صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

4
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384
مجموع ارسالها: 3173
اعتبار کسب شده: 3000
جنسيت: مرد
ارسال شنبه 14 ارديبهشت 1387، ساعت 0:30
 7 ماه و 3 روز پيش

احسان نوشته بود:
سوم: اميد جان اعتقاد داره که صرفا با برخورد حذفي ميشه تالار رو مرتب کرد. من هم اين حرف رو قبول ميکنم. حالا از دوستان عزيز خواهش ميکنم که کاربراني که بايد حذف بشن رو معرفي کنيد. شک ندارم که دايره حذفي هاي پيشنهادي کل تالار (حتي خودم!) رو شامل خواهد شد!

Great!! Applause Applause Here is my keep list: Ehsaan, Mehdi, Sima, Bijan (Sib), Vahid, Shahin, Mehdi (Pesar Shoja), Esmaail (Bache barghi), Pantea, Masi, Shazdeh Koochooloo, Mammad, Hadi, Sarab and Keyvan plus everybody else that the people in this list know and approve. Delete every body else or just put them in a sand box. Cool

5
2
3
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
TITANآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 23 دي 1385
مجموع ارسالها: 1135
اعتبار کسب شده: 3876
ارسال شنبه 14 ارديبهشت 1387، ساعت 0:39
 7 ماه و 3 روز پيش

احسان نوشته بود:
[ يه آمار گيري ساده روي ديتابيس نشون ميده که به استثناي شاهين، نبي، وحيد (و شايد چند نفر ديگه) سايرين از سيستم راي دهي استفاده نميکنن (و براي بعضيها هم اين سيستم راهي براي خالي کردن لجها و خصومتهاي شخصيشونه). به عنوان مثال اميد عزيز کلا تا به حال فقط و فقط 6 مورد از دکمه منفي استفاده کرده!

have U ever heard about privacy??? Do you??

در شبان غم تنهايي خويش، عابد چشم سخن گوي توام

2
1
1
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 4997
اعتبار کسب شده: 6568
ارسال شنبه 14 ارديبهشت 1387، ساعت 1:02
 7 ماه و 3 روز پيش

TITAN نوشته بود:

have U ever heard about privacy??? Do you??

من به اين نگاه نکردم که اميد به کي راي داده، بلکه فقط تعداد رايهاش رو خوندم. به علاوه واقعا هم روي ديتابيس query نزدم؛ (کما اينکه وقتش رو هم نداشتم) سيستم اعتبار دهي تالار مجموعه اي از اطلاعات رو به صورت «آماري» جمع ميکنه که از روشون اعتبار رو محاسبه کنه. براي تحليل بهتر رفتار سيستم يه تيکه کد براي debug کردنش نوشته بودم که اين آمار رو از روي اون خوندم. وگرنه هنوز هم نميدونم که اون شش تا منفي به چه پستهايي داده شده بوده.
شايد بيشترين نزديکي اين آمار به خطوط قرمز حريم شخصي، جائي باشه که گرافي بين کاربران رسم ميشه تا جلوي افزايش اعتبار با تقلبهايي مثل «آيدي دوم» يا «لجهاي فردي و گروهي» رو بگيره که در اين مورد هم گراف فوق الذکر به طور گرافيکي رسم نميشه و عملا هيچي خروجي قابل بررسي نداره.
اينا رو نوشتم که اگه پستت چيزي بيش از يک شوخي دوستانه بوده باشه، رفع سوء تفاهم شده باشه.

6
6
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 4997
اعتبار کسب شده: 6568
ارسال شنبه 14 ارديبهشت 1387، ساعت 1:03
 7 ماه و 3 روز پيش

Omid نوشته بود:

Great!! Applause Applause Here is my keep list: Ehsaan, Mehdi, Sima, Bijan (Sib), Vahid, Shahin, Mehdi (Pesar Shoja), Esmaail (Bache barghi), Pantea, Masi, Shazdeh Koochooloo, Mammad, Hadi, Sarab and Keyvan plus everybody else that the people in this list know and approve. Delete every body else or just put them in a sand box. Cool

راه حل خوبي به نظر ميرسه، اما «در تئوري!»
مشکل اول؛ فرض کنيم يک يا چند تا از اون گروه eliteي که اسم بردي، با حضور کسي موافق باشن، اما برخي ديگه نه. در اينصورت چه اتفاقي ميفته؟ ميتونم يک مثال واضح از زماني بزنم که تالار به صورت چند مديره اداره ميشد؛ من طرفدار بسته شدن سريع و بدون چون و چراي زهره خانم بودم، در حالي که وحيد و مهدي حاجي با اين کار من مخالف بودند! (چون استثناً حق با من بود، توي ذهنم مونده! وگرنه هميشه تصميمات درست رو اونها ميگرفتن)

مشکل دوم؛ در صورت پيروي از اين فرمول چه کسي بايد در ابتدا مصي، پانته آ، سيما يا هادي (از ليست تو) و امثال نبي يا يغما (از ليست من!) رو ميشناخت که بخواد «واسطه» حضورشون در تالار بشه؟

مشکل سوم؛ اگر کسي نخواد خيلي شناخته بشه و ارسالهاش هم قابل قبول باشه، بايد چکار کنه؟ (مثال: آلفا، مارمولک، تيتان، اورانيوم، احسان آيدي عجيب!، يغما، نبي و ...)

به نظر من مشکل راه حل ساده تري داره، نيازي به پيچوندن لقمه دور سر نداره!
___
با عرض پوزش پست مظلوم صفحه قبلم رو هم دوباره ميارم تا مورد بقيه قسمتهاش هم نظر دوستان رو بشنوم.

- در مورد دعوتنامه: ... فعلا که تالار حتي با دعوتنامه هم عضو جديدي نميپذيره.

- در مورد خداحافظي: ضمن احترام فراوان به کليه دوستان عزيز، بعد از نزديک به پنج سال به اين نتيجه رسيدم که خداحافظي از تالار بيشتر از اينکه دليل منطقي داشته باشه، دليلش «اشباع» هست. ممکنه اشتباه کنم، اما توي چند وقتي که حسين سياسفيد نيستش حتي يک بار هم ازش نپرسيدم که چرا نمينويسي. از بسياري ديگه از ننويسهاي تالار (حتي وحيد و مهدي حاجي) هم چنين چيزي رو نپرسيدم. به نظرم سوال احمقانه ايست. نه اينکه برام فرقي نداشته باشه، قطعا اينطور نيست و برام خيلي مهمه که دوستام اينجا باشن، اما واقعيت اينه که براي خستگي و دلزدگي اونا هيچ نسخه اي نميشه تجويز کرد! ترجيح ميدم همون ماهي يک ارسالشون رو بخونم، به جاي اينکه ازشون بخوام به دليل نبودنشون فکر کنن و اونا هم دلائلي بيارن که ميدونم بعضي وقتها حتي خودشون هم قبولشون ندارن.

- در مورد وضعيت تالار:
اول: در مورد سيستم راي دهي تالار، هر چند که اين سيستم خيلي هم عالي کار نميکنه، اما اونقدرها هم ضعيف نيست که هيچ کاري نکنه. واقعيت اينه که اگه پستهاي چرند سه تا مخالف داشتن و حداقل سه تا منفي پاشون ميخورد، خيلي زود از سيستم پاک ميشدن. (براي اعتبار کاربرها کلي فرمول حساب کردم و همينطوري اينو نميگم) اما متاسفانه اين اتفاق نميفته. يه آمار گيري ساده روي ديتابيس نشون ميده که به استثناي شاهين، نبي، وحيد (و شايد چند نفر ديگه) سايرين از سيستم راي دهي استفاده نميکنن (و براي بعضيها هم اين سيستم راهي براي خالي کردن لجها و خصومتهاي شخصيشونه). به عنوان مثال اميد عزيز کلا تا به حال فقط و فقط 6 مورد از دکمه منفي استفاده کرده! (در کل مدت عضويتش) اين به نظر من کمي نامعقوله، چرا که کليک کردن روي دکمه منفي يک ثانيه وقت ميبره و با سه تا يک ثانيه خيلي راحت ميشه garbage ها رو جمع کرد. اينطور نيست؟
دوم: خود من مدتهاست که وقتي روي تالار نميزارم. شلوغ بودن برنامه کاريم (سه روز هفت و نيم صبح تا هفت و نيم شب کلاس، سه روز هفت و نيم صبح تا دو و نيم عصر سر کار + پروژه هاي بيرون) ميتونه دليل مهمي باشه، اما مهمتر از اون اينه که علاقه لازم براي مديريت تالار رو ندارم. اين مورد واقعا بحث جداگانه اي ميخواد. اي کاش بعضي زمينه ها ايجاد ميشد و اين کار رو به دست دوستان عزيزي که قبلا باهاشون صحبت کردم ميسپردم.
سوم: اميد جان اعتقاد داره که صرفا با برخورد حذفي ميشه تالار رو مرتب کرد. من هم اين حرف رو قبول ميکنم. حالا از دوستان عزيز خواهش ميکنم که کاربراني که بايد حذف بشن رو معرفي کنيد. شک ندارم که دايره حذفي هاي پيشنهادي کل تالار (حتي خودم!) رو شامل خواهد شد!

6
6
0
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384
مجموع ارسالها: 3173
ارسال شنبه 14 ارديبهشت 1387، ساعت 1:16
 7 ماه و 3 روز پيش

احسان نوشته بود:

راه حل خوبي به نظر ميرسه، اما «در تئوري!»
مشکل اول؛ فرض کنيم يک يا چند تا از اون گروه eliteي که اسم بردي، با حضور کسي موافق باشن، اما برخي ديگه نه. در اينصورت چه اتفاقي ميفته؟ ميتونم يک مثال واضح از زماني بزنم که تالار به صورت چند مديره اداره ميشد؛ من طرفدار بسته شدن سريع و بدون چون و چراي زهره خانم بودم، در حالي که وحيد و مهدي حاجي با اين کار من مخالف بودند! (چون استثناً حق با من بود، توي ذهنم مونده! وگرنه هميشه تصميمات درست رو اونها ميگرفتن)

Use union rule: If anybody in the above group approves of somebody, that's enouh credit for him/her to join the forum. So each member of the above list can give you a list. The union (not the intersection) of these lists will be the membership list.

نقل قول:

مشکل دوم؛ در صورت پيروي از اين فرمول چه کسي بايد در ابتدا مصي، پانته آ، سيما يا هادي (از ليست تو) و امثال نبي يا يغما (از ليست من!) رو ميشناخت که بخواد «واسطه» حضورشون در تالار بشه؟

I didn't say close the forum completely (as you have done now). Make new membership posible by filling in a registration form. The person who wants to join mus write one paragraph abut himself to tell you who he is, why he likes the forum and what he intends to write. Then you can let him in if you liked his response. Tip: if sombody is too lazy that he won't join the foum if he has to fill in a simple forum, he doesn't deserve to be here! Angel

Alternatively, you can let the forum open (no registration form) but new members automatically join the "sand box" not the main part of the forum. Every few days we look at the sand box and if we see nice posts there, we upgrade somebody from the sand box to the main forum.

نقل قول:

مشکل سوم؛ اگر کسي نخواد خيلي شناخته بشه و ارسالهاش هم قابل قبول باشه، بايد چکار کنه؟ (مثال: آلفا، مارمولک، تيتان، اورانيوم، احسان آيدي عجيب!، يغما، نبي و ...)

Add them as part of your list. I agree with any body that's approved by other members of mylist. Wink Tip: I know that we have been lucky that some cool people have accidentally joined the forum but, at the same time, your open policy has attracted 10 times as many spammers too. Note that the number of sick people out there is 100 to 1000 times more than the number of normal people. The forum has several thosand memmbers of which only 20 or less are real members. the rest are parasite. Wink

6
6
0
وحيدآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 13 شهريور 1386
مجموع ارسالها: 858
اعتبار کسب شده: 6761
ارسال شنبه 14 ارديبهشت 1387، ساعت 1:30
 7 ماه و 3 روز پيش

با سلام خدمت همه دوستان عزيز. Smile چند تا نکته کوچيک رو از جانب خودم عرض کنم:

- بنده شخصاً از اين که در مورد وضعيت تالارهاي گفتمان فکر جدي بشه، شديداً استقبال مي کنم.

- فکر مي کنم در اين مورد خاص بحثهاي رودررو خيلي بهتر از مباحث در تالارهاي گفتمان باشه. شايد بهتر باشه يک يا چند جلسه با حضور کاربران کليدي تالارهاي گفتمان گرفته بشه و در مورد مسائل مختلف بحث شه. با فرض اين که جلسه يا جلسات مورد اشاره در شيراز برقرار بشه، نظرات افرادي که به هر علت از جمله عدم حضور در شيراز امکان شرکت در اون رو ندارن، مي تونه به روشهاي ديگه شنيده بشه و در تصميم گيريها دخالت داده شه. بحثهاي اين چنيني در تالارهاي گفتمان قبلاً زياد انجام شده و معمولاً به جاي خاصي هم نرسيده.

- شايد بهتر باشه ارسالهاي اخير در مورد اين مبحث خيلي مهم رو از لابي به يه بخش مربوط تر منتقل کرد که بين بقيه ارسالها گم نشه.

5
4
1
sedayedelآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384
مجموع ارسالها: 3369
اعتبار کسب شده: 3732
جنسيت: نامشخص
ارسال شنبه 14 ارديبهشت 1387، ساعت 4:51
 7 ماه و 3 روز پيش

احسان نوشته بود:

ولي راست ميگيا
خوب شده بيد که من خودم و اينجا شناسونده بيدم Sad آشنا که نداشته بيدم Not talking
اونوقت اينجا کي ميگفت اميد جونم اينا Razz کي ميگفت ببوشي Razz کي ميگفت سرورم Cool Razz کي ميگفت عزيز دل خواهر
کي قربون صدقه ميرفت Confused کي ميرقصيد اونوقت Dancing Dancing
حيف ميشدا Razz
برم يه نو شابم براي خودم باز کنم Razz يا نه برم يه apple martini بخورم خوش به حالم بشه Dancing Razz
P.S
به به وحيد آقاي گل کليک رنجه فرموديد Applause

3
2
1
وحيدآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 13 شهريور 1386
مجموع ارسالها: 858
اعتبار کسب شده: 6761
ارسال شنبه 14 ارديبهشت 1387، ساعت 9:27
 7 ماه و 3 روز پيش

sedayedel نوشته بود:
به به وحيد آقاي گل کليک رنجه فرموديد Applause

ظاهراً بعضي از دوستان از برگشتن من به اين اندازه خوشحال نشدن.

ديشب بعد از 15 روز لاگين کردم تا در مورد وضعيت تالارهاي گفتمان که برام خيلي اهميت داره نظر بدم. يه نظر خيلي ساده و دوستانه هم نوشتم و رفتم. شب خواب ديدم تالارهاي گفتمان تعطيل شده و ما هم از زور بي کاري(!) دور هم توي حياط خونه ما جمع شديم و با مسنجر کنفرانس راه انداخيتم! يه کم بحث کرديم و به نتايج خوبي هم رسيديم و قرار شد PersianBB2 رو راه اندازي کنيم و يه قول و قرارهايي هم به هم داديم و در آخر هم همه چيز به خير و خوبي تموم شد. صبح با اين ذهنيت خوب از خواب بلند شدم و تالار رو چک کردم تا اظهار نظر بچه ها رو بخونم. ديدم يکي از همون کساني که "دوستان عزيز" خطابشون کرده بودم، يه رأي منفي خوشگل گذاشته زير ارسال من. همه مون کم و بيش از اين رأي هاي مثبت و منفي داشتيم و بچه هم نيستيم که از يه رأي مثبت خيلي خوشحال شيم و يه رأي منفي ما رو خيلي برنجونه؛ اما به نظرم اين جور برخوردها نشونه هاي خوبي همراه نداره. نمونه هاي اين چنيني هم توي تالارهاي گفتمان کم نيست. از جمله رأي منفي که وقتي يغما بعد از چندين ماه برگشته بود ظرف مدت 10 دقيقه زير ارسال طولاني و کاملاً دوستانه اش قرار گرفت و حسابي منو از جو موجود نااميد کرد. اگه همچين برخوردهايي رو يه سوء تفاهم ساده بي اهميت يا اعمال دشمني ندونيم، مثبت ترين برداشتي که مي شه ازش کرد اينه که متأسفانه بعضي از ما تحمل حضور ديدگاههاي متفاوت از خودمون رو در تالارهاي گفتمان نداريم و رأي هاي منفي هم ابزاريه براي حذف کردن افرادي که با ديدگاه ما همسو نيستن.

3
3
0
ستاره’ غريب
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

مجموع ارسالها: 2299
جنسيت: زن
ارسال شنبه 14 ارديبهشت 1387، ساعت 11:45
 7 ماه و 3 روز پيش

چه عجب وحيد جان ؟!!!
اسفند دود کنيم که بالاخره يک صدايي ازت شنيديم !
والا من مي گذشتم و راي منفي نمي دادم اما بقيه با راي منفي دل منو دارن مي سوزونن.
مثلا من اميد رو مزاحم قرار دادم و پيامي ازش نمي خونم تا راي منفي بدم اما مثل اينکه اميد کانکت ميشه تا فقط به من راي منفي بده. Crying or Very sad
اميد مي توني با مزاحم قلمداد کردن من پيامي ازم نخوني که ناراحتت کنه. Confused

1
1
0
مارمولکآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386
مجموع ارسالها: 840
اعتبار کسب شده: 8743
ارسال شنبه 14 ارديبهشت 1387، ساعت 14:28
 7 ماه و 3 روز پيش

احسان نوشته بود:

ميشه بگي اين دوستان عزيز که بايد ليست بدن کيا هستن؟
بچه هاي قديمي يا بچه هاي با اعتبار بالا يا دوستات يا .........

نه بخاطر اينکه جزو بچه هاي با اعتبار بالايي هستم اينو بگم حتي حاضرم و امضا ميدم که همين الان اعتبار منو ريست کن و به 100 برسون و بعد بقيه حرفم رو بخون مطمئن باش اصلا ناراحت نميشم! پس با فرض اينکه اينکار رو ميکني ادامه ميدم:

جواب سوال بالايي هرچي غير از بچه هاي با اعتبار بالا باشه فاقد منطق و بر خلاف دموکراسيه!

قبل از هرچيز اينو بگم که به طور 200 درصد مخالف اينم که يه عده تصميم بگيرن کيا تو تالار باشن يا نباشن اين يعني همين پارتي بازي موجود در کشور که تو هر اداره و سازمان و.... رايجه!

و بر فرض محال که اين رويه درست باشه اين افراد که بايد keep list يا check list يا black list يا هر ليست ديگه اي رو بدن کيا هستن

اگر بر اساس شناخت يا تاريخ عضويت يا هر فاکتور ديگه اي باشه من از همينجا بهت خسته نباشيد ميگم بابت سيستم راي دهي که نمي دونم چقدر واسش وقت گذاشتي و با عرض پوزش بهت ميگم حيف اون وقت که تلف کردي!

اگه نه که پس کارايي اين سيستم کجا بايد باشه و اين سيستم کجا بايد به مديريت تالار کمک ميکرد؟ فکر ميکنم کلا دنياي مجازي بيخود به سمت web 2 رفت!

و ناگفته پيداست که من نوعي , اگه دوست عزيزم اينا اکس شر هم بنويسه از نظرم داره گل فشاني ميکنه و اون که هيچ ازش خوشم نمياد اگه بگه بچه ها حالتون خوبه ؟ به نظرم اسپمر است!
نمونه اش تو چند صفحه پيش که من تو لابي حال و احوال کردم يکي اومده منفي داده ( البته اين فرد مورد نظر ظاهرا بعد از اينکه احسان يه تو ضيحاتي در مورد امتياز منفي داده مثل اينکه تازه چشمش به اين دکمه افتاده و مثل اينکه خيلي ازش خوشش اومده چون تا ته دو سه صفحه بعد به همه منفي عنايت نموده . اکي ملالي نيست)

حيف که بايد برم جلسه و ديگه تا فردا صبح نمي تونم بيام اينجا
ولي علي الحساب به اين اشاره ميکنم که يه بار يه شخصي با ايدي
mohammad4321 فکر کنم اومد تو تالار و فکر کنم اينجا رو با حوزه اشتباه گرفته بود شروع کرد به نوشتن 10 تا تاپيک و توش متنهاي بلند مذهبي خرافي مطمئنم خيليها باهاش حال نمي کرديم يه بار من پشت ارسالش يه پست زدم که بهتر نيست متنتهاي طولاني رو بشکني و تيکه اولش رو بزني يه فيدبک بگيري اگه جواب داد ادامه اش رو بزني
خيليها به اين پست من راي مثبت دادن و فهميدم حرف دل بقيه رو زدم طرف حساب کار اومد دستش ديگه چيزي ننوشت
نمي دونم الانم داره اينو مي خونه يا نه و بياد اينجا جوابمو بده يا نه اما اين يه نمونه بود که با محل نذاشتن يا منفي دادن افرادي که جاشون اينجا نيست خود به خود از اينجا ميرن

جلسه ام دير شد! Speak to the hand

اين مطلب آخرين بار توسط مارمولک در شنبه 14 ارديبهشت 1387، ساعت 15:57 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است.

4
4
0
E}{$/\Nآفلاين
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 06 بهمن 1386
مجموع ارسالها: 179
ارسال شنبه 14 ارديبهشت 1387، ساعت 15:35
 7 ماه و 3 روز پيش

احسان نوشته بود:

سلام به همه برو بکس باحال تالار Smile
اگه منظورتون منم واسه راحتي مي تونين احسان2 بنويسين Wink . يا اگه شماره 2 هم رزرو شده ،‌ 3 و ...
يه سلام و خوش بازگشت!! هم به وحيد مي گم Very Happy ،‌ چون همون موقع ها که من اومدم و چندتايي پست زدم تو رفتي و پيدات نشد Mr. Green
من يه مدت فقط خواننده تالار بودم و بعد عضو شدم. با همه اين مشکلات و صحبتايي که پيش اومده ، فروم خيلي خوبيه و به قول دوستان پدر و مادر داره Razz . يک تالار عمومي که از سير تا پياز توش جاي بحث باشه ، مشکلاتي از اين دست براش طبيعيه Angel
راستي احسان جان من اگه رفتم تو Black List بهم بگو که يه پارتي جور کنم Mr. Green Mr. Green Dancing

1
1
0
Yaghmaآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 18 دي 1384
مجموع ارسالها: 1197
جنسيت: زن
ارسال شنبه 14 ارديبهشت 1387، ساعت 23:32
 7 ماه و 2 روز پيش

اما عمده ترين مشکل آدما -حتا آدماي اينجا، ما آدماي اينجا- اينه که، دوز تحملمون به شدت پائين ِ. نمي گم آدم صبوري ام، اما وقتي زورم نرسه مي تونم بفهمم نمي رسه و بايد بي خيال شم.
همه ما داريم به اين ضرب المثل که ميگه: حالا که زوره ، يا حسين، جامه عمل مي پوشونيم.
هيچوقت يادم نميره! آبجي بزرگم که داشت مي رفت خونه بخت، مامانم فقط يه جمله بهش گفت:«ياد نره! هميشه تو زندگي، يکي بايد سنگ زير بشه، تا سنگ روي سنگ بند بشه!»
مشکل ما اينه که هميشه به دليل بي دليل خودمون (گاهي بي دليل، البته) مي خوايم سنگ رو باشيم. غافل از اينکه، اين زندگيِ. نه خاله بازي. اينجا هم داريم زندگي مي کنيم. (حالا بگيد سخت ميگيري!)
يه مشکل ديگه هم داريم: بلد نيستيم با هم فرق داشته باشيم و در عين حال اين تفاوت رو بپذيريم.
يه مشکل ديگه هم هست: گاهي سعي مي کنيم کاسه داغتر از آش بشيم. بشيم دايه دلسوز تر از مادر. انگار اوني که ما فقط فکر مي کنيم بهش توهين شده، بلد نيست از خودش دفاع کنه و ما وکيل مدافعشيم. يادمون ميره ما فقط فکر کرديم و در مورد فکري که کرديم درست فکر نمي کنيم. نميخوايم دلايل اوني که به قول ما توهين کرده رو بدونيم. حاضر مي شيم ارتباطي رو به سادگي نابود کنيم اما همچنان داغ ِ داغ بمونيم!!!
اينم به تکرار در تائيد مشکل دوم ميگم:

- اگر زاويه ديدمان نسبت به چيزي يکي نيست، بگذار يکي نباشد، بگذار فرق داشته باشيم.
- صبورانه و مِهرمندانه در باب هر چيز که مورد اختلاف ماست بحث کنيم، اما نخواهيم که بحث ما را به نقطه مطلقا واحدي برساند. بحث بايد مارا به ادراک متقابل برساند نه به فناي متقابل.
- بحث کنيم، معلوماتمان را تاخت بزنيم، کلنجار برويم، اما نخواهيم که غلبه کنيم و اين غلبه منجر به آن شود که تو نيز چون من بينديشي و يا به عکس.
- اختلاف نظرهاي اساسي و اصولي مان را در بسياري زمينه ها حفظ کنيم.
- من و تو، تو و من، حق داريم در برابر هم قد علم کنيم، حق داريم بسياري از نظرات و عقايد هم را نپذيريم، بي آنکه قصد تحقير هم را داشته باشيم.
- هرگز اختلاف نظر را وسيله تهاجم قرار ندهيم.

اين رو هم به شدت آرزو مندم:
کاش چکيده اي از اين چند بند مي شد جزء قوانين تالارهاي گفتمان.
اون دسته قوانيني که عدم رعايتش پيگرد قانوني داره...!

2
2
0
ALPHAآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385
مجموع ارسالها: 1219
اعتبار کسب شده: 5796
ارسال يکشنبه 15 ارديبهشت 1387، ساعت 2:28
 7 ماه و 2 روز پيش

تا وقتي که هدف تالار معلوم نباشه *
تا وقتي که قانون هاي تالار اجرا نشه
تا وقتي که بي تفاوتي کاربران نسبت به پستاي اسپم ادامه داشته باشه
تا وقتي که اصول اوليه گفتمان (مثل تحمل حضور مخالفان و احترام به طرف مقابل) رعايت نشه

تالار گفتــمان مـعـنـايـي نـخـواهـد داشت، عـزيـزان من... Angel

مگر اينکه گفتمان رو اينجوري معنا کنيم : Confused

Image

--------------------
*- اگر هدف تالار معلوم هست، پس به من هم بگيد تا بدونم راهم به هدف تالار ختم ميشه، يا نه .

2
2
0
مارمولکآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386
مجموع ارسالها: 840
اعتبار کسب شده: 8743
ارسال يکشنبه 15 ارديبهشت 1387، ساعت 13:50
 7 ماه و 2 روز پيش

من فکر ميکنم هدف گفتمان باشه و نه الزاما حضور کسايي که دوست داريم با اونا گفتمان کنيم

يه مثال ميزنم فرض کنيد که آخر هفته به يه ميهماني بزرگ دعوت شدين
و ميدونين که آدمهاي مختلفي به اين مهمومي دعوت شدن خيلي از مهمونها رو ميتونين حدس بزنين که کيا هستن که با بعضيهاشون اصلا حال نمي کنين بعضيهاشونم خيلي حال ميدن و خوش ميگذره خيلي از مهمونا رو هم نمي تونين حدس بزنين و نميشناسينشون

چيکار ميکنين؟

احتمالا اميد عزيز ميگه:
به ميزبان ميگم هرکسي رو دعوت نکنه يه ليست پيشنهادي مي دم به ميزبان و ميگم اينا رو دعوت کن و نهايتا اون کسايي که اين ليست هم اونا رو قبولشون دارن

پسر شجاع ميگه: به ميزبان ميگم يه سالن ديگه واسه من و دوستام تخصيص بده جوري که ما بتونيم بتونيم بريم تو سالن اصلي اما اونا نتونن بيان تو سالن ما

وحيد ميگه:
به ميزبان ميگم قبلش يه همايش بذاره در مورد انتخاب مهمونها با هم صحبت کنيم

همه اينا در حاليه که مي دونين اگه از کسي خوشتون نمياد ميتونين با هاش همصحبت نشين

اتفاقي که هميشه تو همه مهمونيها و عروسيها و ... ميفته خيليها ميان تو مهموني اما شما حتي شايد با خيليهاشون حتي سلام عليک هم نکنين ولي پيش دوستاتون ميشينين که بيشتر با هم گپ بزنين اين پيش هم نشستن با اينکه برين تو يه سالن ديگه خيلي فرق داره اينجوري به ميزبان نگفتين که يه آکواريوم بسازه که شما توشو ببينين و از ماجراهاش با خبر باشين و لي اونا از دنياي بيرون بي خبر باشن

اگه قبول ندارين بهتر نيست اصلا مهموني نرين يا خودتون يه مهموني تو خونه خودتون راه بندازين و کسايي که دوست دارين رو دعوت کنين؟ البته فکر کنم دوباره شما هم تو دعوت دوستاتون به مشکل ميزبان بالا دچار ميشين و بايد يا يه آکواريوم بسازين يا يه همايش بذارين يا به دوستاتون بگين يه ليست بهتون بدن و خلاصه يه لوپ!

من از همه اونايي که فکر ميکنن تالار افتضاح شده (نمي گم نيست و نميگم که هست )* مي خوام که به اين پرسش صادقانه به خودشون جواب بدن:

آيا دليل حال ندادن تالار اين نيست که دوستات و اونايي که با هاشون حال ميکني کمتر ميان کمتر مي نويسن و کمتر شوخي ميکنن و کمرنگ تر شدن و تو احساس ميکني که جاي اونا رو اين کسايي که دوسشون نداري تنگ کردن؟

وقتي ميتوني از راهش وارد بشي واسه بيرون انداختن آشغالها چرا به بيراهه بزني ؟

ضمن اينکه اگه قرار باشه يه همايش بذاريم که چيکار کنيم يا قرار باشه که ليست بديم به نظر من بايد همه شرکت کنن يا همه ليست بدن

شما نمي توني به کسي بگي تو آشغالي پس نمي توني بياي تو همايش يا نمي توني ليست بدي چون آشغالي.

اگه قرار هم باشه همه بيان که اين به هيچ نتيجه اي نميرسه چون به تعداد افراد ليست خواهيم داشت که اگه قرار باشه
اشتراکش گرفته بشه ممکنه خيلي از افراد keep list تون هم شامل نشه.

ودر پايان يک خواهش از ادمين :

لطفا هدف از سيستم راي دهي رو به طور مبسوط توضيح دهيد . چون من تا امروز فکر ميکردم هدف , اعتبار دهي به يه کاربره و با اين سيستم که مثلا فلاني به نسبت اعتبارش انرژي براش تعريف ميشد که فعاليت داشته باشه يا نداشته باشه ميشد اسپمرها رو بيرون کرد
ولي الان فهميدم که نه اين سيستم بايد به اين صورت تهيه ميشد که در صورت عضويت يه کاربر يه پي ام به بعضيها بزنه حاوي اين پيغام:

جناب /سرکار ...... عزيز!
ضمن تعظيم و تقديم احترام و ارادت به ساحت ملوکانه جنابعالي که لطف کرده ايد و تالار رو به وجود ذيجودتون منور و مزين کرده ايد و با خاطر نشان کردن اينکه اگه شما نباشي ميخوام دنيا (تالار) نباشه , اجازه ميدين اين کاربر پذيرفته بشه ؟

شايان ذکر است سيستم به طور اتو ماتيک هر چند وقت يکبار نظر شما را در مورد اين کاربر جويا خواهد شد که اگر قصوري از جانب نامبرده سرزده که خاطر شمارا مکدر نموده باشد شما درباره ادامه فعاليت نامبرده تجديد نظر فرماييد

پيشاپيش از اظهار نظر حضرتعالي سپاسگزارم و آن را مزيد امتنان مي دانم

سايه عالي متعالي

من واقعا متاسفم

من نميگم اوضاع خوبه ولي ميگم راهش فقط سيستم راي دهي و اعتبار دهيه!
اگه قراره بحثي بشه فقط بايد روي الگوريتم اين سيستم بحث بشه!

6
6
0
usofanآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

تاريخ عضويت: چهارشنبه 01 تير 1384
مجموع ارسالها: 85
ارسال يکشنبه 15 ارديبهشت 1387، ساعت 16:00
 7 ماه و 2 روز پيش

واقعا از اينکه وحيد در تالار مطلب نوشته و احسان هم در اين بخش اين روزها فعال شده است خوشحال هستم.
روشنه از اين که عبود و سالم و حاچي و ارژنگ و ... و حتي mini چيزي نمي‌نويسه ناراحت مي‌شوم ولي دست کم اجازه بدهيم که هر کسي نظر خودش را داشته باشد حتما دليلي براي کناره گرفتن دارد و الزاما اين دليل به خاطر تالار يا مشکلات آن نيست. نمونه‌ي روشن آن خودم هستم که مدت زيادي ننوشتم و امکان زيادي هم دارد که باز به دلايلي تا مدتي ديگر ننويسم والبته اين تغيير حالت‌ها هيچ ارتباط مستقيمي به تالار ندارد. اصولا دليلي ندارد که هميشه يک جور رفتار کنيم اينکه حتما در بدترين حالت‌ها لبخند بزنيم و با خوشحالي در گروه‌ها شرکت کنيم و .... به هيچ عنوان از نظرم پذيرفتني نيست اگر کمي ميان انسان و ماشين تفاوت باشد همين چيزهاست. انتظار اينکه همه ، در همه‌ي وضعيت‌ها يک جور فکر کنند و عمل کنند ، انتظار به جايي نيست.
همين که در اينجا بحثي باز شده است و گفتگويي پيش آمده است خيلي خوب است
بالاخره هر کسي يک نظري داره و تا تالار به هم نريخته و قانون‌هاي تالار رعايت بشه نبايد مشکلي پيش بياد.
بالاتر از اين گمان مي‌کنم که بسياري از کاربران همين که به آنها گوشزد داده شود که کاري را انجام ندهند يا ننويسند آن کار را انجام نمي‌دهند ، آحر يک فضاي مجازي ارزش به هم ريختن دوستي‌هاي واقعي را ندارد.