| نویسنده |
پیغام |
مارمولک  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386 مجموع ارسالها: 664 اعتبار کسب شده: 8285 محل سکونت: بين آدمها جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 17 ارديبهشت 1387، ساعت 14:34 |
|
 |
10 روز و 22 ساعت پيش |
|
|
| |
من با بيشتر قسمتهاي حرفاي وحيد موافقم!
و يه پيشنهاد ديگه هم دارم:
جوري که از صحبت کردن با دوستان دستم اومده همه مشکل رو در جايي مي دونن
که زياد صلاح نميبينن بيان تو تالار بنويسن و باعث کدورت بشه
خب هرکسي يه اخلاقي داره يکي با پنبه سر ميبره يکي مثل من رک حرفش رو ميزنه
واسه اينکه حرفها تو دلمون نمونه قبل از هرکار علني (چه همايش , چه ويديو کنفرانس , چه تلکنفرانس و....)
از ادمين متعالي ميخوام يه فراخوان بزاره واسه اينکه هرکس يه پي ام به ادمين بزنه و بگه مشکل رو کجا ميدونه و ادمين هم اين قول رو بده که اگر طرف دوست نداره بدون ذکر نام بگه که مثلا 60 در صد افراد مثلا فلان شخص يا فلان موضوع رو باعث بروز مشکل ميدونن |
|
_________________ بيدار شو رفيق!
|
|
|
|
|
 |
moji  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 13 مهر 1385 مجموع ارسالها: 140 اعتبار کسب شده: 715 محل سکونت: shiraz جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 19 ارديبهشت 1387، ساعت 15:42 |
|
 |
8 روز و 21 ساعت پيش |
|
|
| |
با توجه به نظر احسان و اصرار ادمين يکي از مشکلات اصلي اينه اکثر کاربرا به سيستم امتيازدهي توجهي ندارن و بايد اونو فعال ترش کرد:
اگه مکانيزمي براي تنبيه افرادي که نظر نمي دن باشه بد نيست، مثلا کسر اعتبار . يا تشويق اونايي که نظر مي دن و نظرشون با نظر گروه زيادي از کاربران ديگه موافق بوده.
به علاوه چون حجم پست ها خيلي زياده و همه نمي تونن اين حجم زياد پست ها را بخونن يه کار ديگه ميتونه اين باشه که هر شخص بتونه تنظيم کنه که اگه دوست داشت رايش در مورد يه پست به گروهي خاص از دوستانش مثلا keep list ش ارسال بشه تا اونا هم امتياز بدن، اين طوري سيستم امتيازدهي فعال تر کار ميکنه و مي تونه احتمالن وضع را بهتر کنه. |
|
_________________ هروز دلم در غم تو زار تر است
وزمن دل بيرحم تو بيزار تراست
بگذاشتيم غم تو مگذاشت مرا
حقا که غمت از تو وفادار تر است
|
|
|
|
|
 |
حيف!  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 613 اعتبار کسب شده: 868 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 20 ارديبهشت 1387، ساعت 17:11 |
|
 |
7 روز و 20 ساعت پيش |
|
|
| |
بعنوان يکي از اعضاي منفي خور تالار ..نظرم اينه که سيستم امتياز دهي نه تنها کمکي به بهبود وضعيت تالار نخواهد کرد...برعکس در واقع يه عامل منفيه...
چيزي که الان بعنون سيستم امتياز دهي قرار داده شده در معرض قضاوت تمام کاربران قرار دادن همه ارسالهاي همه ست...
به اين نکته توجه نکردين که از نظر روانشناسي اغلب انسانها از قضاوت مداوم در گريز هستن ....از نظر روانشناسها آدمها مورد قضاوت قرار گرفتن بطور دائم رو نمي پسندن و از اون بيزارن..حالا شما اومدين يه سيستم تعبيه کردين که اينو خيلي راحت براي همه اعضا در دسترس قرار بدين... قضاوت کار ساده و چيزي نيست که همه کس صلاحيت انجامشو اونم به اين عموميت داشته باشه!..
در ضمن مثل اينکه اينجا اسمش تالارهاي گفتمانه!... يعني جايي براي صحبت و رد و بدل کردن کلام...بر عکس اومدين روشي رو اضافه کردين که جاي خيلي از گفتمان! ها رو اونم به روش ناصحيح - از اين جهت که علت نظر نا مشخصه - ميگيره!..
مطئنا همه افراد تاپيک جديدي ندارن ...اکثر دوست دارن راجع به مسئله اي که مطرح شده نظر مخالف يا موافقشونو اعلام کنن...خب..وقتي ميشه يه کيليک کرد و به هيچ کس هم هيچ توضيحي نداد که چرا!...چه نيازي به صحبت کردن هست!..اينجوري باب خيلي از بحثها و صحبتها بسته ميشه ... و نقطه ضعفش اينه که علتش مشخص نميشه....
و نکته ديگه اينکه هيچ وقت يه امتياز مثبت با يه منفي برابر نيست!..اين چيزيه که در امتياز دهي بهش توجه نشده!...
بار منفيه يه امتياز منفي تاثيرش به مراتب بيشتر از يه امتياز مثبته...اگه خونده باشين ..توي کتابهاي روانشناسي گفته شده که تاثير تنبيه و امتياز منفي قدرت و اثرش چندين برابر معادل مشابه مثبتش هست!.....
حالا ديگه خود دانيد ..از ما گفتن بود ... |
|
_________________ سر آن ندارد امشب ..که برآيد آفتابي....
|
|
|
|
|
 |
| Omid |
|
|
I agree with what heyf said in the above post. She is a spammer herself but her point in this post are all valid.
|
|
_________________ يادمون باشه هر چيزي جز قتل نفس و خودکشي دليل مناسبي براي مرگ ميتونه باشه
|
|
 |
حيف!  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 613 اعتبار کسب شده: 868 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 20 ارديبهشت 1387، ساعت 23:32 |
|
 |
7 روز و 13 ساعت پيش |
|
|
| |
| Omid نوشته بود: |
I agree with what heyf said in the above post. She is a spammer herself but her point in this post are all valid.
|
هه ....بايد ديد اسپمر يعني چي...از نظر خيليا خيلي ببخشيد از اون جفنگياتي که راجع به جک و جونورا و نظريه هاي من درآوردي و شباي خشخاشي ارسال ميشه بزور بشه چيزي درآورد ....
توي يه تالار گفتمان هر کدوم از اعضا حق دارن راجع به چيزي که دوست دارن تا جايي که بشه اونجور که مي خوان حرف بزنن..
دليل نميشه يه عده به هر دليل نامفهوم و غير قابل درکي که معلومم نيست از کجاشون دراوردن به بقيه بگن اسپمر ..خوب شد؟! ..... حالا اگه مي خواي بازم بگم.. |
|
_________________ سر آن ندارد امشب ..که برآيد آفتابي....
|
|
|
|
|
 |
ALPHA  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 1137 اعتبار کسب شده: 11844 محل سکونت: زير گنبد کبود سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 21 ارديبهشت 1387، ساعت 13:00 |
|
 |
7 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 2106 اعتبار کسب شده: 3896 جنسيت: زن |
 |
شنبه 21 ارديبهشت 1387، ساعت 14:18 |
|
 |
6 روز و 22 ساعت پيش |
|
|
| |
حيف که از قبل بهش اربدت داشتم و آفا درست ميگن.بله ما اسپمر هم که باشيم به خودمون اجازهء مسخره کردن ديگران رو نميديم و توهين هم بهشون تمي کنيم.
مهم نيست که چقدر درس خونده باشي مهم فضيلت انسانيه که تو اينجا افراد خيلي کمي ازش برخوردارند. |
_________________ شکل تو گل اسم تو گل اما خودت خاري و بس
بغض مني نمي شکني گرفته اي راه نفس
ظالم ظالم
منو مي آزاري و بس
ظالم ظالم
براي من روحيهء خودم مهمه که افسرده نباشه.پس گير به من نده که برام مهم نيستي.___________
بيخود تلاش هم نکن به حالم ب.... 
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط ستاره’ غريب در تاريخ شنبه 21 ارديبهشت 1387، ساعت 18:27 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386 مجموع ارسالها: 664 اعتبار کسب شده: 8285 محل سکونت: بين آدمها جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 21 ارديبهشت 1387، ساعت 14:51 |
|
 |
6 روز و 22 ساعت پيش |
|
|
| |
| ALPHA نوشته بود: |
به خاطر اينکه حرف حساب (مثل حرفايي که وحيد ميزنه) ديگه اينجا خريداري نداره، بگذاريد دو کلمه حرف بي حساب براتون بگم:
توي اين دنيا آدماي زيادي هستن که اسم بزرگي دارن و به قولي چندتا تريلي براي حمل اسمشون لازمه!
اما خيلي وقتا صاحب اين اسم بزرگ يه آدم کوچيکه، خيلي کوچيکتر و حقيرتر از اسمش که فقط احمقا بزرگيش رو باور مي کنند.
و باز هم مشخصه که اينجا اگر مثل يک کرگدن قوي نباشيد،کسي به نظرتون اهميت نمي ده!
اما با وجود اين من نظرم رو گفتم، (مثل تيري که تو تاريکي زده بشه) ...
اميدوارم زياد از حرفاي بي حسابم ناراحت نشده باشيد و بگذاريد به حساب بي حسابيش ...
|
آلفا جان اگه دوتا حرف حساب تو اين چند وقته ي به گند کشيده شدن تالار با "اراجيف تقويت شده" زده شده باشه اين پست تو يکي از اون دوتا بود!
حيف که گوش شنوايي نيست !
يه ضرب المثل ميگه:
يکي که خواب باشه رو ميشه بيدار کرد
اما يکي که خودش رو به خواب زده باشه رو عمرا بتوني بيدار کني!
يه مدت امضام اين بود: بي تفاوت نباشيم حتي اگر تفاوتي نداشته باشه
اما انقدر همه بي تفاوت شدن که ديگه تفاوتها خيلي زياد شد
فکر کنم بهتر باشه امضام اين بشه: بيدار شو رفيق ! |
|
_________________ بيدار شو رفيق!
|
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 2106 اعتبار کسب شده: 3896 جنسيت: زن |
 |
شنبه 21 ارديبهشت 1387، ساعت 18:29 |
|
 |
6 روز و 18 ساعت پيش |
|
|
| |
تالار مختص از ما بهترون شده.اونا فحش هم بدن حق دارن ولي ما..... |
_________________ شکل تو گل اسم تو گل اما خودت خاري و بس
بغض مني نمي شکني گرفته اي راه نفس
ظالم ظالم
منو مي آزاري و بس
ظالم ظالم
براي من روحيهء خودم مهمه که افسرده نباشه.پس گير به من نده که برام مهم نيستي.___________
بيخود تلاش هم نکن به حالم ب.... 
|
|
|
|
|
 |
Yaghma  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 18 دي 1384 مجموع ارسالها: 967 اعتبار کسب شده: 2619 محل سکونت: همين امروز ...! سن: 23 جنسيت: زن |
 |
شنبه 21 ارديبهشت 1387، ساعت 22:50 |
|
 |
6 روز و 14 ساعت پيش |
|
|
| |
به آلفاي عزيز:
بي شک با حساب ترين، دو کلمه حرف بي حساب ممکن رو گفتي! |
|
_________________ اين روزها،
روزهاي دلتنگي در من قدم مي زند...!
|
|
|
|
|
 |
کيوان  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 12 ارديبهشت 1384 مجموع ارسالها: 106 اعتبار کسب شده: 922 محل سکونت: جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 22 ارديبهشت 1387، ساعت 6:13 |
|
 |
6 روز و 6 ساعت پيش |
|
|
| |
| ALPHA نوشته بود: |
و باز هم مشخصه که اينجا اگر مثل يک کرگدن قوي نباشيد،کسي به نظرتون اهميت نمي ده!
|
يه جورايي حرف حساب زدي، يعني نه، چشم بسته غيب گفتي
آره خوب واسه مرغ ضعيف که کسي تره خورد نمي کنه. |
|
_________________ ..
|
|
|
|
|
 |
شاکي  سال صفري!
تاريخ عضويت: سهشنبه 21 اسفند 1386 مجموع ارسالها: 31 اعتبار کسب شده: 322 محل سکونت: جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 22 ارديبهشت 1387، ساعت 13:32 |
|
 |
5 روز و 23 ساعت پيش |
|
|
| |
در اون برهه زماني که بد سانسور راه افتاده بود يه چند مگي فايل صوتي با عنوان آموزش در زمينه دختر و پسر دانلود کردم
(ببخشيد حروم کردم )که به وضوح توش فحش ميداد و علي القاعده خلاف قوانين تالار بود که سانسور نشد..
منم جاي ادمين ها باشم يه جورايي رودرواسي دارم با دوستاي قديمي و شايد هم درست باشه چون کاربرهاي قديمي تر احتمالا حالا حالا باشند و اوونا آتيش تالارو گرم نگه ميدارن ولي کاربراي جديد ميانو ميرن..پس دم و دود قديميا رو بايد ديد.
ولي اين وسط قديميا خودشون بايد رعايت کنن وقتي يکي دو تا پست زيرزيرکي سانسور نشد جنبشو داشته باشن ديگه نفرستن..
تو پست هاي مملکتي و خيلي از جاهاي ايران هم همينه.خرده اي هم بهش نيست . بده و بسوني هست که کسي حاضر نسيت منفعت شخصيش رو فداي قوانين کنه(مملکتو گفتماا نه تالار اينجا منفعت شخصي به نظرم نميرسه)بازم ميگم منم اگه جاي احسان بودم شايد همين کارو ميکردم ..ولي کسي که مدير ميشه بايد اين توانو تو خودش ببينه.
همچنان شاکيمممم |
|
|
|
|
|
|
 |
شاکي  سال صفري!
تاريخ عضويت: سهشنبه 21 اسفند 1386 مجموع ارسالها: 31 اعتبار کسب شده: 322 محل سکونت: جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 22 ارديبهشت 1387، ساعت 13:42 |
|
 |
5 روز و 23 ساعت پيش |
|
|
| |
در ضمن بايد بگم گل بي عيب خدا...
احسان واقعا زحمت ميکشه و وقت ميذاره براي تالار و فکر نکنم ماهايي که حوصله تاپيک زدن نداريم وقت بزاريم
به نظرم اگه سايت يه ادمين شمر داشته باشه که کسيم نشناستش و اون سانسور کنه بهتره
کمتر شاکيم |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4948 اعتبار کسب شده: 9885 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 22 ارديبهشت 1387، ساعت 15:47 |
|
 |
5 روز و 21 ساعت پيش |
|
|
| |
شاکي عزيز،
من به هيچ عنوان فرصت نميکنم که همه موضوعات رو بخونم و به همين دليل وقتي موردي سانسور نميشه به خاطر اين نيست که باهاش موافقم. دقيقا به همين دليل سعي کردم وظيفه مديريت تالار را رو با استفاده از سيستم گزارش تخلف و راي دهي به گردن کاربران بندازم. افتخار ميکنم که سانسور کردنم سياست زده نبوده و هيچ وقت به خاطر رودربايستي قوانين خودم رو زير پا نذاشتم تا حدي که حتي دوستان عزيزي مثل وحيد و مهدي حاجي (فکر کنم) رو هم سانسور کردم.
___
دوستان عزيز اونطرفي و اينطرفي؛
با مروري بر روي نوشته هاتون متوجه ميشيد که (عموما) جز شاخ و شونه کشيدن و گاها توهين به طرف مقابلتون هيچ راه حل مناسبي براي تالار ارائه نداديد. من هنوز هم راه حل پياده شده فعلي رو (با کمي اصلاحات) بهترين راه حل ممکن ميدونم.
من هنوز هم با برخوردهاي حذفي تند (چه در مورد اينطرفي ها و چه در مورد اونطرفي ها) مخالفم!
___
اميد جان، آخرين ارسال من (که خطاب به شما بود) بي جواب موند. |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 746 اعتبار کسب شده: 7995 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 22 ارديبهشت 1387، ساعت 18:23 |
|
 |
5 روز و 18 ساعت پيش |
|
|
| |
| شاکي نوشته بود: |
در اون برهه زماني که بد سانسور راه افتاده بود يه چند مگي فايل صوتي با عنوان آموزش در زمينه دختر و پسر دانلود کردم
(ببخشيد حروم کردم )که به وضوح توش فحش ميداد و علي القاعده خلاف قوانين تالار بود که سانسور نشد..
منم جاي ادمين ها باشم يه جورايي رودرواسي دارم با دوستاي قديمي و شايد هم درست باشه چون کاربرهاي قديمي تر احتمالا حالا حالا باشند و اوونا آتيش تالارو گرم نگه ميدارن ولي کاربراي جديد ميانو ميرن..پس دم و دود قديميا رو بايد ديد.
ولي اين وسط قديميا خودشون بايد رعايت کنن وقتي يکي دو تا پست زيرزيرکي سانسور نشد جنبشو داشته باشن ديگه نفرستن..
تو پست هاي مملکتي و خيلي از جاهاي ايران هم همينه.خرده اي هم بهش نيست . بده و بسوني هست که کسي حاضر نسيت منفعت شخصيش رو فداي قوانين کنه(مملکتو گفتماا نه تالار اينجا منفعت شخصي به نظرم نميرسه)بازم ميگم منم اگه جاي احسان بودم شايد همين کارو ميکردم ..ولي کسي که مدير ميشه بايد اين توانو تو خودش ببينه.
همچنان شاکيمممم |
فکر مي کنم چند تا نکته در مورد سانسور بعضي از ارسالها نبايد از چشم دور بمونه:
- در زماني که احسان، غريب آشنا و سياسفيد ادمينهاي تالار بودن و قاعدتاً اکثر سانسورها توسط اين سه نفر و به خصوص غريب آشنا و احسان انجام مي شد، به دليل تعداد بالاي ارسالها در روز (شايد به طور متوسط حدود 200 ارسال در روز) نمي شد انتظار داشت يک يا دو نفر سانسورچي همه اونها رو بخونن و با دقت 100 درصد موارد مشکل دار رو سانسور کنن. در چنين وضعيتي از دست در رفتن بعضي ارسالهاي سانسوري يا سانسور با تأخير اونها کاملاً طبيعي و قابل درک بود. الان هم که فقط احسان اين وظيفه رو بر عهده داره، با توجه به مشغله زيادش قاعدتاً همين جوره و نبايد انتظارات بيش از حد و نامعقول داشته باشيم.
- قوانين هر چقدر هم که صريح باشن، مصداق هاي اونها از نظر اشخاص مختلف ممکنه با هم تفاوت داشته باشه. به عنوان نمونه مطالب غير اخلاقي در ليست مطالب سانسوري تالارهاي گفتمان هستن. بنده ممکنه تصوير يه خانم محترم رو در لباس مناسب کلوبهاي شبانه مصداق يه تصوير غير اخلاقي و نامناسب براي تالارهاي گفتمان و شايسته سانسور بدونم و يه نفر ديگه همين تصوير رو کاملاً عادي و متعارف قلمداد کنه. در چنين شرايطي بهتره به نظر ادمين احترام گذاشته بشه و اگه هم اعتراضي هست، بدون هوچي گردي و مؤدبانه و منطقي بيان بشه.
- بعضي ارسالها قطعاً سانسوري نيستن. بعضي ديگه هم قطعاً سانسوري هستن. در اين دو مورد معمولاً شک و يا بحثي وجود نداره؛ اما بعضي ارسالها هستن که در نزديکي مرز سانسور شدن يا سانسور نشدن قرار گرفتن. در چنين وضعيتي احتمالاً عوامل زيادي مي تونه در سانسور شدن يا نشدنشون نقش بازي کنه. به عنوان نمونه جو موجود مي تونه تأثير قابل توجهي داشته باشه. يعني با توجه به جو موجود يه ارسال ممکنه در يه لحظه خاص سانسور بشه؛ اما اگه همين ارسال چند ماه قبل يا بعدش انجام شده بود، سانسور نمي شد. در مورد چنين سانسورهايي تشخيص به عهده ادمين هست و باز هم بهتره به نظرش احترام بذاريم و بيش از اندازه مسأله سانسور شدن يا نشدن رو بزرگ و مهم جلوه نديم و سر و صدا راه نندازيم. البته قاعدتاً مي تونيم نظر مثبت يا منفيمون رو در موردش به روشهاي منطقي و مؤدبانه ابراز کنيم. |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|