صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

2
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
مسافر کويرآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383
مجموع ارسالها: 1750
اعتبار کسب شده: 5298
جنسيت: مرد
ارسال پنجشنبه 05 ارديبهشت 1387، ساعت 15:53
 23 روز و 8 ساعت پيش

Image

"کريس دي‌برگ"، خواننده مشهور ايرلندي سرانجام خود به اظهار نظر درباره‌ي سفرش به ايران پرداخت و از تصميمش براي اجراي کنسرت در تهران دفاع کرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، "کريس دي‌برگ" روز گذشته به شبکه تلوزيوني "اسکاي نيوز" اعلام کرده است: در ماه مي سفري به ايران دارم و پس از آن تصميم نهايي‌ را براي اين‌که بين ماه‌هاي ژوئن و اوت در استاديوم 12 هزار نفري کنسرت داشته باشم يا خير، خواهم گرفت.

فرانس‌پرس در اين‌باره گزارش داد: "کريس دي‌برگ" در واکنش به وجود مناقشات هسته‌يي ميان ايران و غرب گفته است: من و دوستانم از لحاظ سياسي خام و چشم‌بسته نيستيم و از شرايط آگاهيم. من بسيار خوش‌بخت هستم که موسيقي‌ام در ايران پذيرفته شده است.

اين خواننده 59 ساله افزوده است: من مي‌روم تا براي مردم بخوانم؛ ما مدت‌ها درباره اين مساله فکر کرده‌ايم. تنها اين‌گونه نبوده که ما دعوت آن‌ها را قبول کنيم، از آن‌ها تشکر کنيم و به آن‌جا برويم.

"کريس دي‌برگ" در ادامه تاکيد کرده است، من در پاسخ آن دسته از افرادي که مي‌گويند تو نبايد به ايران بروي، مي‌گويم: خب شما براي اين‌که تغييري به‌وجود آوريد، چه مي‌کنيد؟ من مي‌خواهم تفاوتي به‌وجود آورم.

رويترز نيز به نقل از "کريس دي‌برگ" که با شبکه ماهواره‌اي انگليسي‌ زبان "الجزيره" گفت‌وگو کرده، نقل کرده است: من دعوت شده‌ام تا به ايران بروم؛ ما مي‌دانيم شرايط آنجا چگونه است. ما به ايران نمي‌رويم که فرهنگ يا دنيا را تغيير دهيم، بلکه من تنها مي‌خواهم براي مردم بخوانم.

وي افزوده است: تنها براي اين‌که به مردم ايران ثابت کنيم براي اجراي اين کنسرت مصمم هستيم، ماه مي سفري چند روزه به ايران خواهيم داشت تا شرايط را بررسي کنيم؛ پس از آن، درباره اين‌که آيا مي‌شود در آنجا برنامه اجرا کرد يا خير، تصميم خواهيم گرفت.

اين گزارش افزوده است: "کريس دي‌برگ" چنان‌چه موفق به برگزاري کنسرت در ايران شود، نخستين چهره‌ي سرشناس موسيقي غرب خواهد بود که پس از انقلاب اسلامي، در ايران حضور يافته است.

منبع: ايسنا

به نظر شما يعني ميشه؟اگر بليط اين کنسرت 1 ميليون تومن هم باشه من باز هم شرکت ميکنم. Angel Pray

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
مسافر کويرآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال پنجشنبه 05 ارديبهشت 1387، ساعت 16:04
 23 روز و 8 ساعت پيش

اين ترانه ي آفتابي رو تقديم ميکنم به همه ي علاقه مندان به کريس دي برگ Angel
اين همون ويدئو هست که بيش از 2 سال پيش در باره ي اون در اينجا نوشته بودم.

1
1
0
sedayedelآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384
مجموع ارسالها: 3190
اعتبار کسب شده: 4835
جنسيت: نامشخص
ارسال پنجشنبه 05 ارديبهشت 1387، ساعت 22:44
 23 روز و 1 ساعت پيش

مسافر کوير نوشته بود:
اين ترانه ي آفتابي رو تقديم ميکنم به همه ي علاقه مندان به کريس دي برگ Angel
اين همون ويدئو هست که بيش از 2 سال پيش در باره ي اون در اينجا نوشته بودم.

Thaaaaaaaaaaaaaank You
I looooooooooooooooovvvvvvvvvveeeeeeeeeee him
Hopefully he will make it Pray and you can attend to his concert Shahin jaan Razz
Make my space green while he performs Lady in Red Razz

1
1
0
مسافر کويرآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال پنجشنبه 05 ارديبهشت 1387، ساعت 23:09
 23 روز و 1 ساعت پيش

مرسي سيما جونم اينا!
حالا که کريس داره زحمت ميکشه و به ايران مياد خدا کنه دخترش يعني روزانا رو هم با خودش بياره . Angel

1
1
0
sedayedelآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384
مجموع ارسالها: 3190
اعتبار کسب شده: 4835
جنسيت: نامشخص
ارسال پنجشنبه 05 ارديبهشت 1387، ساعت 23:21
 23 روز و 1 ساعت پيش

مسافر کوير نوشته بود:
مرسي سيما جونم اينا!
حالا که کريس داره زحمت ميکشه و به ايران مياد خدا کنه دخترش يعني روزانا رو هم با خودش بياره . Angel

Ey Sheytoon Then you are gana pay 1 million Tooman for his daughter not his performance Razz
You know what
I think she has been helped before shahin jaan Anxious
save your energy for deprived cities Razz where people face the lack of professional gardeners Razz

1
1
0
ستاره’ غريبآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385
مجموع ارسالها: 2106
اعتبار کسب شده: 3896
جنسيت: زن
ارسال جمعه 06 ارديبهشت 1387، ساعت 10:57
 22 روز و 13 ساعت پيش

نقل قول:
ميشه؟اگر بليط اين کنسرت 1 ميليون تومن هم باشه من باز هم شرکت ميکنم.

فکر نمي کنم اگه بياد تو عمرا بتوني بياي کنسرتش .چون تهرانيا و هنرمندا در اولويت قرار دارن.شرمنده Embarassed

منو مي آزاري و بس
ظالم ظالم
Crying or Very sad
براي من روحيهء خودم مهمه که افسرده نباشه.پس گير به من نده که برام مهم نيستي.___________
بيخود تلاش هم نکن به حالم ب.... Brick wall

1
1
0
panteaآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385
مجموع ارسالها: 1207
اعتبار کسب شده: 2377
جنسيت: زن
ارسال جمعه 06 ارديبهشت 1387، ساعت 20:01
 22 روز و 4 ساعت پيش

خبر خيلي خوبي بوود! Angel
اميدوارم جوور بشه بياد واقعا در تاريخ ثبت ميشه! و اگه جوور بشه بريم کنسرتش به ياد ماندني خواهد بود! Cool
اين آهنگ هم تقديم به چشم انتظاران ! Wink

For Rosanna - 3.5 MeG!

1
1
0
شازده کوچولوآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385
مجموع ارسالها: 952
اعتبار کسب شده: 6183
ارسال دوشنبه 09 ارديبهشت 1387، ساعت 9:22
 19 روز و 15 ساعت پيش

کريس د. برگ، خواننده بريتانيايي که علاقمندان زيادي در ايران دارد، به بي بي سي گفته است قصد دارد براي بررسي امکان برگزاري کنسرتي در ايران، اواخر ماه مه به تهران سفر کند.

آقاي د. برگ ۵۹ ساله، از والدين بريتانيايي متولد شده و ساکن ايرلند است. اين هنرمند حدود ۳۴ سال است که در عرصه موسيقي فعال است و برخي از آهنگ هايش از جمله، بانوي سرخ پوش، هنوز از راديوهاي محلي مختلف پخش مي شود.

کريس د. برگ در مصاحبه با شبکه اول تلويزيون بي بي سي، ضمن معرفي ترانه جديد خود درباره همکاري اخيرش با يک گروه ايراني صحبت کرد.
او گفت: "من اخيرا ً کار مشترکي را با گروهي به نام آرين در ايران انجام داده ام. آن ها به فارسي آواز مي خوانند و آلات موسيقي خودشان را نيز دارند. آهنگ بسيار متفاوتي از کار درآمده، که در واقع اجراي جديديه از ترانه من به نام واژگان من دوستت دارم"

او گفت که ماه آينده سفر کوتاهي به ايران خواهد کرد، چرا که از او دعوت شده تا به عنوان نخستين هنرمند غربي بعد از انقلاب، در آن جا کنسرتي اجرا کند. در ايران در حالي که پخش موسيقي پاپ غربي همراه با ترانه ممنوع است، بسياري از اين آهنگ ها بدون ترانه از صدا و سيماي دولتي پخش مي شوند.

گروه هاي مجاز پاپ ايراني نيز مي گويند که متن ترانه هايشان بايد به تائيد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي برسد. با اين وجود، نسخه غير مجاز آخرين آلبوم هاي غربي و گروه هاي پاپ يا رپ زير زميني در سطح وسيع توزيع مي شود.

کريس د. برگ در مصاحبه خود با تلويزيون بي بي سي به انتقادهايي که از برنامه سفرش به ايران شده اشاره کرد.
او گفت: "بسياري به من گفته اند که نبايد در اينباره ساده برخورد کنم و من هم چنين تصميمي ندارم. من (و گروهم) به لحاظ سياسي از آن چه که در ايران مي گذرد آگاهي زيادي داريم. لذا ما براي اين که ببينيم اوضاع چطوره، يک سفر کوتاه سه روزه به ايران مي کنيم تا ببينيم آيا امکان برگذاري کنسرت آنجا وجود دارد يا خير."

کريس د. برگ در مصاحبه ديگري با شبکه الجزيره به سفر آتي خود به ايران اشاره کرده و گفته است که تجربه زندگي در مناطق نا آرام، از جمله ايرلند شمالي در سال هاي جنگ داخلي، آفريقا، مالتا و آرژانتين او را به لحاظ سياسي مجرب کرده است.

وي تاکيد دارد ترجيح مي دهد که به ويژه در فعاليت هاي هنري خود از موضع گيري سياسي پرهيز کند.

منبع: بي.بي.سي فارسي

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است روايتي ناگفته و به‌يادماندني از سردار جاودانه ايران
1
پاسخها: 3 بیننده: 339 نویسنده: اهورا
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است سوتي هاي تلوزيون ايران
5
پاسخها: 35 بیننده: 2731 نویسنده: رند
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است اعتراض به توهين به ترکها در روزنامه ايران
1
پاسخها: 28 بیننده: 1362 نویسنده: hadi
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است تجاوز ايران به خاک عراق!
1
پاسخها: 25 بیننده: 782 نویسنده: majidjon13

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید
شما نمی‌توانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید
شما نمی‌توانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید
شما نمی‌توانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید
شما نمی‌توانید در نظرسنجی‌های این تالار شرکت کنید
قوانين تالارهاي گفتمان گزارش خطا
سوال در مورد تالارهاي گفتمان پيشنهاد