| نویسنده |
پیغام |
s_mr66  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 545 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: همه جاي ايران سراي من است جنسيت: مرد |
 |
جمعه 09 فروردين 1387، ساعت 16:01 |
|
 |
8 ماه و 9 روز پيش |
|
|
| |
سردار رادان: “قرار گرفتن چکمه بر روي شلوار به دليل نشان دادن بخشي از برجستگي بدن از مصاديق شرع است و تبرج به حساب مي آيد.”
آيتالله جوادي آملي: “دانشمندان فيزيک، شيمي، بارانشناسي و زمين شناسي بدون پسوند اسلامي نفهمند.”
حسني، امام جمعه اروميه: “اگر فرد مشرکي را وقتي فهميديم که واقعاً مشرک شده، بايد او رابسوزانيم؛ اگر با گلوله هم بود اشکالي ندارد.”
امام جمعه شيراز: “گراني خانه باعث شد جوان پاک ما به جاي مسکن، دوست دختر و دوست پسر بگيرند.”
شکوفه گلخو، رييس دانشگاه الزهرا: “بدحجابي زنان موجب فعال شدن غده هيپوفيز مردان در توليد مثل ميشود.”
قرائتي: “ما آخوندها هميشه مثل گاز اشک آور عمل مي کنيم؛ فقط بلديم گريه مردم را در آوريم.”
احمدي نژاد: “ما يک کشور آزاد هستيم.”
سيد حسين مرعشي: “احمدي نژاد نه فقط معجزه هزاره سوم، که معجزه هزاره چهارم هم هست.”
امام جمعه تبريز: “علت زلزله اخير تبريز، اظهارات اعلمي نماينده تبريز در مورد سيدالشهدا بود.”
آيت الله خزعلي: “حجاب موجب بالا رفتن معدل دانشجويان ميشود.”
احمدي نژاد: “در ايران همجنسگرا نداريم.”
آيت الله اميني، امام جمعه قم: “سنگسار بايد علني باشد.”
احمدي نژاد: “ايران قدرت اول جهان است.”
آيت الله حسني: “اگر مومنين غسل جمعه را انجام ندهند مشکلات کمبود گاز مرتفع مي شود.”
وزير مسکن: “ساکنان شهرهاي بزرگ اميدي به خانه دار شدن نداشته باشند.”
وزارت اطلاعات: “سنجابهاي جاسوس در مرز دستگير شدند.”
احمدي نژاد: نفت را سر سفره مردم مي آوريم، … بعد از انتخابات: “نفت خوردني نيست که سر سفره ها بياوريم.”
الهام، سخنگوي (وقت) دولت: “نفت را سر سفره مردم نمي آوريم، بوي بد مي دهد.”
مسئولين نيروي انتظامي در ملاقات با يک گروه از وزارت کشور آلمان آمادگي خود را براي تامين امنيت بازيهاي جام جهاني (در آلمان) اعلام کردند.
اسماعيل ططري، نماينده سابق کرمانشاه: “آلماني ها اگر بشر بودند يک زن رقاص رئيسشان نمي شد.”
احمدي نژاد: ” اينها …. به اندازه بزغاله هم از دنيا فهم و شعور ندارند.”
علي لاريجاني در جريان رسيدگي به پرونده هسته اي ايران: “با شکلات راضي نمي شويم.”
لاله افتخاري، نماينده مجلس شوراي اسلامي: “در سرزمين اسلامي نبايد يک مريض زن بدست نامحرم مداوا شود.”
شکراله عطارزاده، نماينده مجلس هفتم: “کونداليزا رايس يک پير دختر امريکايي ولگرد است که ناکامي هاي جنسي وي موجب عقده شده است.”
سخنگوي دولت، پس از تصويب لايحه بودجه: “دولت مسئول گرانيهاي سال آينده نخواهد بود.”
وزير کشور (در مورد انتخابات): ” آنقدر که به فکر آفتابه لگن هستيم به فکر تقويت محتواي برنامه ها نيستيم.”
احمدي نژاد: “امريکا به ايران حمله نمي کند چون من مهندسم و مسائل را تحليل مي کنم.”
احمدي نژاد: “يه دختر بچه دو ساله … زبونشنون اسپانيوليه .. يه نيگاه کرد به من، گفت: “اين محموده ، اين محموده.”
احمدي نژاد: “يکي از شخصيتهاي شرق آسيا، از مسئولين درجه يک اومد به ديدن ما ..خلاصه حرفش اين بود که اومده بود زنبيلش رو بذاره تو صف بگه ما مشتري شما هستيم.”
احمدي نژاد: “دختر ۱۶ ساله اي در خونه شون انرژي هسته اي را کشف کرده.”
حجت الاسلام و المسلمين مهدي پور، محقق و پژوهشگر مهدويت: “رواج بي بندو باري در يک جامعه باعث بروز زلزله مي گردد.” |
|
_________________ از نيل تا پنجاب
|
|
|
|
|
 |
خزان بزنم به تخته!
مجموع ارسالها: 164 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 09 فروردين 1387، ساعت 21:17 |
|
 |
8 ماه و 8 روز پيش |
|
|
| |
| s_mr66 نوشته بود: |
”
امام جمعه شيراز: “گراني خانه باعث شد جوان پاک ما به جاي مسکن، دوست دختر و دوست پسر بگيرند.”
” |
غير از اين آقا همه فقط خضعبلات تحويل دادن
جالب بودن |
|
|
|
|
|
|
 |
mammad  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 25 بهمن 1384 مجموع ارسالها: 315 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 28 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 10 فروردين 1387، ساعت 8:45 |
|
 |
8 ماه و 8 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
خزان بزنم به تخته!
 |
شنبه 10 فروردين 1387، ساعت 12:19 |
|
 |
8 ماه و 8 روز پيش |
|
|
| |
محمد جان به نکته ي خوبي اشاره کردي
اخبار
ايني که از شبکه هاي سيما پخش مي شه بيشتر شبيه بيخبري تا اخبار |
|
|
|
|
|
|
 |
s_mr66  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 545 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: همه جاي ايران سراي من است جنسيت: مرد |
 |
شنبه 10 فروردين 1387، ساعت 17:38 |
|
 |
8 ماه و 7 روز پيش |
|
|
| |
| mammad نوشته بود: |
از s_mr66 مي خواهم به منبع هر يک از جملات نيز دقيقا اشاره کند
[/color] |
سلام
متاسفانه منبع دقيقي براي هر يک از جملات ندارم خود خبر رو از سايت خبر نامه پلي تکنيک ور داشتم
اما بعضياشو خودم تو طول سال شنيدم ايناست:
آيتالله جوادي آملي: “دانشمندان فيزيک، شيمي، بارانشناسي و زمين شناسي بدون پسوند اسلامي نفهمند.”
شکوفه گلخو، رييس دانشگاه الزهرا: “بدحجابي زنان موجب فعال شدن غده هيپوفيز مردان در توليد مثل ميشود.”
قرائتي: “ما آخوندها هميشه مثل گاز اشک آور عمل مي کنيم؛ فقط بلديم گريه مردم را در آوريم.” (پاي حرفش نشته بودم)
احمدي نژاد: “ما يک کشور آزاد هستيم.”
آيت الله خزعلي: “حجاب موجب بالا رفتن معدل دانشجويان ميشود.”
احمدي نژاد: “در ايران همجنسگرا نداريم.”(تو يه مصاحبه مطبوعاتي گفت که خبر نگاره گفت من ميشناسم و....)
احمدي نژاد: “ايران قدرت اول جهان است.” (تو خبر گزاري انتخاب ديدم)
آيت الله حسني: “اگر مومنين غسل جمعه را انجام ندهند مشکلات کمبود گاز مرتفع مي شود.” (تو خبر گزاري انتخاب ديدم)
احمدي نژاد: نفت را سر سفره مردم مي آوريم، … بعد از انتخابات: “نفت خوردني نيست که سر سفره ها بياوريم.”
علي لاريجاني در جريان رسيدگي به پرونده هسته اي ايران: “با شکلات راضي نمي شويم.” (البته اين مورد حرف حق بود)
سخنگوي دولت، پس از تصويب لايحه بودجه: “دولت مسئول گرانيهاي سال آينده نخواهد بود.” (بعد از تصويب بودجه در مجلس گفت)
احمدي نژاد: “امريکا به ايران حمله نمي کند چون من مهندسم و مسائل را تحليل مي کنم.”
احمدي نژاد: “دختر ۱۶ ساله اي در خونه شون انرژي هسته اي را کشف کرده.” (البته با کمک داداشش ) |
|
_________________ از نيل تا پنجاب
|
|
|
|
|
 |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382 مجموع ارسالها: 1454 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کارتون خوابيم سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 10 فروردين 1387، ساعت 17:54 |
|
 |
8 ماه و 7 روز پيش |
|
|
| |
|
من صحت بيشتر اين حرفا رو تاييد مي کنم. ما سياست بسيار پوبايي داريم و هر خ..ي که از راه مي رسه يه گ..ي مي خوره |
|
_________________ رابرت دنيرو:
بر اساس يک نظرسنجي تازه زنان ميگويند راحتتر هستند که جلوي مردها لخت بشوند تا جلوي زنها. آنها ميگويند که زنها خيلي با قضاوت نگاه ميکنند اما مردها فقط ممنون هستند.
|
|
|
|
|
 |
خزان بزنم به تخته!
 |
دوشنبه 12 فروردين 1387، ساعت 13:57 |
|
 |
8 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
| پسر شجاع نوشته بود: |
| من صحت بيشتر اين حرفا رو تاييد مي کنم. ما سياست بسيار پوبايي داريم و هر خ..ي که از راه مي رسه يه گ..ي مي خوره |
شجاع جان با اينکه در خيلي از مباحث ما با هم د رجداليم
ولي با اين حرفت من چاکرخواتم |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|