صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

4
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
پسر شجاعآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382
مجموع ارسالها: 1240
اعتبار کسب شده: 2510
جنسيت: مرد
ارسال چهارشنبه 28 فروردين 1387، ساعت 14:41
 1 ماه و 1 روز پيش

طرح 3 فوريتي خصوصي سازي تالار

بچه هاي نيويورکي لطف کنين و نظرتونو درباره تالار زماني که تالار نيويورکي ها خصوصي بود و الان که عمومي شده و هر آشغالي داره اينجا ايکس-شعر مي نويسه رو بگين . ما اونجا قانون داشتيم، تفاهم داشتيم، دموکراسي داشتيم و خيلي چيزاي ديگه. فکر مي کنم تجربه خيلي بدي داشتيم تو اين مدت. بهتر نيست که دوباره يه جاي خصوصي مثل قبل براي خودمون داشته باشيم؟

عشقت مال اون بچه ساليته !

7
2
5
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
ستاره’ غريبآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385
مجموع ارسالها: 2106
اعتبار کسب شده: 3896
جنسيت: زن
ارسال چهارشنبه 28 فروردين 1387، ساعت 16:48
 1 ماه و 1 روز پيش

سازگار شدن با ديگران اينقدر برات سخته ؟
آفتاغب پرست باش جانم. Laughing

منو مي آزاري و بس
ظالم ظالم
Crying or Very sad
براي من روحيهء خودم مهمه که افسرده نباشه.پس گير به من نده که برام مهم نيستي.___________
بيخود تلاش هم نکن به حالم ب.... Brick wall

3
0
3
مسافر کويرآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383
مجموع ارسالها: 1750
اعتبار کسب شده: 5298
ارسال چهارشنبه 28 فروردين 1387، ساعت 17:05
 1 ماه و 1 روز پيش

به نظرم بهترين دوره ي تالار حدود 1.5 تا 2 سال پبش بود.همدلي و همفکري توي تالار موج ميزد.واقعا ياد اون روزها به خير..........
نميخوام به همه ي دلايل از هم پاشيدگي تالار اشاره کنم اما ميخوام بگم که خصوصي شدن تالار نييورکي ها يک عکس العمل بود نه يک عمل. به دليل شرايط به شدت نامناسب و مديريت تبعيض آميز و توهين آميز در يک دوره ي زماني در تالار به پيشنهاد بنده براي مدتي تالار رو ترک کرديم و سپس با ساخته شدن يک تالار خصوصي مجددا برگشتيم.ميخوام اين رو بدونيد که نوشتن توي تالار خصوصي رو هيچ کدوممون از صميم قلب دوست نداشتيم. چون از خيلي از دوستان خوبمون جدا شده بوديم و اين جدايي خيلي سخت بود. اما در اون شرايط بهترين راه حل همين بود.
اما
تجربه ي تالار خصوصي نيويورکي ها , يک تجربه ي به شدت ارزشمند و ناب بود و به همه نشون داد که ميشه بدون ذره اي مشکل از خطوط قرمز گذشت و راجع به خيلي مسائل صحبت کردبا هم ديگه بحث کرد و به کسي توهين نکرد.
نحوه پذيرفتن عضو جديد در اون تالار بسيار جالب و آموزنده بود.کساني که ميخواستند به عضويت اون تالار خصوصي در بيان ابتدا تقاضاشون رو به يکي از اعضا اعلام ميکردند و سپس بقيه اعضا راجع به خصوصيات و اخلاقيات و ... اون فرد در يک محيط دمکراتيک صحبت ميکردند و در يک تصميم جمعي عضويت فرد رو ميپذيرفتند يا رد ميکردند.
نکته ي جالبي که در اون تالار وجود داشت اين بود که بعضي پست ها توسط مدير تالار مورد سانسور قرار ميگرفت و اگر اين سانسور عادلانه بود , اعضاي نيو يورکي اين مطلب رو به راحتي و بدون جنجال مي پپذيرفتند.
در تالار نييورکي ما فقط و فقط راجع به خودمون و نظريات اجتماعي , فرهنگي , سياسي و ... خودمون حرف ميزديم و هرگز در طول اون مدت به هيچ کاربري توهين نکرديم.
باز هم اما
در حال حاضر من يکي که نميدونم در مقابل وضعيت فعلي تالار چه کاري بايد انجام بدم.توي اين چند روز زياد فکر کردم اما به نتيجه اي نرسيدم.هنوز نميدونم که جدا شدن فکر خوبيه يا نه. تالار واسه من شده مثل روبرتو باجو!! يه زماني باجو بهترين فوتباليست جهان بود.در اوج .اوج تکنيک و اخلاق.با اون موهاي دم آسبي با فرهاي ريز و چشمان براق.پا به توپ که ميشد نبض زندگي تند ميشد....اما طبق قانون طبيعت يواش يواش تبديل شد به يه بازيکن عادي و بعد هم ....فراموش شد.اما هنوز هم با شنيدن اسم روبرتو باجو و يا با ديدن عکسي يا فيلمي از او ياد اون خاطره هاي شيرين ميفتم.هم لبريز از شوق ميشم و هم دلتنگي عجيبي تسخيرم ميکنه.تالار هم اين روزا همين حس رو به من ميده. يه زماني تالار در اوج بود.يه زماني ما هم در اوج بوديم. يه زماني تالار منبع شور و عشق و احساس و سرگرمي و دلتنگي و ... براي همه ي ما بود.تالار زندگي ما بود. تالار , خود ما بود و ما خود تالار بوديم....اما...حالا ... تالار تبديل شده به يه سايت معمولي.يه سايت خيلي معمولي. با ديدن اين آبي رنگ پريده پس زمينه , با ديدن کلمه ي (( تالار)) با ديدن اسم کاربراي قديمي , فقط پر ميشم از دلتنگي و بغض....مهم نيست.بگذريم.
بهترين چيزي که به ذهنم ميرسه اينه که يه مدت از تالار دور بشم و بعدا دوباره برگردم.شايد اون موقع مجددا تونستم با تالار رابطه برقرار کنم.نميدونم .شايدم همينجوري موندم.نميدونم.

4
2
2
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384
مجموع ارسالها: 2982
اعتبار کسب شده: 2345
ارسال چهارشنبه 28 فروردين 1387، ساعت 18:49
 1 ماه و 1 روز پيش

I am very frustrated with this current forum too. It's full of garbage generated by garbage users and Ehsan doesn't seem to care about it at all. We have three options:

1- Leave the forum
2- Re-start the New Yorki sub-forum
3- Break up with our girlfriends, turn off our brains and become the same as the idiotic sex-deprived assholes who form 95% of forums users.

I personally prefer Option 1. Angel

3
0
3
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 4948
اعتبار کسب شده: 9885
ارسال چهارشنبه 28 فروردين 1387، ساعت 19:45
 1 ماه و 1 روز پيش

1. استفاده از اصطلاح «هلاکت» براي همشهريها و دوستاني (که حتي ممکن بود هم تالاريهاي ما باشن) اصلا صحيح نيست. اگر به سانسور اعتراض داري، بهتره بيخودي پاي اسپمرها رو وسط نکشي! ارسالت خارج از قوانين تالار بود.

2. مهمترين دليل بسته شدن تالار نيويورکيها «پسر شجاع» بود. من هم دنبال محيطي با آزادي بيان بيشتر و خودموني تر بودم، اما هرگز دنبال ساختن سايت سوپر نبودم. هر چيزي جائي داره، براي ارسال چنين مطالبي بهتر بود توي يه فوروم پورن هم عضو ميشدي...

3. با شاهين عزيز موافقم. تالار در ذهن من هم به يک نوستالوژي سوخته تبديل شده. متاسفم، هيچ کاريش نميشه کرد! يا حداقل من هيچ راه حلي به ذهنم نميرسه. خودم هم خيلي کمتر وقت دارم که صرف تالار کنم. گاهي اوقات بيشتر جواب ميده و گاهي اوقات هم هيچي جواب نميده!

4. مدتي بود که خودم به ايده محدود کردن فروم رسيده بودم! اما کمبود وقت باعث شده بود که به روش اين کار فکر نکنم. اما الان... باز هم فکر نکردم! فقط عضويت افراد جديد رو بستم!
در ضمن بهتره براي تاکيد کردن روي حرفت، از «رفتن» صحبت نکني، آدم احساس ميکنه که خودت هم دچار مشکل Love & Attention شدي! Wink

5. استفاده از سيستم راي دهي و گزارش تخلف بهترين راهي هست که ميتونه باعث حذف اسپمر ها بشه، اما متاسفانه وقتي همه ازش استفاده نکنن، کارائي نداره! اگر واقعا با اسمپرها مشکلي داريد، بهتره از راهش وارد بشيد.

قطعا انتقادهايي رو که به اين ارسال نوشته بشه رو با دقت ميخونم.
ممنونم.

7
7
0
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال چهارشنبه 28 فروردين 1387، ساعت 19:56
 1 ماه و 1 روز پيش

احسان نوشته بود:
4. مدتي بود که خودم به ايده محدود کردن فروم رسيده بودم! اما کمبود وقت باعث شده بود که به روش اين کار فکر نکنم. اما الان... باز هم فکر نکردم! فقط عضويت افراد جديد رو بستم!
در ضمن بهتره براي تاکيد کردن روي حرفت، از «رفتن» صحبت نکني، آدم احساس ميکنه که خودت هم دچار مشکل Love & Attention شدي! Wink

So, you yourself had come up with this idea and nobody had ever told you to do it, ha? Bravo!! You are sooooooooooo smart!! Razz Razz Razz Mr. Green

2
-1
3
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 4948
اعتبار کسب شده: 9885
ارسال چهارشنبه 28 فروردين 1387، ساعت 21:01
 1 ماه و 1 روز پيش

منظورم اين نبود که کپي رايتش هم مال خودمه! منظورم اينه که من هم به همين نتيجه رسيده بودم! d'oh!

2
2
0
sedayedelآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384
مجموع ارسالها: 3190
اعتبار کسب شده: 4835
جنسيت: نامشخص
ارسال چهارشنبه 28 فروردين 1387، ساعت 21:06
 1 ماه و 1 روز پيش

چند ماهي بود خودم به دليل اينکه تصميم گرفته بودم يه چيزايي رو توي وجود خودم عوض کنم ديگه زياد جدي توي
تالار نمينوشتم که البته حضور فعال کاربران قصاب اعصاب و روح هم مزيد بر علت شد
امروز خوندن پست شاهين سد سکوت رو توي وجود من شکوند Cool چون حس کردم يه قسمتي از وجود من داره حرف ميزنه Sad
براي خود من ورود توي تالار و وقايع بعد از اون تجربه اي بود که هيچ وقت توي زندگيم از خاطرم نخواهد رفت Dancing
من که هميشه نوشتن رو دوست داشتم ,با ورود توي تالار و اجين شدن با بچه ها در اون زمان, انگار به يک لوحه ي لايتنهايي رسيده بودم يا به يک ظرف حجيم که به اندازه ي تمام احساسي که گاهي جا براش کم مياوردم گنجايش داره
شده بودم قلّش کلمات
من راه جديدي رو توي زندگيم شروع کرده بودم ,افتاده بودم به جون درون خودم ,و حس ميکردم همه ي لحظه هايي رو که داشتم از تجربشون حظ ميکردم با کلمات به تصوير بکشم
به قول شاهين ,تالار جزيي از من شد, و صداي دل, حقيقت شکفته ي يک وجودي که دلش ميخواست از توي کالبدش بيرون بياد ,جو تالار خراب شد, ولي من هنوز هم دل داشتم و هم صدا
و تالار نيويورکيها که دقيقاً من هم حس شاهين رو در موردش داشتم دوباره شد کشف سر زميني جديد
براي يافتن لوحه هايي براي نوشتن
راستش
من يه جايي توي زندگيم هستم که همه کس و همه چيز برام قابل قبوله
دوره کردن تغييرات خودم از 10 سال پيش تا الان بهم ميگه که ديگران هم همين تغييرات رو خواهند کرد
پس کسي رو محکوم نميکنم ولي حق استفاده ي بهينه از تالار رو براي خودمون هم قائلم
بنابر اين
من هم دلم ميخواد نيو يورک دوباره باز بشه
اون موقع هم حق به حق دار ميرسه
هم جو صميمي بچه هايي که هنوز به خاطر هم موندن پاشيده نميشه
هم اميد مجبور نميشه با دوست دختراش به هم بزنه و از تالار قهر کنه Wink Razz
و من هم مجبور نميشم براي برگردوندنش دوباره لشکر کشي کنم Razz
من قبلاً هم از احسان خواهش کرده بودم تالار نيويورکيها رو باز کنه
و امروز يکبار ديگه ازش خواهش ميکنم که اين کار رو بکنه Pray

3
0
3
نبيآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385
مجموع ارسالها: 1206
اعتبار کسب شده: 5573
ارسال چهارشنبه 28 فروردين 1387، ساعت 21:28
 1 ماه و 1 روز پيش

اميد خوش آمدي از نيويورک ،امروز قسمت 15 friends رو مي ديدم از office ديدي مثل عکس تو داشت خيلي با حال بود
يه چند مدتي حس پست نداشتم و هنوزم ندارم و با پستاي باحال هر روز تو تالار خودمو سر گرم مي کنم
و از اونور منتظر نتايج پذيرش که تا يکي دو هفته ديگه معلوم ميشه و بيشتر دوست دارم اين دو هفته رو با حال باشم و مثبت!

از اونور!
نوستالژي تالار که خوب گذشته، ولي وقتي يه حسي مي گه که اينجا بايد باشيم ، خوب بايد باشيم! حتي طرف ديگرمون هيچ کس مثل من نباشه! من کاري به اونا ندارم! الانشم بعضا حال مي کنم با تالار! پستهاي با حال اميد که خيلي بدردم مي خورن. و چيزايي که خوب اگه قراره مثلا از بحثي خوشم نياد! خوب نه وقتمو تلف اون بحث مي کنم، و نه هم مي خونمش! به همين سادگي! ولي خوب بحثي که خوشم بياد ، حداکثر سعيمو مي کنم از پست کنندش تشکر کنم و خودم هم تو اون بجث شرکت کنم (اگه نظري داشته باشم! يا حرفم چرت و پرت نباشه!)

همين عکساي اميد از نيويورک خيلي حس خوبي نسبت به اون جا واسم ايجاد کرد و از MUST VISIT هام شده!

حالا در مورد نيويورکي ها! خوب من خودم طرفدارش بودم، و به قول مسافر کوير تو اون زمان لازم بود!
ولي باز نظري که من در مورد تالار نيويرکي ها داشتم! محيطي باز تر و آرومتر بود!
يعني نه اينکه تالار به کلي محدود به خود نيويرکي ها بشه و يا هر فرقه ديگه
تالار حتي واسه اسپمر ها هم آزاد باشه! ولي از اونور نيويورکي ، محدود بشه و ... خوب بيشتر بحث هاي باحال (از نظر من در اون زمان) تو تالار نيويرکي مي شد ولي نه اينکه بگم تالار بيرون قابل خوندن نبود. يعني اينکه يکي بعد اومدن به تالار بيروني با توجه به شخصيتش جذب تالار نيويرکي مي شد!
به هر حال من کلا تابع جمعم و مثل هميشه خواستار دموکراسي، و اينم نظر من بود!
البته مدير نه حتما براي کنترل و سانسور تالار، بلکه مديري که مسئوليت حداقل گذاشتن يک تاپيک رو در تالار مرتبطش در مدت زمان مورد نظرش به عهده بگيره! از اونور هم هر تالاري که مديرش باحالتر و مطالبش جالبتر بود خوب مخاطب بيشتر جذب مي کنه و مدير بهتر جاشو مي گيره!

شايد بحثام بيربط باشه! ولي به ديده surreal نگاه کنيد Mr. Green

1
-1
2
ستاره’ غريبآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385
مجموع ارسالها: 2106
اعتبار کسب شده: 3896
ارسال پنجشنبه 29 فروردين 1387، ساعت 14:04
 1 ماه پيش

دقيقا احساسي که من دارم.قديم اگه يه روز تو تالار نبودم حالم گرفته ميشداما الان ديگه تالار مثل قديم جذابيت نداره.منم دليلشو نمي دونم فهميدين به منم بگيد لطفا. Eh?

منو مي آزاري و بس
ظالم ظالم
Crying or Very sad
براي من روحيهء خودم مهمه که افسرده نباشه.پس گير به من نده که برام مهم نيستي.___________
بيخود تلاش هم نکن به حالم ب.... Brick wall

1
-1
2
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال پنجشنبه 29 فروردين 1387، ساعت 23:49
 29 روز و 23 ساعت پيش

Another option is to turn the whole forum into a NewYorki forum then give other useres a special area (a sand box) to play in. They can post anything they want in the sand box. Every once in while, the Admin can promote some high-quality members of the sand box to become full members of the forum and post in regular topics.

4
1
3
بچه برقي 78آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385
مجموع ارسالها: 960
اعتبار کسب شده: 2300
ارسال شنبه 31 فروردين 1387، ساعت 11:04
 28 روز و 12 ساعت پيش

به نظر من اعضاي تالار، مشت نمونه خروار جامعه هستند. وقتي که ما توي جامعه بايد يه جوري با بقيه، که شايد از نظر ما گله هستند، کنار بياييم. بايد بتونيم با بقيه اعضاي تالار هم کنار بياييم. دقيقاً حُسن تالار همين هست که شما بايد افراد مختلف برخورد داشته باشيد و نظر بقيه ملت را هم بدونيد.
اگه کسي نخواد توي جامعه با گله روبرو بشه، بايد بره که کلبه توي جنگل بسازه و انجا زندگي کنه. کسي هم که نتونه اعضاي ابله تالار را تحمل کنه، بايد بره يه وبلاگ شخصي توي blogspot بسازه و حرفاش را اونجا بزنه. تالار، خوب يا بد همينه که هست. همه تالارهاي دنيا هم همينجوري هست.

تالار گفتمان مثلاً يه جامعه مجازي هست که همه جور آدم بايد توش باشه. داشتن جمعهاي خصوصي تر مثل تالار نيويورکيها اشکالي نداره ولي نبايد زياده روي کرد.

“When you are happy, you’re always good. But, When you are good, you’re not always happy.”
“The picture of Dorian Gray” by Oscar Wilde

5
5
0
panteaآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385
مجموع ارسالها: 1207
اعتبار کسب شده: 2377
ارسال شنبه 31 فروردين 1387، ساعت 22:45
 28 روز پيش

نقل قول:
هم اميد مجبور نميشه با دوست دختراش به هم بزنه و از تالار قهر کنه
و من هم مجبور نميشم براي برگردوندنش دوباره لشکر کشي کنم
من قبلاً هم از احسان خواهش کرده بودم تالار نيويورکيها رو باز کنه
و امروز يکبار ديگه ازش خواهش ميکنم که اين کار رو بکنه

سيما گلي گلا اصلا نگران نباش !
خودم کلي براش تمهيدات در نظر گرفتم!
Image
کلي تمرين کردم که ديگه از اين اتفاقا نيوفته! خودم اووون لشکر مملو از کلکسيون چشم هاي رنگين با لباسهاي صورتي و ... رو به توپ مي بندم برات! Twisted Evil Twisted Evil اميد درسته که آلفاست! ولي هر چي ما مي گيم! Mr. Green Liar
تا منو داري غم ندارييي... Dancing

P.S:اگرچه واقعا وقتم خيلي محدوده و نمي تونم مثل قبل بيام تالار ولي با تالار خصوصي و يا نيويورکيها موافقم ! البته اگه به بيراهه نره و ديگه در کلام و رفتار زياده روي نشه ! لطفا تالار رو خصوصي کنيد و پسر شجاعش رو کم کنيد! Mr. Green Twisted Evil

1
1
0
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال شنبه 31 فروردين 1387، ساعت 22:57
 28 روز پيش

بچه برقي 78 نوشته بود:
به نظر من اعضاي تالار، مشت نمونه خروار جامعه هستند.

Correct

نقل قول:

وقتي که ما توي جامعه بايد يه جوري با بقيه، که شايد از نظر ما گله هستند، کنار بياييم. بايد بتونيم با بقيه اعضاي تالار هم کنار بياييم.

Wrong. Membership in an internet forum is not a right, it is a privilege. You have to earn this privilage by demostrating your value to the admin and other members of the forum.

نقل قول:

تالار، خوب يا بد همينه که هست. همه تالارهاي دنيا هم همينجوري هست

Bullshit. Are you drunk or something has hit your head? Confused

1
-1
2
بچه برقي 78آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385
مجموع ارسالها: 960
اعتبار کسب شده: 2300
ارسال سه‌شنبه 03 ارديبهشت 1387، ساعت 11:36
 25 روز و 12 ساعت پيش

نقل قول:
Bullshit. Are you drunk or something has hit your head?

Dude! Smile

اولاً، مستي و راستي، چه مشکلي داره. Very Happy
من نمي دونم که چقدر تا بحال تالارهاي خارجي را ديدي، ولي من دارم از تالارهاي خارجي هر روزه کلي موسيقي دانلود مي کنم. فقط مي رم يه ID به اسم electrical_kid اونجا مي سازم و بعد لاگين مي کنم و مي تونم به لينک دانلودهاشون دسترسي پيدا کنم. چيزي که منظور تو هست، يه تالار عادي نيست. يه تالار فوق پيشرفته هست که واسه احسان نوشتن کدش يه مقدار زمان مي بره.

در مورد «تالار نيويورکي ها»، در صورتي وجود يه تالار خصوصي براي يه عده خاص حق هست، که بقيه اعضاي تالار هم بتونند براي خودشون لابي خصوصي تشکيل بدند و تالار خصوصي داشته باشند. مثلاً، خانوما از حرف زدن پشت سر آقايون خيلي لذت مي برند. و حق دارند که يه تالار خصوصي مخصوص خودشون داشته باشند.
يا مثلاً «وحيد» و «هاروارد» و هم فکراشون بتونند يه تالار خصوصي داشته باشند و در مورد مسائل مذهبي و دعاي کميل با هم بحث کنند، و گاهي هم در مورد يه مشت از خدا برگشته نيويورکي صحبت کنند.

و نهايتاً اينکه تو هم به وجود يه مشت loser و محروم از سکس نياز داري، تا وقتي که اونا نباشن هيچکي متوجه آلفا بودن شما نميشه. Mr. Green

“When you are happy, you’re always good. But, When you are good, you’re not always happy.”
“The picture of Dorian Gray” by Oscar Wilde

2
2
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است مهم: اخبار تالارهاي گفتمان
5
پاسخها: 135 بیننده: 4881 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است اخبار علمي چند سال آينده
1
پاسخها: 5 بیننده: 258 نویسنده: mhaji
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است اخبار ديوونه خونه!
1
پاسخها: 7 بیننده: 616 نویسنده: احسان