| نویسنده |
پیغام |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1750 اعتبار کسب شده: 5298 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 05 ارديبهشت 1387، ساعت 15:53 |
|
 |
23 روز و 8 ساعت پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1750 اعتبار کسب شده: 5298 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 05 ارديبهشت 1387، ساعت 16:04 |
|
 |
23 روز و 8 ساعت پيش |
|
|
| |
اين ترانه ي آفتابي رو تقديم ميکنم به همه ي علاقه مندان به کريس دي برگ
اين همون ويدئو هست که بيش از 2 سال پيش در باره ي اون در اينجا نوشته بودم. |
|
_________________ به من نزديک نشيد.
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3190 اعتبار کسب شده: 4835 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 05 ارديبهشت 1387، ساعت 22:44 |
|
 |
23 روز و 1 ساعت پيش |
|
|
| |
| مسافر کوير نوشته بود: |
اين ترانه ي آفتابي رو تقديم ميکنم به همه ي علاقه مندان به کريس دي برگ
اين همون ويدئو هست که بيش از 2 سال پيش در باره ي اون در اينجا نوشته بودم. |
Thaaaaaaaaaaaaaank You
I looooooooooooooooovvvvvvvvvveeeeeeeeeee him
Hopefully he will make it  and you can attend to his concert Shahin jaan
Make my space green while he performs Lady in Red |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
 |
پنجشنبه 05 ارديبهشت 1387، ساعت 23:09 |
|
 |
23 روز و 1 ساعت پيش |
|
|
| |
مرسي سيما جونم اينا!
حالا که کريس داره زحمت ميکشه و به ايران مياد خدا کنه دخترش يعني روزانا رو هم با خودش بياره . |
|
_________________ به من نزديک نشيد.
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3190 اعتبار کسب شده: 4835 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 05 ارديبهشت 1387، ساعت 23:21 |
|
 |
23 روز و 1 ساعت پيش |
|
|
| |
| مسافر کوير نوشته بود: |
مرسي سيما جونم اينا!
حالا که کريس داره زحمت ميکشه و به ايران مياد خدا کنه دخترش يعني روزانا رو هم با خودش بياره .  |
Ey Sheytoon Then you are gana pay 1 million Tooman for his daughter not his performance
You know what
I think she has been helped before shahin jaan
save your energy for deprived cities  where people face the lack of professional gardeners |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 2106 اعتبار کسب شده: 3896 جنسيت: زن |
 |
جمعه 06 ارديبهشت 1387، ساعت 10:57 |
|
 |
22 روز و 13 ساعت پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
| ميشه؟اگر بليط اين کنسرت 1 ميليون تومن هم باشه من باز هم شرکت ميکنم. |
فکر نمي کنم اگه بياد تو عمرا بتوني بياي کنسرتش .چون تهرانيا و هنرمندا در اولويت قرار دارن.شرمنده |
_________________ شکل تو گل اسم تو گل اما خودت خاري و بس
بغض مني نمي شکني گرفته اي راه نفس
ظالم ظالم
منو مي آزاري و بس
ظالم ظالم
براي من روحيهء خودم مهمه که افسرده نباشه.پس گير به من نده که برام مهم نيستي.___________
بيخود تلاش هم نکن به حالم ب.... 
|
|
|
|
|
 |
pantea  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1207 اعتبار کسب شده: 2377 محل سکونت: سن: 24 جنسيت: زن |
 |
جمعه 06 ارديبهشت 1387، ساعت 20:01 |
|
 |
22 روز و 4 ساعت پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 952 اعتبار کسب شده: 6183 محل سکونت: هيدالو سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 09 ارديبهشت 1387، ساعت 9:22 |
|
 |
19 روز و 15 ساعت پيش |
|
|
| |
کريس د. برگ، خواننده بريتانيايي که علاقمندان زيادي در ايران دارد، به بي بي سي گفته است قصد دارد براي بررسي امکان برگزاري کنسرتي در ايران، اواخر ماه مه به تهران سفر کند.
آقاي د. برگ ۵۹ ساله، از والدين بريتانيايي متولد شده و ساکن ايرلند است. اين هنرمند حدود ۳۴ سال است که در عرصه موسيقي فعال است و برخي از آهنگ هايش از جمله، بانوي سرخ پوش، هنوز از راديوهاي محلي مختلف پخش مي شود.
کريس د. برگ در مصاحبه با شبکه اول تلويزيون بي بي سي، ضمن معرفي ترانه جديد خود درباره همکاري اخيرش با يک گروه ايراني صحبت کرد.
او گفت: "من اخيرا ً کار مشترکي را با گروهي به نام آرين در ايران انجام داده ام. آن ها به فارسي آواز مي خوانند و آلات موسيقي خودشان را نيز دارند. آهنگ بسيار متفاوتي از کار درآمده، که در واقع اجراي جديديه از ترانه من به نام واژگان من دوستت دارم"
او گفت که ماه آينده سفر کوتاهي به ايران خواهد کرد، چرا که از او دعوت شده تا به عنوان نخستين هنرمند غربي بعد از انقلاب، در آن جا کنسرتي اجرا کند. در ايران در حالي که پخش موسيقي پاپ غربي همراه با ترانه ممنوع است، بسياري از اين آهنگ ها بدون ترانه از صدا و سيماي دولتي پخش مي شوند.
گروه هاي مجاز پاپ ايراني نيز مي گويند که متن ترانه هايشان بايد به تائيد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي برسد. با اين وجود، نسخه غير مجاز آخرين آلبوم هاي غربي و گروه هاي پاپ يا رپ زير زميني در سطح وسيع توزيع مي شود.
کريس د. برگ در مصاحبه خود با تلويزيون بي بي سي به انتقادهايي که از برنامه سفرش به ايران شده اشاره کرد.
او گفت: "بسياري به من گفته اند که نبايد در اينباره ساده برخورد کنم و من هم چنين تصميمي ندارم. من (و گروهم) به لحاظ سياسي از آن چه که در ايران مي گذرد آگاهي زيادي داريم. لذا ما براي اين که ببينيم اوضاع چطوره، يک سفر کوتاه سه روزه به ايران مي کنيم تا ببينيم آيا امکان برگذاري کنسرت آنجا وجود دارد يا خير."
کريس د. برگ در مصاحبه ديگري با شبکه الجزيره به سفر آتي خود به ايران اشاره کرده و گفته است که تجربه زندگي در مناطق نا آرام، از جمله ايرلند شمالي در سال هاي جنگ داخلي، آفريقا، مالتا و آرژانتين او را به لحاظ سياسي مجرب کرده است.
وي تاکيد دارد ترجيح مي دهد که به ويژه در فعاليت هاي هنري خود از موضع گيري سياسي پرهيز کند.
منبع: بي.بي.سي فارسي |
|
_________________ نکند من هم يک خرده به آدم بزرگها رفتهام؟ «بايد پير شده باشم».
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنتگزوپهري)
|
|
|
|
|
 |
|
|