| نویسنده |
پیغام |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382 مجموع ارسالها: 1320 اعتبار کسب شده: 2352 محل سکونت: کارتون خوابيم سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 02 ارديبهشت 1387، ساعت 1:49 |
|
 |
2 ماه و 29 روز پيش |
|
|
| |
با تبجه به عنايات حق تعالي و ارشادات صحيح آيات عظام، حاج آقا فلاحتي، حجة الاسلام آقاحسيني و ثقه الاسلام آقا ابجد پور، بر آن شديم که در راستاي هدايت جبانان به سوي نور، و رهاندن ايشان از جهل و سردرگمي، شبکه مخابراتي جديدي راه اندازي نماييم. از آنجاييکه اين امر به شدت فرهنگي بوده و اينکه حضرت نيکل کيدمن به شخصه در خطبه هاي اخير خود در مصلي لاس وگاس، پشتيباني خود را از اين حرکت ابراز نموده و قطعه اي از گيسوي خود را از جهت تبرک براي نصب روي ابلين آنتن شهري فرستاده اند، براي مردم و خصوصا جبانان فهيم اين مرز و بوم باقعاً متاسف خواهيم بود اگر سيم کارت ما را خريداري نفرمايند.
اين سيم کارت ها دائمي بوده و با قيمت 356432 ريال عرضه مي شوند، که کل مبلغ بابت ماليات و عوارض شهرداري مي باشد و شرکت بام سل تمام اميد خود را جهت کسب در آمد به مکالمات جبانان عزيز با عشاق خود بسته است!!
شما مي توانيد با انتخاب يکي از طرحهاي تشويقي رنگي ما، هرچه بيشتر به تقبيت روابط عشقولانه خود بپردازيد!!
قيمت هر دقيقه مکالمه :
بدون طرح ------------- 519 ريال
طرح قرمز نوک مدادي ---- 319 ريال
طرح قهوه اي علفي--------219ريال
طرح مشکي رنگ عشقه------99ريال
هر بسته مخابراتي بام سل شامل : يک سيمکارت – دفترچه راهنما – يک قطعه عکس انتخابي از بانو جولي براي آقايان و حاج آقا پيت براي خانم ها.
با بام سل چيزها* نزديک تر مي شود
|
_________________ شوهر نمي خوام چون به اعتقاد من زندگيم ميشه تکرار مکررات.مثل يه فيلم تکراري که خيلي مسخرست از نظر من.الان دلم مي خواد با نقاشي بتونم خودمو نشون بدم.بعدش اصلا من غير از متخصصين هيچ پزشک عمومي رو قبول ندارم حتي بابامو.پزشک عمومي مثل يه بچهء کلاس اوليه از ديد من.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |