| نویسنده |
پیغام |
ستاره’ غريب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 2106 اعتبار کسب شده: 3896 جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 03 ارديبهشت 1387، ساعت 12:32 |
|
 |
24 روز و 8 ساعت پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
| خانوما از حرف زدن پشت سر آقايون |
من تبعيض نمي ذارم .چه چه خانوم!!! وقتي لجمو در بيارن پشت سر جفتشون حرف مي زنم تا خالي بشم.
ظالم ظالم
منو مي آزاري و بس
ظالم ظالم
براي من روحيهء خودم مهمه که افسرده نباشه.پس گير به من نده که برام مهم نيستي.___________
بيخود تلاش هم نکن به حالم ب.... 
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2980 اعتبار کسب شده: 2345 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 04 ارديبهشت 1387، ساعت 0:55 |
|
 |
23 روز و 20 ساعت پيش |
|
|
| |
| بچه برقي 78 نوشته بود: |
يا مثلاً «وحيد» و «هاروارد» و هم فکراشون بتونند يه تالار خصوصي داشته باشند و در مورد مسائل مذهبي و دعاي کميل با هم بحث کنند، و گاهي هم در مورد يه مشت از خدا برگشته نيويورکي صحبت کنند.
|
This is exactly where you are making a mistake! We (the New York gang) do love to be alone with each other and talk about things we are interested in. But people like Harvard, Salem, Zohreh, etc. don't like to be alone with themselves and talk about Doaaye Komeyl! What they want is to be with people who are not like them so they can bug them . Do you underestand? If not, then you should read about how parasites live in nature.
|
|
_________________ يادمون باشه هر چيزي جز قتل نفس و خودکشي دليل مناسبي براي مرگ ميتونه باشه
|
|
|
|
|
 |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382 مجموع ارسالها: 1240 اعتبار کسب شده: 2510 محل سکونت: کارتون خوابيم سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 04 ارديبهشت 1387، ساعت 16:15 |
|
 |
23 روز و 4 ساعت پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
1. استفاده از اصطلاح «هلاکت» براي همشهريها و دوستاني (که حتي ممکن بود هم تالاريهاي ما باشن) اصلا صحيح نيست. اگر به سانسور اعتراض داري، بهتره بيخودي پاي اسپمرها رو وسط نکشي! ارسالت خارج از قوانين تالار بود.
2. مهمترين دليل بسته شدن تالار نيويورکيها «پسر شجاع» بود. من هم دنبال محيطي با آزادي بيان بيشتر و خودموني تر بودم، اما هرگز دنبال ساختن سايت سوپر نبودم. هر چيزي جائي داره، براي ارسال چنين مطالبي بهتر بود توي يه فوروم پورن هم عضو ميشدي...
3. با شاهين عزيز موافقم. تالار در ذهن من هم به يک نوستالوژي سوخته تبديل شده. متاسفم، هيچ کاريش نميشه کرد! يا حداقل من هيچ راه حلي به ذهنم نميرسه. خودم هم خيلي کمتر وقت دارم که صرف تالار کنم. گاهي اوقات بيشتر جواب ميده و گاهي اوقات هم هيچي جواب نميده!
4. مدتي بود که خودم به ايده محدود کردن فروم رسيده بودم! اما کمبود وقت باعث شده بود که به روش اين کار فکر نکنم. اما الان... باز هم فکر نکردم! فقط عضويت افراد جديد رو بستم!
در ضمن بهتره براي تاکيد کردن روي حرفت، از «رفتن» صحبت نکني، آدم احساس ميکنه که خودت هم دچار مشکل Love &
Attention شدي!
5. استفاده از سيستم راي دهي و گزارش تخلف بهترين راهي هست که ميتونه باعث حذف اسپمر ها بشه، اما متاسفانه وقتي همه ازش استفاده نکنن، کارائي نداره! اگر واقعا با اسمپرها مشکلي داريد، بهتره از راهش وارد بشيد.
قطعا انتقادهايي رو که به اين ارسال نوشته بشه رو با دقت ميخونم.
ممنونم. |
1- وقتي 4 نفر مي رن يه جا واسه روضه خوني و در اثر بمب گذاري مي ترکن، وقتي مسولين مربوطه هنوز حکم شهادت ندادند به اين کشته شده ها و همه جا مي گن به شهادت رسيدند و مي رن تو قبرستون شهدا خاکشون مي کنن، بايد هم انتظار داشت که يکي پيدا شه اينو بگه. اگه اينجوريه که هر کسي بترکه بگن شهيد شده الان کلي خانواده شهيد در مملکت داريم. در هيچکدوم از قوانين تالار نداريم که اگه توي يه جايي ، يه بابايي بگه فلاني شهيد شده پس همه بايد بگن شهيد شده. اگه من شان اين روضه خوان ها رو پايين آوردم اونايي هم که گفتن اينا شهيد شدن شان اونا رو بالا بردن. پس هر دو به يک اندازه خطا کاريم . اگه بقيه مي گفتن کشته شدن من هم هيچ وقت نمي گفتم به هلاکت رسيدند.
2- مهم ترين عاملش "غريب آشنا " بود. ببين احسان با مدرک با من حرف بزن . از صداي دل بپرس مگه اون يه عکس نگذاشته بود از مغز آقايون که به صورت gif بود گمونم! که نشون مي داد مردا همش تو فکر سکس هستن؟ اون عکس که کاملا انيميشن هم داشت. هنوز عکسي که hadi گذاشته توي تالار عکس هستش که نشون مي ده يه دختري توي سوتينش يا تي-شرتش تقلب گذاشته و داره مي نويسه. همين عکسو من گذاشته بودم که سانسور شد ولي hadi گذاشته و هنوزم هستش. مدرک بازم دارم . قيلا هم يه سري داشتم که رو کردم . تو پست هاي اميد کلي از کلماتي هستش که اگه من بگم مطمتنا سانسور مي شه. پس اگه اينجوريه بايد من و اميد و هومن و صداي دل و هادي و بقيه هم بريم توي فروم پورن نه فقط من. اگه مي خواي جواب بدي مدرک بيار . نه مثل غريب آشنا بيا بگو " من پشت اين پست ها پوز خندهاي پسر شجاع رو مي بينم " و از اينجور ايکس-شعر ها
همتون يه کم منصف باشيد. من لازم نيست که بلاک بشم تا از اين فروم برم. اگه ديدم مشکل من هستم ، راحت اينجا رو ترک مي کنم و مي رم . دل وابستگي شديد ندارم. اين پست رو نمي خواستم بزنم ولي وقتي ديدم اون پانته آ اومده و اين جوري گفته به من خيلي زورم گرفت. گفتم از خودم دفاع کنم يه کمي. جواب پانته آ رو هم سر وقتش مي دم. |
_________________ از ننه اديسون:
از عاشق شدن مگه حاليته ؟
عشقت مال اون بچه ساليته ! |
|
|
|
|
|
 |
pantea  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1207 اعتبار کسب شده: 2377 محل سکونت: سن: 24 جنسيت: زن |
 |
چهارشنبه 04 ارديبهشت 1387، ساعت 23:30 |
|
 |
22 روز و 21 ساعت پيش |
|
|
| |
| همتون يه کم منصف باشيد. من لازم نيست که بلاک بشم تا از اين فروم برم. اگه ديدم مشکل من هستم ، راحت اينجا رو ترک مي کنم و مي رم . دل وابستگي شديد ندارم. اين پست رو نمي خواستم بزنم ولي وقتي ديدم اون پانته آ اومده و اين جوري گفته به من خيلي زورم گرفت. گفتم از خودم دفاع کنم يه کمي. جواب پانته آ رو هم سر وقتش مي دم. |
ببين اول اينکه به دل نگير دوم اينکه يه چيزي رو بگم!! من حتي يک پست از تالار نيويورکياي پارسال رو نخوندم! توو اون دوره من حتي لوگين هم نکردم تالار!يعني اصلا نمي دونم کي چي گفت يا عامل تو بودي يا يکي ديگه و خوب روشنه بقيه اش...!
چيزي که من نوشتم يه طنز محض هست! کاملا هم مشخصه مدلش و دليلش که بخاطر اين بود که ديد م همه به تو گير دادن!
منم نظرم رو با گير به تو تموم کردم! طنز من هم بر چه مبناست؟! بر مبناي جوک"توو نظر خواهي فيلم امام علي از يه پيرمرده پرسيده بودن که گفته بود بي زحمت قطامش رو زياد کنيد!..." يه همچين جوک اکسپاير شده اي!!! مگر نه من به تو آخه چيکار دارم که باشي يا نباشي؟! واسه من چه فرقي مي کنه؟!
من خودمم نمي دونم توو اين تالار هستم يا نيستم!
هميشه تو تالار اگه چيزي ببينم که بتونم چيزي بگم خوب ميگم اگه نتونم کار ندارم! اگه چيز ناجوري باشه يا خلاف عرف يکي پيدا ميشه چيزي بگه! اگر هم ناجور نيست! به طرز فکر من نمي خوره چيزي نمي گم!!
حالا تو هم بعد اين همه سانسور و گير ماکه دستمون از دنيا !(سانسور ) کوتاهه يه چي گفتيم تو هم بهونه کردي سر بشکني!؟!؟!! |
|
_________________ shine on! brighter than the sun...live for every moment before the moment''s gone...we shine on you and me tonight!
|
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 960 اعتبار کسب شده: 2300 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 05 ارديبهشت 1387، ساعت 11:00 |
|
 |
22 روز و 9 ساعت پيش |
|
|
| |
| Omid نوشته بود: |
| بچه برقي 78 نوشته بود: |
يا مثلاً «وحيد» و «هاروارد» و هم فکراشون بتونند يه تالار خصوصي داشته باشند و در مورد مسائل مذهبي و دعاي کميل با هم بحث کنند، و گاهي هم در مورد يه مشت از خدا برگشته نيويورکي صحبت کنند.
|
This is exactly where you are making a mistake! We (the New York gang) do love to be alone with each other and talk about things we are interested in. But people like Harvard, Salem, Zohreh, etc. don't like to be alone with themselves and talk about Doaaye Komeyl! What they want is to be with people who are not like them so they can bug them . Do you underestand? If not, then you should read about how parasites live in nature.
|
وقتي يکي خيلي روي اعصاب باشه و بقول شما قصد Bugging داشته باشه. بهترين، موثرترين و راحت ترين کار اين هست که اون را ignore کنيد. يعني حتي به روي خودتون هم نياريد که اصلاً پستي زده يا نه. ميشه حتي وانمود کرد که اصلاً وجود خارجي نداره اون شخص يا کاربر. حتي به پستاش هم نبايد نمره منفي داد. اگه غلط زيادي هم بکنه بايد فقط خيلي راحت پستش را delete کرد. کم کم وقتي کسي محلش نذاره و بدونه که صداش به جايي نمي رسه، خودش دمش را جمع مي کنه ميره.
ignore کردن در واقع يکي از ناجوانمردانه ترين روشهاي برخورد با اين افراد هست. تازه وقتي پستش را delete مي کنيد داريد کلي بهش لطف مي کنيد، چون اون را داخل موجودات حساب کرديد.
من وقتي از کسي خوشم نياد، اينجوري باهاش برخورد مي کنم. اصلاً هم لازم نمي دونم که بهش بگم Loser يا spamer يا محروم از سکس. چون وقتي بهش بگم اون هم دهنش باز ميشه و يه چيزي ميگه و من هم مجبورم دوباره جواب بدم. و همين جور بيخود اعصاب خودم را خورد مي کنم و از طرفي با اين کارم به اون پوئن مثبت ميدم، چون فکر مي کنه موجود مهمي هست که من دارم براي مبارزه باهاش انرژي مي ذارم. |
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 2106 اعتبار کسب شده: 3896 جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 08 ارديبهشت 1387، ساعت 16:35 |
|
 |
19 روز و 4 ساعت پيش |
|
|
| |
| کلي از کلماتي هستش که اگه من بگم |
پسر شجاع راست ميگه .مثلا بعضي وقتا بر ميگردن به من ميگن تو نبايد اين جوري حرف بزني !!!!
من هر جور که دوست داشته باشم حرف مي زنم.هر جايي هم که دلم بخواد ميرم واي مامانمينا
وقتي يکي خيلي روي اعصاب باشه و بقول شما قصد Bugging داشته باشه. بهترين، موثرترين و راحت ترين کار اين هست که اون را ignore کنيد. يعني حتي به روي خودتون هم نياريد که اصلاً پستي زده يا نه. ميشه حتي وانمود کرد که اصلاً وجود خارجي نداره اون شخص يا کاربر. حتي به پستاش هم نبايد نمره منفي داد. اگه غلط زيادي هم بکنه بايد فقط خيلي راحت پستش را delete کرد. کم کم وقتي کسي محلش نذاره و بدونه که صداش به جايي نمي رسه، خودش دمش را جمع مي کنه ميره.
ignore کردن در واقع يکي از ناجوانمردانه ترين روشهاي برخورد با اين افراد هست. تازه وقتي پستش را delete مي کنيد داريد کلي بهش لطف مي کنيد، چون اون را داخل موجودات حساب کرديد.
من وقتي از کسي خوشم نياد، اينجوري باهاش برخورد مي کنم. اصلاً هم لازم نمي دونم که بهش بگم Loser يا spamer يا محروم از سکس. چون وقتي بهش بگم اون هم دهنش باز ميشه و يه چيزي ميگه و من هم مجبورم دوباره جواب بدم. و همين جور بيخود اعصاب خودم را خورد مي کنم و از طرفي با اين کارم به اون پوئن مثبت ميدم، چون فکر مي کنه موجود مهمي هست که من دارم براي مبارزه باهاش انرژي مي ذارم. |
جدا من آخه عاشق رنگ چشاتم
واسه همينه مي بينمت مات ماتم
بگير منو . اينقدر از خود متشکر نباش.هم تو هم......
از اسمش خوشم نمياد نميگم.اسمشو دوست دارم اما اسمش به اون قيافهء منحوسش نمياد براي همين بدم مياد.
من همينم هرکي ناراحته ... خوش اومد. |
_________________ شکل تو گل اسم تو گل اما خودت خاري و بس
بغض مني نمي شکني گرفته اي راه نفس
ظالم ظالم
منو مي آزاري و بس
ظالم ظالم
براي من روحيهء خودم مهمه که افسرده نباشه.پس گير به من نده که برام مهم نيستي.___________
بيخود تلاش هم نکن به حالم ب.... 
|
|
|
|
|
 |
E}{$/\N  سال صفري!
تاريخ عضويت: شنبه 06 بهمن 1386 مجموع ارسالها: 61 اعتبار کسب شده: 571 محل سکونت: متغيرالمکان جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 08 ارديبهشت 1387، ساعت 17:55 |
|
 |
19 روز و 3 ساعت پيش |
|
|
| |
| ستاره’ غريب نوشته بود: |
جدا من آخه عاشق رنگ چشاتم
واسه همينه مي بينمت مات ماتم
بگير منو . اينقدر از خود متشکر نباش.
|
پست بچه برقي حرفاي کلي بود. |
|
|
|
|
|
|
 |