| نویسنده |
پیغام |
وکيل بعد از اين  سال صفري!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 01 فروردين 1387 مجموع ارسالها: 77 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: گفتن بگم شيراز جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 11 ارديبهشت 1387، ساعت 2:30 |
|
 |
7 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
s.m.s  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 27 شهريور 1384 مجموع ارسالها: 895 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 11 ارديبهشت 1387، ساعت 11:16 |
|
 |
7 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
پارسال اينجا گفتم که منچستر بدون شک يکي از تيمهاي بزرگ اروپا خواهد شد و الان ميشه به راحتي اين رو فهميد.
Man Utd 36 25 6 5 74 21 +53 81
Chelsea 36 24 9 3 62 25 +37 81
Arsenal 35 21 11 3 66 29 +37 74
تيمي که بهترين خط حمله و دفاع بهترين ليگ دنيا رو داره، به احتمال قوي قهرمان ليگ خواهد شد و يکي از فيناليست هاي جام باشگاههاي اروپاست که توي اون هم شانس اول به حساب مياد.
سر الکس فرگوسن 21امين سال مربيگري خودش رو توي اين تيم تجربه ميکنه، تيمي ساخته که جووني و تجربه رو با هم داره، شاداب بازي ميکنه و راه گل زدن به هر تيمي رو بلده.
ديشب با اينکه بارسلون يکي از بهترين بازياي فصلش رو انجام داد و واقعا منچستر رو تحت فشار قرار داده بود اما موقعيتهايي که منچستر داشت به مراتب خطرناک تر از بارسلون بود، خط دفاع منچستر نشون داده که به هر تيمي باج نميده و خط حمله اين تيم هم به هيچ تيمي رحم نميکنه.
اين تيم در چند سال آينده حرف اول رو خواهد زد، بدون چون و چرا! |
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 6568 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 11 ارديبهشت 1387، ساعت 12:12 |
|
 |
7 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
حتي همين بارساي نصفه و نيمه نشون داد که چرا فوتبال قشنگه. به جز نتيجه، همه چيز موئد برتري بارسال بود...
فصل براي بارسا تمام شد، تيمي که در چند ساله گذشته نام خود را به عنوان يکي از مولفين فوتبال هجومي((متاعي که حالا حکم کيمياي مستطيل سبز را دارد )) مطرح کرده بود با قبول شکست در برابر منچستر يونايتد پاياني دراماتيک وار را رقم زد. اما شکست شاگردان ريکارد در برابر تيم اول جزيره پر معنا بود.
منچستر نه شباهتي به فصل 98-99 داشت و نه رقابت اين دو تيم مصادف شد با رد و بدل شدن 12 گل.
فوتبال هم ديگر اقتصادي شده حتي اقتصادي تر از هر مکان ديگري که پيش از اين مي شناختيم.
زماني که بنيتز با تعاريف خودش از فوتبال مي تواند در عرض چند سال چهار بار پي در پي خود را به جمع چهار تيم ليگ قهرمانان برساند يعني فرمولي وجود دارد که شما هم با تبعيت از ان قادر به خلق چنين رکوردي هستيد.
اما چرا بارسا نتوانست به فينال برسد؟
براي پيدا کردن پاسخ اين سوال جواب هاي متعددي پيش روي شماست که اولين گزينه مي تواند منوط به بحران اين تيم و سقوط ستارگانش باشد . اما در مجموع 180 دقيقه نبرد در نيو کمپ و اولد ترافورد ايا من يو بهتر از بارسا بازي کرد؟ اگر با چسب تدوين اين دو نود دقيقه را در يک فيلم بگنجانيم و امار را سر راست کنيم ايا ضعيف ترين بارساي ريکارد سزاوار شکست در مقابل يکي از بهترين منچستر هاي سر الکس بود؟
شايد ديگر کسي به اين جزئيات نمي پردازد و همه مستقيم مي روند به عددي که اسکوربورد اولد ترافورد در پايان شب بيست و نهم اوريل نشان داد ؛منچستر يک بارسا صفر و اين پاياني بود بر دوره 5 ساله ريکارد .
ديگر مهم نيست تيم او با تمام زخم هايي که بر تن دارد ،با همه دردهايي که در طول فصل به جان خريد وحتي بهترين بازيکن سال هاي اخير جهان را از پيکرش جدا شده ديد پا به ديدار منچستر اماده گذاشت و ايستاده مرد. شايد هم تقصير حافظه کم ظرفيت تاريخ باشد که خوب و بد هايش را فقط از روي نتيجه مي شناسد و هيچگاه اهميتي به کيفيت نمي دهد که اگر غير از اين بود رافا بنيتز تئورسين برتر ليگ قهرمانان لقب نمي گرفت!
فوتبال ديگر اقتصادي شده و اگر نتواني به هر قيمتي از سد حريفت بگذري ان وقت به تو لقب بازنده را خواهند داد و حالا بارسا يک بازنده است.
فرانک ريکارد با بمبي مخرب به سراغ قصري رفت که معمار ان کسي نبود جز خود او.
بارسا به فوتبالش وفا دار ماند .حتي سه روز بعد از خلق تراژدي مقابل لاکرونيا با چهر اي که سرخي اش را از سيلي وام گرفته بود رو در روي قرمز پوشاني قرار گرفت که انها هم از طلايه داران فوتبال ناب محسوب مي شوند اما فوتبال ديگر اقتصادي شده و براي برد بايد روش هاي ديگري را جستجو کرد.
فرگوسن در تمامي 180 دقيقه به بال هاي کناري خود، پاتريس اورا و هارگريوز اجازه نفوذ به زمين حريف را نمي دهد تا انها از ان جناح ضربه نخورند. حتي سوت هاي ممتد هواداران منچستري در اوائل بازي قادر نبود ياران اين شهر را به جلو سوق دهد انها در زمين خود ماندند و منتظر ثانيه هاي طلائي شدند زماني مثل شوت ويرانگر اسکولز و يا فرارهاي تند و تيز ناني و رونالدو که اين دومي با بازي ضعيفش فاصه بعيد خود را با مسي نشان داد .
در فوتبال اقتصادي شما بايد با حد اقل ها به حد اکثر فکر کنيد .ديگر چه فرقي دارد بارسا چه مقدار تملک توپ وميدان را در اختيار داشت بلکه مهم همان جائي است که تيم شما خوب دفاع کرده و در نهايت با همان يک گل بليت مسکو را OK مي کند به همين سادگي .
شايد در طول تمامي اين بيست و سه سالي که فرگي بار ها عناوين مختلف را به چنگ مي اورد اما هميشه ((به جز يک بار در فصل 99 ))در ليگ قهرمانان يک بازنده بزرگ بود به اين موضوع مي انديشيد که اشکال کار از کجاست. انجلوتي در سري A يک با زنده مطلق است اما به سهولت مهمترين جام باشگاهي جهان را به ميلان مي برد.
رافا حتي قادر نيست به مقام چهارمي ليگي برسد که منچستر با بيست امتياز اختلاف در انجا لباس قهرماني را به تن کرده اما همان فرد در فاصله چند سال يکي از مشتري هاي پر و پا قرص نيمه نهايي و فينال ليگ قهرمانان اروپاست. حالا فرگوسن هم جواب را پيدا کرده و در اين بين فصل براي فرانک ريکارد به پايان مي رسد اما اين پايان راه بارسا نبود .
تيمي که نشان داد حتي در برابر منچستر در خانه حريف قادر است انها را در بيشتر دقايق اسير فوتبال خود کند هيچگاه طرفداران واقعي فوتبال هجومي را از دست نخواهد داد. انها مغلوب تيمي شدند که در بازي رفت و در چهل و پنج دقيقه دوم هيچ کاري نداشت جز دفاع و گل نخوردن و حتي اين سناريو به پانزده دقيقه نخست نود دقيقه دوم هم تعميم پيدا کرد. اما فوتبال ديگر اقتصادي شده، اقتصادي تر از ان زماني که هلند و برزيل علي رغم همه زيبائي هايشان هيچ گاه قهرمان جهان نمي شدند.
بارسا اين بار قهرمان اروپا نشد چون بازي را خيلي پيش تر از اينها باخته بود .جائي که در فصل نقل و انتقالات فريب نام انري و ابيدال را خورد ، جائي که گمان مي کرد با خريد بويان و دوس سانتوز مي توان دو مسي ديگر را در کمترين زمان ممکن معرفي کرد و در نهايت ان مصدوميت هاي تمام نشدني اي که از جام خوان گمپر شروع شد و سرانجام به پايان رونالدينيو و محو شدن اتوئو منجر گرديد.
منبع: پارس فوتبال |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
itwman  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: جمعه 16 آذر 1386 مجموع ارسالها: 393 اعتبار کسب شده: 3018 محل سکونت: کاشان سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 13 ارديبهشت 1387، ساعت 23:41 |
|
 |
7 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
شاکي  سال صفري!
تاريخ عضويت: سهشنبه 21 اسفند 1386 مجموع ارسالها: 52 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: مرد |
 |
شنبه 14 ارديبهشت 1387، ساعت 0:28 |
|
 |
7 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
منچستر اصلا قشنگ بازي نکرد...بنظر من اين کريس رونالدو(متنفرم ازش) هست که با حرکات ويرانگرش همه رو معطوف خودش ميکنه و فرصت هايي براي بقيه پيش مياره که بهادر عبدي هم باشه گلش ميکنه
کريس که يکي از بدترين بازي هاشو انجام داد به نظر من منچستر هيچ تاکتيک تيمي نداشت تاکتيک مثل آرسنال که واقعا غوغا ميکنه....
چند بار مسي بيچاره در رفت و پاس ميداد اتو و اونم گند ميزد بهش..
من بارسايي نيستم ولي مسي رو دوست دارم و واقعا دلم سوخت چرا حذف شد
به اميد پيروزي چلسي که عاشقانه دوستش دارم |
|
|
|
|
|
|
 |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382 مجموع ارسالها: 1454 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کارتون خوابيم سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 14 ارديبهشت 1387، ساعت 1:56 |
|
 |
7 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
| شاکي نوشته بود: |
منچستر اصلا قشنگ بازي نکرد...بنظر من اين کريس رونالدو(متنفرم ازش) هست که با حرکات ويرانگرش همه رو معطوف خودش ميکنه و فرصت هايي براي بقيه پيش مياره که بهادر عبدي هم باشه گلش ميکنه
کريس که يکي از بدترين بازي هاشو انجام داد به نظر من منچستر هيچ تاکتيک تيمي نداشت تاکتيک مثل آرسنال که واقعا غوغا ميکنه....
چند بار مسي بيچاره در رفت و پاس ميداد اتو و اونم گند ميزد بهش..
من بارسايي نيستم ولي مسي رو دوست دارم و واقعا دلم سوخت چرا حذف شد
به اميد پيروزي چلسي که عاشقانه دوستش دارم |
استثناعا من کاملا با شاکي موافقم
1- بهترين آرايش و تکنيک تيمي از آن آرسنال هست. اينو هر فوتبال فهمي مي دونه
2- من دلم مي خواست که منچستر بياد بالا تا گريه اون رونالدوي بچه ننه رو يه بار ديگه ببينم که داره زار مي زنه
3- من از 4 تيم متنفر بودم ولي چلسي براي من قابل هضم تر بود و مي تونم بردشو تحمل کنم ( اونم فقط به خاطر رقباش و سرمربي سابقش که خيلي دوسش دارم)
4- منچستر ضدفوتبال بازي کرد به نظر من |
|
_________________ رابرت دنيرو:
بر اساس يک نظرسنجي تازه زنان ميگويند راحتتر هستند که جلوي مردها لخت بشوند تا جلوي زنها. آنها ميگويند که زنها خيلي با قضاوت نگاه ميکنند اما مردها فقط ممنون هستند.
|
|
|
|
|
 |
La vecchia signora  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 26 فروردين 1386 مجموع ارسالها: 142 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: دل آلپي جنسيت: مرد |
 |
شنبه 14 ارديبهشت 1387، ساعت 12:17 |
|
 |
7 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
سلام
مشخص بود که منچستر بهتر از بارسا بازي کرد بارسلونا هيچ برنامه و تاکتيکي نداشت تمامش هم بر ميگرده به نابقه ي مربيگري جهان يعني ريکارد.
ولي يه چيزو نبايد فراموش کرد اينکه درسته که گل منچستر رو اشتباه زامبروتا بود ولي در کل زامبروتا يه حال اساسي از رونالدو گرفت, بيچاره داشت گريه ميشد.
بگذريم اين جام بي يووه اصلا حال نميده. |
|
_________________ يوونتوس هر جا که باشي عشق تو عشق منه ------- هر کي دل توسينه داره واسه يووه ميزنه
|
|
|
|
|
 |
قطره  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 13 خرداد 1386 مجموع ارسالها: 198 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: مرد |
 |
شنبه 14 ارديبهشت 1387، ساعت 21:03 |
|
 |
7 ماه و 2 روز پيش |
|
|
| |
به نظر من منچستر خيلي قشنگ بازي کرد...
منچستر با بازي هاي اين فصلش نشون داد که مي تونه هر دو جام و به راحتي بگيره.
آرسنال خيلي کار داره تا بتونه به منچستر برسه.
اين آخر فصل هست که نشون ميده کدوم تيم بدنسازي بهتري اول فصل داشته که منچستر تو اين هفته هاي آخر بدون هيچ مصدومي داره به کارش ادامه مي ده ولي آرسنال تو هر بازي چند تا مصدوم داشته.
امروز هم که منچستر با اقتدار تمام وستهام رو 4 بر 1 برد.(رونالدو 2
کريک 1 و توز 1 گل)
فقط يک بازي ديگه مونده تا منچستر براي پنجمين بار پياپي دو فصل پشت سر هم قهرمان مي شه.
چلسي هم بره با دوتا قهرمانيش خوش باشه. (راستي يه جام 50 سال پيش داشته )
در ضمن
[quote="پسر شجاع"][
2- من دلم مي خواست که منچستر بياد بالا تا گريه اون رونالدوي بچه ننه رو يه بار ديگه ببينم که داره زار مي زنه
منچستر که بالا اومد!!؟؟؟
و اينکه itwman جان بارسا نه بارسال |
|
_________________ سبک بار باشيد تا برسيد.
امام علي(ع)
|
|
|
|
|
 |
قطره  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 13 خرداد 1386 مجموع ارسالها: 198 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 22 ارديبهشت 1387، ساعت 20:37 |
|
 |
6 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
|
قهرماني منچستر رو به همه طرفداران تبريک ميگم. |
|
_________________ سبک بار باشيد تا برسيد.
امام علي(ع)
|
|
|
|
|
 |
وکيل بعد از اين  سال صفري!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 01 فروردين 1387 مجموع ارسالها: 77 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: گفتن بگم شيراز جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 23 ارديبهشت 1387، ساعت 18:52 |
|
 |
6 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
| قطره نوشته بود: |
| قهرماني منچستر رو به همه طرفداران تبريک ميگم. |
مبارک هممون باشه . اونهايي هم که نمي تونن عادل باشن لا اقل مزدک باشن |
|
_________________ ما مثل هم زندگي نميکنيم . ما مثل هم فکر نميکنيم.
پس سعي نکنيم همديگر را درک کنيم. فقط احترام بزاريم.
|
|
|
|
|
 |
wilson  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 29 خرداد 1386 مجموع ارسالها: 208 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران جنسيت: مرد |
 |
جمعه 28 تير 1387، ساعت 18:57 |
|
 |
4 ماه و 17 روز پيش |
|
|
| |
| La vecchia signora نوشته بود: |
| بگذريم اين جام بي يووه اصلا حال نميده. |
يووه اگر عرضه داشت ميومد!!
فقط رئال |
|
|
|
|
|
|
 |
itwman  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: جمعه 16 آذر 1386 مجموع ارسالها: 393 اعتبار کسب شده: 3018 محل سکونت: کاشان سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 29 تير 1387، ساعت 1:46 |
|
 |
4 ماه و 16 روز پيش |
|
|
| |
|
بارسلونا |
_________________ هميشه پشت سر هر مرد موفق ، زني هست که نتونسته جلوي موفقيت شو بگيره. 
|
|
|
|
|
 |
|
|