| نویسنده |
پیغام |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1890 اعتبار کسب شده: 4872 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 04 ارديبهشت 1387، ساعت 1:11 |
|
 |
7 ماه و 13 روز پيش |
|
|
| |
اوج زيبايي هاي طبيعت در روز شيراز
گردش ايام و طبيعت در باشکوه ترين شکل خود در بهار شيراز رخ مي نمايد و جلوه هايي از عظمت و بزرگي خداوند سبحان را در پيش چشم ما مي گشايد.
ز باغ اي باغبان ما را همي بوي بهار آيد
کليد باغ ما را ده که فردامان به کار آيد
بهار شيراز، در نوروز سرانجام نمي گيرد و اين سرمستي و سرخوشي طبيعت، روزان و ايامي چند را در بر گرفته و تمامي فصل بهار را نوروزي و زيبا نگارگري کرده است.
بر اين قرار و منوال است که جهانديدگان و آنان که دشت و کوه و دامان و صحرا را در کف سير و سياحت خويش به نظاره نشسته اند، فصل بهار شيراز را بي بديل ترين ديده، شناخته و ستوده اند. و در اين فصل، گاه ارديبهشت، زمان نشاط و شکوفايي و اوج زيبايي هاي طبيعت شيراز است. شايد اعتدالي که در سروده هاي اکثر شعراي طبيعت گرا خوانده ايم، تمثيلي از رنگ و بوي ارديبهشت شيراز باشد.
باري، گرچه به گزاف سخن نمي رود، ولي مي توانيم مشتاقانه پذيراي قدوم گرامي شما در ماه ارديبهشت و در شيراز باشيم تا چشم دل و جان شما را سيراب از عظمت و بزرگي رب الارباب، بر روي زمين سازيم. متوليان امور شهر شيراز با آگاهي از اين فضل خداوندي، روز پانزدهم ارديبهشت ماه هر سال را روز شيراز نام گذاري نموده و در تلاشند تا اين مهم را در تقويم رويدادهاي کشوري به ثبت رسانند. امسال نيز در چهارمين سال برگزاري روز شيراز، مردم ميهمان دوست و غريب نواز شيراز، خود را براي ساماندهي اين روز گرامي و عزيز آماده کرده و چشم انتظار ميهماناني هستند که از اقصي نقاط کشور و جهان در مهد تمدن و فرهنگ ايران اسلامي گرد مي آيند و طي مراسم و آيين هايي ويژه، توانمندي هاي فرهنگي، اجتماعي، اقتصادي شهر راز، شيراز جنت طراز را بازخواني و بازيابي نموده، زواياي روشن آن را بر منظر علاقه مندان مي آورند.
گراميداشت شيراز امسال فراتر از يک روز و در طول يک هفته و از نهم تا پانزدهم ارديبهشت ماه به طول خواهد انجاميد و برنامه هاي گوناگون و متنوعي طي آن به محضر شهروندان و ميهمانان گرانقدر عرضه خواهد شد که از جمله آن پرواز بيست و پنج بالون هواي داغ است که اين مهم براي اولين بار در ايران اسلامي طراحي و برنامه ريزي شده است.
شهرداري شيراز , امسال به مناسبت هفته ي شيراز سنگ تموم گذاشته و مراسم و برنامه هاي زيبا و متنوعي تدارک ديده از جمله فستيوال بالن هاي داغ و دعوت از زيدان و سامي يوسف.
براي اطلاعات بيشتر لينک زير را ببينيد:
http://www.eshiraz.ir/festival/fa/index |
|
_________________ نه بسته ام به کس دل, نه بسته کس به من دل
چو تخته پاره بر موج , رها, رها, رها من!
|
|
|
|
|
 |
رويا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 07 بهمن 1382 مجموع ارسالها: 311 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 04 ارديبهشت 1387، ساعت 10:45 |
|
 |
7 ماه و 13 روز پيش |
|
|
| |
اين شعر رو ديروز نگهبان خوابگاه واسم خوند:
هر باغبان که گل به سوي من آورد
شيراز را دوباره به ياد من آورد
جالب بود |
|
_________________ چرا نه در پي عزم ديار خود باشم
چرا نه خاک سر کوي يار خود باشم
غم غريبي و غربت چو بر نمي تابم
به شهر خود روم و شهريار خود باشم
|
|
|
|
|
 |
بن بست...  سال صفري!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 20 ارديبهشت 1386 مجموع ارسالها: 41 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: انتهاي همين کوچه.درب روبه رو... جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 05 ارديبهشت 1387، ساعت 14:09 |
|
 |
7 ماه و 12 روز پيش |
|
|
| |
| رويا نوشته بود: |
هر باغبان که گل به سوي من آورد
شيراز را دوباره به ياد من آورد
|
شعري از شاعر نامي سعدي شيرازي... |
|
_________________ باور کن اين کوچه بن بست است............
|
|
|
|
|
 |
جواد  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: جمعه 26 آبان 1385 مجموع ارسالها: 320 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد سن: 19 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 05 ارديبهشت 1387، ساعت 18:39 |
|
 |
7 ماه و 11 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
usofan  سال صفري!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 01 تير 1384 مجموع ارسالها: 85 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 07 ارديبهشت 1387، ساعت 21:07 |
|
 |
7 ماه و 9 روز پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
ايد بگم دلت روصابون نزن جشنواره بالون سواري تا اونجا که من از مسئولان پرسيدم چندماه به تاخير افتاده....
حضور زيدان هم قطعي نشده!
|
چرا آيهي يأس ميخونيد ؟
خب نيامد و نشد که نشد. ببينم امسال شيراز بوي بهار نارنج هم نمياد ؟ هواي خوب ارديبهشت و باغ ارم هم که حتما نيست
هميشه وقتي ميديدم شيرازيها به خودشون بد ميگند ناراحت ميشدم آخه براي چي ؟
مشکلات که همه جا هست . اين خودتون هستيد که شيراز را شيراز نگه ميداريد نه زيدان و بالن و ....
حالا که مسافر کوير اين خبر خوشحال کننده رو توي تالار گذاشته چه دليلي داره خرابش کنيد
اميدوارم شيراز روزهاي خوبي داشته باشد. |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |