صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
hadiآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 19 ارديبهشت 1385
مجموع ارسالها: 952
اعتبار کسب شده: 3177
جنسيت: مرد
ارسال جمعه 23 فروردين 1387، ساعت 20:43
 6 ماه و 2 روز پيش

طرح آزمايشي اکسيژن درماني به جاي قليان در سفره خانه‌ها اجرا شد

طرح آزمايشي اکسيژن درماني به عنوان جايگزين قليان ميوه‌اي و دخاني در سطح سفره خانه‌هاي سنتي کشور ، با حضور جمعي از مقامات سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در سفره خانه سنتي دف تهران آغاز شد.

به گزارش روز سه شنبه خبرنگار فرهنگي ايرنا، مديرکل امور مراکز و خدمات گردشگري و استانداردسازي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري دراين مراسم گفت: سفره خانه‌ها مکاني ويژه براي تجلي فرهنگ ، سنت و آداب روسم ايرانيان هستند.

اکبر فرهيخته افزود: با توجه به نوع معماري و همچنين شيوه ساخت و طراحي سفره خانه ها، فرهنگ ، آداب و رسوم، آداب خوردن ، نشستن و پخت و پز ايراني‌ها به خوبي در اين مکان نمايان و متجلي مي‌شود.

وي با اشاره به طرح ممنوعيت استعمال دخانيات و مصرف قليان در سفره خانه‌ها ، اظهار داشت: طرح اکسيژن درماني با استفاده از قليان داراي گواهينامه‌هاي مربوطه از وزارت بهداشت، سازمان استاندارد و کميته گردشگري سلامت سازمان ميراث فرهنگي و دانشگاه علوم پزشکي تهران است.

وي افزود: در اين طرح ديگر قليان فاقد زيان‌هاي سنتي آن است و به دليل بهره مندي از اکسيژن استفاده آن به لحاظ طبي نيز توصيه شده است.

به گفته وي، اين طرح به صورت آزمايشي در تعدادي از مراکز و سفره خانه هاي کشور اجرا مي‌شود و در صورت استقبال از آن به صورت سراسري به اجرا گذاشته خواهد شد.

در طرح قليان اکسيژني به جاي مواد دخاني، منبع اکسيژن بر روي قليان نصب شده و دود بالني جهت سرگرمي در آن استفاده مي‌شود.

با استفاده از اين قليان‌ها به جاي خروج و پخش دي اکسيد کربن و مواد دخاني در فضا، اکسيژن مازاد در فضا منتشر شده و باعث ايجاد هواي پاک و مناسب براي تنفس در اين مکان‌ها براي افراد خواهد شد.

اين قليان با استفاده از يک بالن حاوي اکسيژن، منبع آب ، شيلنگ دمي اکسيژن و لوله‌هاي حمل اکسيژن درست شده که بدون کوچکترين زياني داراي فوايد بسيار علمي براي استفاده‌کنندگان مي‌باشد.

اين قليان توسط نادر مظفري طراحي و ساخته شده که ضمن ثبت در فهرست اختراعات داراي تمامي گواهينامه‌هاي لازم از دستگاههاي بهداشتي، نظارتي و خدماتي است.

ايرنا

کي پايه است بريم از اين قليونا بکشيم ؟؟

2
2
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
وحيدآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 13 شهريور 1386
مجموع ارسالها: 858
اعتبار کسب شده: 8376
ارسال جمعه 23 فروردين 1387، ساعت 20:56
 6 ماه و 2 روز پيش

به به! اگه واقعاً همين جور باشه که مي گن، بنده به عنوان يه بچه مثبت مخالف انواع دودهاي نازک و کلفت، از اين قليون استقبال مي کنم. Angel

1
1
0
مارمولکآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386
مجموع ارسالها: 802
اعتبار کسب شده: 10242
جنسيت: نامشخص
ارسال شنبه 24 فروردين 1387، ساعت 14:33
 6 ماه و 1 روز پيش

وحيد نوشته بود:
به به! اگه واقعاً همين جور باشه که مي گن، بنده به عنوان يه بچه مثبت مخالف انواع دودهاي نازک و کلفت، از اين قليون استقبال مي کنم. Angel

معلومه خيلي مثبتي!!نازک و کلفت ديگه چي صيغه ايه؟ سبک و سنگين شنيده بوديم اما نازک و کلفت نه!! Wink

1
1
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 4995
اعتبار کسب شده: 8320
ارسال شنبه 24 فروردين 1387، ساعت 21:43
 6 ماه و 1 روز پيش

hadi نوشته بود:
...

وي افزود: در اين طرح ديگر قليان فاقد زيان‌هاي سنتي آن است و به دليل بهره مندي از اکسيژن استفاده آن به لحاظ طبي نيز توصيه شده است.
...
اين قليان با استفاده از يک بالن حاوي اکسيژن، منبع آب ، شيلنگ دمي اکسيژن و لوله‌هاي حمل اکسيژن درست شده که بدون کوچکترين زياني داراي فوايد بسيار علمي براي استفاده‌کنندگان مي‌باشد.

در صورت استفاده مداوم، حداقل ضررش کاهش گلبولهاي قرمز خون هست! Shame on you

2
2
0
پسر شجاعآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382
مجموع ارسالها: 1366
اعتبار کسب شده: 3000
ارسال يکشنبه 25 فروردين 1387، ساعت 16:18
 6 ماه پيش

وحيد نوشته بود:

و به همين دليل ما استقبال نمي کنيم

شوهر نمي خوام چون به اعتقاد من زندگيم ميشه تکرار مکررات.مثل يه فيلم تکراري که خيلي مسخرست از نظر من.الان دلم مي خواد با نقاشي بتونم خودمو نشون بدم.بعدش اصلا من غير از متخصصين هيچ پزشک عمومي رو قبول ندارم حتي بابامو.پزشک عمومي مثل يه بچهء کلاس اوليه از ديد من.

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است مسابقه طراحي Header براي تالارهاي گفتمان
3
پاسخها: 19 بیننده: 742 نویسنده: سياسفيد
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است اولين سوپر کامپيوتر ايراني در دانشکده مهندسي دانشگاه شيراز
1
پاسخها: 27 بیننده: 2243 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است دانشگاه صنعتي شيراز
1
پاسخها: 4 بیننده: 612 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است آگهي هاي ...
1
پاسخها: 10 بیننده: 268 نویسنده: يلدا

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید
شما نمی‌توانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید
شما نمی‌توانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید
شما نمی‌توانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید
شما نمی‌توانید در نظرسنجی‌های این تالار شرکت کنید
قوانين تالارهاي گفتمان گزارش خطا
سوال در مورد تالارهاي گفتمان پيشنهاد