| نویسنده |
پیغام |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3903 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 10 فروردين 1383، ساعت 12:14 |
|
 |
4 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
تو زندگي مسائلي هست که خيلي وقتها کوچيک و پيش پا افتاده به نظر ميان. مسائلي که خيلي از ما بهشون توجه نمي کنيم؛ اما همين مسائل به ظاهر کم اهميت هستن که نقش خيلي مهمي تو زندگي ما دارن. نکاتي که اگه ما سعي کنيم بهشون عمل کنيم، مي تونه تاثير خيلي زياد و مثبتي تو زندگيمون داشته باشه. خيلي از اين نکات رو همه ما خوب مي دونيم؛ اما نسبت به اونها بي تفاوت هستيم. نظر افراد در مورد بعضي از اونها هم ممکنه متفاوت باشه. در هر صورت فکر مي کنم جمع آوري يک سري از اين نکات در يه جا و توجه دوباره و عميق تر به اونها مي تونه مفيد باشه. فکر مي کنم "درسهاي زندگي" اسم مناسبي براي اونها باشه. ايشالله هر کس درسهايي رو که از زندگي گرفته، اين جا بنويسه تا هم خودش و هم ديگران ازشون استفاده کنن. يادمون نره اين درسهاي زندگي رو يه جور ديگه بخونيم. نه اون جور که يه کتاب داستان مي خونيم؛ بخونيم و در موردشون فکر کنيم و اگه به نظرمون مفيد اومد، سعي کنيم در زندگي بهشون عمل کنيم. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3903 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 10 فروردين 1383، ساعت 12:21 |
|
 |
4 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
سعي کن تو زندگي به ديگران اعتماد کني؛ البته در حدي که ارزش اعتماد کردن رو داشته باشن. هميشه يادت باشه به همه افراد به يه ميزان نميشه اعتماد کرد. اعتماد کردن به ديگران يه ريسکه. پس در حدي به ديگران اعتماد کن که ارزش ريسک کردن رو داشته باشه. در حدي که اگه از اعتمادت سوء استفاده کردن، پشيمون نشي. وقتي تو به ديگران اعتماد کني، اونها هم به تو اعتماد مي کنن. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
رويا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 07 بهمن 1382 مجموع ارسالها: 311 اعتبار کسب شده: 215 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 25 فروردين 1383، ساعت 14:36 |
|
 |
4 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
سعي کنيم در مقابل کاري که براي کسي انجام ميديم توقعي ازش نداشته باشيم، ممکنه يه کم سخت باشه اما نتيجه اش خيلي شيرينه، چون کدورتها و سوء تفاهم هايي که به خاطر اين مسئله و مسائل شبيه اون بوجود مياد کم نيستن.
اينو هم مطمئن باشيم که اگه کاري رو با نيت پاک، به خاطر خود اون شخص انجام بديم حتما يه جايي عوضش رو مي بينيم.
" تو نيکي مي کن و در دجله انداز
که ايزد در بيابانت دهد باز " |
|
_________________ چرا نه در پي عزم ديار خود باشم
چرا نه خاک سر کوي يار خود باشم
غم غريبي و غربت چو بر نمي تابم
به شهر خود روم و شهريار خود باشم
|
|
|
|
|
 |
 |
سهشنبه 08 ارديبهشت 1383، ساعت 12:10 |
|
 |
4 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
|
هميشه صادق باش. صداقت بيشتر از اون چيزي که به نظر مي رسه مي تونه تو زندگي بهت کمک کنه. هر چند خيلي اوقات به نظر مي رسه صداقت تو زندگي به ضررت تموم ميشه، مطمئن باش خيلي بيشتر از اون به نفعت هست. ديگران معمولاً فقط به کساني اعتماد مي کنن که صادق باشن. |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
جمعه 02 مرداد 1383، ساعت 14:12 |
|
 |
3 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
و عسي ان تکرهوا شيئا و هو خير لکم و عسي ان تحبوا شيئا و هو شر لکم و الله يعلم و انتم لا تعلمون. (بقره ٢١٦)
جه بسا چيزي را ناگوار شماريد در حالي که براي شما خير باشد و چه بسا چيزي را دوست داشته باشيد در حالي که براي شما شر باشد و خداوند مي داند و شما نمي دانيد.
تو زندگي خيلي وقتها اتفاقاتي مي افته که براي ما سخت و ناگواره؛ اما ممکنه خير ما تو همين اتفاق باشه. برعکس خيلي از موارد نيز پيش مياد که به ظاهر خوب و خوشاينده؛ اما در حقيقت مايه شر انسانه. خير و صلاح انسان رو خدا بهتر از خود انسان مي دونه. پس بهتره به خدا توکل کنيم و اون کاري رو که فکر مي کنيم به صلاحمونه انجام بديم و بقيه چيزها رو بسپاريم دست خدا. نتيجه اون هم هر چي باشه، چه خوب و چه بد، به رضاي خدا راضي باشيم. اعتقاد به همچين ديدگاهي باعث مي شه انسان از پيروزيهاش سرمست و مغرور نشه و شکستهاش هم نتونه او رو نااميد و مأيوس کنه. شايد اين پيروزي ظاهري در حقيقت براي اون شکست باشه و شايد هم شکست ظاهري در حقيقت يه پيروزي باشه. فقط خدا مي دونه. |
|
|
|
|
|
|
 |
رويا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 07 بهمن 1382 مجموع ارسالها: 311 اعتبار کسب شده: 215 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 18 شهريور 1383، ساعت 15:05 |
|
 |
3 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
اين جمله رو يه جايي خوندم اولش به نظرم خيلي جالب نيومد اما چند روز بعد يه اتفاقي افتاد که واقعا بهش ايمان پيدا کردم.
زياده از حد خود را تحت فشار نگذار بهترين چيزها در زماني اتفاق مي افتد که انتظارش را نداري |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
پنجشنبه 28 ارديبهشت 1385، ساعت 1:42 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
به رفتارهاي يه بچه توجه کنين. اگه بهش بگي يه توپ رو به سمت دروازه شوت کنه، با آخرين قدرتش به اون لگد مي زنه. هميشه آخرين قدرتش رو به کار مي بره تا کاري رو که مي خواد انجام بده و برخوردهاش تند و لحظه اي هست. غافل از اين که اون چيزي که در رسوندنش به هدف ياريش مي کنه، هميشه قدرت بيشتر نيست. خيلي وقتها اگه درست فکر کنه مي بينه راههاي بهتري هم براي رسيدن به هدف وجود داره. يه فوتباليست حرفه اي وقتي مي خواد توپي رو به سمت دروازه شوت کنه، اول شرايط رو مي سنجه و بعد تصميم مي گيره با توجه به شرايط اين کار رو چه جوري انجام بده. ممکنه با آخرين قدرتش شوت کنه؛ ممکن هم هست با يه بغل پاي ساده يا يه ضربه به اصطلاح "چيپ" اين کار رو انجام بده و دروازه رو باز کنه و به هدفش برسه.
بهتره در برخورد با مسائل و مشکلات زندگي، مثل يه فوتباليست حرفه اي عمل کنيم نه يه بچه! |
|
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3386 اعتبار کسب شده: 3808 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
جمعه 29 ارديبهشت 1385، ساعت 20:30 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
|
بهترين دوای عشق در نگاه اول، نگاه دوم است. |
|
|
|
|
|
|
 |
شيطونک داره راه ميفته!
مجموع ارسالها: 286 اعتبار کسب شده: 155 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 29 ارديبهشت 1385، ساعت 21:37 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
اين مطلب رو يه عزيزي به من ياد داد
دلا در عاشقي ثابت قدم باش
که در اين ره نباشد کار بي اجر
هميشه بايد به خدا توکل کرد
و از ياد او غافل نبود
چرا که واقعا اون خداي بالاي سر ما
شرايط رو چنان جور مي کنه که به فکر ما اصلا نميرسه
يا حق |
|
_________________ غم عشقت بيابون پرورم کرد
هواي وصل بي بال و پرم کرد
|
|
|
|
|
 |
yekta  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: جمعه 19 مرداد 1386 مجموع ارسالها: 135 اعتبار کسب شده: 949 محل سکونت: جايي نزديک خزر سن: 21 جنسيت: زن |
 |
دوشنبه 26 شهريور 1386، ساعت 1:29 |
|
 |
9 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
من مدتيه تو اين حالتي که شما گفتي به سر ميبرم |
|
|
|
|
|
|
 |
yekta  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: جمعه 19 مرداد 1386 مجموع ارسالها: 135 اعتبار کسب شده: 949 محل سکونت: جايي نزديک خزر سن: 21 جنسيت: زن |
 |
دوشنبه 26 شهريور 1386، ساعت 1:41 |
|
 |
9 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
هاني خانوم اين مطلبي که نوشتين کوش ميخواستم تو ادامش بنويسم ولي نيست هي وول ميخوره
بيخيال اصلا نميگم |
|
|
|
|
|
|
 |
yekta  بزنم به تخته!
 |
دوشنبه 26 شهريور 1386، ساعت 1:42 |
|
 |
9 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
|
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط yekta در تاريخ دوشنبه 26 شهريور 1386، ساعت 1:49 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
yekta  بزنم به تخته!
 |
دوشنبه 26 شهريور 1386، ساعت 1:43 |
|
 |
9 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
هاني خانوم اين مطلبي که نوشتين کوش تو ادامه يامن نوشته بودم ولي حالا نيست
هي وول ميخوره |
|
|
|
|
|
|
 |
honey  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 05 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 982 اعتبار کسب شده: 3468 جنسيت: زن |
 |
دوشنبه 26 شهريور 1386، ساعت 1:45 |
|
 |
9 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
|
شرمندم..تداخل ايجاد شد بيا اينجا عزيزم تجارب |
|
_________________ چترها را بايد بست.
زير باران بايد رفت.
فکر را، خاطره را، زير باران بايد برد.
با همه مردم شهر ، زير باران بايد رفت.
|
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2872 اعتبار کسب شده: 6959 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 25 مهر 1386، ساعت 2:38 |
|
 |
8 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
|
بعضي وقتا آدم در زندگي مجبور ميشه يه چيزي را رها ( ول ) کنه با اين که خيلي دوستش داره و مي بينه که جاي پيشرفت داره ! اما يک اتفاق يا گزينه بهتري پيش مياد که مجبورش مي کنه اون چيز را رها کنه ! تا حالا هم اگر چيزي را رها مي کردم به خاطر اين بوده که گزينه بهتري براي جايگزين کردنش پيدا مي کردم ! اما جديدا به اين نتيجه رسيدم و ياد گرفتم که آدم بايد بعضي وقتا بعضي چيزا را بدون هيچ دليلي رهــا کنه ! رها کنه به همون دليلي که دوست داشته و شروع کرده حالا هم دوست داشته باشه که اون چيز را رها کنه ! همه بايد ياد بگيرند که بتونند يه چيزي را که خيلي دوست دارند بدون هيچ دليلي رها کنند . |
|
|
|
 |
|
|