صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

3
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
Poll :: سفر راهیان نور به سرزمین لاله‌ها، به خطراتش می‌ارزه یا نه؟

بله
45%
 45%  [ 5 ]
نه
54%
 54%  [ 6 ]
مجموع آراء : 11

نویسنده پیغام
شازده کوچولوآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385
مجموع ارسالها: 951
اعتبار کسب شده: 6183
جنسيت: مرد
ارسال جمعه 09 فروردين 1387، ساعت 20:58
 1 ماه و 19 روز پيش

به نظر شما ديدن جبهه‌هاي جنگ به خطرش مي‌ارزه.

اين خبرها رو بخونيد:

کاروانهاي راهيان نور وارد حريم ممنوعه عملياتي نشوند
رئيس ستاد مرکزي راهيان نور نسبت به ورود کاروانها در حريم ممنوعه مناطق عملياتي هشدار داد .
به گزارش خبرگزاري مهر، سردار مير فيصل باقرزاده به دنبال انفجار مين و گلوله عمل نکرده در تنگه چذابه جنوب کشور که منجر به زخمي و کشته شدن تعدادي از دانشجويان اعزامي از دانشگاههاي پزشکي کرمان و مشهد شد از منع ورود کاروانهاي غير مجاز در اين محدوده خبر داد .
وي ادامه داد : از آن جا که تمامي اشياي انفجاري باقيمانده از زمان جنگ، اعم از مينها و گلوله هاي عمل نکرده بر اثر گذشت زمان و فرسايش و تغييرات محيطي به شدن حساس شده اند، هر گونه جابجايي و دستکاري آنها بسيار خطرناک بوده و مانند بمب ساعتي قابل انفجار است .

منبع: خبرگزاري مهر

اشرار مسلح به اتوبوس راهيان نور حمله کردند
خبرگزاري مهر - گروه استانها: اشرار مسلح با حمله به اتوبوس راهيان نور در جاده سوسنگرد - اهواز دو نفر از زائران سرزمين لاله ها را مجروح کردند.
معاون هماهنگ کننده بنياد حفظ آثار و ارزشهاي دفاع مقدس کشور در گفتگو با خبرنگار مهر با تائيد اين خبر اظهار داشت: اين حادثه شب گذشته در جاده اهواز به سوسنگرد در حاليکه کاروان عازم منطقه دهلاويه بود، رخ داده است.
سردار محمدتقي خادمي افزود: اين افراد از دور اتوبوس کاروان راهيان نور را نشانه گرفته و با اسلحه به سوي آن شليک کرده اند که در نتيجه دو نفر مجروح شده اند.
وي بدون اشاره به مبدا کاروان اعزامي خاطرنشان کرد: دو مجروح حادثه به رغم جراحات سطحي به بيمارستان شهيد بقايي اهواز منتقل شده و مورد مداوا قرار گرفته اند.
خادمي ادامه داد: به دنبال وقوع اين حادثه منطقه ياد شده محاصره شد و چند نفر در اين رابطه توسط پليس دستگير شدند.

به گفته وي شبيه اين اتفاق چند سال پيش نيز رخ داده بود.

وي با اشاره به تاثير عميق فضاي فرهنگي استان خوزستان از تردد کاروانهاي راهيان نور تاکيد کرد: اين افراد که عضو گروه هاي تجزيه طلب هستند قصد ايجاد تشنج در فضاي فرهنگي استان را دارند.
اين مسئول عنوان کرد: گروه هاي ياد شده حتي کودکان را به پرتاب سنگ به سوي اتوبوسهاي کاروانهاي راهيان نور تحريک کرده اند.
سردار خادمي متذکر شد: دستگيرشدگان هم اکنون در مرحله بازجويي هستند و تلاش براي شناسايي عوامل اين حادثه ادامه دارد.

منبع: خبرگزاري مهر

قبلا هم که خبر تصادفات جاده‌اي اين کاروانهاي راهيان نور و کشته شدن حدود 50 نفر از راهيان نور رو خونده بوديم.

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
وحيدآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 13 شهريور 1386
مجموع ارسالها: 746
اعتبار کسب شده: 7995
ارسال جمعه 09 فروردين 1387، ساعت 22:27
 1 ماه و 19 روز پيش

مسلمه افراد با موقعيتهاي مختلف به اين سؤال جوابهاي گوناگوني مي دن. يه عده اگه هيچ خطري هم وجود نداشته باشه و حتي مزاياي زيادي هم بهشون تعلق بگيره، علاقه اي به ديدن مناطق جنگي ندارن. بنده هم ممکنه ترجيح بدم تعطيلاتم رو توي کيش يا دوبي بگذرونم؛ اما جواب اون کساني که عزيزترين کسانشون رو در دفاع از ميهن تقديم کردن ممکنه خيلي فرق کنه.
سالانه چند ميليون نفر مخصوصاً در ايام تعطيلات نوروز از مناطق جنگي بازديد مي کنن و جدا از خطراتي که به طور معمول در سفرهاي درون مرزي وجود داره، فکر نمي کنم خطراتي که براي کاروان راهيان نور هست چندان خاص باشه که لازم باشه به مسأله به شکل خيلي ويژه اي نگاه بشه. دست کم بنده با آمار نگران کننده اي در اين مورد برخورد نکردم.

اين پيغام تا به حال يک بار و توسط وحيد در تاريخ جمعه 09 فروردين 1387، ساعت 22:43 ويرايش شده است.

1
1
0
شازده کوچولوآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385
مجموع ارسالها: 951
اعتبار کسب شده: 6183
ارسال جمعه 09 فروردين 1387، ساعت 22:41
 1 ماه و 19 روز پيش

سلام وحيد

درست ميگي، معلومه که همه افراد يه نظر ندارن. اما هدف اصلي من اين بود که توي اين تاپيک خبرهاي مربوط به راهيان نور رو بنويسيم و اگه لازم بود روشون بحث کنيم. اما چون بحث کردن رو مناسب تالار اخبار نميدونستم اينجا نوشتمش و يه نظرخواهي هم اضافه کردم تا دير نشده (از دست اين احسان Mr. Green )

من يه دوستي دارم که پدرش شهيد شده. چند بار که رفته مناطق جنگي، سر خاک باباش هم رفته. آخه پدرش توي خرمشهر شهيد شده و همونجا هم دفنش کردن. معلومه که همچين کسي هر وقت که موقعيتش پيش بياد ميره اونجا.

1
1
0
dr_potterآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 28 بهمن 1386
مجموع ارسالها: 80
اعتبار کسب شده: 522
ارسال سه‌شنبه 13 فروردين 1387، ساعت 1:02
 1 ماه و 16 روز پيش

هميشه نسبت به جاهايي که مربوط به جنگ و حالا يه جورايي بگيم مربوط به دين و مذهب حساسيت نشون داده ميشه و هميشه ميخوان بگن که اونجا خطرناکه يا ميگن ميرين اونجا چي رو ببينين
مگه آمار اتفاقاتي که اونجا ميفته چند درصد اتفاقاتيه مثلا تو جاده شمال در اثر خوش گذرونيه چند تا آدم مست ميفته؟؟؟؟؟؟
پس بيايم اينقدر اين موضوع رو بزرگ نکنيم به هر حال اونجا خون آدم هايي ريخته شده که حداقل در دفاع از وطنشون رفتنو جنگيدنو خيلي ها هم مثل ما جوون بودن
به نظر من هيچ خطري نداره که هيچ اگه هم داشته باشه عين مسافرت هاي ديگست

2
2
0
ALPHAآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385
مجموع ارسالها: 1137
اعتبار کسب شده: 11844
ارسال پنجشنبه 15 فروردين 1387، ساعت 2:17
 1 ماه و 14 روز پيش

هر چند مي دونم چيزايي که مي خوام بگم، ديگه توي تالار چندان خريداري نداره؛ اما دوست دارم اينو بگم که ...

بعضي چيزا رو بايد از نزديک ديد و لمس کرد تا به ارزش اونها پي برد.
من نمي دونم که حرفاي من چقدر به اعتقادات شما نزديکه اما ...

من سال قبل، وقتي به اين مناطق رفتم از نظر ظاهري چيزي غير از خاک و نخل هاي بي سر و سيم هاي خاردار و قبرهاي بي نام و زمين هاي پر از مين خنثي نشده نديدم.

اما همه چيز ظاهر نبود. حسي که در اين مناطق بود خيلي آرامش بخش بود.
بعضي جاها چيزايي ديدم يا شنيدم، که باورش برام سخت بود، و خيلي سخت.

يک هفته تموم زير آفتاب سوزان جنوب از ماديات هيچ چيز نداشتيم جز يه چفيه، که حکم سايه بون و حوله و باند و سفره و ... و ... برامون داشت. با لباس ساده روي خاک مينشستيم و غذاي ساده مي خورديم و با هم صميمي بوديم و خيلي هم لذت مي برديم.

و از همه لذت بخشتر حسي بود که بعضي جاها مثل شلمچه، طلائيه، هويزه ، چزابه و ... به سراغمون ميامد، که قابل تعريف نيست؛ چون شبيه به هيچ حس ديگري نبود!

در ضمن اين درگيري ها هميشه بوده و ما هم توي جاده سوسنگرد عليرغم اينکه شبانه و با حداقل نورحرکت ميکرديم، با سنگ بچه ها شيشه اتوبوسمون شکست اما کسي صدمه اي نديد. خوب از مردم يه شهر جدايي طلب بيشتر از اين هم نميشه انتظار داشت.

در نتيجه من به اين سوال جواب "بله 100%" رو ميدم ... Wink

Image

مانده از آن کاروان ها و آن چاووش ها ... شعله هاي خفته در خاکستر خاموش ها
ذره اي بود از غبار راه آنها آفتاب ... مانده اينک سايه باري گران بر دوش ها

4
4
0
siyagisoآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385
مجموع ارسالها: 518
اعتبار کسب شده: 1286
جنسيت: نامشخص
ارسال دوشنبه 19 فروردين 1387، ساعت 9:42
 1 ماه و 10 روز پيش

من با حرفهاي آلفا کاملا موافقم کسي اين جور ادامها رو درک ميکنه خودش عزيزي رو از دست داده باشه ويا همش انتظار
اومدن اونو داشته باشه

فکرشو بکنيد تو تمام عمر سالهاي زندگيتون منتظر کسي باشين واي خيلي سخته يا کسي که رفته و ديگه برنميگرده Sad Sad Sad

واقعا صبر جميلي خدا بهشون داده

سهراب سپهري

4
4
0
وحيدآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 13 شهريور 1386
مجموع ارسالها: 746
اعتبار کسب شده: 7995
ارسال دوشنبه 19 فروردين 1387، ساعت 19:26
 1 ماه و 9 روز پيش

siyagiso نوشته بود:
فکرشو بکنيد تو تمام عمر سالهاي زندگيتون منتظر کسي باشين واي خيلي سخته يا کسي که رفته و ديگه برنميگرده Sad Sad Sad

"اون که رفته ديگه هيچ وقت نمياد
تا قيامت دل من گريه مي خواد ..."

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است مهم: كلام نور
3
پاسخها: 42 بیننده: 2006 نویسنده: rahmanian