| نویسنده |
پیغام |
وکيل بعد از اين  سال صفري!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 01 فروردين 1387 مجموع ارسالها: 77 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: گفتن بگم شيراز جنسيت: مرد |
 |
جمعه 06 ارديبهشت 1387، ساعت 3:57 |
|
 |
7 ماه و 11 روز پيش |
|
|
| |
يه مستند از شبکه 4 ديدم در مورد جنگ داخلي در يه کشور افريقايي بود . داخل يکي از روستاها مردم به اميد اين که به کليسا حمله نميشه رفتن توي کليسا . يه گروه فيلم بردار از همشون فيلم گرفت. بعد تصاوير چند روز بعد که همگي انها با صاتور ( ساتور يا صاطور يا... ) قلع و قمع شده بودن . حالا فکر کنيدهمان لحظه اي که يه نفر داشته با ساتور اونا رو ميزده زير دست اون بي پدر و مادر مطمئنا به خدا فکر کردن و ازش کمک خواستن ولي نتيجه چه بود ؟ براي من قابل فهم نيست که چطور خدا ميتونه اين شقاوت رو ببينه و کاري نکنه؟ مگه چه فرقي بين اون خداپرستي که توي کليسا بود با اون خداپرستي که توي ناز و نعمت مي ميره هست؟ نگين که اينا براي عبرت بشريت لازمه شايد اون بدبخت زير ساتور نخواد مايه عبرت ديگران باشه. ممنون از نظراتي که ميدين. |
|
_________________ ما مثل هم زندگي نميکنيم . ما مثل هم فکر نميکنيم.
پس سعي نکنيم همديگر را درک کنيم. فقط احترام بزاريم.
|
|
|
|
|
 |
سامان  سال صفري!
تاريخ عضويت: شنبه 27 بهمن 1386 مجموع ارسالها: 80 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: زير سايه خدا سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 09 ارديبهشت 1387، ساعت 11:58 |
|
 |
7 ماه و 8 روز پيش |
|
|
| |
مشتاقم پاسخها رو ببينمو بشنوم.........
يا حق |
|
_________________ کاش به جاي همه خلق من بمردي تا خلق را مردن نبايستي ديد
کاش عقوبت همه خلق بر من بکردي تا خلق را به قيامت دوزخ نبايستي ديد
|
|
|
|
|
 |
usofan  سال صفري!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 01 تير 1384 مجموع ارسالها: 85 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 09 ارديبهشت 1387، ساعت 15:59 |
|
 |
7 ماه و 8 روز پيش |
|
|
| |
پيش از اينکه پاسخي داده شود پرسش دارم
اينکه چرا اينقدر دير به اين فکرها رسيديد آيا تاريخ نخواندهايد (حملهي مغول و تيمور و کارهاي پادشاهان و .....)؟
نميدونم دوران جنگ يا بازماندگان آن را درک کردهايد يا خير ؟
چرا زودتر به اين چيزها فکر نکرديد حتماٌ بايد فيلمي ساخته شود و در تلويزيون گذاشته شود تا شما به اين فکرها برسيد ؟
به هر حال پاسخي ندادم ولي به دنبال اين هستم که چرا اينقدر در دورها دنبال چيزي ميگرديد . مگر همهي درخواستهاي خود شما يا اطرافيانتان از خدا پذيرفته شده است (البته روشنه که شما زير ساتور نبودهايد ولي خب زير فشار بودهايد)
در ضمن مهمترين چيزي که بايد به آن انديشيد اين است که شما دنبال چه هدفي هستيد و از اينجا به کجا ميخواهيد برسيد ؟
چي را ميخواهيد ثابت کنيد ؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
حيف!  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 658 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 09 ارديبهشت 1387، ساعت 20:21 |
|
 |
7 ماه و 7 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
شاکي  سال صفري!
تاريخ عضويت: سهشنبه 21 اسفند 1386 مجموع ارسالها: 52 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 09 ارديبهشت 1387، ساعت 22:47 |
|
 |
7 ماه و 7 روز پيش |
|
|
| |
اونايي که تا آخرين لحظه بخدا ايمان داشتن حتما اعتقاد به معادم داشتن .مرگ براشون بهتره تا اين زندگي کثافت بار
مثلا خود منم يا اينکه خيلي مومن نيستم اين جور موقع ها مثل بمب گذاري از خدامه بميرم وحداقل از شر اين همه فکر راحت بشم...شما مي خواي دلت براي اونا نسوزه..شايد از خداشونم باشه...
مثل همين کانون ره پويان که هفته ي بعدش غلغله شد...همه فکر کردن امشب دوباره بمب ميزنن و شهيد ميشن...فکر نکنم کسي شنبه ي بعدش اونجا بياد بشينه بگه خدا اگه بمب زدن من نميرم...هر عقل سليمي ميگه حداقل شنبه ي بعدشو بيخيال شو نرو. |
|
|
|
|
|
|
 |
وکيل بعد از اين  سال صفري!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 01 فروردين 1387 مجموع ارسالها: 77 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: گفتن بگم شيراز جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 11 ارديبهشت 1387، ساعت 1:49 |
|
 |
7 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
|
نمي دانم چه سوالي کردم که اين همه باعث واکنش شديد شما شده؟ اگر جوابي نداري خوب جواب نده !! يعني واقعا شما متوجه نشديد که ماجراي اون کليسا فقط يه مشت نمونه خروار بود که من براي ايضاح مطلب ازش استفاده کردم ؟ مطمئنا منم تاريخ رو خوندم حالا هم سوالاتي دارم که خودم نتونستم جوابش رو بدم ( خوب معلومه اگه جوابشو داشتم که نميذاشتمش براي تاپيک) |
|
_________________ ما مثل هم زندگي نميکنيم . ما مثل هم فکر نميکنيم.
پس سعي نکنيم همديگر را درک کنيم. فقط احترام بزاريم.
|
|
|
|
|
 |
rezaa سال صفري!
مجموع ارسالها: 51 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران سن: 19 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 15 ارديبهشت 1387، ساعت 14:49 |
|
 |
7 ماه و 2 روز پيش |
|
|
| |
|
علت زنجر کشيدن اون آدمها اون هم در کليسا اين بود که اون آدمها به خاطر خدا نرفتن تو کليسا بلکه به خاطر خودشون و جونشون رفتن.اين کاملا درسته که کليسا مسجد معبد يا هر جاي مذهبي ديگه حتي حسينيه هايي که خودمون برپا ميکنيم امن و از شر شيطان به دوره ولي به شرطيکه فقط و فقط به خاطر خود خدا وارد بشيم و حتي ذره اي ريا و خودخواهي در اين کار نباشه.اميدوارم کامل توضيح داده باشم |
|
_________________ ديريست که دلدار پيامي نفرستاد.ننوشت کلامي و سلامي نفرستاد
|
|
|
|
|
 |
مهدي پلنگ  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 13 مهر 1382 مجموع ارسالها: 379 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کرج جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 15 ارديبهشت 1387، ساعت 18:11 |
|
 |
7 ماه و 1 روز پيش |
|
|
| |
| وکيل بعد از اين نوشته بود: |
يه مستند از شبکه 4 ديدم در مورد جنگ داخلي در يه کشور افريقايي بود . داخل يکي از روستاها مردم به اميد اين که به کليسا حمله نميشه رفتن توي کليسا . يه گروه فيلم بردار از همشون فيلم گرفت. بعد تصاوير چند روز بعد که همگي انها با صاتور ( ساتور يا صاطور يا... ) قلع و قمع شده بودن . حالا فکر کنيدهمان لحظه اي که يه نفر داشته با ساتور اونا رو ميزده زير دست اون بي پدر و مادر مطمئنا به خدا فکر کردن و ازش کمک خواستن ولي نتيجه چه بود ؟ براي من قابل فهم نيست که چطور خدا ميتونه اين شقاوت رو ببينه و کاري نکنه؟ مگه چه فرقي بين اون خداپرستي که توي کليسا بود با اون خداپرستي که توي ناز و نعمت مي ميره هست؟ نگين که اينا براي عبرت بشريت لازمه شايد اون بدبخت زير ساتور نخواد مايه عبرت ديگران باشه. ممنون از نظراتي که ميدين.  |
نظر شخص من در مورد خدا اينه که اولا : هست.
دوما:
جهان رو خلق کرده، تموم شده رفته. و در جهاني که خلق شده، يه سري قانونها برقراره، يعني به نظر من اين دنيا ديمي نيست. همين جوري الکي نيست.
خب شايد اينو راحت بشه فهميد. خب بعضي از اين قانونها کشف شدند. مثل قوانين فيزيک ، شيمي و ....
مثلا اگر دنيا ديمي بود، روانشناسي بوجود نمي اومد. چون اونجوري همه چيز غير قابل پيش بيني بود.
خب خيلي از قوانين هم تو جهان مي تونه باشه که کشف نشده. مثل سوالاي زيادي که من الان حضور ذهن ندارم.
پس جهان يه قانونايي داره و خلق شده، تموم شده رفته.
به نظر من بهشت و جهنم هم هست.
حالا چه جوريه ، هيچ کس نمي دونه. فقط برامون يه تمثيلايي زدند که يه چيزايي درک کنيم. مثل آتيش و حور و پري و ...
اما از طرف ديگه دعا رو چه جوري مي شه توجيح کرد؟
نظر شخص من اينه که خدا يه وقتايي، که ما نمي دونيم کي، وبه عللي ، که باز نمي دونيم چه عللي، توي اين جهان دست مي بره. يعني يه کارايي مي کنه.
حالا شما مي گي ، اونا چرا با اين که تو کليسا بودند ، سلاخي شدند؟
خب ، به نظر من که اصلا تو کليسا بودن ، دليل نجات پيدا کردن نيست. اگر اينجوري بود که موقع بمباران هوايي ، کسي نمي رفت تو پناهگاه زيرزميني، همه مي رفتند مسجد، دعا مي خوندند!
حالا اين که چرا اونا دعا کردند و باز هم قرباني شدند، من نمي دونم، شما نمي دوني، هيچکس ديگه هم نمي دونه! |
|
_________________ I was born tomorrow, toaday I live, yesterday killed me! - Parviz Owsia
|
|
|
|
|
 |
rezaa سال صفري!
مجموع ارسالها: 51 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران سن: 19 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 19 ارديبهشت 1387، ساعت 15:47 |
|
 |
6 ماه و 28 روز پيش |
|
|
| |
| مهدي پلنگ نوشته بود: |
اما از طرف ديگه دعا رو چه جوري مي شه توجيح کرد؟
نظر شخص من اينه که خدا يه وقتايي، که ما نمي دونيم کي، وبه عللي ، که باز نمي دونيم چه عللي، توي اين جهان دست مي بره. يعني يه کارايي مي کنه.
حالا شما مي گي ، اونا چرا با اين که تو کليسا بودند ، سلاخي شدند؟
خب ، به نظر من که اصلا تو کليسا بودن ، دليل نجات پيدا کردن نيست. اگر اينجوري بود که موقع بمباران هوايي ، کسي نمي رفت تو پناهگاه زيرزميني، همه مي رفتند مسجد، دعا مي خوندند!
حالا اين که چرا اونا دعا کردند و باز هم قرباني شدند، من نمي دونم، شما نمي دوني، هيچکس ديگه هم نمي دونه! |
مهدي جان داري راجع به موضوعي حرف ميزني که از نظر روانشناسي هم دليل و برهان داره
دعا
همه انسان ها يه سري انرژي پيرامون خودمون داريم که بعضي از اينها مثبت و بعضي منفي هستن.بسته به نوع رفتار ما اين انرژي تعادل خودش رو از دست ميده.مثلا وقتي که عصبي ميشيم منفي و وقتي واقعا از ته دل و فقط و فقط به خاطر خدا دعا ميکنيم اين انرژي مثبت و مثبت تر ميشه.
ولي يه چيزي هم يادمون بمونه که ما با همين انرژي ميتونيم کائنات رو به سمت و سويي که ميخوايم حرکت بديم.وقتي داريم و دعا ميکنيم ولي مشکوک و دو دل هستيم اين باعث ميشه که اون انرژي مثبت خنثي بشه و به منفي گرايش پيدا کنه و همين باعث حرکت کائنات به سمت انتفاق افتادن اون چيزي ميشه که نبايد و ما از ميترسيم.
دعا کردن هم قائده و قانون داره اخوي.درست مثل اين دنيا که خودتون ثابت کردين که قانون داره و منظمه. |
|
_________________ ديريست که دلدار پيامي نفرستاد.ننوشت کلامي و سلامي نفرستاد
|
|
|
|
|
 |
|
|