صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

4
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
سرابآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385
مجموع ارسالها: 2368
اعتبار کسب شده: 3000
جنسيت: مرد
ارسال جمعه 07 تير 1387، ساعت 1:07
 5 ماه و 8 روز پيش

پيشنهاد:
1- ادمين فقط احسان نمونه
2- سيستم گزارش تخلفات خوبه. منم ازون استفاده مي کنم
3- اعطاي مديريت تالار ها بايد دقيق تر از گذشته باشه. (کسي با مديريت مشکل نداشت. بعضي ها با ادمين ها مشکل داشتن و ادمين ها با هم)
4- ادمين سالاري بايد در تالار رواج پيدا کنه.
5- تالار هاي خصوصي دوباره راه اندازي بشه

خيلي جالبه عقايد من و پسر شجاع خيلي به هم نزديکه و فقط تو بعضي افعال يه "ن" کم و زياد داره!!! Mr. Green

2
2
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
حيف!آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385
مجموع ارسالها: 658
جنسيت: نامشخص
ارسال جمعه 07 تير 1387، ساعت 1:13
 5 ماه و 8 روز پيش

در ايتدا بايد گفت
به به! Applause Applause به به !Applause Applause .. سبز شديم... Very Happy Very Happy .....به خودم تبريک ميگم Applause ..اي ول ...مبارکتون باشه Wink ...هميشه پتانسيلشو شو داشتين قربان....منتها يه مدت بالقوه مونده بود Wink ..
خوب بگذريم..

نقل قول:

2- به عنوان نمونه قراره ادمينهايي انتخاب بشن که همه روشون به تفاهم برسن و يا هر گروه براي خودش يه نماينده در بين ادمينها داشته باشه؟

برا گروه بيماران مغز و اعصابم يه نماينده بزارين Sad ...جدا فکر مي کنم اين گزينه رو در نظر تگيرين به مشکل بر بخورين..خيلي بعيد مي دونم سايرين بتونن موارد احتمالي رو هضم کنن!... Shame on you

1
1
0
Yaghmaآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 18 دي 1384
مجموع ارسالها: 1197
جنسيت: زن
ارسال جمعه 07 تير 1387، ساعت 22:00
 5 ماه و 7 روز پيش

سعي مي کنم نظراتم رو بر اساس نتايجي که اعلام شده بود، بنويسم:

1- يه زماني قوانين تالارهاي گفتمان، توي تاپيک قوانين تالارهاي گفتمان، در دسترس قرار گرفت. روي اونها تقريبا بحث شد و يه جورايي يه قانون کلي براي اون تدوين شد. اما اخص مشکل تالار اينه که اين قوانين، اساسا ناديده گرفته مي شن و به عبارت بهتر، کسي خودش رو ملزم به رعايت اونا نميدونه اگر نه قانون هست و اين ضمانت اجرايي که وجود نداره.
اما يادمون هم نره که قرار نيست کسي بالاي سر ما وجود داشته باشه تا مدام ريز اين قوانين رو به ما گوشزد کنه و يا ما رو به رعايتشون ملزم. هر کس اين خودش هست که بايد چارچوب تالار رو بشناسه، از قوانين اون مطلع باشه و مطابق با اون عمل کنه. ما عضو يه گروه کوچيک هم که ميشيم بايد قوانين اون رو مادامي که عضو اون گروه هستيم رعايت کنيم!

2- با توجه به مشغله هاي زيادي که احسان داره، قطعا عاقلانه تر و منطقي تر اينه که مديريت تالارهاي گفتمان از حالت تک ادمينِ بودن خارج بشه. فکر مي کنم اون زماني که تالارهاي گفتمان دو تا ادمين اصلي داشت، و ساير تالار ها هم توسط افراد ديگه‌اي مديريت مي شدن، بهترين دوراني بود که تالار از نظر مديريت به خودش ديد.
الان هم اگر قرار ادمين هاي ديگه اي اضافه بشه يا براي هر تالار مديرهاي معيني مشخص بشه، بنظر من اين احسان هست که در نهايت بايد نظر نهايي و تائيد نهايي رو اعلام کنه. چون به هر حال، نحوه مديريت اشخاص مختلف رو ديده، و با معيارهايي سواي معيارهاي من نوعي، مي تونه تصميم نهايي و منطقي رو اتخاذ کنه. - قطعا منظورم از اين جمله، ناديده گرفتن نظرات ديگران نيست! -

3- مديريت براي تالارهاي مختلف هم يه جورايي نياز. و مي شه اينجوري از بار مسئوليتي ادمين يا ادمين هاي اصلي کم کرد، هر چند مديريت تالارها باز هم تحت نظارت ادمين يا ادمين هاي اصلي خواهد بود. البته اگر تخصصي باشه که بهتر. و حتما هم اين حمايت بايد وجود داشته باشه.

4- عضو جديد نپذيرفتن به نظرم حداقل اين کمک رو مي کنه که تالار وضعيتش از هر نظر بالانس بشه، به يه تعادل نسبي و شايد کلي برسه و بعد مجددا شروع به عضو گيري بشه. حداقل بدونيم مي خوايم کجا بريم و چيکار کنيم، بعد افراد با عقايد و نظرات جديد به اين جمع اضافه بشه.

5- در مورد تالارهاي خصوصي، سه تا مطلب هست که اول بايد در مورد اونا به نتيجه رسيد بعد تصميم گرفت با توجه به نتيجه اي که از اين بابت حاصل مي شه، که بر پا بشن يا نه.
اما اين موضوعات:
اول:
دليل راه اندازي هر تالاري معينِ. پس هر کس که عضو اون تالار خصوصي معين ميشه، و مطابق با اون عمل مي کنه، سعي کنه، پستهايي که خاص اون تالار هستن رو فقط و فقط تو همون تالار ارسال کنه و ديگه به صحن عمومي تالار منتقل نکنه. اگه بخوام يه کم واضح تر بگم، بايد بگم، وقتي قرار من تو فلان تالار آزاد باشم تا به راحتي فلان پستي که مطابق سليقه من و ساير اعضاي اون تالار هست رو انجام بدم، پس همه پستهاي اون مدلي ام رو، صرفا تو همون تالار انجام بدم - باز هم قطعا منظورم اين نيست که از تالار عمومي حذف بشيم و به تالار خصوصي بپيونديم.-
دوم:
يکي از مسائلي که در مورد اين تالارها مطرح هست، مسئله عضوگيري اون تالارِ. که ادمين اون تالار و اعضاي اون با توجه به شرايط تالار و نظرات ساير اعضاي اون تالار با عضويت جديد تو تالار خصوصي موافقت مي کنند يا نمي کنند. اين قضيه نبايد باعث ناراحتي کسي بشه. فرض کنيم کسي از تالارهاي عمومي در خواست عضويت تو تالار خصوصي رو بده که باهاش موافقت نشه، اين عدم توافق نبايد باعث دلخوري بشه و يا احيانا باعث شه که تو تالار عمومي، جو ناشايستي راه بندازه و تصور کنه تو اون تالار خبري هست که اينور نيست و ...
و البته اين قانون درخواست عضويت براي همه هم وجود داشته باشه و کسي انتظار نداشته باشه بدون تقاضا به جمع اعضاي يه تالار خصوصي اضافه شه ...
يه مسئله کوچيک ديگه هم در اين باره مي مونه که درصورت تائيد راه اندازي مجدد تالارهاي خصوصي، بهتر مي دونم صرفا به احسان بگم!
سوم:
نه از اول، و نه در آخر، هيچکس وجود هيج تالار خصوصي اي رو دوستانه يا غيردوستانه، شوخي يا جدي، تقابل با تالار خصوصي ديگه اي ندونه و بر اين قضيه به شدت پافشاري نکنه.
که اين عامل دوم و سوم مهمترين دلايلي بودن که باعث از دست رفتن جو دوستانه و صميمي تالارهاي گفتمان و ريست شدن تالار شدن. يا حداقل به ريست شدن تالار به شدت کمک کردن. و البته دلايل ديگه اي که بيشتر به دغدغه هاي بچه گونه شبيه بودن تا دلايل منطقي!
وجود مديريت و قانون معين هم براي هر تالار خصوصي که يک اصل هست و شکي درش نيست و تصور نمي کنم کسي با اون مخالف باشه.

6- کاملا موافقم. برخورد بشه و بي درنگ هم برخورد بشه. Mr. Green

3
3
0
sunsonآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 24 مهر 1385
مجموع ارسالها: 1994
اعتبار کسب شده: 8649
جنسيت: نامشخص
ارسال پنجشنبه 07 شهريور 1387، ساعت 20:04
 3 ماه و 5 روز پيش

sunson نوشته بود:
خوب بهتر ميبيتم که ماحصل بحث هاي ديشب و نتيجه گيري کلي رو بنويسم که بقيه هم بتونن در موردش نظر بدن
ديشب به نتايج کلي زير رسيدن اعضاي شرکت کننده براي حفط تالار و برگشت تالار به روزهاي خوشش ::

1- قانون هاي کلي تالار به صورت جدي مورد بحث قرار بگيره و وقتي کامل شد ، کسي حق شکستنشون رو نداشته باشه
2- مديريت کلي تالار از تک نفره بودن خارج بشه و چند تا ادمين تازه هم به تالار اضافه بشه
3- براي تالار ها به صورت تخصصي مدير تعين بشه و مدير ها به شدت تحت حمايت ادمين ها باشن
4- عضو گيري تالار تا اطلاع ثانوي تعطيل باشه و نسبت به حذق کاربرهاي اسپمر هيچ جاي شکي باقي نموند
5- تالار هاي خصوصي دوباره تشکيل بشن ولي با قانون هاي کاملا مشخص و مدير مشخص
6- با هر عملي که بر هم زننده نظم تالار باشه و تالار رو از حالت نرمال خارج کنه به شدت برخورد بشه

خوب فکر ميکنم که همين ها بود ، اگر چيزي رو از قلم انداختم دوستاني که بودن توي جلسه کاملش کنن Wink

دو ماه و پنج روز از اين گردهمايي گذشته اما هنوز هيچ کدوم از تصميمات اجرايي نشده! Think
کاري نميخواد انجام بشه؟
براي رفع فيلتر تالار کاري انجام شده؟ Anxious

"فلفلو"

3
3
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است هاستينگ رايگان سراغ داره
1
پاسخها: 2 بیننده: 386 نویسنده: جواد
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است در محيط word يا هر نرم افزار ديگري نستعليق بنويسيد
1
پاسخها: 10 بیننده: 934 نویسنده: ice.plus
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است منفي در منفي زندگي
1
پاسخها: 4 بیننده: 244 نویسنده: Yaghma
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است The C Programming Language نسخه انگليسي
1
پاسخها: 15 بیننده: 803 نویسنده: غريب آشنا

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید