| نویسنده |
پیغام |
E}{$/\N  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: شنبه 06 بهمن 1386 مجموع ارسالها: 122 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: متغيرالمکان جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 28 فروردين 1387، ساعت 13:15 |
|
 |
3 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
"طبق اولين مصاحبه هاي فرماندار شيراز ايشان علت ماجرا را ترکيدن کپسول گاز معرفي کردند "
مدتهاست که به علت گرمي هوا بخاري اونجا روشن نيست که کپسولي باشه ! در فيلم حادثه هم واضحه که پنکه هاي سقفي در حال کار کردنه
چقدر مصلحت سنجي هاي عده اي از خون جوانان مهمتر است.
"معاون امنيتي - انتظامي وزارت کشور اعلام کرد: واقعه شب گذشته در حسينيه سيدالشهداء شيراز قطعا يک حادثه اتفاقي است.عباس محتاج به خبرگزاري مهر، گفت : اکنون در حال بررسي بيشتر علت اين واقعه هستيم اما تا اين لحظه علت اصلي اين حادثه مشخص نشده است."
اول ميگي اتفاقي و بعد ميگي در دست بررسي !
ما که عرضه نگهداري از مهمات خود را نداريم چگونه مي توانيم با دشمن بجنگيم؟!!!
چند سوال از کساني دارم که مي گويند سهل انگاري مسئولان کانون بوده.
1- چرا اين نمايشگاه(!!) که مدتهاست اينجاست برايش اتفاقي نيفتاده بوده؟
2- چرا در طول هفته هيچ اتفاقي برايش نيفتاد و همين روز شنبه که جلسه هفتگي بوده منفجر ميشه؟
3-چرا از از صبح تا شب منفجر نميشه همين که جلسه به مناجات و سينه زني ميرسه و چراغهاي کانون خاموش مي شه منفجر ميشه؟
http://kosar21.blogfa.com عکسهايي از ادوات جنگي که اونجا بوده. نمايشگاه ادوات جنگي رو کامل نشون مي ده که يه قفسه هست! با توضيحات منطقي مشخصه که مواد منفجره زير قفسه بوده و اونو به سمت بالا پرتاب کرده و نه اينکه کلاه و قمقمه و پوکه داخل قفسه اين انفجارو باعث شده!! |
|
|
|
|
|
|
 |
E}{$/\N  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: شنبه 06 بهمن 1386 مجموع ارسالها: 122 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: متغيرالمکان جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 28 فروردين 1387، ساعت 18:58 |
|
 |
3 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
فرماندار شيراز:
به کار بردن واژه شهيد براي جانباختگان شيراز هنوز به تائيد بنياد شهيد نرسيده است
http://www.farsnews.net/newstext.php?nn=8701250696
(اين ديگه خيلي وقاحت داره. اين وسط داره نرخ تعيين مي کنه. فکر 2 قرون سود و منفعت خودشونن هنوز! همون
احمدي نزاد که هيچي نگفت خيلي بهتر از افاضات آقايون بود)
=========================================
برخلاف ادعاهاي عجيب مسئولين کشوري و استاني صورت گرفت:
يک گروهک تروريستي وهابي با عنوان جنبش جهاد اهل سنت ايران مسئوليت انفجار روز شنبه در حسينيه سيدالشهداء(ع) شيراز را بر عهده گرفت
http://republic.parsiblog.com/474311.htm
(البته مسولان باز رد کردند)
تصاوير دردناکي از انفجار http://republic.parsiblog.com/473615.htm
خوشبختانه چندتا از دست و پاها رو تونستد پيوند بزنند
قول قائم مقام صدا و سيما درباره پيگيري علت کم توجهي رسانه ملي به حادثه شيراز
سانسور حيرت انگيز انفجار شيراز در رسانه ملي!
http://republic.parsiblog.com/473571.htm
(فوتبال فرانسه و تصادف تو ليبي و...و سودان و ساحل عاج گويا مهمتره.حتما هست ديگه ،ما تشخيص نمي ديم )
========================================= |
|
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1814 اعتبار کسب شده: 5120 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 28 فروردين 1387، ساعت 22:31 |
|
 |
3 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
مراسم هاي شب سوم و شب هفتم شهداء
مراسم سوم شهداي حادثه حسينيه سيدالشهداء (ع) :
جمعه 30/1/1387 - از ساعت 15 - بلوار پاسداران ، حسينيه عاشقان ثارالله (ع)
مراسم هفتم :
شنبه 31/1/1387 - همراه با نماز مغرب و عشاء
خيابان شهيد آقايي ، حسينيه سيدالشهداء (ع)
-----------------------------------
هم در مراسم تشييع شهدا شرکت کردم و هم در مراسم سوم در حسينيه عاشقان ثارالله شرکت خواهم کرد.شايد حضور ما تسکيني بر درد خانواده هاي داغدار باشه. خانواده هايي مثل اون خانواده که دو کودک 4 ساله و 8 ساله ي خودش رو از دست داده. |
_________________ نيست در شهر نگاري که دل از ما ببرد 
|
|
|
|
|
 |
TITAN آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 1013 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: بين هيچ کجا و خداحافظ سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 29 فروردين 1387، ساعت 20:05 |
|
 |
3 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
|
هنوز هيچ فرد يا گروهي مسئوليت اين کثافت کاري رو به عهده نگرفته |
|
_________________ NO PAIN, NO GAIN
در شبان غم تنهايي خويش، عابد چشم سخن گوي توام
يادگار من است اين درخت که خستگي تبرت را مي گيرد عميق تر بزن سطحي نمي خواستمت....
|
|
|
|
|
 |
E}{$/\N  بزنم به تخته!
 |
جمعه 30 فروردين 1387، ساعت 0:06 |
|
 |
3 ماه و 22 روز پيش |
|
|
| |
| TITAN نوشته بود: |
| هنوز هيچ فرد يا گروهي مسئوليت اين کثافت کاري رو به عهده نگرفته |
برخلاف ادعاهاي عجيب مسئولين کشوري و استاني صورت گرفت:
يک گروهک تروريستي وهابي با عنوان جنبش جهاد اهل سنت ايران مسئوليت انفجار روز شنبه در حسينيه سيدالشهداء(ع) شيراز را بر عهده گرفت
http://republic.parsiblog.com/474311.htm
لينک اون سايت عربي هم تو اين لينکي که گذاشتم هست
(البته مسولان باز رد کردند) |
|
|
|
|
|
|
 |
تنها با تمام دردها  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 30 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 340 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: در قلب تو جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 31 فروردين 1387، ساعت 10:45 |
|
 |
3 ماه و 21 روز پيش |
|
|
| |
[quote="E}{$/\N"]فرماندار شيراز:
به کار بردن واژه شهيد براي جانباختگان شيراز هنوز به تائيد بنياد شهيد نرسيده است
quote]
يکي نيست بگه بي پدر ها شما که چپ و راست فلسطيني ها رو شهيد اعلام مي کنيد
خانوتده هاشون رو تحت پوشش قرار مي دين و پول مي ريزين تو شکم اونها اون وقت زورتون مي آد به جوون بدبخت مملکت خودتون بگين شهيد
واقعا تف به .... |
|
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: پنجشنبه 30 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 340 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: در قلب تو جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 31 فروردين 1387، ساعت 11:13 |
|
 |
3 ماه و 21 روز پيش |
|
|
| |
واقعا چقدر ما ايراني ها واسه دولت مردهامون اهميت داريم
حداقل 15 تا جوون کشته شدند ولي دريغ از يه خبر خشک و خالي از رسانه هاي ملي
اي خاک بر سر ما
هر روز تا از کله سحر تا بوق سگ ميگن تو فلسطين 5نفر مردن 3نفر زخمي شدن 1نفر هم اسهال بد گرفته از صبح 5بار رفته دستشويي
اون وقت جوونهاي خودمون که پرپر شدن انگار نه انگار
يعني ارزش ما از اون باباي عرب سوسمار خور کمتره |
|
|
|
|
|
|
 |
itwman  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: جمعه 16 آذر 1386 مجموع ارسالها: 258 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کاشان سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 01 ارديبهشت 1387، ساعت 0:09 |
|
 |
3 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
رنگ رخساره خبر دارد از سر درون !!!!!
| تنها با تمام دردها نوشته بود: |
|
|
_________________ شريعتي:
و اين نام چه گوارا و کاسترو است که قاره ي امريکا را ميلرزاند.
|
|
|
|
|
 |
 |
يکشنبه 01 ارديبهشت 1387، ساعت 9:40 |
|
 |
3 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
| itwman نوشته بود: |
رنگ رخساره خبر دارد از سر درون !!!!!
| تنها با تمام دردها نوشته بود: |
|
يک لحظه هم شک نکن
اينجا جاش نيست وگرنه کاملا توضيح مي دادم
بخواي بعدا کامل تو يه تاپيک ديگه جوابت رو مي دم |
|
|
|
|
|
|
 |
E}{$/\N  بزنم به تخته!
 |
سهشنبه 03 ارديبهشت 1387، ساعت 14:19 |
|
 |
3 ماه و 18 روز پيش |
|
|
| |
|
دو نفر ديگر از مجروحين حادثه به اون 12 تا پيوستند. |
|
|
|
|
|
|
 |
soroush_vs  سال صفري!
تاريخ عضويت: شنبه 10 آذر 1386 مجموع ارسالها: 45 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 05 ارديبهشت 1387، ساعت 13:29 |
|
 |
3 ماه و 16 روز پيش |
|
|
| |
جاي تاسف داره از اين همه کشته و زخمي
اما به نظر من نه اينها شهيد هستن نه اون فلسطيني ها |
|
|
|
|
|
|
 |
حيف!  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 654 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 05 ارديبهشت 1387، ساعت 14:24 |
|
 |
3 ماه و 16 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
soroush_vs  سال صفري!
تاريخ عضويت: شنبه 10 آذر 1386 مجموع ارسالها: 45 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 05 ارديبهشت 1387، ساعت 14:42 |
|
 |
3 ماه و 16 روز پيش |
|
|
| |
مرسي به خاطر جواب.
من با اين مجلس ها مشکلي ندارم.به هر حال مجلس هاي زيادي ممکنه وجود داشته باشه و هر کسي توي اون مجلس ها مکتب و عقايد محترم خودش رو داره.
در اين موارد آخوند ها ميگن: تعريف شهيد به دو طبقه تشکلي ميشه . 1 شهيد خاص و 2 شهيد عام.
شهيد خاص شهدايي هستن که در جنگ و جهاد در راه خدا کشته ميشن و غسل و کفن بر اونها واجب نيست.
و طبقه دوم شهدي عام هست مثل همين قضيه يا مثل کسي که در راه علم يا حفظ مالش کيشته ميشه.
به هر حال اگه اين انسانهاي نازنين رو بشه شهيد به حساب اورد همون شهيد هاي عام هستن.
کلا از نظر من واژه ي شهيد خيلي کثيف شده.يعني ما توي رواياطي که از نظر من مطمئن نيستن گفته ميشه که کسي که در حفاظت از مال خودش کشته بشود شهيد است.يا کسي که در رختخواب بميره ولي شناخت به پروردگار و پشغمبر و امامان داشته باشه شهيد هستن.اينها رو من نميتونم شهيد به حساب بيارم.من شهيد رو يه قهرمان ميدونم.مثل شهداي جنگ تحميلي.
در مورد فلسطيني ها من بايد بيشتر تحقيق کنم .البته ميشه گفت اونها چوب ناداني و عدم اتحادشون رو ميخورن و من اونها رو شهيد نميتونم به راحتي به حساب بيارم.
خيلي ها از جمله شما به موضوع احساسي برخورد ميکنن و ميگن کسي که داشته با اون احساس حسين حسين ميگفته و با اين انفجار تيکه پاره شده حتما شهيد هست.اين يه جمله ي احساسيه که شما بيان ميکنيد.
اگه اين اتفاق يه دخداد اتفاقي باشه متونه زنگ خطري براي ما شيعه ها باشه تا هواسمون رو جمع کنيم و مواظب شرک (گناهي که هيچ وقت بخشيده نميشه) باشيم. احتمالا خدا ميخاد به ما بگه که بيشتر اسم من رو صدا کنيد. انقدري که اسم حسين رو مياريد اسم من رو نمياريد. |
|
|
|
|
|
|
 |
حيف!  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 654 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 05 ارديبهشت 1387، ساعت 16:09 |
|
 |
3 ماه و 16 روز پيش |
|
|
| |
درسته ...البته قهرمان به نظر من کسيه که شجاعت داره و از چيز درستي دفاع مي کنه....حالا اون مورد ممکن هرجايي باشه... اوني که شما گفتيد فکر کنم بيشتر معني مجاهد بده....
نه البته من نمي دونم داشتن چي ميگفتن و براون اساس چيزي نگفتم ...
فقط چيزي که هست يه روايت رو گفتم و گفتم که بر اون اساس شهيد هستن ...حالا بقيه ش با خداست که اون قسمت نيت افراده..تا اينجا که من مي تونم قضاوت کنم موضوع روشنه.......
حالا خدا دست و دلبازي کرده گفته اونجوري هم بميريد شهيدين ... يه موردو که اومدن ارفاق کنن ببينم مي تونيم انقدر بهانه هاي بني اسرائيلي بگيريم منصرف شه...
حتما نخير بايد
فاصله ش با خط مقدم حداکثر دومتر باشه
اونور دومتر يه لشکر باشن ..يکي دوتا هم قبول نيست
قبلش توي هيچ شاخه نظامي اي نبوده نباشه
لباسش مدل بسيجي باشه..ارتشي و ..قبول نيست
توي خيابون وکوچه و بازار رو حرفشو نزن.... حالا کاري نداريم کي و چرا کشته باشدش ..اين طرف قضيست که مشکل داره
بايد پلاک داشته باش...
اگه پودر بشه واسمش مشخص نباشه که ديگه عاليه..شهيد کامل محسوب ميشه..روي بقيه هنوز شبهه هست
بايد حتما با شليک گلوله ،ترجيحا گلوله توپ يا حالا با ارفاق رگبار مسلسل و تيربار اونم چندتاش بايد به قلبشون و يا از گردن به بالا اصابت کرده باشه...که همون چند ثانيه اول شهيد شن ... اگر نه شهيد درجه دو يا پايين تر محسوب ميشه....
اگه بعد توي بيمارستان شهيد شه..شبهه هست...شايد اشتباه پزشک باشه يا عمدا خواسته جز شهدا محسوبش کنن...
پاشو از جبهه بزاره بيرون شهيد شه ديگه قبول نيست..تا همون جا فقط قبوله... |
|
_________________ سر آن ندارد امشب ..که برآيد آفتابي....
|
|
|
|
|
 |
soroush_vs  سال صفري!
 |
پنجشنبه 05 ارديبهشت 1387، ساعت 17:55 |
|
 |
3 ماه و 16 روز پيش |
|
|
| |
ديگه شما هم بيا بگو همه شهيدن ديگه.
کلا توي مملکت ما هر جا که به نفع کس سا کساني باشه واژه ها به کار ميرن . يه جا به نفع يه سري هست که کسي شهيد باشه يه جا هم به نفع کسياني نيست که کسي شهيد معرفي بشه.
همون طورکه قبلا هم گفتن اين واژه ديگه ارزشي نداره.
توي اين ممکلت همه بسيجي ها هدفشون شهادته نه چيز ديگه.چونکه مغزشون شستشو شده.همون شب انجوي نژاد بعد از انفجار احساساتي شده بود و ميگفت طوري نشده همه ما اومديم که شهيد بشيم.واقعا خنده داره.
ما انقدر بد بختيم که شهيد شدن رو هدف ميدونيم و هر کسي رو شهيد.
تا اينجا اصلا تحقيقات نشون نداده که جزيان بمب گذاري بوده باشه و جريان اتفاقي بوده. |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|