صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
مسافر کويرآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383
مجموع ارسالها: 1890
اعتبار کسب شده: 4872
جنسيت: مرد
ارسال دوشنبه 09 ارديبهشت 1387، ساعت 15:09
 7 ماه و 8 روز پيش

مايلي‌کهن: من معلم علي دايي بودم
خبرگزاري فارس: جلسه دادگاه رسيدگي به پرونده شکايت علي دايي از مايلي‌کهن امروز بسيار پرتنش برگزار شد.

به گزارش خبرنگار فارس، ساعت 10 صبح امروز در شعبه 1060 مجمع قضايي شهيد بهشتي جلسه‌ رسيدگي به پرونده شکايت علي دايي از محمد مايلي‌کهن به رياست محمود صفوي برگزار شد.

Image

* وکيل دايي: مايلي‌کهن مي‌خواست دايي مقصر اصلي ناکامي تيم ملي باشد
در ابتداي اين جلسه عسگري پيش‌بين، وکيل علي دايي اظهار داشت: در مرحله مقدماتي شکوائيه‌اي تقديم دادسرا کرديم و در آن به عرض رسانديم که بعد از ناکامي تيم ملي فوتبال ايران در جام جهاني 2006 آلمان (عدم صعودبه مرحله دوم) يک برنامه تلويزيوني با عنوان "يک جهان يک جام" ‌با حضور چند تن از کارشناسان از جمله محمد مايلي‌کهن، به طور زنده از شبکه سه سيما پخش شد.
وي ادامه داد: موضوع برنامه علل ناکامي تيم ملي فوتبال بود. هر يک از کارشناسان محترم عقايد خود را بيان کردند و آقاي مايلي کهن به عنوان کارشناس در فضاي ملتهب و مشوشي که درجامعه وجود داشت و مردم ما بخصوص فوتبال دوستان حرفه‌اي که به شدت ناراحت بودند،‌ در لفافه تلاش کرد تمامي و يا عمده ناکامي تيم ملي را متوجه علي دايي کرده و وي را در نزد افکار عمومي مقصر جلوه دهد.
وکيل دايي تاکيد کرد: نسبت به آن بخش از اظهارات مايلي کهن که درباره وضعيت فني و کيفيت بازي فوتبال بود، ادعايي نداريم؛ اما در باره مطالبي که از نظر موکل بنده واقعيت نداشته و کذب محض است شکايت داريم. موارد کذب در شکواييه آمده و اينجا نيز به عرض مي‌رسانيم.
وي افزود: مايلي کهن در آن برنامه عنوان کرد، علي دايي به ايمان مبعلي و فوتبال مملکت ظلم نموده و اشاره کردند مبعلي در بازي فولاد و صباباتري (در آن زمان دايي بازيکن صبا بود) روي پاي دايي تکل زد و بعد از آن، محو شد. مجري از مايلي کهن پرسيد آيا صراحتا مي گوييد دايي عامل دوري مبعلي از تيم ملي بوده است که مايلي کهن پاسخ داد، بله.

* پيش بين: مايلي کهن ادعا مي‌کند دايي مصطفوي را از فدراسيون فوتبال برکنار کرد
پيش‌بين در ادامه اظهاراتش گفت: در بخش ديگري از برنامه، مايلي‌کهن در پي سلسله‌ سوالاتي که مطرح شد گفت: در ديداري که دايي با خاتمي رئيس‌جمهور وقت داشت، در باب انتخاب مهدي پاشازاده براي تيم منتخب جهان عنوان کرد مصطفوي از نفوذ خود براي اين انتخاب استفاده کرده است. در همان ديدار دايي مسايلي را در خصوص فدراسيون عنوان کرد و از همان زمان هم رئيس فدراسيون تغيير کرد. در همين لحظه مجري پرسيد به نظر شما رياست فدراسيون با حرف دايي تغيير کرد؟ مايلي کهن گفت: تغيير کرد.
وي ادامه داد: مايلي کهن مي‌گويد دايي در انتخاب بازيکن تيم ملي نقش داشته است. قصد القا کردن اين مسئله را داشت که اگر بازيکنان خوب انتخاب نشدند، دايي در اين انتخاب نقش داشت يا مطلبي را از حسين ضيايي سرمربي وقت صباباتري نقل کرد با اين مضمون که "از آقاي ضيايي بپرسيد دلش از دست دايي خون است. ضيايي مي‌گفت من به عنوان سرمربي تيم را ارنج مي‌کردم اما وقتي تيم وارد زمين شد دايي مي‌گفت آنچه را که من مي گويم انجام دهيد." به اين ترتيب نيت مايلي کهن در جهت تخديش شخصيت اجتماعي دايي محرز و مسلم مي‌گردد.

*وکيل دايي: تقاضاي مجازات مايلي کهن را داريم
عسگري ادامه داد: انتخاب يا عزل رئيس فدراسيون فوتبال مقرراتي دارد که مديران عاليه نسبت به آن اتخاذ تصميم مي کند و نيز انتخاب بازيکن براي تيم ملي و يا هر تيم باشگاهي به مسئوليت و عهده سرمربي و مربيان تيم‌ها است.
آنچه را که جناب مايلي کهن در باب دخالت دايي در تصميم مديران مسئول در عرصه مديريت کلان کشوري در حد رئيس‌جمهور و قالب تيم ملي عنوان مي کنند، منطبق به واقعيت نيست و کذب محض است. تقاضاي مجازات ايشان را داريم.

*مايلي کهن: آدم قانونمداري هستم
محمد مايلي کهن پس از اظهارات وکيل دايي خود را اينگونه معرفي کرد: محمد مايلي کهن، فرزند ابراهيم، متولد 1333 در انزلي و ساکن تهران، محل کارم تهران، خيابان سئول، سازمان تربيت بدني، بند 137 (ببخشيد منظورم اتاق 137) است. کارشناس مسئول دفتر مديريت و توسعه ورزش کشور و متاهل هستم. سابقه‌دار نيستم؛ ولي شايد سابقه‌دار هم شوم، ابتدا مي‌خواهم خودم دفاع کنم و سپس وکيلم‌ دفاع کند.
وي ادامه داد: خدمت آقاي پيش‌بين سلام مي‌کنم. ايشان از ابتدا به چهره يک دشمن به من نگاه کردند و با وجود اينکه سنشان از من کمتر است به من سلام نکردند. (در اين لحظه وکيل دايي گفت: من هنگام ورود به همه سلام کردم و قرار نيست به تک تک حاضرين دادگاه سلام کنم. در اين لحظه قاضي از طرفين خواست در اين خصوص با يکديگر بحث نکنند.)
مايلي کهن افزود: آدم قانونمداري هستم و معتقدم بخشي از مشکلات جامعه عدم قانونمنداري است و بيشتر مصلحت‌مداري است. به همين خاطر کشور عزيزم و مردم عزيزترم با مشکلات عديده روبرو مي‌شوند. آدم ها به ميزان قدرتي که در جامعه دارند مي‌توانند از قانون رد شوند. من امروز کمي ناراحت هستم، زيرا همبازي سابقم فريبرز مرادي شب گذشته در حين تميز کردن کولر دچار برق گرفتگي شد و فوت کرد و من اکنون به جاي حضور در مراسم تشييع پيکر آن مرحوم که يکي از نجيب‌ترين و منضبط ترين بازيکنان بود، اينجا هستم.

*دايي مشهور بود نه محبوب
مايلي کهن تصريح کرد: وکيل دايي مي‌گويد فضاي ملتهب وجود داشته است، پس چگونه من آن فضا را ملتهب کردم، ضمن آنکه دايي قبل از جام جهاني در ورزشگاه‌هاي مختلف که با تيم صباباتري در آنها حضور مي‌يافت چندان با آغوش باز از ايشان استقبال نمي شد. آيا باز هم مايلي کهن مقصر است؟
در اين لحظه قاضي از ايشان خواست در باره اتهامات وارده از خود دفاع کند و مايلي کهن عنوان کرد: اين مسايلي را که مي گويم بي‌ارتباط نيست. مردم با دايي رفتار مناسب نداشتند. دايي مشهور است؛ اما محبوب نبوده و بايد دلايل اين عدم محبوبيت را در جامعه پيدا کند. برخي عوامل باعث شده با ايشان اينگونه برخورد شود.

* وکيل دايي معني کذب را نمي‌داند
سرمربي سابق تيم ملي اظهار داشت: آقاي پيش‌بين گفتند مطالبي که من گفتم کذب محض بود. ايشان ظاهرا معني کذب را نمي‌داند، زيرا مايلي کهن در تمام کشور به اينکه دروغ نمي‌گويد مشهور است. من در انتخابات مجلس شوراي اسلامي 95 هزار و 787 راي آورده‌ام و در تهران شصت و هفتم شدم، آنهم بدون تبليغات. هرگز دروغ نگفته‌ام. ايشان به معناي لغات آشنا نيستند.
در اين لحظه پيش‌بين گفت: "من از حرفهاي ايشان ناراحت شدم" و مايلي کهن با تندي به ايشان گفت: زماني که شما حرف زديد من 15 دقيقه سکوت کردم وحرف نزدم وشما هم حق نداريد در ميان حرفهايم حرف بزنيد.
قاضي در اين خصوص تاکيد کرد: آقاي مايلي کهن عصباني نشويد. از شخصيت شما انتظار داريم آرامتر باشيد. ايشان وکيل هستند و دفاع کردند. تنش ايجاد نکنيد و دفاعيات خود را مطرح کنيد.
مايلي کهن هم عنوان کرد: براي پرداختن مسايل آن برنامه بايد اينجا فيلم آن برنامه باشد تا من بر مبناي آن صحبت کنم. اين برنامه مربوط به دوسال پيش بوده است.

* من معلم علي دايي بوده‌ام
مايلي کهن در ادامه اظهاراتش گفت: فضاي عمومي را مشوش نکردم. اين حالت وجود داشته و به عنوان يک کارشناس و در مقعطي به عنوان معلم علي دايي کار کرده‌ام. اين مساله را براي اولين بار است که عنوان مي‌کنم زيرا مجبورم اين حرف را بزنم در هيچ کجا نمي‌گويم استادم و فلاني شاگردم است. به عنوان يک کارشناس وظيفه داشتم بگويم بازيکني که در زمين راه مي‌رود خوب بازي نمي‌کند و اگر بي‌مورد تعريف و تمجيد مي‌کردم، مردم به من مي‌خنديدند، ضمن اينکه آن برنامه بعد از جام جهاني نبود و در حين و پايان مسابقه تيم ملي فوتبال ايران مقابل اوگاندا بوده است.
وي ادامه داد: در آن برنامه حرف‌هاي مختلفي زده‌ام. هيچوقت منکر توانايي‌هاي دايي نشدم و برخلاف کساني که معتقدند با بخت و اقبال بلند فوتباليست شده و روپايي زدن بلد نيست، هميشه گفته‌ام دايي آماده و شاداب مي‌تواند به تيم ملي کشورش کمک کند؛ اما زماني که آماده نبود، من هم گفتم خوب نيست.

*دايي گفت، مبعلي بايد خجالت بکشد که روي پايم تکل مي‌زند
مايلي کهن ادامه داد: وظيفه خودم ميدانم از تمام بازيکنان فوتبال دفاع کنم. بعد از تکل مبعلي روي پاي دايي در بازي فولاد و صباباتري که خيلي معمولي بود، مبعلي از زمين اخراج شد و بدون کوچکترين اعتراضي صحنه را ترک کرد؛ اما دايي در مصاحبه‌اي بعد از آن بازي گفت، او خجالت نمي‌کشد که روي پاي من تکل مي‌زند و پس از آن تا زماني که آقايان بودند ايمان به تيم ملي دعوت نشد. چرا پيش از آن مبعلي به تيم ملي دعوت مي‌شد اما در زمان برانکو دعوت نشد؟ اين مستند است و علت عدم دعوت وي کاملا مشخص است. شک ندارم پس از آن تکل بود که اين اتفاق افتاد.

* مصطفوي بخاطر چغولي دايي به رئيس‌جمهوري برکنار شد
مايلي کهن خطاب به قاضي گفت: مي‌توانم از شما بپرسم در کجاي دنيا رئيس فدراسيوني که تيم ملي فوتبال کشورش به جام جهاني راه پيدا کرده است، تغيير پيدا مي‌کند؟ آيا به او جايزه داده‌اند؟ قصد دفاع از داريوش مصطفوي را ندارم؛ اما بعد از مسابقه استثنايي با استراليا درسال 1998 که تيم ملي ما به جام جهاني صعود پيدا کرد او را تغيير دادند.
وي افزود: بعد از راه‌يابي تيم ملي به جام جهاني کل اعضاي تيم نزد خاتمي رئيس‌جمهور وقت رفتند و در آن زمان صحبت از انتخاب بازيکنان براي تيم منتخب جهان بود که نام مهدي پاشازاده به عنوان بازيکني از ايران مطرح شد. دايي در آن جلسه نزد رئيس‌جمهور رفت وگفت پاشازاده با زد و بند وارد تيم منتخب جهان شده است. بعد از چغولي دايي به رئيس‌جمهوري بود که مصطفوي برکنار شد.
قاضي پرسيد: "آيا مي‌تواني اين مسئله را ثابت کني؟" مايلي کهن گفت: "من از پشت پرده اطلاعي ندارم." قاضي گفت: "ممکن است هر اتفاق ديگري رخ داده باشد."

* ضيايي به تايلند سفر کرده است
سرمربي سابق تيم ملي تاکيد کرد: در مورد اتهام آقاي ضيايي بايد بگويم ديشب با منزل ايشان تماس گرفتم؛ اما همسر مجارستاني ايشان گفتند ضيايي ايران نيست و به تايلند رفته است، البته امروز تشريف مي‌آورند، با اين‌حال ممکن است ضيايي منکر اين قضيه شود؛ اما من روزي حسين ضيايي را در آکادمي المپيک ديدم و در مورد عدم صعود اين تيم به مرحله مسابقات ليگ قهرماني آسيا سوال کردم و با هم دردل کرديم که چه شد صباباتري در آن مسابقات ناکام ماند. ضيايي گفت: "ما شايسته صعود بوديم و هر چه مي‌کشيم از علي دايي است. پيش از مسابقه تمام وظايف بازيکنان را به آنها گوشزد مي‌کردم؛ ولي زمانيکه وارد زمين مي‌شدند دايي به دليل اينکه سرزن است به بازيکنان مي گفت توپ‌ها را هوايي بر روي دروازه حريف سانتر کنند." اين عين مطالبي بود که ايشان به من گفتند و من آنها را نقل کردم.
ادامه دارد ... .

منبع: خبرگزاري فارس

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
مسافر کويرآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال دوشنبه 09 ارديبهشت 1387، ساعت 15:25
 7 ماه و 8 روز پيش

وکيل مايلي‌کهن:‌ اذهان عمومي نسبت به دايي تشويق شدند

خبرگزاري فارس: وکيل مدافع مايلي کهن در جلسه رسيدگي به شکايت دايي گفت: اذهان عمومي نسبت به شخصيت علي دايي تشويق شده‌اند و هيچ تشويش و تخريبي در کار نبوده است.

به گزارش خبرگزاري فارس، شاهرخ غلامي وکيل مدافع مايلي کهن در دفاع از موکل خود گفت: در خصوص شکايت دايي مبني بر تشويش اذهان عمومي معتقد بر اين هستم که تشويش اذهان عمومي صورت نگرفته، بلکه تشويق اذهان عمومي صورت گرفته است. زيرا بعد از جام جهاني دايي هم سرمربي تيم سايپا شد و هم سرمربي تيم ملي، لذا نه تنها شخصيت ايشان تخريب و تشويش نشد بلکه تقويت هم شد.
وي ادامه داد:‌ در خصوص اتهام نشر اکاذيب، همانگونه که مستحضريد اين مبحث دو قسمت است، يکي اخبار دروغ و وقايع خلاف يعني مبتني بر خلاف حقيقت است و دوم نشر و اشاعه با سوء نيت عمدي است که موکل اينجانب نه اخبار دروغ را اشاعه داده و نه سوء نيت عمدي داشته‌ است. ايشان فقط ديدگاه کارشناسي خود را عنوان کرده اند، طبق صدر ماده 698 قانون مجازات اسلامي ارتکاب جرم مذکور مستلزم قصد سوء ‌است، بنابراين داشت سوءقصد اصل بسيار مهم بوده و به تعبير حقوقي عنصر معنوي جرم ضرورت دارد که موکلم چنين قصدي نداشته است.
وي افزود:‌ در خصوص اظهارات شهود نيز که يکي از دلايل کيفرخواست است، مبناي شهادت شهود، يک برنامه تلويزيوني بوده که به تماشاي آن پرداخته و نظرات و استنباط‌هاي شخصي خود را در آن دخالت داده و در واقع حضور فيزيکي مستقيم نسبت به صحنه نداشته‌اند.
غلامي تصريح کرد: در خصوص تکل مورد بحث(تکل ايمان مبعلي روي پاي دايي در ديدار تيم هاي صباباتري و فولاد خوزستان) نيز در همان زمان از قول دايي آوردند که "مبعلي خجالت نمي‌کشد که روي پايم تکل مي‌زند" بنابراين جرم مذکور نيز از مصاديق ماده 698 مجازات اسلامي نيست و تقاضاي رد شکايت را داريم.
در اين لحظه مايلي کهن گفت: خير، ما دنبال رد شکايت نيستيم.
قاضي گفت: پس چرا از خود دفاع مي‌کنيد؟
مايلي کهن گفت: نمي‌خواهم استنباط ديگري از اين موضوع شود.

* وکيل دايي: مايلي‌کهن برداشت‌هاي ذهني و تخيلات خود را عنوان کردند
پيش‌بين وکيل علي دايي در پايان دفاعيات مايلي کهن و وکيلش گفت:‌ خوشبختانه اقرارهاي صريح متهم در جلسه دادرسي بر بيان موارد اتهامي و نحوه دفاع غيرموجه همکارم مرا بي‌نياز از هر گونه ابراز دليل و توجه اتهام مي‌نمايد.
وي افزود: مايلي کهن تمام برداشت‌هاي ذهني و تخيلات خود را از رخدادهاي ورزشي مورد بحث اين پرونده به عنوان حقايق و واقعيت‌ها ابراز نمودند و موکل بنده و شخص حقير، براي همه انسان‌ها بخصوص اهالي ورزش حق آزادي ابراز عقيده را قائليم و به آن احترام مي‌گذاريم؛ اما اظهاراتي که مايلي کهن در دادگاه بر آنها تاکيد کرد، کاملا کذب است. آيا ايشان مدرکي براي ارايه دارند که رئيس‌جمهوري وقت (خاتمي) به گفته دايي رئيس فدراسيون را عوض کردند؟ به نظر من اين بدترين توهين به رئيس‌جمهوري مملکت تلقي مي‌شود.

** انتخاب بازيکن از اختيارات سرمربي است
وکيل مدافع دايي در ادامه گفت: در مورد انتخاب يا عدم انتخاب ايمان مبعلي براي تيم ملي بايد بگويم ‌اين موضوع از اختيارات سرمربي تيم بود. آيا مايلي کهن دليل و مدرکي قانوني و محکمه‌پسند دارد که عدم انتخاب ايشان توسط سرمربي وقت را اثبات کند؟
وي ادامه داد: در مورد نقل قول از جناب سرمربي وقت صباباتري بايد بگويم با توجه به اينکه ضيايي مکررا با خبرنگاران و ارباب جرايد در ارتباط بودند، هيچ گاه به صحت اين اظهارات مايلي کهن صحه نگذاشته‌اند، بنابراين مطالب اعلامي که خوشبختانه در اين محکمه دليلي بر صحت آن از سوي متهم ابراز نشده، بلکه صرفا با کشاندن دفاع به حاشيه و بازي با کلمات و بيان تاريخچه فوتبال، دفاع مستقيمي در رابطه با اتهامات نشده است. همکار بنده در پايان دفاع خود صراحتا اعلام داشت جرم مذکور از مصاديق ماده 698 نيست.يعني اتهامات را جرم دانستند؛ اما با اين اوصاف آن را مصداق ماده 698 نمي‌دانند.
وي افزود:‌ در پايان با پوزش از اطاله دفاع، در همه جاي دنيا اسطوره‌ها خود را مورد تشويق و تکريم قرار مي‌دهند و خوشبختانه در ايران نيز مردم فهيم و ورزش‌دوست بر ارزش‌هاي دايي واقف بوده و شخصي مثل مايلي کهن که متاسفانه از حسب اظهارات موکلم اختلاف سليقه و اختلاف نظر شخصي داشته‌اند، از يک فضاي برنامه تلويزيوني که به صورت مستقيم براي ميليون‌ها نفر پخش مي‌شد و نيز در روز بعد تکرار شده، با اظهارات خود که هرگز نتوانسته‌اند دليل محکمه‌پسندي را بيان نمايند، به حيثيت اجتماعي و ورزشي ايشان حمله مي‌کنند.
پيش بين تصريح کرد: با وصف اينکه در جرايد طرح شکايات از طرف دايي به طرفيت مايلي کهن به صراحت در شعبه 6 بازپرسي دادرسي ويژه کارکنان دولت منتشر مي‌گردد و ايشان نيز مصاحبه‌هايي دراين زمينه داشتند و در هيچ کدام از مراحل تحقيقات حاضر نمي شوند و اکنون که در محضر دادگاه حاضر شدند به جاي ارايه ادله مثبت، مجددا اکاذيب مذکور را تکرار نموده و سوء نيت در تمام الفاظ و گفته‌هاي ايشان به دليل کذب بودن مستتر است، تقاضاي مجازات ايشان را دارم.
قاضي به وکيل دايي گفت: آيا ايشان قصد ضرر رساندن به دايي را هم داشت؟
پيش‌بين گفت: بله صد درصد.

* دايي از نظر مادي و معنوي ضرر کرد
پيش‌بين گفت: مايلي کهن با توجه به اينکه خود سرمربي تيم بود، به دليل عدم توفيق تيم، از طرف افرادي که به اصطلاح تماشاگرنما بودند، مورد هجوم مردم واقع شد‌. مي‌دانست که بيان جملات اينچنيني چه عواقب ناگواري را مي‌تواند به لحاظ مادي و معنوي براي دايي داشته باشد و افرادي با اظهارات ايشان تحريک شدند.
قاضي ضمن اعلام پايان ختم رسيدگي به پرونده گفت: اي کاش علي دايي نيز در اين دادگاه حاضر مي‌شد تا طرفين را صلح مي‌داديم. حيف است که مربيان تيم ملي وقتشان را اينگونه هدر دهند.

* شيشه‌هاي مغازه دايي شکسته شد
در پايان رسيدگي به پرونده، مايلي کهن نيز در خواست صحبت کرد؛ اما قاضي گفت: پس از اظهارات شما وکيل دايي مي‌خواهد صحبت کند و اينگونه کار به درازا مي‌کشد.
مايلي کهن گفت: اينکه مي‌گويند پس از عدم توفيق تيم ملي به من حمله شد و شيشه‌هاي خانه مرا شکستند، کذب محض است. خانه من در طبقه دهم اکباتان است و کسي نمي تواند شيشه هايش را بشکند. فرداي آن روز با اتوبوس به محل کارم رفتم. فقط مادر خدا بيامرزم کمي نگران من بود. چند روز بعد نيز برخي از مردم گفتند، آقاي مايلي کهن قدر تو را نداستند و عوضت کردند.
سرمربي سابق تيم ملي افزود:‌ تيم ملي را تحويل اين مردم دادم که تا ده سال از آن استفاده کردند؛ اما علي دايي بعد از اين که در جام جهاني بد بازي کرد، در مصاحبه‌اي گفت، "هر تاجي که به من دادند آن را بردارند"، آيا اين اظهارات باعث تشويش و ملتهب شدن فضا نمي شود.
وکيل دايي گفت: به دليل اظهارات مايلي کهن برخي شيشه‌هاي مغازه علي دايي را شکستند.

** از دايي دفاع کردم
مايلي کهن در پايان اظهارات خود گفت: حتي در آن برنامه مجري برنامه گفت، "مي گويند دايي براي اينکه مخارج تيم ملي را مي‌دهد فيکس بازي مي‌کند؟" و من گفتم،"اين گونه نيست. گناه ايشان را نشوريد. دايي شرکت توليدي البسه دارد و با تيم‌هاي مختلف قراردادهاي چند صدميليوني دارد."
با وجود آنکه جلسه دادگاه تمام شد؛ اما جرو بحث مايلي کهن و وکيل علي دايي همچنان ادامه داشت و در پايان نيز مايلي کهن با وکيل دايي دست داد و خداحافظي کرد.

منبع: خبرگزاري فارس

1
1
0
مسافر کويرآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال دوشنبه 09 ارديبهشت 1387، ساعت 15:49
 7 ماه و 8 روز پيش

کاري ندارم که نتيجه ي دادگاه چگونه خواهد بود.
اما همه بايد ياد بگيرم که بدون سند و مدرک نبايد حرف بزنيم علي الخصوص که اين حرف ما توهين يا تهمت به فرد ديگري باشه.اما متاسفانه اين اتفاق در جامعه ي ما خيلي عادي شده و همه به خودشون اين اجازه رو ميدن که راجع به همه چيز و همه کس به راحتي حرف بزنن و تصميم بگيرن و جواب گو هم نباشند. Shame on you

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است دايي بهروز
2
پاسخها: 21 بیننده: 1322 نویسنده: شازده کوچولو
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است شکايت
1
پاسخها: 20 بیننده: 746 نویسنده: siyagiso
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است دادگاه پرونده پرسپوليس
1
پاسخها: 2 بیننده: 239 نویسنده: فلفلو
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است دنده علي دايي شکست!
1
پاسخها: 3 بیننده: 384 نویسنده: غريب آشنا

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید
شما نمی‌توانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید
شما نمی‌توانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید
شما نمی‌توانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید
شما نمی‌توانید در نظرسنجی‌های این تالار شرکت کنید
قوانين تالارهاي گفتمان گزارش خطا
سوال در مورد تالارهاي گفتمان پيشنهاد