صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
s_mr66آفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385
مجموع ارسالها: 499
اعتبار کسب شده: 2018
جنسيت: مرد
ارسال سه‌شنبه 20 فروردين 1387، ساعت 11:39
 2 ماه و 27 روز پيش

بطحي: سياوش قميشي مي تواند در ايران کنسرت بگذارد/ماجراي زنان ايتاليايي خاتمي را به هم ريخت

گفت و گو با سيدمحمدعلي ابطحي

-شما يک سري اعمال و رفتار داريد که نمي شود آن را در قالب شخصيت يک روحاني تعريف کرد. کارهايي مي کنيد و فضايي به وجود مي آوريد که باعث حمله به شما مي شود. اين سياست شماست يا خودتان اين طوري هستيد؟

نه والا سياست مان نيست. چه کسي دوست دارد که فحش بشنود؟ ولي اگر اين چيزها هم نبود، جماعتي که من مي شناسم بالاخره بهانه اي پيدا مي کردند که فحش بدهند. چون خيلي از دوستان ما که اين نوع رفتارهاي اجتماعي را هم ندارند از اين حملات بي نصيب نيستند. دعواهاي سياسي بدون اخلاق نهايتا به اين جاها کشيده مي شود.

- اين که مي گويند شما خارج از ايران شلوار جين و تي شرت مي پوشيد درست است؟

شلوار جين خيلي به من نمي آيد و نمي پوشم. وقتي هم هوا گرم باشد تي شرت مي پوشم.

- پس تا به حال شلوار جين نپوشيده ايد؟

يادم نمي آيد... چون سايزم هم سايزي نيست که بتوانم شلوار جين بپوشم. (مي خندد) شروع اين شايعات يک مبنايي داشت. آن موقع که دعواها خيلي داغ بود، معمولا آن هايي که کم مي آوردند، تهمت مي زدند.

- مگر شلوار جين پوشيدن تهمت است؟

نه ... به طور کلي اين جور حرف ها را مي گويم. آقايي که يک وقتي خودش را سمبل هنرمند اسلامي معرفي مي کرد و خيلي هم بداخلاق بود در کيهان مقاله اي نوشت که وقتي من در لبنان بودم، با شلوارک و پيراهن آستين کوتاه ديده شده ام و فيلمش هم موجود است. من يادم نمي آيد که شلوارک داشته يا پوشيده باشم، آن هم در خيابان و جايي که اين هنرمند خيلي عزيز بتواند فيلمبرداري کند. از اول معلوم است که دروغ است.
بعد اين را اضافه کردند که کنار دريا اين اتفاق افتاده. البته اين مشخص است که اگر بخواهم دريا بروم نه با عمامه مي روم و نه با عبا، بلکه با لباس شنا مي روم ولي چون درياي آن جا خيلي شلوغ بود هيچ وقت نرفتم.

جالب اين بود که چند تا از بچه هاي حزب الهي خيلي صاف و ساده پيش من آمدند و طلب حلاليت کردند.

گفتم: چطور؟ گفتند: ما مطالبي درباره اين قضيه نوشتيم. آن آقا گفته بود که مي خواهد فيلم را پخش کند. بعد آنها رفته بودند پيش ايشان و گفته بودند که اين فيلم را بياوريد تا در مدرسه حجتيه پخش کنيم. چون خيلي مهم بود و او که با آنها احساس همبستگي داشته، گفته بود که من الکي گفتم و به آنها، به خاطر اين رفتار خيلي بر خورده بود.

...- لباس ديگري را امتحان کرده ايد؟ يعني در مراسمي کت و شلوار پوشيده ايد؟

بله، خيلي وقت ها با لباس غير آخوندي بيرون رفتم. اين لباس کار و رسمي من است. چون نمي شود با اين لباس به خريد، سينما يا جاهاي مختلف ديگر رفت.

اولين باري که در جلسه رسمي سازمان ملل حضور پيدا کردم با هم فکري آقاي خاتمي کت و شلوار پوشيدم و جلوي دوربين هم نشستم. علت آن هم بحراني بودن فضا بود. مجاهدين خلق تظاهرات کرده بودند، برنامه ها خيلي سخت بود، اولين سفر آقاي خاتمي در اولين سال رياست جمهوري شان بود، خيلي دوندگي اين طرف و آن طرف داشت و چون همه برنامه ها دست من بود نمي شد با عبا و عمامه اين طرف و آن طرف دويد. ضمن اين که آقاي خاتمي حفاظت خوب و محکمي داشت ما هم آخوند بوديم آن ها هم نمي فهميدند و ما را به جاي آقاي خاتمي... (خنده)

البته يک بار برعکسش شد. در فرودگاه فرانسه يک گارد نظامي مفصلي چيده بودند، من بي هوا با يکي از دوستانم صحبت مي کردم و از در بيرون آمدم تا کمي هوا بخورم به محض آن که بيرون آمدم گروه موزيکي که براي آقاي خاتمي بايد مي زد فکر کرد آقاي خاتمي آمده و شروع کرد به موزيک زدن. من خيلي زود برگشتم سرجايم و آن ها هم خيلي تعجب کرده بودند و صداي موزيک قطع شد.

...- راستي مي خواهم از شما هم در مورد دست دادن آقاي خاتمي با آن خانم هاي خارجي بپرسم.

من در آن سفر نبودم.

- بعد يواشکي از آقاي خاتمي نپرسيديد که قضيه چه بوده؟

چرا هم يواشکي پرسيدم هم غير يواشکي. آقاي خاتمي هم که رسما تکذيب کرد.

- يعني اين فيلم واقعا ساختگي بود؟

من نتوانستم اين فيلم را بگيرم چون فيلتر بود. آقاي خاتمي خودش اين فيلم را ديده بود، يک جلسه اي داشت مثل اين چيزهايي که بازسازي مي کنند مسير را رفت و گفت که حالت دست من هميشه اين طوري است آن يکي هم زير عباست و از جلوي اين خانم که رد مي شوم کات مي شود.

- آن موقع که روزنامه هم ميهن هم انگشتر آقاي خاتمي را چاپ کرد که در دستش بوده يا نه. من به اين بحث هايش کاري ندارم شما خصوصي از آقاي خاتمي در مورد اين فيلم پرسيديد، چه گفتند؟

بالاخره که همه فيلم را تکذيب کردند من در اين چند وقت کمتر ديده بودم که آقاي خاتمي از اين فضايي که به وجود آوردند اين طور احساس ناراحتي بکند. ما- در اين نوع فضا- خيلي پوست کلفت شده بوديم. ولي آقاي خاتمي روحيه اش اين طور نبود. در حوزه شخصي اش قبلا کسي صحبتي نکرده بود، به همين دليل ماجرا ايشان را خيلي به هم ريخت.

...- به نظرتان آقاي کروبي دوست داشتني تر است يا آقاي خاتمي؟

اگر اين امکان وجود داشت که اين دو را در هم ادغام کنند خيلي ترکيب خوبي مي شد!

- چه خصوصياتي از آن ها بايد در اين ترکيب جديد باشد؟

مثلا اگر همين بحث تاييد صلاحيت ها باشد، آقاي کروبي چند پرونده را به شوراي نگهبان مي برد و مي گويد که آقا اين ها آدم هاي خوبي هستند، تاييد کنيد! ولي آقاي خاتمي اين طور نيست. مي رود و يک گفتمان در مورد حقوق انسان باز مي کند و اين که مشروعيت نظام از مردم است و از اين نوع بحث ها. آقاي خاتمي باورش نمي شد که در سطوح سياسي کسي دروغ بگويد ولي آقاي کروبي متوجه مي شد و متناسب با آن عکس العمل نشان مي داد!

... - موسيقي گوش مي کنيد يا راديو؟

بيشتر وقت ها موسيقي گوش مي کنم.

- چه موسيقي گوش مي کنيد؟

موسيقي با کلام را خيلي دوست دارم.

- صداي چه خواننده هايي را گوش مي کنيد؟

هر کسي که ترانه خوب بخواند. گاهي کلام در موسيقي پاپ به هم ريخته مي شود، به خصوص در موسيقي هاي سال هاي اخير. من معتقدم که کلام موسيقي بايد قشنگ باشد اما گاهي بد به ادبيات لگد مي زند.

- خواننده هاي امروزي را مي گوييد، مثل کساني که رپ مي خوانند؟

بله ... "تف به مرامت عوضي" بامزه است ولي عمر کوتاهي دارد. در بين خواننده هايي که اين شعرها را مي خواندند شما توجه کنيد مي بينيد که عمر شعرهاي قميشي خيلي بيشتر از بقيه است چون موسيقي اش باوقارتر است.

- پس شما در ماشين تان سياوش قميشي گوش مي کنيد؟

بله.

- از خواننده هايي که ما بتوانيم چاپ کنيم کدام را گوش مي کنيد؟

يعني قميشي را نمي توانيد چاپ کنيد؟ فکر نمي کنم. من فکر مي کنم سر قميشي داريم خيلي اشتباه مي کنيم، چون خواننده اي است که نه تا به حال چيز بدي خوانده و نه صدايش خلاف شرع است، بعد يک سري آدم هاي دسته دوم و سوم که تقليد مي کنند را مي آوريم و به عنوان صداي موسيقي مطرح شان مي کنيم در حالي که خود قميشي مي تواند در ايران برنامه داشته باشد و کنسرت بگذارد و به کسي هم آسيبي نمي رساند. من اين طوري اعتقاد دارم.

- يعني اگر روزي سياوش قميشي بخواهد در ايران کنسرت بگذارد و شما کاري از دست تان بربيايد برايش انجام مي دهيد؟

حتما انجام مي دهم. چون معتقدم که اشکال شرعي ندارد و شعرهايش پرمحتواست. واقعا شعري که راجع به جنگ (ترانه يغما گلرويي) مي خواند خيلي خوب است.

من به اين دليل بحث سياوش قميشي را مطرح کردم که نام بعضي خواننده ها در ذهن افراد تداعي کننده ابتذال نيست. حتي در مقايسه با خواننده هايي که در داخل ايران مي خوانند. خيلي خوب است که زمينه هايي براي شان فراهم شود.

نظرات کاربران:

▪ واقعا از يک روحاني بعيده . متاسفم براش.

▪ سلام. راستش من هر شب وبلاگ آقاي ابطحي رو مي خونم، ولي هيچ وقت نمي تونم حرفهاش رو باور کنم. يعني به نظرم مياد بيشتر براي اينه که خودش رو تو دل جوونها جا بندازه و بگه که اصلاح طلب ها همه کارهاي خوب رو انجام مي دن(در ضمن خودم طرفدار هيچ حزبي نيستم). يه مطلبي خوندم از ايشون، به گمونم شب چهارشنبه سوري بود، گفته بود که چرا مسئولين هم مثل مردم اين مراسم رو برگزار نمي کنند؟ واقعاً خودشون و همفکراشون چند باز اينکار رو انجام دادند؟ البته از اين دست مطالب تو سايتشون فراوون هست. در ضمن درسته که مي خوان خودشون رو امروزي نشون بدن، اما زدن حرفهايي مثل اينکه اس ام اس هاي غير اخلاقي رو رد و بدل مي کنند* يا *نيکي و پرسش؟!* اينها خيلي معني مي تونه بده که اصلاً در شخصيت يه روحاني(بخصوص سيد) نيست که بخواد اين حرفها رو بزنه. شايد بگن واقعيت که داره، اما هر واقعيتي رو نبايد تو جمع بيان کرد تا قباحت اون کار از بين نره(هر چند که کار از کار گذشته). راستي کاش شما هم مثل سايت bbc يه بخشي رو مي ذاشتيد به عنوان، صداي شما، که بشه هرکي هر نظري داره بيان کنه تا مجبور نشيم نظراتمون رو براي بي بي سي بيان کنيم. با تشکر از سايت خوب شما.رسول-خ

▪ جالب بود. ممنون از صداقت ابطحي.

▪ عاليه اگه همه اينقدر صادق باشند که محشر ميشه

▪ ببخشيد اقاي ابطحي شما يه سئوال داشتم : شما رقص هم ميکنيد؟

▪ He is a nice gentelman

▪ eeeyyyyvvvvvaaaaaaa aaaaaaalllll damet garm alhagh ke mashhadi hastii...
doooset darim abtahiii

▪ صادق و بدون غل و غش.

▪ مگه چه اشکالي داره که يک روحاني ، بدون لباس رسمي روحانيت از خانه بيرون بيايد. اين روحاني مسجد ما هم شب ها با لباس معمولي بيرون مي رود. واقعا چه ايراد هاي بني اسرائيلي آدم مي شنوه!!
در زمينه موسيقي هم نه تنها قميشي بلکه افراد ديگريهم هستند که خوانندگان داخلي از آنها تقليد مي کنند و به قول مهران مديري، به..به.. مي گيرند. بعنوان مثال قاسم افشار آهنگ بسيار تاثير گذار و زيباي خليج فارس را خوانده

▪ واقعا به حال مملکت با اين مسوولان -البته سابق- بايد تاسف خورد .

▪ ابطحي دوستت داريم . بيا کانديداي رياست جمهوري شو.

▪ نه بايد به حال مملکت تاسف خورد به خاطر اين مسئولاي سابقش و نه بايد ابطحي رو يک آدم استثنائي ديد که تافته جدا بافته است. او هم يک آدم معمولي مثل بقيه آدماست و شايد اميدش به فضل الهي بيشتر از بقيه باشه...
lمنبع: يک ايمل سرگردان

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 4955
اعتبار کسب شده: 9282
ارسال سه‌شنبه 20 فروردين 1387، ساعت 11:57
 2 ماه و 27 روز پيش

s_mr66 نوشته بود:
...
- اين که مي گويند شما خارج از ايران شلوار جين و تي شرت مي پوشيد درست است؟

شلوار جين خيلي به من نمي آيد و نمي پوشم. وقتي هم هوا گرم باشد تي شرت مي پوشم.

- پس تا به حال شلوار جين نپوشيده ايد؟

يادم نمي آيد... چون سايزم هم سايزي نيست که بتوانم شلوار جين بپوشم. (مي خندد) شروع اين شايعات يک مبنايي داشت. آن موقع که دعواها خيلي داغ بود، معمولا آن هايي که کم مي آوردند، تهمت مي زدند.

- مگر شلوار جين پوشيدن تهمت است؟

نه ... به طور کلي اين جور حرف ها را مي گويم. آقايي که يک وقتي خودش را سمبل هنرمند اسلامي معرفي مي کرد و خيلي هم بداخلاق بود در کيهان مقاله اي نوشت که وقتي من در لبنان بودم، با شلوارک و پيراهن آستين کوتاه ديده شده ام و فيلمش هم موجود است. من يادم نمي آيد که شلوارک داشته يا پوشيده باشم، آن هم در خيابان و جايي که اين هنرمند خيلي عزيز بتواند فيلمبرداري کند. از اول معلوم است که دروغ است.
بعد اين را اضافه کردند که کنار دريا اين اتفاق افتاده. البته اين مشخص است که اگر بخواهم دريا بروم نه با عمامه مي روم و نه با عبا، بلکه با لباس شنا مي روم ولي چون درياي آن جا خيلي شلوغ بود هيچ وقت نرفتم.
...

شک ندارم که چند سال پيش ابطحي خودش گفته بود که سواحل بيروت رو رفته! کلي هم ازش تعريف کرده بود. اما متاسفانه منبعش رو ندارم. تصور ميکردم روزنامه شرق باشه اما سايت شرق متاسفانه مثل خودش مرحوم شده! Sad

1
1
0
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384
مجموع ارسالها: 3007
اعتبار کسب شده: 1310
ارسال سه‌شنبه 20 فروردين 1387، ساعت 19:08
 2 ماه و 27 روز پيش

احسان نوشته بود:
شک ندارم که چند سال پيش ابطحي خودش گفته بود که سواحل بيروت رو رفته! کلي هم ازش تعريف کرده بود. اما متاسفانه منبعش رو ندارم. تصور ميکردم روزنامه شرق باشه اما سايت شرق متاسفانه مثل خودش مرحوم شده! Sad

What the f@#k does it matter to you if an agly fat lier has been wearing jeans or cargo pants or T shirts? Who the f#$k cares?

1
1
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 4955
اعتبار کسب شده: 9282
ارسال سه‌شنبه 20 فروردين 1387، ساعت 20:33
 2 ماه و 27 روز پيش

حق با شماست! Neutral

1
1
0
مارمولکآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386
مجموع ارسالها: 724
اعتبار کسب شده: 9594
جنسيت: نامشخص
ارسال چهارشنبه 21 فروردين 1387، ساعت 16:08
 2 ماه و 26 روز پيش

Omid نوشته بود:
احسان نوشته بود:

What the f@#k does it matter to you if an agly fat lier has been wearing jeans or cargo pants or T shirts? Who the f#$k cares?

probably you mean ugly

19 تمام !

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است وبلاگ آقاي محمد علي ابطحي
1
پاسخها: 13 بیننده: 803 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است منم محمدعلي ابطحي!
1
پاسخها: 5 بیننده: 531 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است نگراني خانم‌هاي امروزي به روايت ابطحي
1
پاسخها: 2 بیننده: 119 نویسنده: غريب آشنا
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است داستان سوسک ديپلمات و ايثار ابطحي
1
پاسخها: 0 بیننده: 139 نویسنده: اهورا

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید