| نویسنده |
پیغام |
mahmoudjoon  زبون بسته!
تاريخ عضويت: جمعه 30 فروردين 1387 مجموع ارسالها: 3 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 30 فروردين 1387، ساعت 15:19 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
persian mobile calendar v.10 --------------------------------------------------------------------------------
يک تقويم کامل که قابل نصب روي اکثر گوشي هاي موبايل هست:
از خصوصياتش مي شه گفت:
1 همه تعطيلي هاي سال رو داره .
2 همه رخداد هاي شمسي و قمري و ميلادي رو داره.
3 مستقل از resolution صفحه نمايش هست.
4 براي همه سال ها کار مي کنه.
5 متونيد توش entry وارد کنيد.
6 کاملا free هست.
ميتونيد به سايتش مراجعه کنيد http://persianmobical.sourceforge.net يا مستقيما اونو دانلود کنيد. http://heanet.dl.sourceforge.net/sourceforge/persianmobical/PMC-v0.1.jar |
|
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2371 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 31 فروردين 1387، ساعت 14:58 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
E}{$/\N  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: شنبه 06 بهمن 1386 مجموع ارسالها: 195 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: متغيرالمکان جنسيت: مرد |
 |
شنبه 31 فروردين 1387، ساعت 17:53 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
اين برنامه جاوا هست؟ به چه گوشيهايي مي خوره؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 1229 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: هيدالو سن: 28 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 31 فروردين 1387، ساعت 20:13 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
براي کار کردن با اين برنامه فقط از کد کليدهاي عددي استفاده کنيد. با اين کار روي تمام موبايلها قابل اجراست.
موبايل من يه موبايل با فرم استاندارد نيست براي همين هم اون دوتا دکمه اصلي رو که برنامه باهاشون کار مي کنه رو نداره.
به جاشون (يا در کنارشون) از اعداد 1 و 3 ميشه استفاده کرد. |
|
_________________ هيچ وقت نبايد به حرف گلها گوش داد. گل را فقط بايد بوئيد و تماشا کرد. گلِ من تمامِ اخترکم را معطر ميکرد گيرم من بلد نبودم چهجوري از آن لذت ببرم.
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنت اگزوپري)
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2371 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 31 فروردين 1387، ساعت 23:01 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| E}{$/\N نوشته بود: |
| اين برنامه جاوا هست؟ به چه گوشيهايي مي خوره؟ |
از پسوند فايلش که جر(!) هست هم ميشه فهميد که جاواست
و به درد گوشيهايي ميخوره که جاوا ساپورت ميکنن!!!
| نقل قول: |
| موبايل من يه موبايل با فرم استاندارد نيست براي همين هم اون دوتا دکمه اصلي رو که برنامه باهاشون کار مي کنه رو نداره. |
شازده جان خودت رو ناراحت نکن!!! تو خودت هم خيلي استاندارد نيستي عزيزم!!! |
_________________ I Am SO Cute!!! 
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 1229 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: هيدالو سن: 28 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 01 ارديبهشت 1387، ساعت 22:07 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |