| نویسنده |
پیغام |
مسافر  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 12 آبان 1382 مجموع ارسالها: 101 اعتبار کسب شده: 102 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 15 فروردين 1383، ساعت 12:01 |
|
 |
4 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
سلام دوستان
من ميخام توي سايتم امکان جستجو بذارم
که کاربر بتونه با هر کلمه اي توي سايت search کنه
براي اين کار بايد چيکار کنم؟
ممنونم از راهنماييتون
در پناه حق باشيد. |
|
_________________ من از انسان سخن گفتم --- من از عاشق شدن گفتم
به من رندانه خنديدند --- مرا هرگز نفهميدند
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3387 اعتبار کسب شده: 3520 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 16 فروردين 1383، ساعت 16:39 |
|
 |
4 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
مهفام  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 163 اعتبار کسب شده: 101 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 16 فروردين 1383، ساعت 19:29 |
|
 |
4 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
سايت http://www.asp101.com درباره برنامه جستجو و تنظيمات سيستم براي Index Server Search engine با asp توضيح کامل داده. |
|
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3387 اعتبار کسب شده: 3520 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 16 فروردين 1383، ساعت 22:34 |
|
 |
4 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
در اين سايت http://www.asp101.com توضيحاتي درباره Index Server Search engine داده شده اما گفته شده نتايج مورد انتظار از جستجو وقتي بدست مياد که noise words از متوني که بايد index شوند، حذف شوند.
منظور از noise words همون کلمات سراسري يا stop words (اصطلاحي که در علم IR به کار ميره) نظير a، at، and و ... هست. همون طور که قبلا گفتم براي انگليسي (وساير زبانهاي اروپايي) ليست کاملي از "کلمات سراسري" وجود داره، و الگورتيم هايي هم براي تشخيص کلمات سراسري ساخنه شدند. اما براي فارسي ...
در اينجا چند خط از پايان نامه آقاي "يوسفان" رو عينا نقل ميکنم:
" بر طبق نظريهي لان ، واژههايي که بيشترين تکرار را دارند ، واژههاي سراسري هستند که ارزش به کار گيري آنها کم است. اين روش در فارسي پاسخ شايستهاي نميدهد. زيرا بسياري از واژههاي سراسري در زبان فارسي فراواني چنداني در نوشتهها ندارند. حتي با گردآوري بيش از يک GB صفحههاي فارسي از شبکهي جهاني و به کار گيري فراواني واژههاي درون آنها ، باز پاسخ گرفته شده بر پايهي اين روش به هيچ وجه کامل نيست. به کارگيري اين روش نميتواند بسياري از واژههاي سراسري فارسي را بردارد."
متاسفانه همون طور که در اين پايان نامه ذکز شده، ليستي آماده از کلمات سراسري فارسي هم وجود نداره:
" شناسايي واژههاي سراسري به کمک فهرست آماده:
در اين روش يک فهرست از واژههاي سراسري آماده ميشود تا اين واژهها از نوشتهها برداشته شوند. اين روش نيز نميتواند همهي واژههاي سراسري فارسي را با يک فهرست کوچک درآورد. بزرگترين فهرست در [فرهودي,۱۳۸۰] ديده شد که باز کامل نبود. به خاطر ويژگي ترکيبي واژههاي فارسي ، فهرست آماده شده بايد بزرگتر از اندازههاي کنونيِ خود باشد”
--------------------
من با Index Server Search engine کار نکردم و اصلا نميدونم چيه، اما به نظرم مياد براي فارسي چيزي بيشتر از يک Exact Search ساده انجام نده.
اينها رو هم که الان نوشتم به اين دليل بود که فکر نکنيم Word مايکروسافت همه کارها رو انجام ميده. بعضي وقتها ما هم بايد زحمت بکشيم، و بعضي وقتها علم و دانش هم چيز خوبيه. :vic: |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |