صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

6
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
E}{$/\Nآفلاين
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 06 بهمن 1386
مجموع ارسالها: 141
اعتبار کسب شده: 3000
جنسيت: مرد
ارسال يکشنبه 25 فروردين 1387، ساعت 2:50
 4 ماه و 17 روز پيش

يکي از دوستام اين پيغامو واسم فرستاد:
خيلي وحشتناک بود ، ما تو پارک قوري بوديم. صداي مهيب و همه جا مثل جهنم شد. داييم رفته بود مي گفت تا چشم کار مي کرد ، جنازه و خون و دست و پاي قطع شده . اعصابم داغونه Crying or Very sad

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
dr_potterآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 28 بهمن 1386
مجموع ارسالها: 83
ارسال يکشنبه 25 فروردين 1387، ساعت 9:18
 4 ماه و 17 روز پيش

نميتونم چيزي بنويسم اينجور حوادث خيلي دردناک
فقط ميتونم همدردي کنم و برا سلامتيشون دعا کنم و اگه نياز به کمک هم بود ما هستيم
عکساشو تو خبرگزاري فارس ديدم با اينکه فقط عکس تجمع مردم بود ولي بغضم گرفت Crying or Very sad

1
0
1
سياسفيدآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385
مجموع ارسالها: 2873
اعتبار کسب شده: 5551
ارسال يکشنبه 25 فروردين 1387، ساعت 9:22
 4 ماه و 17 روز پيش

کاش همه اين چيز هايي که ديدم و شنيدم خواب بود !

جلسه ستاد استقبال رهبري، بحث و جدال روي کميته هايي که مي تونيم داشته باشيم، يکي ميگفت: همينا خوبه و هر کميته ديگه اي مي خواد تشکيل بشه! بايد بياد زير اين کميته ها! يه عده همه ميگفتيم: نه کميته ها بزرگ ميشه و بهتره از هم جدا بشن يه لحظه يکي از بچه ها پاميشه ميره بيرون!بعدش يکي دونفر پشت سرش مي رن بيرون! و از جمع ما دور مي شن !و مدام با تلفن اين طرف اون طرف صحبت مي کنند، چي شده !؟ شايد از اين نحوه جلسه و حرف هايي که زده ميشه انتقاد دارند! اما نه اين جور بچه هايي نيستند و مي شينند بحث مي کنند، پا شدم و رفتم ببينم که چي شده! به جمعشون نزديک شدم ، قيافه همشون تغييير کرده بود ، قيافه هاي ترسيده و مضطرب!ا معلوم نبود چي شده، هر حدسي را مي زدم به جز اين اتفاق! تا اين که به يکيشون گفتم بياييد بشينيم چند تا کميتش کنيم اين جوري که اينا دارند برنامه مي ريزند خوب نيست، شما ها که پاشديد ، اين جوري که نيمشه يه حالت شاکيانه! يکيشون گفت اگه اين خبري که شنيديم راست باشه شايد اين برنامه ها هم لغو بشه، مگه چي شده؟ حالا بگذار مطمئن بشيم مي گيم، نه بگيد! چي شده!؟ رهپويان وصال ! چي شده ؟! مثل اين که انفجاري رخ داده، نه! کي اين جوري شده؟ داداشم، اولين کسي که به ذهنم رسيد، بابا، سلام، صادق خونه هست، نرفته جلسه انجوي؟! نه، خونه است، خيالم راحت شد گوشي راقطع کردم بدونه اين که بگم چي شده تا ناراحت بشن، بلافاصله بعدش ياد دوستام افتادم حامد، هاني، علي، مهدي ، عباس و خيلي از بچه هاي ديگه که اسمم توي ذهنش نمي يومد و از بچه هاي کانون بودند، آقا! من بايد برم، خيلي از دوستام اونجا هستند، خب صبر کن جلسه را تمومش کنيم باهم بريم، باشه چند دقيقه اي صبر کردم تا جلسه تموم بشه ديگه نفهميدم جلسه چي شد! براي دوستايي که مي شناختم تلفن مي زدم اما هيچ کدوم آنتن نمي دادند معلوم بود خبريه، از مسجد دانشگاه راه افتاديم توي راه بچه ها براي دوسستاشون تماس مي گرفتند اونا هم موفق نمي شدند، آنتن نمي داد، مثل سال تحويلي حرم امام رضا که هيچ جا آنتن نميداد، يکي از بچه ها موفق شد تماس بگيره و خبر را تاييد کرد، توي ماشين بحث اين بود که چي شده و کار کي مي تونه باشه! همش توي فکرم مي گفتم حتما يه آتيش سوزي کوچيک بوده و مردم با نقل و قول به همديگه بزرگش کردند اما وقتي نزديک حسينيه شديم از چند کيلو متري ترافيک سنگيني بود، چند تا خيابون بالاتر حسينيه پارک کرديم و به طرف حسينيه پياده رفتيم! همه مي رفتند و مي اومدند اوضاعي بود معلوم بود قضيه جدي هست و خيلي هم جدي هست از آدمايي که داشتند برمي گشتند و قيافه هاي ناراحتي که داشتند! از کسايي که با عجله يه سمت حسينيه در حال حرکت بودند و مي گفتند يا حسين! و مادري که مثل ديوونه ها به طرف حسينيه حرکت مي کرد، يا فاطمه بچم را از تو مي خوام! از کنار هر کسي که رد مي شدي حال و هوايي داشت و اتفاقي را که افتاده بود از ديد خودش تعريف مي کرد خانواده هاي نگراني که بچه هاشون در مراسم شرکت کردند و الان هيچ خبري ندارند هفته اي ميانگين ده هزار نفر جمعيت در جلسه شنبه شب هاي کانون شرکت مي کنند که با اومدن مهمان خاص يا مناسبت خاصي به پنجاه هزار نفر و صد هزارنفر هم مي رسه! يکي از بچه هاي کانون مي گفت تنها شبي بوده که مداح مهمان نداشتيم و مجلس زياد شلوغ نبوده و خدا را شکر بمب عقب مجلس بوده و زماني که که جمعيت براي سينه زني به طرف جلو مي اومدن اين اتفاق افتاده! من ديشب به خاطر جلسه مسجد دانشگاه نتونستم شرکت کنم از بچه هاي قديمي کانون هم کسي بيرون حسينيه نبود همه يا داخل بودند يا اتفاقي براشون افتاده بود! بازم سعي کردم با اون چند تايي که تلفنشون را داشتم ارتباط برقرار کنم که نشد! يکي از بچه هاي قديمي را ديدم رفتم در مورد حادثه ازش پرسيدم گفت: قبل از شروع سينه زني که جمعيت داشتن براي برنامه آماده مي شدند و به طرف جلوي حسينيه مي اومدند عقب حسينيه کنار ديوار و نمايشگاه دفاع مقدس انفجاري رخ مي ده و همه جا تاريک مي شه و همه سعي مي کنند از در کوچيک جلوي حسينيه خارج بشن و سقف عقب حسينيه ريزش مي کنه و روي سر مردم مي ريزه، از تعداد کشته ها و مجروح ها چيزي نمي دونستند اما مي گفتند خيلي از زخمي ها توي راه جونشون را از دست دادند و مي گفت معلوم نيست چقدر کشته داده باشيم و بيشتر زخمي ها هم قسمت خواهران بوده که سقف ريزش کرده و فشردگي جمعيت اون طرف بيشتر بوده!. البته صبحي راديو تعداد کشته هاي تا حالا را ده نفر اعلام کرد که مطمئنا آمار اوليه اتفاقه و زيادتر از اين عدد ميشه ، ديشب بعد از اين که ديدم حضورم هيچ گونه کمکي نمي تونه بکنه و نيرو هاي کمکي از مردم خواهش مي کنند که محل حادثه را ترک کنند ، من و بچه هاي دانشگاه هم دور شديم و يکي از بچه ها توي راه حرف قشنگي زد : بچه هاي کانون اگه شهيد نشن بايد تعجب کرد! هميشه آخر هر برنامه اي دستاشونو که ميدن به هم و دعاي شهادت را مي کنند آدم باورش نميشه که اينا يه روزي شهيد نشن ! خونه که اومدم داداشم همراه دوستاش رفته بود بيمارستان تا اگه مي تونه براي شناسايي مجروحين کمک کنه، يه سري از بچه ها هم که تماس گرفته بودند که خونه بهشون گفته بودند سالممو چيزيم نشده. داداشم از تهران زودتر از ما قضيه را متوجه شده بود و تماس گرفته بود خلاصه يه خورده که گذشت به دوستايي که مي شناختم و احتمال مي دادم توي مجلس بوده باشند تماس گرفتم و خدا را شکر همگي صحيح و سالم بودند. گرچه هنوز واسه بچه هاي قديمي کانون خيلي نگرانم به خصوص براي يکي از بچه ها که هميشه موقع سينه زني ها آخر مجلس ميرفت تا عقب مجلس را به اصطلاح خودش گرم کنه و يه عده از بچه هاي کانون که هميشه عقب مجلس ميشينند و لنج ننشين برنامه ها هستند! گرچه مدت هاست از کانون دور بودم اما خيلي از بچه ها را دورا دور مي شناسم به خصوص بچه هايي که هم دانشگاهي هستيم که تقريبا همشون جلسه مسجد بودند، ايشالله براي هيچ کدومشون اتفاقي نيفتاده باشه گرچه صبحي که از خواب بيدار شدم گفتم کاش همه اين چيزايي که مي ديدم و مي شنيدم خواب بود !!! يه مشت جوون دختر و پسر بي گناه، اول زندگي، جونشون را از دست دادند يا الان دچار نقص عضو هايي مي شن که تا آخر عمرشون بايد تحمل کنند، واقعا سخته براي خودشون و خانواده هاشون و دل هر انساني را به درد مياره و اين را ديشب در سيل جمعيتي که نزديک حسينيه بودند، ديدم و براي همه جور قيافه و فکر و مسلکي اين قضيه ناراحت کننده بود! صبحي دست و دلم به هيچ کار نمي رفت هيچ کاري هم نتونستم بکنم! راديو هم اعلام کرد در محل حادثه و بيمارستان ها تجمع نکنيد، گفتم بيام اينجا بنويسم شايد يه خورده خودم سبک تر بشم و شما هم از چون و چراي قضيه با خبر بشيد گرچه فرماندار شيراز با توجه به محل حادثه که نمايشگاه دفاع مقدس بوده گفت نمي توان به طور يقين گفت که اين حادثه عمدي يا سهوي بوده و تا يکي دو روز آينده همه چيز مشخص ميشه، بازم از چند نفري که ديشب تماس گرفتند و جوياي حالم شدند ممنونم. (وحيد ، بياض گل و سراب)

3
3
0
خزان
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

آواتار

مجموع ارسالها: 164
جنسيت: نامشخص
ارسال يکشنبه 25 فروردين 1387، ساعت 9:59
 4 ماه و 17 روز پيش

از اينکه اين دوستانمون سالمن خيلي خوشحال و از اينکه برادرامون کشته و زخمي شدند بسيار داغون شدم

من از ديشب تو جا بودم و حال مساعادي نداشتم الان که اومدم تو سايت ديدم اين تاپيک رو زدن و تا آخرين پستش اشک تو چشام جمع شد
ما به افغانستان و عراق حرف مي زنيم هنوز که هوزه از اين برنامه ها تو ايران خودمون هست نمي دونم چقدر از تلفات برو بچ خبر دارن ولي اگر خبر خاصي بود به ما هم خبر بدين

از صميم قلب براي دوستانمون تو شيراز خانواده هايي که داغدار طلب صبر از خداي متعال مي کنم

به اميد پايان اين درد ها

الان رفتم تو شبکه خبر نوشته 10 گلمون پرپر شده و 160 گل ديگرمون زخمين خدا بهشون کمک کنه
يا حق

اين پيغام تا به حال يک بار و توسط خزان در تاريخ يکشنبه 25 فروردين 1387، ساعت 10:03 ويرايش شده است.

1
1
0
s_mr66آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385
مجموع ارسالها: 531
ارسال يکشنبه 25 فروردين 1387، ساعت 10:03
 4 ماه و 17 روز پيش

رکز درماني نمازي

همدم جردان

محمد سليمان زاده

حميد رضا فرازمنديان

سجاد رهبر

غلامرضا بهمني

فرشيد فرهنگيان

بهرام قهرماني

امين رشيدي

زهرا اسدي

جواد شاهسوند

علي نصيري

امير حسين نظريان

حسن زحمت کشان

ذبيح شيرواني

حسين باغنده

راضيه متاله

ابراهيم سنا سيمي

محمد جواد برزگر

ساناز خسروي

محمد رضا طالبان پور

محمد نبي عاري

نازنين حسيني

سهيلا جمال آبادي

اسماعيل فريدوني

هادي دعوت الحق

فاطمه صدري

حسين سليمان زاده

محمد بردبار

زهرا زارع مويدي

مصطفي اکبر جو

علي نصيري

رسول باقري

عبدالمحمد کشاورز

امين رشيدي

امير شفيعي

سعيد خرمندار

کاظم سعيدي

بهزاد شاهسوند

آسيه کشاورز

حديث باغنده

سعيد قاسمي

امين شفيعي

فاطمه آقايي

حسين سليم فرد

آرزو رنجبر

فاضل پاک نيت

محمد علي حق پرست

8 نفر ناشناس

مرکز درماني خليلي

رحيم فني

مهدي زارع

فرشيد فرهنگيان

مهدي خرمن دار

اسماعيل زارع

علي آتش باز

امين زارعي

مهسا مهرير

ليلا جعفري

محمد علي حق پرست

محمد صادق شايان

سيد عبدالرضا يونسي

مرکز درماني مسلمين

ابوفاضل مظلوميان

مريم رئيسي

محمد رضا طالبان پور

مرکز درماني ارديبهشت

احمد فرهادي

حسن زارعي

ناشناس

مرکز درماني دنا

رضا عباس زاده

فاطمه توکلي

پروين سپهر تاج

مرکز درماني ميرحسني

حسن خدا مرادي

مرکز درماني قطب الدين

رسول رحيمي

حميد رضا فتحي

سيد عبدالوهاب عابدي

رضا هاشمي

مجتبي شيرواني

مصطفي شيرواني

ناشناس

مرکز درماني فرهمندفر

زهره کشاورز

شفيع شهرزاد

مرکز درماني فقيهي

سعيده احمدي

حسين کامراني

منصور مجري پور

هاجر کشتکار

سهيلا کشاورز

مليحه زارع

سعيد احمدي

راضيه احمدي

سهيلا غفار زاده – غفار زادگان

ليلا ويسي

زهرا عوضي

مهناز مختاري

امين بردبار

کاووس روستا

محمد رضا قاسم شيرواني

محمد ابراهيم جوانمردي

امير حسين نظريان

مرکز ام آر آي

زهرا بوکائي

مرکز درماني بهشتي

عباس اکتفايي

حسين کشاورز

غلامرضا هاشمي

بلقيس سرکوهي

محد اسدي

مرکز درماني چمران

افشين آفريدوني

محمد وطن ايمان

گيتي بصيري پور

معصومه بهمني

آذر زارع گلستاني

سمانه احمدي

موسي قندي

مريم بخشي

مريم آهنگر

مريم آهن گل

افشين فريدوني

نوشين نصيري پور

معصومه بهمني

آذر زارع

معصومه شمشيري

سمانه احمدي

محمد وطني ايمان

مريم آهن گلبر

زهرا عوضي

مرکز درماني محمد رسول اله

هدايت وکيلي

يزدان خوبياري

محمد قاسمي

خانم خبيري

آقاي خبيري

آقاي سارقي زاده

آقاي کشاورز

زهرا صحرايي

رحيم برزگر

خانم جوکار

فتحعلي زاده

قمر حسيني

خانم رضايي

محمد فرحي

خانم نظري

آقاي حيدري

خانم شاهپرست

آقاي کديور

آقاي حميدي

آرزو پاليزان

بهمن صفايي

روح اله حيدري

ايران بردبار

مليحه يزداني

1
1
0
خزان
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

آواتار

ارسال يکشنبه 25 فروردين 1387، ساعت 10:07
 4 ماه و 17 روز پيش

هنوز خبري از عوامل انفجار نيست ؟

اين پيغام تا به حال يک بار و توسط خزان در تاريخ يکشنبه 25 فروردين 1387، ساعت 10:24 ويرايش شده است.

1
1
0
Bayas Goolآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385
مجموع ارسالها: 2146
اعتبار کسب شده: 3405
جنسيت: زن
ارسال يکشنبه 25 فروردين 1387، ساعت 10:21
 4 ماه و 17 روز پيش

Sad
ديشب وسط يه مهموني وقتي اس ام اس يکي از بچه ها رو که حاوي انفجار بمب در حسينيه شهيد باهنر بود رو ديدم ، تصور اين که اين حسينيه شايد محلي باشه که آقاي انجوي نژاد توش برنامه داره ، بدنم رو لرزوند
وقتي دانشجو بودم ، چند بار با بچه هاي خوابگاه توي مراسم ايشون شرکت کرده بودم ، مخصوصا برنامه هاي شب قدر
مي دونستم که يه سري از دوستام هنوزم که هنوزه توي مراسم شنبه شب ها شرکت مي کنن
وقتي مطمئن شدم که حسينيه باهنر محل برگزاري مراسم آقاي انجوي نژاد هست ، مهموني زهر مارم شده بود ، تبديل به عزا شد برام
اينقدر حالم بد شد که همه جمع بهم ريختن ، تا از سلامتي بچه هائي که مي شناختم مطمئن بشم ، صد بار مردم و زنده شدم
با اين که همه دوستان من شکر خدا حالشون خوبه و اکثرشون اصلا توي برنامه نبودن ، ولي براي تمام کساني که بودن و آسيب ديدن واقعا متاسفم Sad

يه مطلبي رو سياسفيد بهش اشاره کرده بود ، دعاي آقاي انجوي نژاد در آخر برنامه که خدايا درهاي شهادت رو به روي ما باز کن
من هر وقت اين دعا رو مي شنوم از صميم قلب از خدا مي خوام اجابتش نکنه ، باز شدن درهاي شهادت يعني کشته شدن يک عده بي گناه ، ريخته شدن خون يه مشت جوون و داغدار شدن صد ها خانواده
خدا کنه همه کساني که طالب رسيده به فيض و قرب الهي هستن از راه هاي ديگه اي وارد اون مرحله بشن Pray Pray

2
2
0
خزان
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

آواتار

ارسال يکشنبه 25 فروردين 1387، ساعت 10:33
 4 ماه و 17 روز پيش

دعاي شهادت در زمان صلح ؟ Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall

آخه چراااااااااا؟
دعاي ظهور کنيد Brick wall Brick wall

لااقل بياد و همهم مارو از اين خفقان و بدبختي نجات بده
و هيچ مادري داغدار نشه
وقتي سياسفيد از حال و احوال اون مادر مي نوشت آدم ياد مادر هايي مي افته که تو اخبار از بقيه کشور ها نشون مي دن ميافته
فقط خدا کنه اين انفجار هم مثل انفجار مسجد حضرت زينب (س) تو ايلام نباشه
که به خاطر سهل انگاي برو بچ بسيج و هيئت مذهبي بخواطر گذاشتن يک بمب خنثي نشده بود تو نمايشگاه دفاع مقدس بود

وقتي نمايشگاه رو مي خوان جمع کنن ههم وسايل رو مي زارن دم در مسجد
بچه هايي که دارن تو خيابون اون محله فوتبال بازي مي کنند يکي از اون بمب ها رو براي خنده ور مي دارن و پرت مي کنند که دست بر قضي منفجر مي شه من دقيقن خودم اون انجار رو از نزديک ديدم خيلي داغونم کرد 5ي تا از بچه هاي نوجون اون محل و بهمراه يکي از پير هاي مخلص صاحب زمان (عج) شهيد شن

خيلي از بچه هايي که من تو اون محل ميشناختم هم زخمي شدن

خدا کنه اين انفجار باز از سهل انگاري نباشه
لا اقل اگر تقصير کسي باشه به سزاي اعمالش برسه

1
1
0
ستاره’ غريب
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

مجموع ارسالها: 2298
اعتبار کسب شده: 3636
ارسال يکشنبه 25 فروردين 1387، ساعت 11:14
 4 ماه و 17 روز پيش

خدا خودش کمکشون کنه.
دقت کردي دختراي اين دوره زمو اصلا شانس ندارن.پسراي الان يا خودشون دستي دستي خودشونو مي فرستن بالاي دار.يا اينجوري مي کشنشون و ما رو بيوه ميکنن.البته اگر ازدواج مي کديم بيوه مي شديما.
دل آدم براي اين جووناي معصوم مي سوزه

1
-2
3
سياسفيدآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385
مجموع ارسالها: 2873
اعتبار کسب شده: 5551
ارسال يکشنبه 25 فروردين 1387، ساعت 11:33
 4 ماه و 17 روز پيش

خزان نوشته بود:
...
فقط خدا کنه اين انفجار هم مثل انفجار مسجد حضرت زينب (س) تو ايلام نباشه
که به خاطر سهل انگاي برو بچ بسيج و هيئت مذهبي بخواطر گذاشتن يک بمب خنثي نشده بود تو نمايشگاه دفاع مقدس بود ....

نقل قول:
حجت الاسلام انجوي نژاد در گفت‌وگو با «الف» اظهار داشت: انفجار کانون رهپويان وصال بدون شک بمبگذاري بوده است.
به گزارش «الف»، حجت‏الاسلام انجوي نژاد، خطيب جلسات کانون رهپويان وصال شيراز، در گفت‌وگو با الف اظهار داشت: بمب در زير جايگاه معراج الشهدا منفجر شده است و جايگاه را از جاي کنده، به سقف پرتاب کرده و بخشي از سقف در نتيجه اين انفجار فروريخته است. وي افزود: علاوه براين ديوار حائل قسمت خواهران و برادران در نتيجه اين انفجار فروريخته است.

Image

انجوي نژاد افزود: عده‌اي سعي مي‌کنند ماجرا را حادثه جلوه بدهند تا به طور غيرواقعي شهر را امن جلوه بدهند در حاليکه اين وظيفه آنهاست که امنيت ايجاد کنند. وي اضافه کرد: اين که گفته مي‌شود حادثه بوده، هرگز اين طور نيست و آنچه که روي ميز معراج الشهدا بوده علاوه بر آثار و نامه‌هاي شهدا چند پوکه خالي منور بوده است و عکس‌هاي معراج الشهدا قبل از انفجار اين را تاييد مي‌کند. انجوي نژاد راجع به عوامل احتمالي انفجار گفت: اين کار وظيفه نهادهاي اطلاعاتي است، اما ما احتمالاتي مي‌دهيم که وهابيون و بهاييون در اين کار دست داشته‌اند. وي اضافه کرد: لحظاتي قبل از انفجار، اعضاي کانون فرد ناشناسي را ديده‌اند که بسته‌اي را به محل آورده و خيلي سريع آنجا را ترک کرده است، به طوري که يکي از اعضا به وي مشکوک شده و او را تعقيب کرده است. وي افزود: تعدادي از اعضاي کانون آماده چهره‌نگاري از فرد مظنون هستند. انجوي نژاد يادآوري کرد: انفجار در زمان سينه زني و در جلسه هفتگي کانون بوده است. کانون رهپويان وصال شيراز بزرگترين مرکز فرهنگي غير دولتي جنوب کشور است و هر هفته هزاران نفر از جوانان تحصيل کرده شيراز در جلسات آن شرکت مي‌کنند.

منبع :
http://tabnak.ir/pages/?cid=8955
http://tabnak.ir/pages/?cid=8975

2
2
0
ستاره’ غريب
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال يکشنبه 25 فروردين 1387، ساعت 11:58
 4 ماه و 17 روز پيش

تقريبا همزمان با شهادت صياد شيرازي بود.تا کي ما بايد اين داغ ها رو تحمل کنيم.
کاش من اونجا بودم و شهيد ميشدم.نه اونا که سالم بودن.هرچند خدا هم مثل بنده ها منو دوست نداره.
خدا به هممون صبر بده.
___________________________________-
Crying or Very sad

اين پيغام تا به حال يک بار و توسط ستاره’ غريب در تاريخ يکشنبه 25 فروردين 1387، ساعت 12:04 ويرايش شده است.

1
-2
3
خزان
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

آواتار

ارسال يکشنبه 25 فروردين 1387، ساعت 12:02
 4 ماه و 17 روز پيش

ممنونم از اين اطلاعاتي که به ما ميرسوني

بايد هر چه زود تر عوامل رو شناسايي کند اخه گيرم 100 تا 200 نفر 500 نفر رو بکشيد بقيه مردم رو مي خواين چکار کنيد ؟

اين جوري نا مسلمانا تموم مي شن نه کس ياز اسلام زده مي شه همه مي دونن با اين کارا فقط طرفداراي اون مسجدو هيئت اضافه تر مي شن نه کمتر به اميد روزي که ديگه از اين اتفاق ها نداشته باشيم

کسي خبر از آمار شهدا و مجروحين ديگه نداره ؟

برو بچ شيرازي تا اوضاع امن شه مراقب خودتون باشيد

1
1
0
قطرهآفلاين
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 13 خرداد 1386
مجموع ارسالها: 174
ارسال يکشنبه 25 فروردين 1387، ساعت 14:11
 4 ماه و 16 روز پيش

در اخبار ساعت 14 اعلام شد که 183 زخمي و 12 نفر کشته شده اند.

1
1
0
پسر شجاعآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382
مجموع ارسالها: 1328
ارسال يکشنبه 25 فروردين 1387، ساعت 16:16
 4 ماه و 16 روز پيش

چوب خدا اين بار بدجوري صدا کرد و اين است سنت الهي

شوهر نمي خوام چون به اعتقاد من زندگيم ميشه تکرار مکررات.مثل يه فيلم تکراري که خيلي مسخرست از نظر من.الان دلم مي خواد با نقاشي بتونم خودمو نشون بدم.بعدش اصلا من غير از متخصصين هيچ پزشک عمومي رو قبول ندارم حتي بابامو.پزشک عمومي مثل يه بچهء کلاس اوليه از ديد من.

2
0
2
ستاره’ غريب
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال يکشنبه 25 فروردين 1387، ساعت 16:27
 4 ماه و 16 روز پيش

نقل قول:
چوب خدا اين بار بدجوري صدا کرد و اين است سنت الهي

ببخشيد !!! اين حرفتون يعني چي اونوقت ؟!!! Confused

2
0
2
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است مهم: تصاوير گردهمايي يازدهم مرداد 1385 - رستوران فدک شيراز
1
پاسخها: 65 بیننده: 4452 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است هر پانزده دقيقه يک بمب آي اي دي در عراق منفجر مي شود
1
پاسخها: 7 بیننده: 320 نویسنده: majidjon13
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است تصاويري از خوابگاه دختران دانشگاه شيراز (ارم)
2
پاسخها: 22 بیننده: 5990 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است تصاوير انفجار امروز صبح شيراز
1
پاسخها: 3 بیننده: 2298 نویسنده: احسان

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به: