| نویسنده |
پیغام |
E}{$/\N  سال صفري!
تاريخ عضويت: شنبه 06 بهمن 1386 مجموع ارسالها: 99 اعتبار کسب شده: 1318 محل سکونت: متغيرالمکان جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 05 ارديبهشت 1387، ساعت 19:21 |
|
 |
2 ماه و 26 روز پيش |
|
|
| |
اينکه اونا شهيد شدن يا هر چيز ديگه به ماها ربطي نداره . خدا خودش ميدونه با کساني که ميرن اونور چي کار کنه. خانواده هاي سربازان عراقي هم که تو جنگ با ايران کشته شدن ،اونارو شهيد به حساب ميارن. اما اينکه اون بمب گذاري رو سهل انگاري و اتفاقي جلوه بدن و پوشش افتضاح خبري اون ،کاملا بودار ،تنفر برانگيز بود. من نه ميخوام از اون کانون و کاراشون دفاع کنم و نه ردشون کنم. اما ميدونم خيلي از کساني که اونجا شرکت مي کردند و من مي شناسمشون آدماي پاکدل و حقيقت جويي هستند که حالا به هر علتي به اين جمع ها کشيده شدن.به اينکه تو اون مجامع چي مي گفتن و چه مي کردن کاري ندارم اما اين مهمه که يه عده از هموطنامون تکه پاره شدن. اونوقت اينا اصلا براشون مهم نيست . اينکه بخوان از زير مسوليتش شونه خالي کنند و همه چيزو امن و امان جلوه بدن کاملا علتش واضحه . شما هم يه نيگا ميکردي به اين پستايي که تو همين يکي دو صفحه نوشتم و لينکايي که دادم توشون به صورت واضح و با عکسا اثبات ميکنه که بمب بوده پس به راحتي قضاوت نکن و هر دروغي رو که مي شنوي زود باور نکن. عزيزم هر عقل سليمي مي فهمه انفجاري که اين همه کشته و زخمي بده نمي تونه ناشي از 4 تا ترقه و پوکه باشه. پست 61 رو بخون . فعلا ... |
|
|
|
|
|
|
 |
soroush_vs  سال صفري!
تاريخ عضويت: شنبه 10 آذر 1386 مجموع ارسالها: 44 اعتبار کسب شده: 283 محل سکونت: شيراز سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 05 ارديبهشت 1387، ساعت 19:25 |
|
 |
2 ماه و 26 روز پيش |
|
|
| |
بله من با اين صحبت موافقم.مسئولاي بي عرضه و بدرد نخور.فقط شعار ميدن.
تنهاي آرزو رساويي همشون رو دارم.
که خدا رو شکر دارن همديگه رو با دست خوشون رسوا ميکنن.
فقط موندم به ابله هايي که هنوز از اينها طرفداري ميکنن چي بگم. |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |