، پستهايي که خاص اون تالار هستن رو فقط و فقط تو همون تالار ارسال کنه و ديگه به صحن عمومي تالار منتقل نکنه. اگه بخوام يه کم واضح تر بگم، بايد بگم، وقتي قرار من تو فلان تالار آزاد باشم تا به راحتي فلان پستي که مطابق سليقه من و ساير اعضاي اون تالار هست رو انجام بدم، پس همه پستهاي اون مدلي ام رو، صرفا تو همون تالار انجام بدم - باز هم قطعا منظورم اين نيست که از تالار عمومي حذف بشيم و به تالار خصوصي بپيونديم.-
دوم:
يکي از مسائلي که در مورد اين تالارها مطرح هست، مسئله عضوگيري اون تالارِ. که ادمين اون تالار و اعضاي اون با توجه به شرايط تالار و نظرات ساير اعضاي اون تالار با عضويت جديد تو تالار خصوصي موافقت مي کنند يا نمي کنند. اين قضيه نبايد باعث ناراحتي کسي بشه. فرض کنيم کسي از تالارهاي عمومي در خواست عضويت تو تالار خصوصي رو بده که باهاش موافقت نشه، اين عدم توافق نبايد باعث دلخوري بشه و يا احيانا باعث شه که تو تالار عمومي، جو ناشايستي راه بندازه و تصور کنه تو اون تالار خبري هست که اينور نيست و ...
و البته اين قانون درخواست عضويت براي همه هم وجود داشته باشه و کسي انتظار نداشته باشه بدون تقاضا به جمع اعضاي يه تالار خصوصي اضافه شه ...
يه مسئله کوچيک ديگه هم در اين باره مي مونه که درصورت تائيد راه اندازي مجدد تالارهاي خصوصي، بهتر مي دونم صرفا به احسان بگم!
سوم:
نه از اول، و نه در آخر، هيچکس وجود هيج تالار خصوصي اي رو دوستانه يا غيردوستانه، شوخي يا جدي، تقابل با تالار خصوصي ديگه اي ندونه و بر اين قضيه به شدت پافشاري نکنه.
که اين عامل دوم و سوم مهمترين دلايلي بودن که باعث از دست رفتن جو دوستانه و صميمي تالارهاي گفتمان و ريست شدن تالار شدن. يا حداقل به ريست شدن تالار به شدت کمک کردن. و البته دلايل ديگه اي که بيشتر به دغدغه هاي بچه گونه شبيه بودن تا دلايل منطقي!
وجود مديريت و قانون معين هم براي هر تالار خصوصي که يک اصل هست و شکي درش نيست و تصور نمي کنم کسي با اون مخالف باشه.
6- کاملا موافقم. برخورد بشه و بي درنگ هم برخورد بشه. |
|
_________________ ........ زيرا همه چيز از احساس آغاز مي شود!!!
|
|
|
|
|
 |
sunson  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 24 مهر 1385 مجموع ارسالها: 1994 اعتبار کسب شده: 8649 محل سکونت: پشت هيچستان! جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 07 شهريور 1387، ساعت 20:04 |
|
 |
3 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |