| نویسنده |
پیغام |
| پسر شجاع |
|
آخرين خبر
12-نفر به هلاکت ر سيدند و
202 نفر زخمي شدند |
|
_________________ رابرت دنيرو:
بر اساس يک نظرسنجي تازه زنان ميگويند راحتتر هستند که جلوي مردها لخت بشوند تا جلوي زنها. آنها ميگويند که زنها خيلي با قضاوت نگاه ميکنند اما مردها فقط ممنون هستند.
|
|
 |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382 مجموع ارسالها: 1454 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کارتون خوابيم سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 25 فروردين 1387، ساعت 16:43 |
|
 |
7 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
دايي جان ناپلئون: همش زير سر اينگيليساست.
بسم رب الشهداء و الصديقين
بار ديگر دست خونخواران و استکبار جهاني از آستين نوکران کوردل و جيره خواران جنايتکار برآمد و تني چند از جوانان کانون فرهنگي رهپويان وصال – شيراز که در جلسه هفتگي اين کانون شرکت کرده بودند را شهيد و تعدادي را نيز مجروح کرد.
روابط عمومي کانون فرهنگي رهپويان وصال ضمن تسليت به حضرت بقيه الله امام عصر (عج) و نايب بر حقش حضرت آيت الله خامنه اي و خانواده شهداء، اين جنايت ددمنشانه را به شدت محکوم کرده و از مسئولين دلسوز نظام خواهان پيگيري و رساندن منافقين کوردل به اشد مجازات شده است.
زمان و نحوه تشييع جنازه شهداء اين بمب گذاري متعاقبا اعلام خواهد شد
منبع |
|
بر اساس يک نظرسنجي تازه زنان ميگويند راحتتر هستند که جلوي مردها لخت بشوند تا جلوي زنها. آنها ميگويند که زنها خيلي با قضاوت نگاه ميکنند اما مردها فقط ممنون هستند.
|
|
|
|
|
 |
رويا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 07 بهمن 1382 مجموع ارسالها: 311 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 25 فروردين 1387، ساعت 16:44 |
|
 |
7 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
يکي از بچه هاي آزوايشگاه امروز اين خبر رو بهم داد، اولش فکر کردم قضيه زياد جدي نيست ولي متاسفانه وحشتناک تر از اون چيزيه که فکرشو مي کردم.
خدا همه درگذشتگان رو رحمت کنه، به همه مجروحان شفاي عاجل بده و به ما هم رحم کنه.
امسال شيراز اصلا شيراز هميشگي نبود
اون از خشکسالي و طبيعت بي روح و هواي کويريش که اشک من يکي رو در آورد
اينم از اين...
خدا به خير بگذرونه.
آدم نمي دونه داره امتحان پس ميده يا نتيجه کاراي خودشو مي بينه؟؟
الهم عجل لوليک الفرج... |
|
_________________ چرا نه در پي عزم ديار خود باشم
چرا نه خاک سر کوي يار خود باشم
غم غريبي و غربت چو بر نمي تابم
به شهر خود روم و شهريار خود باشم
|
|
|
|
|
 |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382 مجموع ارسالها: 1454 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کارتون خوابيم سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 25 فروردين 1387، ساعت 16:47 |
|
 |
7 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
انجوي نژاد افزود: عدهاي سعي ميکنند ماجرا را حادثه جلوه بدهند تا به طور غيرواقعي شهر را امن جلوه بدهند در حاليکه اين وظيفه آنهاست که امنيت ايجاد کنند.
وي اضافه کرد: اين که گفته ميشود حادثه بوده، هرگز اين طور نيست و آنچه که روي ميز معراج الشهدا بوده علاوه بر آثار و نامههاي شهدا چند پوکه خالي منور بوده است و عکسهاي معراج الشهدا قبل از انفجار اين را تاييد ميکند.
انجوي نژاد راجع به عوامل احتمالي انفجار گفت: اين کار وظيفه نهادهاي اطلاعاتي است، اما ما احتمالاتي ميدهيم که وهابيون و بهاييون در اين کار دست داشتهاند.
وي اضافه کرد: لحظاتي قبل از انفجار، اعضاي کانون فرد ناشناسي را ديدهاند که بستهاي را به محل آورده و خيلي سريع آنجا را ترک کرده است، به طوري که يکي از اعضا به وي مشکوک شده و او را تعقيب کرده است.
وي افزود: تعدادي از اعضاي کانون آماده چهرهنگاري از فرد مظنون هستند.
منبع
دايي جان ناپلئون: مزخرف نگو قاسم. ديدي گفتم اون صداي مشکوک از طرف اين وهابي هاي اينگيليسي هست. وحيد اين آفتابه پس چي شد؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 25 فروردين 1387، ساعت 16:50 |
|
 |
7 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
| رويا نوشته بود: |
گزينه دومي محتمل تره. |
|
|
|
|
|
|
 |
dr_potter  سال صفري!
تاريخ عضويت: يکشنبه 28 بهمن 1386 مجموع ارسالها: 83 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ناکجاآباد سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 25 فروردين 1387، ساعت 21:33 |
|
 |
7 ماه و 22 روز پيش |
|
|
| |
| پسر شجاع نوشته بود: |
| چوب خدا اين بار بدجوري صدا کرد و اين است سنت الهي |
يکي اومده بمب گذاشته تو کشورمون هم سنو سالامون رو کشته اين چه حرفايي ميزنيد؟
منظورتون چيه؟ |
|
_________________ يک چيز مهم:هرقدر دست نيافتني تر باشي دوست داشتني تر هستي.
See things as they are,not as u wish them to be
هيچ وقت روزي که صفحه سياه DOS رو جلو چشمام ديدم ،فکر نمي کردم که روزي اينترنت تو جيبم باشه
|
|
|
|
|
 |
Yaghma  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 18 دي 1384 مجموع ارسالها: 1197 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: همين امروز ...! سن: 23 جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 25 فروردين 1387، ساعت 22:46 |
|
 |
7 ماه و 22 روز پيش |
|
|
| |
ديشب خبر حادثه به من هم رسيد!
صبح اخبار ساعت 8 راديو جوان، مثل هر روز!
همکارا بيخبر بودن، من اما نه.
فکر مي کردم اونقدر قضيه مهم باشه که جزء يکي از عناوين مهمترين خبرها باشه که نبود. تو بخش مشروح خبرها هم شايد يه پاراگراف سه خطي که به سرعت اعلام کرد: 10 نفر کشته و ده ها نفر مجروح حادثه!اونم لا به لاي خبرهاي ديگه، خبرهايي راجع به دنياي اقتصاد و ... و جالبتر بخش تفسير خبرهاش بود که ...
بيشتر غصه ام شد وقتي ديدم اين اتفاق تا اون وقت حداقل، اونقدر غم انگيز نبوده که بشه جزء اهم اخبار.
خوشحالم که سياسفيد و دوستان دوستان ديگه ام سالم هستند.
اميدوارم مجروحين حادثه به زودي سلامت خودشون رو بدست بيارن و از دست رفته ها هم قرين رحمت خداوند باشند که جز اين کاري از ما بر نمياد...! |
|
_________________ ........ زيرا همه چيز از احساس آغاز مي شود!!!
|
|
|
|
|
 |
حيف!  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 658 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 25 فروردين 1387، ساعت 23:41 |
|
 |
7 ماه و 22 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
خزان بزنم به تخته!
مجموع ارسالها: 164 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 25 فروردين 1387، ساعت 23:49 |
|
 |
7 ماه و 22 روز پيش |
|
|
| |
يک راستشو بگه و همه رو خلاص کنه که يا بگيم خدا رحمتشون کنه يا يه چيز ديگه
من از صبح اعصاب برام نمود اينقدر اخبار ضد و نقيض شنيدم
تو اون حسينه کسي به وهابيت توهين کرده يانه ؟
به اديان و فرقه هاي ديگه حرف مي زدن يا نه ؟
راست حسيني
پسر شجاع يه چيزايي لابد شنيده و مي دونه که ايطوري حرف مي زنه و به جاي شهادت ميگه هلاکت
|
|
|
|
|
|
|
 |
s.m.s  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 27 شهريور 1384 مجموع ارسالها: 895 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 25 فروردين 1387، ساعت 23:55 |
|
 |
7 ماه و 22 روز پيش |
|
|
| |
| پسر شجاع نوشته بود: |
گزينه دومي محتمل تره. |
ما اَصابَ مِنْ مُصيبَةٍ فِي اْلاَرْضِ وَ لا' في اَنْفُسِکُمْ الا'ّ في کِتابٍ مِنْ قَبْلِ اَنْنَبْرَاَها انَّ ذ'لِکَ عَلَي اللّهِ يَسيرٌ * لِکَيْلا' تَاْسَوْا عَلي' ما فَاتکُمْ وَ لا' تَفْرَحُوا بماآتاکُمْ وَ اللّهُ لا' يُحِبُّ کُلَّ مُخْتالٍ فَخُورٍ
هيچ مصيبتي (ناخواسته) در زمين و نه در وجود شما روي نميدهد مگر اينکه همهان قبل از آنکه زمين را بيافرينيم در لوح محفوظ ثبت است؛ و اين امر براي خداآسان است! اين به خاطر آن است که براي آنچه از دست دادهايد تاسف نخوريد، و بهآنچه به شما داده است دلبسته و شادمان نباشيد؛ و خداوند هيچ متکبّر فخرفروشيرا دوستندارد!. |
|
|
|
|
|
 |
s.m.s  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 27 شهريور 1384 مجموع ارسالها: 895 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 26 فروردين 1387، ساعت 0:03 |
|
 |
7 ماه و 22 روز پيش |
|
|
| |
| خزان نوشته بود: |
يک راستشو بگه و همه رو خلاص کنه که يا بگيم خدا رحمتشون کنه يا يه چيز ديگه
من از صبح اعصاب برام نمود اينقدر اخبار ضد و نقيض شنيدم
تو اون حسينه کسي به وهابيت [size=18]توهين کرده يانه ؟
به اديان و فرقه هاي ديگه حرف مي زدن يا نه ؟
راست حسيني
پسر شجاع يه چيزايي لابد شنيده و مي دونه که ايطوري حرف مي زنه و به جاي شهادت ميگه هلاکت
[/size] |
به نظر شما اين فرقه اونقدر محترمه که مثلا توهين به اون کار مذمومي تلقي بشه؟
واقعا کساني که کشتن سه نفر شيعه رو باعث رستگاري دنيا و آخرت ميدونن اونقدر محترم هستن که اگه کسي بهشون توهيني کرد بايد اينطوري تقاص پس بده؟
کار پسر شجاع الان به هيچ وجه از نظر من قابل توجيه نيست، حتي اگه توهيني هم به اين فرقه ساختگي شده باشه از اين کار به هيچ وجه نميشه دفاع کرد، |
|
|
|
|
|
 |
حيف!  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 658 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 26 فروردين 1387، ساعت 0:09 |
|
 |
7 ماه و 22 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Shabah  زبون بسته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 25 فروردين 1387 مجموع ارسالها: 2 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 26 فروردين 1387، ساعت 0:10 |
|
 |
7 ماه و 22 روز پيش |
|
|
| |
|
آقاي انجوي در اون حسينيه جلساتي با عنوان دشمن شناسي (فک کنم) داشته و يکي از موضوع هاي مهم بحث هم بهايت و وهابيت بوده. خيلي وقته ولي به نظر من که بمب گذاري ربطي به اين و توهين به اين فرقه ها نداشته. |
|
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 1110 اعتبار کسب شده: 5604 محل سکونت: هيدالو سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 26 فروردين 1387، ساعت 1:03 |
|
 |
7 ماه و 22 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
خزان بزنم به تخته!
مجموع ارسالها: 164 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 26 فروردين 1387، ساعت 10:19 |
|
 |
7 ماه و 22 روز پيش |
|
|
| |
اول اينکه من منظور اين نبود که حرف زدن به فرقه اي که کشتن شيعه براشون به منزله رفتن به بهشت هست خلاف است
نه اصلا لعنت بهشون
ولي براي اطلاعاتم مي خواستم يخورده لهنم کاملا اشتباه بود اونم درست |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|