| نویسنده |
پیغام |
ستاره’ غريب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 2106 اعتبار کسب شده: 3896 جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 29 فروردين 1387، ساعت 16:47 |
|
 |
29 روز و 23 ساعت پيش |
|
|
| |
درود بر ايران وايراني
چند وقت پيش تو خبر ها خوندم ايران مقام اول رو در رشته مصرف ترياک در جهان بدست آورده
من کسب اين مقام رو به شما هموطنان عزيز همه مسئولين و همه معتادان کشور اعم از با سواد. بي سواد..فقير پولدار
کار مند بي کار و...تبريک عرض ميکنم
به اين مقام صرفا به عنوان 1 مقام ساده نگاه نکنيد ..کشورهاي زيادي در دنيا وجود دارند..که هم جمعيت و هم امکاناتشون از ما بيشتر و بهتره ولي غيور مردان معتاد کشور ما با کمترين امکانات توانستند اين مقام را بدست اورند..جا داره همين جا از مسئولين خواهش کنم يکم به مشکلات اين قهرمانان توجه کنند.
و در پايان اميد وارم با ياري شما هم وطنان عزيز در سالهاي آينده نيز از عنوان قهرماني خود در اين مسابقات دفاع کنيم و بتوانيم سالها در اين مقام باقي بمانيم ..
هم اکنو ن نياز مند ياري شما هستيم.... با تشکر(ستاد جذب معتاد درکشور)
.......
پي نوشت 1: چند وقت پيش تمام کتابخانه هاي شهر رو به دنبال 1 کتاب مي گشتم اخرش 1 جايي با کلي ناز و کرشمه گفتن 1 ماه صبر کن شايد 1 کاري تونستيم برات بکنيم..
2.. طي همين مدت که به دنبال کتاب بودم چند برابر کتاب خانه هاي موجود در شهر فروشنده مواد مخدر ديدم
3..شايد مواد مخدر از کتاب خوند ن بهتره که در هر مکان يکي وجود داره...
4.. عالم شدن چه آسون .ادم شدن چه مشکل |
_________________ شکل تو گل اسم تو گل اما خودت خاري و بس
بغض مني نمي شکني گرفته اي راه نفس
ظالم ظالم
منو مي آزاري و بس
ظالم ظالم
براي من روحيهء خودم مهمه که افسرده نباشه.پس گير به من نده که برام مهم نيستي.___________
بيخود تلاش هم نکن به حالم ب.... 
|
|
|
|
|
 |
rezaa سال صفري!
مجموع ارسالها: 49 اعتبار کسب شده: 452 محل سکونت: تهران سن: 19 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 29 فروردين 1387، ساعت 21:01 |
|
 |
29 روز و 19 ساعت پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
itwman  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: جمعه 16 آذر 1386 مجموع ارسالها: 158 اعتبار کسب شده: 1018 محل سکونت: کاشان سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 01 ارديبهشت 1387، ساعت 0:03 |
|
 |
27 روز و 16 ساعت پيش |
|
|
| |
ببخشين ؛
من به شما کاملا اعتماد دارم ولي براي جلب اعتماد بقيه امکان داره منبع اين خبر رو هم در اينجا قرار بدين ؟!
من که هرچي سعي کردم نتونستم از تو گوگل پيداش کنم !!!
| rezaa نوشته بود: |
(بقيش بد آموزي داره نميگم) |
چي چي ؟!؟ |
|
_________________ من نه يک مسيحي هستم و نه يک بشردوست.
من هرچيزي برعکس يک مسيحي هستم،
و بشردوستي در مقايسه با آنچه من باور دارم بيارزش بهنظر ميرسد.
من بهجاي اينکه اجازه بدهم به يک صليب ميخکوب شوم، با هر سلاحي که دستم به آن برسد ميجنگم.
فرمانده چه
|
|
|
|
|
 |
dr_potter  سال صفري!
تاريخ عضويت: يکشنبه 28 بهمن 1386 مجموع ارسالها: 80 اعتبار کسب شده: 522 محل سکونت: ناکجاآباد سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 01 ارديبهشت 1387، ساعت 21:02 |
|
 |
26 روز و 19 ساعت پيش |
|
|
| |
از اونجايي که تالار سرگرميه ما هم ميزاريم به حساب شوخي
ولي خوب نيست اينجور خبرا حتي به شوخي هم زده بشه |
|
_________________ يک چيز مهم:هرقدر دست نيافتني تر باشي دوست داشتني تر هستي.
See things as they are,not as u wish them to be
هيچ روزي که صفحه سياه DOS رو جلو چشمام ديدم ،فکر نمي کردم که روزي اينترنت تو جيبم باشه
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |