| نویسنده |
پیغام |
rezaa سال صفري!
مجموع ارسالها: 49 اعتبار کسب شده: 452 محل سکونت: تهران سن: 19 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 20 ارديبهشت 1387، ساعت 21:45 |
|
 |
7 روز و 10 ساعت پيش |
|
|
| |
اميد جان ممنون که قابل دونستي و حرف من رو به عنوان امضات انتخاب کردي
اميدوارم درست متوجه منظورم شده باشي و اين کار رو کرده باشي.با توجه به عکسي که گذاشتي يکم داري مرددم ميکني |
|
_________________ ديريست که دلدار پيامي نفرستاد.ننوشت کلامي و سلامي نفرستاد
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2981 اعتبار کسب شده: 2345 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 20 ارديبهشت 1387، ساعت 23:53 |
|
 |
7 روز و 8 ساعت پيش |
|
|
| |
"راجع به حيوانات و نحوه زندگيشون انسانها خيلي اطلاعات ندارن و اين موضوع از طرف وحش شناسان اعتراف شده"
"هيچ حيواني بدون دليل به هيچ چيز حمله نميکنه.اين موضوع کاملا غريضيه.حيوانات قدرت انتخاب ندارن و فقط از روي غريضه کاراشون انجام ميشه و اين حس هيچوقت به غلط به مغز فرمان نميده. "
شما که فرمودي انسانها در مورد حيوانات و نحوه زندگيشون خيلي اطلاع ندارن اين همه اطلاعات دقيق رو از کجا اوردي? هيچکدوم از ويدئو هايي که لينکشون رو در دو تا پست قبليم گذاشتم ديدي يا همينطور فقط داري انشا مينويسي?
|
|
_________________ يادمون باشه هر چيزي جز قتل نفس و خودکشي دليل مناسبي براي مرگ ميتونه باشه
|
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386 مجموع ارسالها: 662 اعتبار کسب شده: 8285 محل سکونت: بين آدمها جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 21 ارديبهشت 1387، ساعت 9:00 |
|
 |
6 روز و 23 ساعت پيش |
|
|
| |
ويديوي خيلي قشنگي بود!
ايشالا که دستت نره لاي در!
به نظرم اصلا با عدالت منافاتي نداشت اينکه کفتارها واسه پر کردن شکمشون گور خري رو شکار کنن
مگه ما آدما مرغ و گوسفند و گاو و .... رو نميکشيم تا بخوريم !
خب ما هم همون کار اين کفتار و شيره رو داريم ميکنيم تنها فرقمون اينه که روي دوپا راه ميريم ! |
|
_________________ بيدار شو رفيق!
|
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 2106 اعتبار کسب شده: 3896 جنسيت: زن |
 |
شنبه 21 ارديبهشت 1387، ساعت 11:03 |
|
 |
6 روز و 21 ساعت پيش |
|
|
| |
پس اونا کفتار بودن !!! من اسمشو نو بلد نبودم.مرسي |
_________________ شکل تو گل اسم تو گل اما خودت خاري و بس
بغض مني نمي شکني گرفته اي راه نفس
ظالم ظالم
منو مي آزاري و بس
ظالم ظالم
براي من روحيهء خودم مهمه که افسرده نباشه.پس گير به من نده که برام مهم نيستي.___________
بيخود تلاش هم نکن به حالم ب.... 
|
|
|
|
|
 |
rezaa سال صفري!
 |
شنبه 21 ارديبهشت 1387، ساعت 11:59 |
|
 |
6 روز و 20 ساعت پيش |
|
|
| |
| Omid نوشته بود: |
"راجع به حيوانات و نحوه زندگيشون انسانها خيلي اطلاعات ندارن و اين موضوع از طرف وحش شناسان اعتراف شده"
"هيچ حيواني بدون دليل به هيچ چيز حمله نميکنه.اين موضوع کاملا غريضيه.حيوانات قدرت انتخاب ندارن و فقط از روي غريضه کاراشون انجام ميشه و اين حس هيچوقت به غلط به مغز فرمان نميده. "
شما که فرمودي انسانها در مورد حيوانات و نحوه زندگيشون خيلي اطلاع ندارن اين همه اطلاعات دقيق رو از کجا اوردي? هيچکدوم از ويدئو هايي که لينکشون رو در دو تا پست قبليم گذاشتم ديدي يا همينطور فقط داري انشا مينويسي?
 |
آره اميد عزيز.لينک ها رو ديدم.من اطلاعات خيلي کمه.شما هم نظر لطفته.ماها حتي خودمون رو هم درست نميشناسيم و اطلاعاتمون ناقصه چه برسه به موجودي که حتي زبون هم رو نميفهميم.
درسته که انسان از لحاظ فلسفي يه حيوان ناطقه اما اين تقسيم بندي باعث نميشه که به خيال خام خودمون فکر کنيم اطلاعاتي کافي داريم.
من اين که اطلاعاتي داريم رو منکر نشدم.گفتم اطلاعاتمون خيلي محدود و در معرض عوامل محيطي و زندگي شخصيه خودمونه.
درسته که انشام هميشه خوب بوده ولي اينجا مکان مناسبي براي انشا نوشتن نيست.هر سخن جايي و هر نکته مکاني دارد.
مرسي از اين که داري من رو استيزاح(استيزاه يا اصطيزاح يا...)ميکنيد.من سفير حمايت از حيوانات نيستم.
مواردي که ذکر ميشه جزء معلومات عالم هستي و جوهر جهان پيدايشه.تفکر و تصميم گيري در مورد چگونگي انجام فعاليت هاي عريضي کار ساده اي نيست که بتونيم تو يه تالار به اين سادگي و با آدمهاي ساده تر از جمله خودم با اطلاعاتي ناقص حتي غلط راجع بهش اظهار نظر کنيم.
اقا دکتر گل من قصد منکر شدن وحشت انگيز بودن اين موضوع رو ندارم.يه توضيح در حد فکر کوچيک خودم دادم. |
|
|
|
|
|
|
 |
Oranium  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 247 اعتبار کسب شده: 739 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 21 ارديبهشت 1387، ساعت 12:32 |
|
 |
6 روز و 20 ساعت پيش |
|
|
| |
| rezaa نوشته بود: |
[color=blue]"راجع به حيوانات و نحوه زندگيشون انسانها خيلي اطلاعات ندارن و اين موضوع از طرف وحش شناسان اعتراف شده"
مرسي از اين که داري من رو استيزاح(استيزاه يا اصطيزاح يا...)ميکنيد.من سفير حمايت از حيوانات نيستم.
. |
استيضاح
من عادت ندارم غلط بگيرم ولي به نظرم اين بار واجب بود. آخه املاي درست را نديدم |
|
|
|
|
|
|
 |
ALPHA  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 1137 اعتبار کسب شده: 11844 محل سکونت: زير گنبد کبود سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 21 ارديبهشت 1387، ساعت 13:28 |
|
 |
6 روز و 19 ساعت پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
| درسته که انسان از لحاظ فلسفي يه حيوان ناطقه .... |
چه جالب!
من فکر مي کردم انسانها حيوانات فکور هستند.
که بر خلاف بقيه حيوانات مي تونند فکر کنند، بيانديشند، تصميم بگيرند و بعد نطق کنند ...
پس جايگاه اشرف مخلوقات خدا اينقدر پايين بود و من نمي دونستم ... |
|
|
|
|
|
|
 |
| Omid |
|
| مارمولک نوشته بود: |
به نظرم اصلا با عدالت منافاتي نداشت اينکه کفتارها واسه پر کردن شکمشون گور خري رو شکار کنن
مگه ما آدما مرغ و گوسفند و گاو و .... رو نميکشيم تا بخوريم !
|
تو ويدئو اولي نهنگ ها شير درياييه رو براي تفريح و بازي تو هوا پرت مي کردن تو ويدئو دومي هم شير ها دو تا رييس گروه کفتار ها رو يکي بعد از ديگري کشتن هدف هيچکدم هم نه نهنگ ها نه اين شير ها خوردن نبود. هدف من از اين تاپيک اول مسخره کردن يک تاپيک مشابه بود و ديگه اينکه بهتون نشون بدم که در طبيعت چيزي به نام عدالت وجود نداره. قانون وجود داره ولي عدالت نه. ~cEnSoReD~ مثل عدالت, خداي مهربان, بهشت و جهنم از اختراعات انسانهاي ضعيفه. طبيعت فقط يه قانون داره که اونم بينهايت ساده ست:
The strong do what they can while the weak suffer what they must.
|
|
_________________ يادمون باشه هر چيزي جز قتل نفس و خودکشي دليل مناسبي براي مرگ ميتونه باشه
|
|
 |
مهدي پلنگ  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 13 مهر 1382 مجموع ارسالها: 369 اعتبار کسب شده: 1030 محل سکونت: کرج جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 22 ارديبهشت 1387، ساعت 19:01 |
|
 |
5 روز و 13 ساعت پيش |
|
|
| |
|
ّfrom now on I am going to write some of my posts in English. and I am sure that I will have some errors .I will be happy if any body tell me my errors.
well, I read Omid's post before deleting.
I didn't understand his meaning.
you mean there is no God or you mean there is a God but he is not kind!!?
|
|
_________________ کار ما نيست شناسايي راز گل سرخ،
کار ما شايد اين است
که در افسون گل سرخ شناور باشيم.
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2981 اعتبار کسب شده: 2345 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 23 ارديبهشت 1387، ساعت 19:34 |
|
 |
4 روز و 13 ساعت پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
rezaa سال صفري!
 |
دوشنبه 23 ارديبهشت 1387، ساعت 20:08 |
|
 |
4 روز و 12 ساعت پيش |
|
|
| |
| ALPHA نوشته بود: |
| نقل قول: |
| درسته که انسان از لحاظ فلسفي يه حيوان ناطقه .... |
چه جالب!
من فکر مي کردم انسانها حيوانات فکور هستند.
که بر خلاف بقيه حيوانات مي تونند فکر کنند، بيانديشند، تصميم بگيرند و بعد نطق کنند ...
پس جايگاه اشرف مخلوقات خدا اينقدر پايين بود و من نمي دونستم ...  |
لازمه نطق کردن تفکر و تامل و خويشتن داريه.اين موضوع خيلي سادست.حتي تو کتاب فلسفه دوران دبيرستان هم اين موضوع توضيح داده شده.لطفا به اين کتاب مراجعه کنيد |
|
|
|
|
|
|
 |
rezaa سال صفري!
 |
دوشنبه 23 ارديبهشت 1387، ساعت 20:17 |
|
 |
4 روز و 12 ساعت پيش |
|
|
| |
کدوممون لياقت حرف زدن راجع به عدالت رو داريم؟کدوممون عادليم که به خودمون اجازه بديم راجع به عدالت نورالنور.نورالانوار.قائم بر ذات.خداوند متعال قضاوت کنيم؟قضاوت کردن با خودخواهي همخواني نداره.مسائلي به نظر انقدر زشت و وحشنتناک ميان که به دنيا هم شک ميکنيم.ولي کافيه به بالهاي رنگيه يه پروانه دقيق بشي تا حضور عدالت خداوند رو درک کني.نفس بکش که اين هوا هم عين عدالته.نفي صفت از قائم بر اون کاري فلسفيه.يکم بيشتر...
مراقبت از روح عين مراقبت از ذهن و جسم و خويشتن خويش هست.مبادا که مسائل بي ربط رو به هم پيوند بزنيم. |
|
|
|
|
|
|
 |
Fareed  سال صفري!
تاريخ عضويت: دوشنبه 29 بهمن 1386 مجموع ارسالها: 46 اعتبار کسب شده: 312 محل سکونت: Tehran سن: 44 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 23 ارديبهشت 1387، ساعت 21:16 |
|
 |
4 روز و 11 ساعت پيش |
|
|
| |
رضاي عزيز رنگي بودن بالهاي پروانه و چرخه غذايي ربطي به عدالت نداره. در ضمن همه موجودات ميتونند درباره عدالت خدا نظر بدن. مفهوم عدالت بطور ساده يعني اينکه يه موجود از ناراحتي خودکشي نکنه يکي سالهاي سال زندگي لذت بخش. به همين سادگي .
.بايد دو طرف معادله برابر باشه تا بشه اسمش را گذاشت معادله. |
|
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3190 اعتبار کسب شده: 4835 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 23 ارديبهشت 1387، ساعت 22:37 |
|
 |
4 روز و 10 ساعت پيش |
|
|
| |
اين ما هستيم که با باور هاي متفاوت به واژه ها و وقايع معني ميديم
يه آدمي که به زندگيهاي گذشته و يا آينده معتقده هميشه همه چيز براش عين عدالته
چون معتقده که طي اين زندگيها ي متفاوت ,يه انسان ,به عنوان جزو کوچکي از منبع ,همه چيز رو تجربه خواهد کرد
از طرف ديگه ,يه آدم ديگه که مذهبيه ,باز همه چيز براش عين عدالته ,چون خدا يي داره که اونو عادل ميدونه
و ايمان داره که هر چيزي رو اگه اينجا نداشته باشه اون دنيا خواهد داشت
اون آدمي هم که به هيچ چيز اعتقاد نداره ,اين چيزا براش فرقي نميکنه
چون هر کاري که دلش ميخواد ميکنه ,و از نظر اون طبيعت سير خودش و داره طي ميکنه
عدالت
مثل هر واژه ي ديگه اي
ساخته ي ذهن ماست و ما بهش معني داديم
به هر جهت زياد سخت نگيريد
زندگي خودش تنها يه بازيه
چه برسه به اين مشتقاتش
سعي کنيد که تا ميتونيد بهترين خودتون باشيد ,و توي نقش هاي مختلفش خوب بازي کنيد
تأثير بازي شما روي افراد مختلف مطمعناً متفاوت خواهد بود ,ولي بازي همون بازيه
کي ميدونه که قضاوت متفاوت آدمها روي شما کدومش درسته و کدومش غلط
يه دنيايي يه روزي درست شده
حالا شما ها هي بشينيد زير و زبرش و سين جين کنيد که چي عدالته و چي نيست
حالش و ببريد
|
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط sedayedel در تاريخ سهشنبه 24 ارديبهشت 1387، ساعت 0:02 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3190 اعتبار کسب شده: 4835 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 23 ارديبهشت 1387، ساعت 23:46 |
|
 |
4 روز و 8 ساعت پيش |
|
|
| |
|
|
|
|