| نویسنده |
پیغام |
ستاره’ غريب آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2299 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 22 فروردين 1387، ساعت 20:51 |
|
 |
7 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
سلام
من اومدم اينجا تا ازتون بخوام چند تا سايت گرافيکي خوب رو اگر مي تونيد بهم معرفي کنيد چون نياز شديد و مبرمي بهشون دارم.
پيشاپيش از همکاريتون ممنونم
زهره |
|
|
 |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382 مجموع ارسالها: 1454 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کارتون خوابيم سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 23 فروردين 1387، ساعت 4:20 |
|
 |
7 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
من به عنوان نفر اول يه سايت توپ بهت معرفي مي کنم که کلي بهت حال مي ده.
لينک سايتو |
|
_________________ رابرت دنيرو:
بر اساس يک نظرسنجي تازه زنان ميگويند راحتتر هستند که جلوي مردها لخت بشوند تا جلوي زنها. آنها ميگويند که زنها خيلي با قضاوت نگاه ميکنند اما مردها فقط ممنون هستند.
|
|
|
|
|
 |
farzan_hiphop  زبون بسته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 18 فروردين 1387 مجموع ارسالها: 14 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سن: 21 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 23 فروردين 1387، ساعت 5:16 |
|
 |
7 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
بگو دنبال چي ميگردي تا بهت بگم کجا بري. بستگي داره که دنبال چه گرافيکي ميگردي و اينکه براي چه چيزي مي خواي ازش استفاده کني (زمينش).
OK?
منتظرم......... |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
جمعه 23 فروردين 1387، ساعت 13:09 |
|
 |
7 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
|
براي طراحي لوگو وکلا براي اينکه به درد يک دانشجوي گرافيک بخوره مي خوام.متوجه شدي يا بيشتر توضيح بدم ؟ |
|
|
 |
تاريخ عضويت: يکشنبه 18 فروردين 1387 مجموع ارسالها: 14 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سن: 21 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 25 فروردين 1387، ساعت 0:58 |
|
 |
7 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
برو سايت www.sradesign.com , www.cgpersian.com
اگه جواب نداد برو سايت www.artslab.com هر نياز گرافيکي که بخواي اونجا براي dl گذاشته مثلا لوگو . بنر . براش . فايلاي psd آماده يا Ai آماده . فايلاي Vector آماده و ... اکثر آموزش هاي طراحي گرافيک تو سايت www.cgpersian.co هست.
اگه خواستي بگو فايلاي آموزشي آماده طراحي رو برات upload کنم link بهت بدم که dl کني |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
يکشنبه 25 فروردين 1387، ساعت 10:19 |
|
 |
7 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
براي طراحي کارت ويزيت چي ؟جايي رو مي شناسي ؟ |
|
|
 |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382 مجموع ارسالها: 1454 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کارتون خوابيم سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 25 فروردين 1387، ساعت 12:51 |
|
 |
7 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
| ستاره’ غريب نوشته بود: |
براي طراحي کارت ويزيت چي ؟جايي رو مي شناسي ؟  |
google.com خيلــــــــــــــــــــــــي خوبه |
|
_________________ رابرت دنيرو:
بر اساس يک نظرسنجي تازه زنان ميگويند راحتتر هستند که جلوي مردها لخت بشوند تا جلوي زنها. آنها ميگويند که زنها خيلي با قضاوت نگاه ميکنند اما مردها فقط ممنون هستند.
|
|
|
|
|
 |
 |
چهارشنبه 28 فروردين 1387، ساعت 3:48 |
|
 |
7 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
|
اين سايتهايي که بهت گفتم همش هم طرح داره براي کارت ويزيتو Bussines card هم آموزش طراحياشون. حالا برو اين سايتم يه سري بزن www.allgraphicdesign.com ببين بدردت مي خوره يا نه. من خودم کارم طراحيه اگه خواستي يه سري فايلاي PDF مخصوص آموزش طراحي درست کردم چون تو مجتمع فني تدريس مي کنم يخورده کارمو آسون تر کنه حالا اگه خواستي بگو که بهت بدمشون. ضمنا تو (ببخشيد که از لفظ تو استفاده مي کنم) طراحي هاي آماده براي کارت ويزيت مي خواي - آموزششو مي خواي يا نمونه کار براي الگو؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|