صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
مهدي پلنگآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 13 مهر 1382
مجموع ارسالها: 375
اعتبار کسب شده: 1115
جنسيت: مرد
ارسال چهارشنبه 14 فروردين 1387، ساعت 19:47
 3 ماه و 18 روز پيش

مهران مديري تو آخرين قسمت مجموعه "مرد هزارچهره" من يکي رو حسابي متعجب کرد. من تا به حال نديده بودم مهران مديري گريه کنه.

به نظرمن مهران مديري اونجا خواست که موضوعي رو به همه ما يادآوري کنه. و اون اين که تاثير سخني که با صداقت و از ته دل گفته بشه رو هيچ چيز ديگه اي تو دنيا نداره.

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
s_mr66آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385
مجموع ارسالها: 513
اعتبار کسب شده: 2018
ارسال چهارشنبه 14 فروردين 1387، ساعت 23:20
 3 ماه و 18 روز پيش

مهدي پلنگ نوشته بود:
مهران مديري تو آخرين قسمت مجموعه "مرد هزارچهره" من يکي رو حسابي متعجب کرد. من تا به حال نديده بودم مهران مديري گريه کنه.

به نظرمن مهران مديري اونجا خواست که موضوعي رو به همه ما يادآوري کنه. و اون اين که تاثير سخني که با صداقت و از ته دل گفته بشه رو هيچ چيز ديگه اي تو دنيا نداره.

سلام
اگه توجهه کرده باشيد اسم فرهنگ از ديالوگ ها حذف شده(من اون طور که شنيئم قزاقه منديان يعني سپاهي)و از يکي از دوستام هم شنيدم که رشيد پور نقش ديگه اي رو تو اين فيلم داشت و يکي دو قسمت اخر رو عوض کردن مهران هم اگه دقت ميکرديد تابلو عوض کرده بود ديالوگ ها رو
اين صحبت اخرش منو ياده فيلم ديکتاتور بزرگ چارلي چابلين ميندازه که اخرش مياد حرف دلشو ميزنه اما اينجا ايرانه و نقدي که به سيستم قضايي کشور وارد کرد حتما بدون جواب نميمونه

1
1
0
s_mr66آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال چهارشنبه 14 فروردين 1387، ساعت 23:35
 3 ماه و 18 روز پيش

فراتر از يک مجموعه طنز

مردهزارچهره هم به پايان رسيد. منتظر بودم تا اين سريال هم مث ساير معدود سريال‌هاي پرطرفدار تلويزيون، به شکل سرهم‌بندي‌شده و به قول‌معروف هول‌هولکي تموم بشه، اما اون‌چيزي که آخرين قسمت اين مجموعه به نمايش گذاشت، فراتر از حد انتظار از يه سريال تلويزيوني ايراني بود؛ اونم سريالي که مخصوص ايام عيد ساخته شده و برچسب طنز روش خورده…
اما قسمت سيزدهم بيش از اونکه بخندونه، به گريه انداخت.؛جايي که شصت‌چي در دفاع خودش گفت که “هيچ‌کس از اول مجرم نيست” يا “من از اول هم اشتباهي بودم…” من رو به ياد سرنوشتي که براي ما رقم خورده انداخت. اشک‌هاي مهران مديري، محصول بغضي بودند که از واقعيت سرچشمه مي‌گرفت، اما تو يه نمايش سرازير شدند. اما بغض نهفته‌ي واقعيت ما هيچ‌وقت امکان ترکيدن رو پيدا نکرده. خوش‌به‌حال مديري….

قصه‌ي مديري و شصت‌چي، قصه خيلي از ماهاست. قصه‌ي دکترها و دزدها و پليس‌ها و ادبا و… هم همين‌طور. اونايي که دوست دارن، چيزايي رو که تو زندگي دارن دوست داشته باشن و ديگراني که فقط دوست دارن چيزايي رو که تو زندگي ندارن بهش اضافه کنن.
اينجا ديگران، متوجه موقعيتي که خواسته يا ناخواسته بوجودش آوردن شدن و داستان به خوبي و خوشي به پايان رسيد. اما آيا مايي که تو زندگي‌مون مسبب مشکلات مشابه براي کساني هستيم که نمي‌خوان مث ما زندگي کنن، متوجه کارهامون مي‍شيم؟
آره…ديگران مقصرن، اما چقدر؟ چقدرش سهم خود ماست؟
منبع از يکي از دوستان

1
1
0
مهدي پلنگآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 13 مهر 1382
مجموع ارسالها: 375
اعتبار کسب شده: 1115
ارسال پنجشنبه 15 فروردين 1387، ساعت 10:40
 3 ماه و 17 روز پيش

s_mr66 نوشته بود:
فراتر از يک مجموعه طنز ....

اما قسمت سيزدهم بيش از اونکه بخندونه، به گريه انداخت.؛جايي که شصت‌چي در دفاع خودش گفت که “هيچ‌کس از اول مجرم نيست” يا “من از اول هم اشتباهي بودم…” من رو به ياد سرنوشتي که براي ما رقم خورده انداخت. اشک‌هاي مهران مديري، محصول بغضي بودند که از واقعيت سرچشمه مي‌گرفت، اما تو يه نمايش سرازير شدند. اما بغض نهفته‌ي واقعيت ما هيچ‌وقت امکان ترکيدن رو پيدا نکرده. خوش‌به‌حال مديري….
...
منبع از يکي از دوستان

همه مون فيلم و سريال زياد ديديم، گريه هم تو فيلما زياد ديديم. چه ايراني چه خارجي.
تو همه اين فيلما من خودم هميشه اين احساس رو داشتم که طرف داره فيلم بازي مي کنه و اين به من القا نمي شد که گريه طرف واقعيه.
اما گريه مديري به نظر من واقعي اومد، شايدم اون خيلي بازيگره!

2
2
0
Bayas Goolآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385
مجموع ارسالها: 2107
اعتبار کسب شده: 4177
جنسيت: زن
ارسال پنجشنبه 15 فروردين 1387، ساعت 11:47
 3 ماه و 17 روز پيش

نقل قول:

احساس من هم وقتي گريه مديري رو ديدم اين بود که داره از ته دل براي وضع کنوني ملت ايران گريه مي کنه و اصلا هم فيلم نبود تازشم Smile
من همه قسمت هاي سريال رو نديدم با اينکه بعضي وقتها سريال لوس مي شد ولي خيلي روي يه سري مسائل زوم کرده بود که نفهماش هم خوب بفهمن منظور چيه

1
1
0
Fareedآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 29 بهمن 1386
مجموع ارسالها: 53
اعتبار کسب شده: 435
ارسال جمعه 16 فروردين 1387، ساعت 1:49
 3 ماه و 17 روز پيش

Bayas Gool نوشته بود:
نقل قول:

احساس من هم وقتي گريه مديري رو ديدم اين بود که داره از ته دل براي وضع کنوني ملت ايران گريه مي کنه و اصلا هم فيلم نبود تازشم Smile
من همه قسمت هاي سريال رو نديدم با اينکه بعضي وقتها سريال لوس مي شد ولي خيلي روي يه سري مسائل زوم کرده بود که نفهماش هم خوب بفهمن منظور چيه

1
1
0
Fareedآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 29 بهمن 1386
مجموع ارسالها: 53
اعتبار کسب شده: 435
ارسال جمعه 16 فروردين 1387، ساعت 1:54
 3 ماه و 17 روز پيش

کاملا درسته همچنين
من فکر ميکنم مهران مديري واقعاٌ به حال خودش هم گريه ميکرد.
مهران مديري با اينکه يکي از تواناترين بازيگران و کارگردانان کشور است ولي سوژه هايش از نظر طنز اجتماعي به پايان عمر خودش رسيده و ديگر قدرت جذابيت
زيادي ندارد . راه برون رفت از اين تنگنا ورود به مقوله هاي سياسي است که آن هم خط قرمزي است که حکومت اجازه آن را به مهران مديري وامثالهم نميدهد.
پس بجاست گريه مديري هر چند واقعي نباشد ولي واقعيست.

1
1
0
s_mr66آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال سه‌شنبه 20 فروردين 1387، ساعت 11:21
 3 ماه و 12 روز پيش

توضيح درباره حذفيات «مرد هزار چهره»

از آنجاييکه تيتراژ سريال از قبل ضبط شده بود و سازنده آن در انگلستان به سر مي‌برد ما نتوانستيم اسامي افرادي را که حذف شده بودند از تيتراژ خارج کنيم.بخش حضور رضا رشيدپور در خانه شخصيت قذاقه منديان نيز که در تيزرهاي تلويزيوني پخش شده بود به همين دليل از مجموعه حذف شده بود.

مدير توليد مجموعه تلويزيوني «مرد هزار چهره» به کارگرداني «مهران مديري» ضمن اشاره به اين که اين مجموعه وارد بازي‌هاي سياسي نشده است، گفت: بخش‌هايي از اين مجموعه به دليل کمبود زمان در مونتاژ حذف شد.

عبدالرضا شهباززاده در گفت و گو با فارس درباره تبديل سريال «مرد هزار چهره» از 15 قسمت به 13 قسمت و حذف بخش‌هايي از آن گفت: ما زمان زيادي براي توليد نداشتيم و بخش‌هايي از مجموعه نيز که تصويربرداري شده بود در زمان تدوين به علت کمبود وقت کنار گذاشته شد.

وي افزود: گروه در فرصت خيلي کمي ساخت کار را آغاز کرد و در ميانه راه به جايي رسيديم که به دليل عدم زمان کافي ديگر نتوانستيم اين مسير را ادامه دهيم و آن طور که بايد اين 15 قسمت را کامل ضبط کنيم. مثلا بخش‌هايي که در تيزرهاي تلويزيوني سريال با حضور رضا رشيدپور پخش شد، از جمله آن موارد است. زيرا ما نرسيديم که پايان سريال را آن طور که بايد ضبط کنيم به همين دليل پايان آن را تغيير داديم و صحنه‌هاي اضافي را که با تغيير پايان بي‌ربط شده بود، از کار درآورديم.

وي در ادامه گفت: امااز آنجاييکه تيتراژ سريال از قبل ضبط شده بود و سازنده آن در انگلستان به سر مي‌برد ما نتوانستيم اسامي افرادي را که حذف شده بودند از تيتراژ خارج کنيم.بخش حضور رضا رشيدپور در خانه شخصيت قذاقه منديان نيز که در تيزرهاي تلويزيوني پخش شده بود به همين دليل از مجموعه حذف شده بود.

وي با بيان اينکه اگر ما فرصت کافي براي ساخت داشتيم مخاطبان انتهاي سريال را به شکل ديگري مي‌ديدند، ادامه داد: در اين مدت شايعات زيادي مبني بر حذفيات سريال به وجود آمده که هيچکدام صحت ندارد وبخش هايي که حذف شد حاوي هيچ نکته خاصي نبود و لطمه‌اي به داستان اصلي سريال نمي‌زد.

وي تصريح کرد: يکي از مشکلات ما به تصميم گيري‌هاي سازمان صدا و سيما برمي‌گردد که در پايان دقايق اضافه انتظار شوتي را از ما دارند که به گل نيز تبديل شود و با اين که مي دانند ما هر سال مناسبت هاي ثابتي را داريم در انتخاب فيلمنامه و شروع کار ساخت تعلل مي کنند و کار را براي سازندگان مشکل مي‌کنند.

**«مرد هزار چهره» وارد بازي‌هاي سياسي نشده است

شهباززاده با اشاره به اينکه «مرد هزار چهره» سريالي است که اگر کسي بخواهد آن را نقد کند بايد با چشم باز اين کار را بکند، ادامه داد:مهران مديري کارهاي بسياري مانند ساعت خوش، نقطه چين، پاورچين و.... ساخته که همه آنها بايد در يک کفه و اين سريال در يک کفه قرار گيرد. اين سريال داستان ويژه‌اي داشت که هرکسي با هر تفکر و سليقه شخصي مي‌‌تواند آن را به موضوعات مختلفي ارتباط دهد و بنابر تفکرات خود آن را تعبير کند اما بايد بگويم که سازندگان اين اثر آن را سواي مسائل سياسي ساخته‌اند و به هيچ جبهه و جناح سياسي وصل نبود و اين از کوتاه عقلي برخي است که سريال را به مسائل اين چنيني ربط مي‌دهند.

وي افزود: بسط دادن قصه‌هاي سريال به موضوعات مختلف بسته به تفکرات آدمهاست. به دليل حساسيت‌هايي که روي اين سريال بود، آن را افراد بسياري ديدند تا به پخش رسيد و اگر مشکل خاصي در آن بود مطمئن باشيد که به پخش نمي‌رسيد. هدف ما در مجموعه «مرد هزار چهره» بيان دردهاي جامعه به شکلي بود که دور از آلودگي‌هاي حاشيه‌اي باشد.اگر بخواهيم موضوع آن را در جامعه بسط بدهيم هستند کساني که در جامعه کلاه‌برداري مي‌کنند و اشتباه در جاي خود قرار مي‌گيرند و هيچ مساله دور از ذهني نيست.

** مهران مديري با مرد هزار چهره دوباره متولد شد

مدير توليد مجموعه «مرد هزار چهره» در ادامه گفت و گو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس گفت:مهران مديري يکي از شاهکارهاي خود را با بکارگيري نيروهاي خوب و حرفه‌اي سينمايي ساخت و او با مرد هزارچهره دوباره متولد شد.يک کارگردان زماني مي‌تواند موفق باشد که هر کارش با ديگري متفاوت باشد. مثلا مرحوم علي حاتمي هر کارش با ديگري فرق مي‌کرد و اينها نشانه پيشرفت فيلمساز است و مخاطبان خود را هم داشت همانطور که «مرد هزار چهره» در ايام نوروز بيش از 90 درصد مخاطب داشته است.

وي اظهار داشت:اگر آقاي مديري در همان ساخت پلاتو و برنامه‌هاي 90 شبي باقي مي‌ماند مطمئن باشيد کسي از او تشکر نمي کرد و همه مي‌گفتند او کارگردان 90 شبي است و کار خود را انجام مي‌دهد.ولي همين قدر که به خود جسارت داده تا با بازيگران سينما کار کند و قصه‌اي بسازد که آخرش مشخص نيست، ريسک بزرگي بود.

شهباززاده تصريح کرد: او از جمله افرادي است که حداقل کارگرداني را به نحو احسن مي‌شناسد و بازي گرفتن از بازيگر را بلد است. مثلا عليرضا خمسه در بازي‌هاي آخر خود، خمسه باقي مانده بود اما در «مرد هزار چهره» به «قذاقه‌منديان» تبديل شد و تفاوت بسياري با نقش‌هاي قبلي‌اش داشت که نحوه ارائه کار و بازي گرفتن مهران مديري را نشان مي‌دهد.اين مجموعه پروژه‌اي بود که مهران مديري آن را به درستي هدايت و ثابت کرد که مي‌تواند.

** مرد هزار چهره با هر موضوع ديگري مي‌توانست حساسيت‌برانگيز باشد

وي در ادامه درباره ريسک کردن مهران مديري در انتخاب مشاغل به کار گرفته شده در اين سريال نيز گفت: هر موضوع و سوژه‌اي در فيلم‌ها و سريال‌ها به کار گرفته شود، پس از مدتي به موضوعي براي بحث تبديل مي‌شود همانطور که قبلا هم اتفاق افتاده است و ما دست روي هر موضوعي مي‌گذاشتيم احتمال ايجاد حساسيت در آن مي‌رفت.

وي ادامه داد: با توجه به همه اين مسائل ما پيش از شروع کار، فيلمنامه را براي نيروي انتظامي فرستاديم و آنها، به طور کامل آن را خوانده و ارزيابي کردند.اگر يک فيلمساز بخواهد يک فيلم خوب بسازد بايد به مسائل و مشکلات جامعه خود نيز بپردازد و درد آنها را بيان کند و اگر بخواهيم با اين تفکرات فيلم بسازيم نمي‌شود. هدف ما اين بود که هم مردم تفريحي داشته باشند و هم سريال مطلبي را برساند که يک آدم خوب هم مي‌تواند در شرايط مختلف بد شود.

** مديري با «مرد هزار چهره» به دنياي چند فضايي پا گذاشت

شهباززاده در گفت و گو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس درباره دلايل موفقيت سريال «مرد هزار چهره» نيز گفت: همين قدر که مهران مديري از يک فضاي بسته و 90 شبي خود را به فضاي ديگري در لوکيشن‌هاي ديگر قرار داده و خود را با آنها وفق مي‌دهد شاهکار است. چون کار مشکلي است که از کار پلاتو به خيابان بيايي و ازدحام جمعيت را ببيني. من کارگردان‌هاي بسياري را ديده‌ام که در اين شرايط کار خود را نيمه کاره رها کردند.

وي افزود: «مرد هزار چهره» در دقيقه 90 بدون سناريو ساخته شد و در لحظه اعلام مي‌کردند که به چه چيزي نياز دارند. آوردن آن همه سلاح و ماشين پليس سر صحنه شوخي نبود و کار سختي است. ضمن اينکه ما در لوکيشن دادگاه که در سالن اجتماعات کاخ دادگستري بود، 600 هنرور داشتيم که کار بسيار مشکلي است. جمع آوري و گرفتن پلان از اين همه آدم کار طاقت فرسايي است.

وي با بيان اينکه مديري از تک فضابودن خارج شده و فضاهاي متفاوتي را در اين سريال تجربه کرده است، گفت: او فضاشکني کرد که باعث جذب بيننده به تلويزيون مي‌شود البته طراحي صحنه و لباس مجموعه نيز در جاي خود کار مشکلي بود. فضاهاي خانه قداره بنديان زمان بسياري را به خود اختصاص داده بود و همچنين لوکيشن بيمارستان جاي تميزي انتخاب شده بود تا مخاطب را زده نکند. براي پيداکردن دادگاه مورد نظرمان نيز به همراه تهيه کننده حدود 25روز وقت گذاشتيم تا دادگاه واقعي پيدا کنيم درصورتي که ساختن دادگاه براي ما کار سختي نبود ولي چون با اين کار مخاطب بيشتر جذب صحنه ها مي‌شود و کار ملموس تر و واقعي‌تر مي شود، مهران مديري همه تمهيدات را به نحو احسن چيد.

2
2
0
wilsonآفلاين
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 29 خرداد 1386
مجموع ارسالها: 164
اعتبار کسب شده: 798
ارسال پنجشنبه 22 فروردين 1387، ساعت 15:54
 3 ماه و 10 روز پيش

هه هه هه!!!!

تازه 2 قسمتش سانسور شده!!!

بعدا ميگم!!

Applause Applause Applause Applause

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است اگر مهران مديري سازنده فيلم هاي جهان بود!
2
پاسخها: 8 بیننده: 842 نویسنده: honey
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است آخرين خبر ها از باشگاه استقلال/تاپيک تيم استقلال
1
پاسخها: 42 بیننده: 1089 نویسنده: ice.plus

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید
شما نمی‌توانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید
شما نمی‌توانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید
شما نمی‌توانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید