| نویسنده |
پیغام |
TITAN  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 دي 1385 مجموع ارسالها: 1135 اعتبار کسب شده: 3876 محل سکونت: بين هيچ کجا و خداحافظ سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 14 فروردين 1387، ساعت 22:52 |
|
 |
8 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
| hadi نوشته بود: |
سلام . Dancing من مرخص شدم Dancing
بلاخره بعد از کمک هاي فراوان بچه هاي تالار من تونستم مردونگيم و دوباره بدست بيارم. نميدونيد چه حالي داشتم Crying or Very sad وقتي دکترا گفتن ديگه هيچ اميدي نيست بايد جفتشون و قطع کنيم از اين به بعد هم بايد بگردي دنبال شوهر . اينجاش خيلي سخت بود . دکترا فقط گفتن يه راه داره اونم اينه که بري بگردي يکي دوتا پيدا کني برات پيوند بزنيم . خلاصه ما هم رفتيم بيمارستان پيوند . اسممو نوشتن تو نوبت . نميدونيد چه خبر بود اونجا . ادم وقتي يه مشکلي براش پيش مياد تازه درد بقيه رو ميفهمه . با اون ليست بلند بالايي که من ديدم حالا حالا ها نوبت به من نميرسيد . اون اقايي هم که اسم منو نوشت گفت الکي دلتو خوش نکن تو مملکت ما از اين چيزا گير نمياد . خيلي ها ندارن اونايي هم که دارن دو دستي چسبيدنش . حتي رفتم دم بانکش يکي از اونجا اومد بيرون گفت گشتم نبود نگرد نيست . خلاصه قطع اميد کرده بودم . داشتم يواش يواش خودم با اين قضيه وقف ميدادم ولي تو اين بي شوهري من چطوري شوهر گير بيارم d'oh! . تو همين فکرا بودم که گوشيم زنگ خورد . تيتان بود قضيه رو بهش گفتم تازه فهميدم اين ادم چقدر مرده بهم گفت هادي جان اصلا غصه اشو نخور خودم ميام ميگرمت. اخه مرام و معرفت تا چه حد . خيلي مردي تيتان جان . نبي هم زنگ زد کلي بهم روحيه داد خلاصه با صحبتهاي تيتان و نبي کلي روحيه گرفتم . يک ساعت نگذشته بود که يه پستچي اومد با يه گوني . روش نوشته بود از طرف جمعي از بچه هاي تالار . Shocked باورتون نميشه يعني خودمم باورم نميشه . يعني اين همه . اخه چطوري ؟؟!! تازه بعضي هاش هم مارک دار بود انگاري از اون ور اب برام فرستاده بودن . چند دقيقه بعد هم پسر شجاع اومد . دستش يه نايلون مشکي بود گفت هادي جان ما که خيري ازش نديديم بيا نخواستيم سگ خور اينم واسه تو . هنوزم باورم نميشه واقعا بچه هاي تالار خيلي مردن . رفيق فابريکهاي خودم تا قضيه رو فهميدم بهم پشت کردن. خلاصه نميدونم چطوري ازتون تشکر کنم.
يکي دو ساعت پيش عمل پيوند و انجام دادن هرچند سايز اين وري به اون وري نميخوره ولي کار راه اندازه . حداقلش اينه که ابجي سيما ديگه عمه ميشه نه خاله Mr. Green
ولي جدا از شوخي : هرچند اين شوخي ايده من نبود با من هم هماهنگ نشده بود ولي بعدش توش دست داشتم ولي جا داره از همتون بابت اين قضيه هم تشکر هم عذر خواهي کنم . مخصوصا از بياض گل و مانيسا که اگه امروز دم دستشون بودم کله ام رو ميکندن Smile
تشکر هم بابت اينکه بچه ها امروز با تلفن هاشون و پي ام هاشون هم قديميهاي تالار هم اونايي که تازه اومدن خصوصا خزان و اقا سامان که تازه باهاش اشنا شدم کلي جوياي حال من بودن و اين نشون ميده اينجا ديگه يه دنياي مجازي نيست.
راستي تا يادم نرفته : مال وحيد رو هم تا ديدم همونجا پس فرستادم اصلا به درد نميخورد مال بد بيخ ريش صاحابش
 |
والا به درد ما که نخورد، فابريک با پلمپ کارخونه فرستادم برات... ايشالا شوما تست زديش بگو چطور کار ميکنه..
ولي هنوز نفهميدم معيار انتخابت از بين اينا چجوري بوده؟! گاز زديشون، مزه کردي؟؟ چجوريا بوده؟؟
بين خودمون باشه، مال اونور آبي ها رو تست هم نکن، هزار جور مريضي از اين اجنبي ها ميباره؛ مال خودمون خرابش هم اگه باشه مي ارزه به مال اونها..اگه بخواهي مال شناس آشنا هست.. |
|
_________________ خوشبختي را ديروز به حراج گذاشتند حيف من زاده ي امروزم. خدايا جهنمت فرداست پس چرا امروز مي سوزم
در شبان غم تنهايي خويش، عابد چشم سخن گوي توام
اين مطلب آخرين بار توسط TITAN در چهارشنبه 14 فروردين 1387، ساعت 23:45 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 858 اعتبار کسب شده: 6761 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 14 فروردين 1387، ساعت 22:53 |
|
 |
8 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3369 اعتبار کسب شده: 3732 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 14 فروردين 1387، ساعت 23:09 |
|
 |
8 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
OOOOOOOKKKKKKKKKKK
That's enough
Hadi jaan the way that Pesar e Shoja explained, it was obvious that he was joking, and I wanted to keep April's first day joke rolling,  . |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 1110 اعتبار کسب شده: 5604 محل سکونت: هيدالو سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 14 فروردين 1387، ساعت 23:15 |
|
 |
8 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2299 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 15 فروردين 1387، ساعت 10:31 |
|
 |
8 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
واي چقدر بي ادبيد . يکم حيا هم خوب چيزيه !.خجالت بکشيد بابا. |
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط ستاره’ غريب در تاريخ پنجشنبه 15 فروردين 1387، ساعت 10:53 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
مهسا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: شنبه 03 تير 1385 مجموع ارسالها: 455 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سن: 22 جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 15 فروردين 1387، ساعت 10:36 |
|
 |
8 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2169 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 15 فروردين 1387، ساعت 11:22 |
|
 |
8 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
من اين تاپيک رو ، روز سيزده وقتي با هزار بدبختي با موبايلم به اينترنت وصل شده بودم تا ايميلم رو چک کنم ( دسترسي به کامپيوتر نداشتم ) ديدم
يعني يه لحظه پرشيان بي بي رو باز کردم و اولين تاپيک همين بود ، دنيام تيره و تار شد و چون اشاره شده بود که که گوشي هادي دست باباشه باهاش تماس نگرفتم
ولي ديروز صبح که يه بار ديگه تاپيک رو خوندم تنها حسي که داشتم خفه کردن هادي بود |
_________________ ياد آور اين باشيم که عشق معجزه مي کند 
|
|
|
|
|
 |
E}{$/\N  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: شنبه 06 بهمن 1386 مجموع ارسالها: 179 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: متغيرالمکان جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 15 فروردين 1387، ساعت 12:37 |
|
 |
8 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
hadi  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 19 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 955 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شهر ري سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 15 فروردين 1387، ساعت 14:39 |
|
 |
8 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
کيوان  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 12 ارديبهشت 1384 مجموع ارسالها: 108 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: مرد |
 |
جمعه 16 فروردين 1387، ساعت 0:06 |
|
 |
8 ماه و 2 روز پيش |
|
|
| |
ايول پسر شجاع کلي حال کرديم
پارسال هم اين وروجک شايعات خفني به عنوان دروغ 13 يا همون اول آپريل پخش کرده بود! هاها |
|
_________________ ..
|
|
|
|
|
 |
سامان  سال صفري!
تاريخ عضويت: شنبه 27 بهمن 1386 مجموع ارسالها: 80 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: زير سايه خدا سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 16 فروردين 1387، ساعت 0:15 |
|
 |
8 ماه و 2 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 858 اعتبار کسب شده: 6761 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 16 فروردين 1387، ساعت 0:35 |
|
 |
8 ماه و 2 روز پيش |
|
|
| |
به نظرتون يه دروغ سيزده خوشحال کننده بهتر از اين خبر دروغ ناراحت کننده نبود؟ مثلاً مي گفتين بالاخره يکي پيدا شده مصي رو بگيره. اين جوري هم ملت دست کم براي يه روز خوشحال مي شدن و هم خود مصي مي تونست براي يه روز هم که شده فکر کنه از ترشيدگي نجات پيدا کرده و شوهر دار شده. |
|
|
|
|
|
|
 |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382 مجموع ارسالها: 1454 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کارتون خوابيم سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 16 فروردين 1387، ساعت 2:20 |
|
 |
8 ماه و 2 روز پيش |
|
|
| |
| وحيد نوشته بود: |
به نظرتون يه دروغ سيزده خوشحال کننده بهتر از اين خبر دروغ ناراحت کننده نبود؟ مثلاً مي گفتين بالاخره يکي پيدا شده مصي رو بگيره. اين جوري هم ملت دست کم براي يه روز خوشحال مي شدن و هم خود مصي مي تونست براي يه روز هم که شده فکر کنه از ترشيدگي نجات پيدا کرده و شوهر دار شده.  |
قانون 273- : هيچوقت در مورد کسي اينجوري صحبت نکن خاصه که دختر باشه.
(براي توضيح بيشتر رجوع به قوانين اميد کنيد)
من مي خواستم که يه دروغ بگم که شاخدار باشه . يه دروغ که همه بفمن که دروغه . آخه مگه آرش کمانگير که اين قده کام بگيره از قليون که از بيضه هاش در افتتاحيه جام جهاني آينده استفاده کنن. کيوان استعداد منو خوب شناخته . مگه نه؟ |
|
_________________ رابرت دنيرو:
بر اساس يک نظرسنجي تازه زنان ميگويند راحتتر هستند که جلوي مردها لخت بشوند تا جلوي زنها. آنها ميگويند که زنها خيلي با قضاوت نگاه ميکنند اما مردها فقط ممنون هستند.
|
|
|
|
|
 |
manisa  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 تير 1385 مجموع ارسالها: 337 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: tehran سن: 31 جنسيت: زن |
 |
جمعه 16 فروردين 1387، ساعت 22:28 |
|
 |
8 ماه و 1 روز پيش |
|
|
| |
مهدي جان من هم اصلاً باورت نکردم |
|
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3173 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 36 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 16 فروردين 1387، ساعت 22:44 |
|
 |
8 ماه و 1 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
|
|