| نویسنده |
پیغام |
dr_potter  سال صفري!
تاريخ عضويت: يکشنبه 28 بهمن 1386 مجموع ارسالها: 81 اعتبار کسب شده: 542 محل سکونت: ناکجاآباد سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 26 فروردين 1387، ساعت 10:42 |
|
 |
2 ماه و 21 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Shabah  زبون بسته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 25 فروردين 1387 مجموع ارسالها: 2 اعتبار کسب شده: 117 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 26 فروردين 1387، ساعت 13:03 |
|
 |
2 ماه و 21 روز پيش |
|
|
| |
من که فک نکنم کار اونا باشه. علت مي تونه به خبر سفر آقاي خامنه اي مربوط باشه. البته اينا همشون حدس (شايعه) هستن. شنيدم فرماندار گفته فقط يه بمب !!!محلي!!! بوده! نمي دونم بمب بايد چجوري باشه تا محلي نباشه البته شايان ذکره که اوايل اصلا بمب نبود و انفجار اتفاقي بود!!!
وب سايت ويژه انفجار رهپويان
اينجا فيلم صحنه انفجار رو مي تونيد ببينيد. اين سايت وابسته به خود موسسه رهپويانه |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4955 اعتبار کسب شده: 9273 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 26 فروردين 1387، ساعت 13:17 |
|
 |
2 ماه و 21 روز پيش |
|
|
| |
نميدونم چرا بعضي ها عشق شايعه هستند!
...
ديشب ساعت 9 شب بر اثر بمب گذاري در حسينيه ثارالله شيراز(نرسيده به فلکه معلم) در مجلس سخنراني آقاي انجوي حدود 220 نفر يا بيشتر کشته يا زخمي شدند. بر اثر اين بمب گذاري آسيبي به شخص آقاي انجوي وارد نشد ولي بسياري از مردم که حد اکثريت آنان جوان هستند کشته يا زخمي شدند. اين موضوع در هيچ پايگاه خبري ذکر نشده است. خبر اين بمب گذاري تنها يک ساعت و نيم بعد از اين حادثه به من رسيد که جز اولين کساني بودم که بعد حادثه خودمو به محل رسوندم و پليس منو متواري کردو الان شما را باخبر ميسازم و به دليل عدم دسترسي به اينترنت اين لحضه شما را مطلع ميکنم. تمامي راههاي ورودي شهر بسته شدند و تا صبح شهر در آماده باش کامل بود و تا شعاع ده کيلومتري محل حادثه تمامي راهها و جاده هاي منتهي توسط نيرو انتظامي بسته شده بود. مردم شيراز تا صبح مضطرب و نگران بودند و به دنبال نشانه اي از فرزندان و دوستانشان شب را با شيون به صبح رسانيدند. گفتني است که هويت عده اي از کشته شدگان مشخص نيست.هيچ گروه تروريستي مسئوليت اين حادثه را بر عهده نگرفته است.
تا جاپي که ما ديديم فقط سر کوچه رو بسته بودند، اون هم ...
...
جل الخالق! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
| پسر شجاع |
|
1-آقا جون حاشيه سازي نکنين. هر روز کلي آدم به بهشت مي رن اينا هم روش!!! بده مفتي مفتي رفتن بهشت؟ ~cEnSoReD~ اينم تقدير الهيه. نمي شه باهاش کاري کرد. اگه سوالي چيزي داريد بفرماييد تا جواب بدم . فقط ذکر اين نکته ضروريه که بگم من به شدت از اين گروه متنفرم.
2- ~cEnSoReD~ |
|
_________________ شوهر نمي خوام چون به اعتقاد من زندگيم ميشه تکرار مکررات.مثل يه فيلم تکراري که خيلي مسخرست از نظر من.الان دلم مي خواد با نقاشي بتونم خودمو نشون بدم.بعدش اصلا من غير از متخصصين هيچ پزشک عمومي رو قبول ندارم حتي بابامو.پزشک عمومي مثل يه بچهء کلاس اوليه از ديد من.
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 772 اعتبار کسب شده: 8408 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 26 فروردين 1387، ساعت 19:47 |
|
 |
2 ماه و 21 روز پيش |
|
|
| |
| پسر شجاع نوشته بود: |
آخرين خبر
12-نفر به هلاکت ر سيدند و
202 نفر زخمي شدند |
| پسر شجاع نوشته بود: |
11-آقا جون حاشيه سازي نکنين. هر روز کلي آدم به بهشت مي رن اينا هم روش!!! بده مفتي مفتي رفتن بهشت؟ ~cEnS0ReD! اينم تقدير الهيه. نمي شه باهاش کاري کرد. اگه سوالي چيزي داريد بفرماييد تا جواب بدم . فقط ذکر اين نکته ضروريه که بگم من به شدت از اين گروه متنفرم.
2- ~cEnS0ReD! |
اعتقادات هر کسي براي خودش محترمه. اينجا هم نمي خوام بحث اعتقاداي کنم. شخصاً هم از نظر اعتقاداي و هم از نظر سياسي اختلافاتي با ديدگاههاي بچه هاي کانون رهپويان وصال شيراز دارم. همه اينها به کنار؛ اما فکر کردين اونهايي که اين وسط تکه پاره شدن کيا بودن؟ خيلي از اقوم و خويشان و دوستان آشنايان ما اونجا مي رفتن. در مورد بقيه بچه ها هم احتمالاً همين جور بوده. بعد از شنيدن خبر انفجار مدام داشتم به اين طرف و اون طرف زنگ مي زدم تا احوال دوستهام رو بپرسم. همين امروز مادرم که اسامي کشته شده ها رو ديده بود، بعد از کلي کلنجار رفتن با خودش، به يکي از دوستهاش که فکر مي کرد پسرش تو ليست کشته شده هاست زنگ زد و متوجه شد خوشبختانه مشابهت اسمي بوده. پسر اون نبوده؛ اما فرق زيادي هم نمي کنه. يه خونواده ديگه توي از دست دادن فرزندشون داغدار شدن. همين بچه هاي تالارهاي گفتمان خودمون. چندتاييشون از جمله سياسفيد خيلي راحت امکان داشت الان تو ليست کشته ها و زخمي هاي اونحا باشن. تو اين شرايط يکي بياد اين وسط بگه "12-نفر به هلاکت ر سيدند" خيلي حرفه.
همسر دکتر شريفاني، استاد دانشگاه شيراز، که همکار مادرم هست امروز تعريف مي کرد يکي از دخترهاي کشته شده انفجار همين هفته پيش بهش گفته بوده رفته امام رضا و حکم شهادتش رو از امام رضا گرفته و الان بعد از يک هفته اسمش توي ليست کشته هاي انفجاره. اين خبر رو فقط با يه واسطه که مادرم هست از منبع اصلي خبر نقل قول مي کنم. شما مي تونين فرض کنين که خبر ساختگي يا دروغه و يا اگه صحتش رو قبول دارين، هر برداشتي که فکر مي کنين درسته از اين ماجرا بکنين. |
|
|
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 2230 اعتبار کسب شده: 4505 جنسيت: زن |
 |
دوشنبه 26 فروردين 1387، ساعت 19:57 |
|
 |
2 ماه و 21 روز پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
| همسر دکتر شريفاني، استاد دانشگاه شيراز، که همکار مادرم هست امروز تعريف مي کرد يکي از دخترهاي کشته شده انفجار همين هفته پيش بهش گفته بوده رفته امام رضا و حکم شهادتش رو از امام رضا گرفته و الان بعد از يک هفته اسمش توي ليست کشته هاي انفجاره. اين خبر رو فقط با يه واسطه که مادرم هست از منبع اصلي خبر نقل قول مي کنم. شما مي تونين فرض کنين که خبر ساختگي يا دروغه و يا اگه صحتش رو قبول دارين، هر برداشتي که فکر مي کنين درسته از اين ماجرا بکنين. |
واي اينجوري بايد دو دستي بزنيم تو سر خودمون.ما يه پشه نيشمون مي زنه يقهء خدا رو مي گيريم.کلي نق ميزنيم و زندگي رو براي بقيه زهر مار مي کنيم اونوقت دخترايي هستن که اينگونه رفتار مي کنن.انشاء الله که خدايش بيامرزد. |
|
_________________ ازم نخوا با تو بمونم
تو هيچي از من نمي دوني
اگه بگم راز دلم رو
تو هم کنارم نمي موني
|
|
|
|
|
 |
dr_potter  سال صفري!
تاريخ عضويت: يکشنبه 28 بهمن 1386 مجموع ارسالها: 81 اعتبار کسب شده: 542 محل سکونت: ناکجاآباد سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 26 فروردين 1387، ساعت 21:35 |
|
 |
2 ماه و 21 روز پيش |
|
|
| |
خيلي جالبه ببينيد بحث به کجا کشيده شده
بنده خدا همون بسيجي ها که ميگي خوشگليشونو نمين به راحتي به امثال من و تو چشم ناپاک بفروشن اونم ارزون وگرنه خيلي زيبا تر از اوني هستن که فکرشم بکني
اگه يه کمي از لوازم آرايش و جراحي پلاستيک حاليت باشه که بعيد ميدونم مي فهمي که اينا که تو خيابون مي بيني خوشگل نيستن
متاسفم واقعا
معلومه که آدم يه مشکلي داشته بهش گير دادن عقده ا ي شدن اينجوري نظر ميدن و دنيا رو فقط تو هوس خلاصه کرده |
|
_________________ يک چيز مهم:هرقدر دست نيافتني تر باشي دوست داشتني تر هستي.
See things as they are,not as u wish them to be
هيچ وقت روزي که صفحه سياه DOS رو جلو چشمام ديدم ،فکر نمي کردم که روزي اينترنت تو جيبم باشه
|
|
|
|
|
 |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382 مجموع ارسالها: 1305 اعتبار کسب شده: 2352 محل سکونت: کارتون خوابيم سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 27 فروردين 1387، ساعت 2:31 |
|
 |
2 ماه و 21 روز پيش |
|
|
| |
1-من نمي دونم چرا هر کسي کشته مي شه مي گن شهيد شده. اگه اينجوريه پس ما هم حق نداريم به اسراييلي ها که براي کشورشون مي جنگن ( که البته ظاهرا به ناحق هست و من سياست کشورشون رو تاييد نمي کنم) اونها رو هم بايد بگيم شهيد شدن. ارزش شهادت اينه يکي بياد پاي روضه بشينه يه بمب محلي منفجر شه يا اهمالي صورت بگيره و ما بگيم اينا هم شهيد شدن؟
2- من از آيات قران و احاديث استفاده کردم و حوري هاي بهشتي رو توصيف کردم؟ شما قرآن رو هم سانسور مي کنين . قبلا فکر مي کنم 3 بار در قران از وَيْلٌ ( به معني واي بر) استفاده شده (مثلا وَيْلٌ لِّلْمُطَفِّفِينَ يعنير واى بر کمفروشان!) اگه امروزه قرآن نازل مي شد احتمالا به 4 يا 5 هم مي رسيد. چرا نمي ذاريد حرفامو به استناد بر قرآن و احاديث متواتر بيان کنم؟
3- اگه شما در کراهت و به طور خاص کريه الکنظر بودن اين عزيزان دلسوز نظام که خالصانه و صادقانه دهن همه مردم رو سرويس کردن شک داريد، شما رو به گشت 2 ساعته در تهران و معاشرت با اين عزيزان دعوت مي کنم. حديث داريم که هر کس باطن پاکي داشته باشته ظاهري نوراني و زيبا پيدا مي کنه . من که هر چي گشتم نديدم شما که سيرت پاک و حسيني داريد بياييد به من نشون بديد.
3- يکي بياد جلوي اين اسپمر ها رو بگيره. |
|
_________________ شوهر نمي خوام چون به اعتقاد من زندگيم ميشه تکرار مکررات.مثل يه فيلم تکراري که خيلي مسخرست از نظر من.الان دلم مي خواد با نقاشي بتونم خودمو نشون بدم.بعدش اصلا من غير از متخصصين هيچ پزشک عمومي رو قبول ندارم حتي بابامو.پزشک عمومي مثل يه بچهء کلاس اوليه از ديد من.
|
|
|
|
|
 |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382 مجموع ارسالها: 1305 اعتبار کسب شده: 2352 محل سکونت: کارتون خوابيم سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 27 فروردين 1387، ساعت 2:51 |
|
 |
2 ماه و 21 روز پيش |
|
|
| |
| dr_potter نوشته بود: |
خيلي جالبه ببينيد بحث به کجا کشيده شده
بنده خدا همون بسيجي ها که ميگي خوشگليشونو نمين به راحتي به امثال من و تو چشم ناپاک بفروشن اونم ارزون وگرنه خيلي زيبا تر از اوني هستن که فکرشم بکني
اگه يه کمي از لوازم آرايش و جراحي پلاستيک حاليت باشه که بعيد ميدونم مي فهمي که اينا که تو خيابون مي بيني خوشگل نيستن
متاسفم واقعا
معلومه که آدم يه مشکلي داشته بهش گير دادن عقده ا ي شدن اينجوري نظر ميدن و دنيا رو فقط تو هوس خلاصه کرده |
1- امثال شما شايد چشم پاک ندارن دکتر جون، اکثال ما چشماشونو هر روز مي شورن.
2- بعله. شما خيلي حاليته. من از وسايل آرايشي مثل ريمل و پنکيک و بقيه چيزايي که امثال شما استفاده مي کنيد استفاده نمي کنم ولي چشم دارم مي بينم که چقدر زشت و بد طينت( فارسي آن تينت) هستن و همين ضعفشونه که باعث مي شه اين همه عقده بازي در بيارن
3- من تاحالا باهاشون بحثي نداشتم متاسفانه که به بخوان واسه تيپ و قيافه ام بهم گير بدن.
4- فکر مي کنم عقده اي اونا هستن نه من. البته عقده زياد دارم از اين انقلاب، از اين دولت، از اين حکومت و از همه اونايي که جووني منو ، عقل و شعور، و زندگي منو به f بدن. اين عقده ها رو کي بوجود آورده؟ امثال شما و .... . شايد 2 روزه ديگه منم به عنوان تهديدي براي نظام و اشاعه فهشا معرفي بشم. ما داريم فداي سبک سري هاي يک سري آدم هاي نفهم و گوسفند مي شيم.
5- عقده اي کسيه که بياد اسمشو تو تالار بذاره dr . نمي دونم دکتر هستي يا نيستي برام هم اهميتي نداره که بدونم . هر چند که معيار زياد درستي نيست ولي برو يه نگاه به تعداد پست و تاريخ عضويت بکن بعد بيا نظزيه از خودت ساتع کن. |
|
|
|
|
|
|
 |
behzad2000  زبون بسته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 11 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1 اعتبار کسب شده: 112 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 27 فروردين 1387، ساعت 8:42 |
|
 |
2 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
با سلام و عرض تبريک به تمامي دوستان شهيد و جانبازم
خوشا به سعادتتون به همتون افتخار ميکنم ايکاش من هم رفته بودم اخر مجلس نشددددددد
در ضمن خوشحالم که سيد حالش خوب است دعا اخر مجلس سيد به همه ما اميد ميداد اميد اين روزها
جناب دکتر قادري هم در مجلس حضور داشتند |
|
|
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 2230 اعتبار کسب شده: 4505 جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 27 فروردين 1387، ساعت 9:48 |
|
 |
2 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
dr_potter  سال صفري!
 |
سهشنبه 27 فروردين 1387، ساعت 21:12 |
|
 |
2 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
 |
چهارشنبه 28 فروردين 1387، ساعت 0:30 |
|
 |
2 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
E}{$/\N  سال صفري!
تاريخ عضويت: شنبه 06 بهمن 1386 مجموع ارسالها: 90 اعتبار کسب شده: 1318 محل سکونت: متغيرالمکان جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 28 فروردين 1387، ساعت 11:07 |
|
 |
2 ماه و 19 روز پيش |
|
|
| |
اين صدا و سيما واقعا حالمو به هم مي زنه !
روز و صبح و عصر و شب و ظهر و نيمه شب ، فرت و فرت اخبار فلسطين و عراق و ... تو مغز مردم فرو مي کنن. "زانوي چپ کودک فلسطيني خراش برداشت. "
اونوقت اين بمبگذاري رو...
الان هم که دارن سعي ميکنن اتفاقي و سهل انگاري و سهوي اونو جلوه بدن. اول گفتن کپسول گاز بوده ، بعد شد خمپاره و نمايشگاه ادوات جنگي !!! و ... به نظر مي رسه مي خوان اين قضيه رو اينطور جلوه بدن تا احتمالا استقبال از برنامه ها و محفلهاي اين چنيني کم نشه و کسي احساس نا امني نکنه
http://www.asriran.com/view.php?id=39830
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8701250034 |
اين مطلب آخرين بار توسط E}{$/\N در چهارشنبه 28 فروردين 1387، ساعت 13:00 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
E}{$/\N  سال صفري!
تاريخ عضويت: شنبه 06 بهمن 1386 مجموع ارسالها: 90 اعتبار کسب شده: 1318 محل سکونت: متغيرالمکان جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 28 فروردين 1387، ساعت 11:16 |
|
 |
2 ماه و 19 روز پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
نميدونم چرا بعضي ها عشق شايعه هستند!
...
ديشب ساعت 9 شب بر اثر بمب گذاري درحسينيه ثارالله شيراز(نرسيده به فلکه معلم) در مجلس سخنراني آقاي انجوي حدود 220 نفر يا بيشتر کشته يا زخمي شدند. بر اثر اين بمب گذاري آسيبي به شخص آقاي انجوي وارد نشد ولي بسياري از مردم که حد اکثريت آنان جوان هستند کشته يا زخمي شدند. اين موضوع در هيچ پايگاه خبري ذکر نشده است. خبر اين بمب گذاري تنها يک ساعت و نيم بعد از اين حادثه به من رسيد که جز اولين کساني بودم که بعد حادثه خودمو به محل رسوندم و پليس منو متواري کردو الان شما را باخبر ميسازم و به دليل عدم دسترسي به اينترنت اين لحضه شما را مطلع ميکنم. تمامي راههاي ورودي شهر بسته شدند و تا صبح شهر در آماده باش کامل بود و تا شعاع ده کيلومتري محل حادثه تمامي راهها و جاده هاي منتهي توسط نيرو انتظامي بسته شده بود. مردم شيراز تا صبح مضطرب و نگران بودند و به دنبال نشانه اي از فرزندان و دوستانشان شب را با شيون به صبح رسانيدند. گفتني است که هويت عده اي از کشته شدگان مشخص نيست.هيچ گروه تروريستي مسئوليت اين حادثه را بر عهده نگرفته است.
[/color]
تا جاپي که ما ديديم فقط سر کوچه رو بسته بودند، اون هم ...
...
جل الخالق! |
دقيقا ! بدتر اينکه محلشو هم اشتباه نوشته. گويا حسينيه سيد الشهداء بوده تو خ شهيد آقايي |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|