| نویسنده |
پیغام |
hadi  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 19 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 952 اعتبار کسب شده: 3177 محل سکونت: شهر ري سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 23 فروردين 1387، ساعت 20:43 |
|
 |
6 ماه و 2 روز پيش |
|
|
| |
طرح آزمايشي اکسيژن درماني به جاي قليان در سفره خانهها اجرا شد
طرح آزمايشي اکسيژن درماني به عنوان جايگزين قليان ميوهاي و دخاني در سطح سفره خانههاي سنتي کشور ، با حضور جمعي از مقامات سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در سفره خانه سنتي دف تهران آغاز شد.
به گزارش روز سه شنبه خبرنگار فرهنگي ايرنا، مديرکل امور مراکز و خدمات گردشگري و استانداردسازي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري دراين مراسم گفت: سفره خانهها مکاني ويژه براي تجلي فرهنگ ، سنت و آداب روسم ايرانيان هستند.
اکبر فرهيخته افزود: با توجه به نوع معماري و همچنين شيوه ساخت و طراحي سفره خانه ها، فرهنگ ، آداب و رسوم، آداب خوردن ، نشستن و پخت و پز ايرانيها به خوبي در اين مکان نمايان و متجلي ميشود.
وي با اشاره به طرح ممنوعيت استعمال دخانيات و مصرف قليان در سفره خانهها ، اظهار داشت: طرح اکسيژن درماني با استفاده از قليان داراي گواهينامههاي مربوطه از وزارت بهداشت، سازمان استاندارد و کميته گردشگري سلامت سازمان ميراث فرهنگي و دانشگاه علوم پزشکي تهران است.
وي افزود: در اين طرح ديگر قليان فاقد زيانهاي سنتي آن است و به دليل بهره مندي از اکسيژن استفاده آن به لحاظ طبي نيز توصيه شده است.
به گفته وي، اين طرح به صورت آزمايشي در تعدادي از مراکز و سفره خانه هاي کشور اجرا ميشود و در صورت استقبال از آن به صورت سراسري به اجرا گذاشته خواهد شد.
در طرح قليان اکسيژني به جاي مواد دخاني، منبع اکسيژن بر روي قليان نصب شده و دود بالني جهت سرگرمي در آن استفاده ميشود.
با استفاده از اين قليانها به جاي خروج و پخش دي اکسيد کربن و مواد دخاني در فضا، اکسيژن مازاد در فضا منتشر شده و باعث ايجاد هواي پاک و مناسب براي تنفس در اين مکانها براي افراد خواهد شد.
اين قليان با استفاده از يک بالن حاوي اکسيژن، منبع آب ، شيلنگ دمي اکسيژن و لولههاي حمل اکسيژن درست شده که بدون کوچکترين زياني داراي فوايد بسيار علمي براي استفادهکنندگان ميباشد.
اين قليان توسط نادر مظفري طراحي و ساخته شده که ضمن ثبت در فهرست اختراعات داراي تمامي گواهينامههاي لازم از دستگاههاي بهداشتي، نظارتي و خدماتي است.
ايرنا
کي پايه است بريم از اين قليونا بکشيم ؟؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 858 اعتبار کسب شده: 8376 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 23 فروردين 1387، ساعت 20:56 |
|
 |
6 ماه و 2 روز پيش |
|
|
| |
به به! اگه واقعاً همين جور باشه که مي گن، بنده به عنوان يه بچه مثبت مخالف انواع دودهاي نازک و کلفت، از اين قليون استقبال مي کنم. |
|
|
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386 مجموع ارسالها: 802 اعتبار کسب شده: 10242 محل سکونت: بين آدمها جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 24 فروردين 1387، ساعت 14:33 |
|
 |
6 ماه و 1 روز پيش |
|
|
| |
| وحيد نوشته بود: |
به به! اگه واقعاً همين جور باشه که مي گن، بنده به عنوان يه بچه مثبت مخالف انواع دودهاي نازک و کلفت، از اين قليون استقبال مي کنم.  |
معلومه خيلي مثبتي!!نازک و کلفت ديگه چي صيغه ايه؟ سبک و سنگين شنيده بوديم اما نازک و کلفت نه!! |
|
_________________ دلم برات هنگ شده!
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4995 اعتبار کسب شده: 8320 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 24 فروردين 1387، ساعت 21:43 |
|
 |
6 ماه و 1 روز پيش |
|
|
| |
| hadi نوشته بود: |
...
وي افزود: در اين طرح ديگر قليان فاقد زيانهاي سنتي آن است و به دليل بهره مندي از اکسيژن استفاده آن به لحاظ طبي نيز توصيه شده است.
...
اين قليان با استفاده از يک بالن حاوي اکسيژن، منبع آب ، شيلنگ دمي اکسيژن و لولههاي حمل اکسيژن درست شده که بدون کوچکترين زياني داراي فوايد بسيار علمي براي استفادهکنندگان ميباشد.
|
در صورت استفاده مداوم، حداقل ضررش کاهش گلبولهاي قرمز خون هست! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382 مجموع ارسالها: 1366 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کارتون خوابيم سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 25 فروردين 1387، ساعت 16:18 |
|
 |
6 ماه پيش |
|
|
| |
| وحيد نوشته بود: |
به به! اگه واقعاً همين جور باشه که مي گن، بنده به عنوان يه بچه مثبت مخالف انواع دودهاي نازک و کلفت، از اين قليون استقبال مي کنم.  |
و به همين دليل ما استقبال نمي کنيم |
|
_________________ شوهر نمي خوام چون به اعتقاد من زندگيم ميشه تکرار مکررات.مثل يه فيلم تکراري که خيلي مسخرست از نظر من.الان دلم مي خواد با نقاشي بتونم خودمو نشون بدم.بعدش اصلا من غير از متخصصين هيچ پزشک عمومي رو قبول ندارم حتي بابامو.پزشک عمومي مثل يه بچهء کلاس اوليه از ديد من.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |