| نویسنده |
پیغام |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 746 اعتبار کسب شده: 7995 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 08 فروردين 1387، ساعت 11:06 |
|
 |
1 ماه و 21 روز پيش |
|
|
| |
يه مطلب مهسا در مورد ختنه دختران در لابي تالارهاي گفتمان قرار داده بود. با توجه به اين که خواستم بهش جواب بدم و اونجا جاش نبود، مطلب رو در اين موضوع جديد نقل قول مي کنم:
| مهسا نوشته بود: |
يک موضوعي رو ديروز توي وبلاگ دخترونه خوندم که گرچه خودم قبلا مي دونستم اما خيلي متاثرم کرد.حالم بد شده بود،فشارم افتاد پايين!براي اينکه شما هم حالتون بد بشه،براتون ميذارم اينجا تا بخونيد.در مورد ختنه دخترانه:
بخشي از خاطرات «واريس ديري» :
" «...آن شب، هيجان زده بيدار ماندم. ناگهان مادرم را ديدم که بالاي سرم ايستاده است.هوا هنوز تاريک بود، قبل از سحر، زمانيکه تاريکي کم کم جاي خود را به روشنايي مي داد و سياهي آسمان به خاکستري ميگراييد. او با اشاره به من فهماند که ساکت باشم و دستش را بگيرم. من پتوي کوچکم را پس زدم و خواب آلود، تلو خوران، به دنبال او راه افتادم. حالا ميدانم چرا دختران را صبح زود با خود ميبرند. ميخواستند قبل از آنکه کسي بيدار شود، آنها را ببرند تا صداي فريادشان شنيده نشود. در آن لحظه، هر چند گيج بودم و به سادگي آنچه ميگفتند انجام مي دادم.
ما از محلي که زندگي ميکرديم دور شديم و به سمت دشت رفتيم. مادرم گفت: «اينجا منتظر ميمانيم»، و ما بر روي زمين سرد به انتظار نشستيم. آسمان کم کم روشن ميشد؛ به سختي اشياء را مي شد تشخيص داد. خيلي زود صداي لخ و لخ صندلهاي زن کولي را شنيدم. مادرم نامش را صدا کرد و گفت:«خودت هستي؟»
« بله اينجايم»
هنوز هيچ چيز نمي ديدم، فقط صدايش را شنيدم. بدون اينکه نزديک شدنش را بينم، ناگهان او را در کنار خود حس کردم. او به سنگ صاف و بزرگي اشاره کرد و گفت:«آنجا بنشين».
نگفت چه اتفاقي ميخواهد بيفتد. نگفت بسيار دردناک است، فقط گفت: تو بايد دختر شجاعي باشي. کارش را مثل يک جلاد شروع کرد.
مادرم پشت سرم نشست و سرم را به سينه اش چسباند. پاهايش را دور بدن من احاطه کرد. ريشه درختي را که در دست داشت بين دندانهاي من گذاشت.
گفت:«گازبزن».
از ترس خشک شده بودم...
من به ميان پاهايم خيره شدم و ديدم زن کولي -شبيه بقيه پيرزنان سوماليايي بود- با يک روسري رنگي که دور سرش پيچيده بود، همراه با يک پيراهن سبک پنبه اي- با اين تفاوت که هيچ لبخندي بر لب نداشت. نگاهش ماننده نگاه مردهاي بود که هنوز چشمهايش را نبسته باشند.
دستهايش داخل کيف دستي اش که از جنس گليمهائي بود که روي آن ميخوابيديم در جستجو بود. چشمانم روي کيف دستي ميخکوب شده بود. ميخواستم بدانم با چه چيزي ميخواهد مرا ببُرد. يک چاقوي بزرگ را تجسم ميکردم، ولي او از داخل آن کيف، يک کيف کوچک نخي بيرون آورد. با انگشتان بلندش داخل آن را گشت و بالاخره يک تيغ ريش تراشي شکسته بيرون کشيد. به سرعت تيغ را از اين رو به آن رو چرخاند و امتحان کرد. خورشيد به سختي بالا آمده بود. نور به اندازهاي بود که رنگها را ببينم ولي نه با جزئيات. خون خشک شدهاي را روي لبه دندانه دار تيغ ديدم. روي تيغ تف کرد و با لباسش آن را پاک کرد. همچنان که آن را به لباسش ميسابيد، دنياي من ناگهان تاريک شد. مادرم دستمالي را روي چشمانم انداخت.
چيزي که بعد از آن حس کردم بريده شدن گوشتم، آلت تناسليم، بود. صداي گنگ جلو و عقب رفتن اره وار را بر روي پوستم ميشنيدم.
وقتي به گذشته فکر مي کنم، نمي توانم باور کنم که چنين اتفاقي برايم افتاده است. هميشه فکر ميکنم درباره کس ديگري سخن ميگويم. نمي دانم چگونه احساسم را بيان کنم تا بتوانيد آن را روي بدن خود حس کنيد. مثل اين بود که کسي گوشت ران شما را برش بدهد يا بازويتان را قطع کند. با اين تفاوت که اين قسمت حساس ترين بخش بدن است.
من حتي کوچکتري حرکتي نکردم، زيرا «امان» [ خواهرم] را به ياد داشتم و ميدانستم هيچ راه فراري وجود ندارد. فکر ميکردم اگرتکان بخورم درد بيشتر ميشود. فقط پاهايم بدون اراده شروع به لرزيدن کرد. از حال رفتم...
وقتي بيدار شدم گمان ميکردم تمام شده است، ولي بدتر از زمان شروع بود. چشم بندم کنار رفته بود و من زن جلاد را ديدم که يک مقداري خار درخت اقاقيا را کپه کرده بود. او از آنها براي ايجاد سوراخهايي در پوستم استفاده کرد. سپس نخ سفيد محکمي از سوراخها رد کرد تا مرا بدوزد. پاهايم کاملا بيحس شده بود، ولي درد بين آنها آنچنان شديد بود که آرزو ميکردم بميرم. مادرم مرا در بازوانش گرفته بود- براي آنکه آرام بگيرم به او تماشا ميکردم...
چشمانم را باز کردم. آن زن رفته بود. مرا حرکت داده بودند و بر روي زمين نزديک صخره خوابانده بودند. پاهايم از مچ تا ران با نوارهايي از پارچه به هم بسته شده بود، به طوريکه نمي توانستم حرکت کنم. من اطراف را به دنبال مادرم نگاه کردم، ولي او رفته بود. سنگي را نگاه کردم که مرا روي آن خوابانده بودند. از خون من خيس بود. مثل اينکه مرغي را در آنجا سر بريده باشند. تکههايي از گوشت تنم، آلت تناسليم، آنجا افتاده بود، دست نخورده، زير آفتاب در حال خشک شدن بود.
دراز کشيدم، به خورشيد که حالا ديگر بالاي سرم ايستاده بود نگاه کردم. هيچ سايهاي اطراف من نبود و موجي از گرما به صورتم سيلي ميزد. تا اينکه مادرم همراه با خواهرم برگشت. مرا به سايه يک بوته کشاندند. اين يک سنت بود. يک سر پناه کوچک زير يک درخت آماده کرده بودند، جايي که من تا زمان بهبودي استراحت کنم. چند هفته، تنهاي تنها، تا کاملا خوب شوم.
فکر کردم عذاب تمام شده، اما هر بار که خواستم ادرار کنم درد شروع ميشد. حالا ميفهميدم چرا مادرم ميگفت زياد آب و شير ننوش. مادرم اخطار کرده بود که راه نروم. بنابراين نمي توانستم طنابهايم را باز کنم. چون اگر زخمها از هم باز ميشد، کار دوخت و دوز بايد دوباره انجام ميگرفت.
اولين قطره ادراري که از من خارج شد، انگار اسيد پوستم را ميخورد. وقتي زن کولي مرا دوخت، فقط سوراخي به اندازه سر چوب کبريت براي ادرار و خون- در زمان پريدي- باز گذاشته بود. اين استراتژي خردمندانه، تضميني بود براي اينکه تا قبل از ازدواج هيچ رابطه جنسي نداشته باشم و شوهرم مطمئن باشد يک باکره تحويل گرفته است.
هر هفته مادرم معاينه ام ميکرد تا ببيند کاملا بهبود يافته ام. وقتي بندهايم را از پاهايم گشودم، توانستم براي اولين بار به خود نگاهي بيندازم. يک تکه پوست کاملا هموار کشف کردم که فقط يک جاي زخم در وسط آن بود. مانند يک زيپ، که آن زيپ کاملا بسته شده بود. آلت تناسليم مثل يک ديوار آجري مهر و موم شده بود تا هيچ مردي توانايي دخول تا شب عروسيم را نداشته باشد...زماني که شوهرم با يک چاقو يا فشار، آن را از هم ميدريد. "
اين رسم هنوز در خيلي کشورها واقوام رايجه.رسم خيلي وحشتناکيه.به نظرتون چرا به زنها انقدر زجر مي دن؟!بعضي رفتارهاي آدمها براي من واقعا غيرقابل درکه.  |
|
|
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 746 اعتبار کسب شده: 7995 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 08 فروردين 1387، ساعت 11:15 |
|
 |
1 ماه و 21 روز پيش |
|
|
| |
نکاتي که در اين متن به نظرم جالب اومد اينها بود:
- ختنه در مورد آقايون هم صورت مي گيره و قاعدتاً از ديد چنين اشخاصي به همين ميزان وحشيانه و خشونت باره. چرا به اون اشاره اي نمي شه و فقط حتنه زنان به عنوان يه موضوع فمينيستي اين همه مورد توجه قرار مي گيره؟ آيا از ديد همچين اشخاصي تفاوت ويژه اي بين ختنه پسران و دختران وجود داره؟ لازم به ذکره که ختنه پسران که در جوامع مسلمون و يهودي به عنوان يه فريضه ديني کاملاً رواج داره، در خيلي جوامع ديگه هم مورد قبوله و از لحاظ علمي و پزشکي هم براي اون مزاياي زيادي عنوان مي شه.
- به نظر مي رسه اطلاعات نويسنده مطلب از موضوع مورد بحث ناقصه و فقط از يک ديد خيلي خاص به قضيه نگاه کرده. اگه چنين داستاني از قول يه پسر بچه هم که مورد ختنه قرار گرفته نقل مي شد، به همين ميزان چندش آور و دردناک به نظر مي رسيد.
- مهسا خانوم که اين مطلب رو نقل قول کرده بهتر بود اول درست و حسابي جوانب قضيه رو بررسي مي کرد که لااقل صورت مسأله رو دست متوجه بشه و بعد به طرفداري يا عليه اون موضع مي گرفت. اين جور که نقل قول انجام شده درست مثل اينه که يه نفر صحنه سر بريدن يه مرغ رو ديده باشه و بعد بياد اون رو نقل قول کنه و از اين همه خشونت و وحشيگري ابراز تنفر کنه. در صورتي که جنبه هاي ديگه قضيه هم بايد مورد بررسي قرار بگيره.
- اگه خواهان بررسي موضوع از ديد کارشناسي(!) باشيم، بهتره مزايا و معايب ختنه مردان و زنان از ديدگاههاي مختلف مورد بررسي قرار بگيره و بعد در موردش حکم صادر بشه. |
|
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 952 اعتبار کسب شده: 6183 محل سکونت: هيدالو سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 08 فروردين 1387، ساعت 11:45 |
|
 |
1 ماه و 21 روز پيش |
|
|
| |
| وحيد نوشته بود: |
| - اگه خواهان بررسي موضوع از ديد کارشناسي(!) باشيم، بهتره مزايا و معايب ختنه مردان و زنان از ديدگاههاي مختلف مورد بررسي قرار بگيره و بعد در موردش حکم صادر بشه. |
خوب وحيد جان! شما از مزاياي اين کار شروع کن. تا برسيم به معايبش. |
|
_________________ نکند من هم يک خرده به آدم بزرگها رفتهام؟ «بايد پير شده باشم».
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنتگزوپهري)
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
 |
پنجشنبه 08 فروردين 1387، ساعت 12:08 |
|
 |
1 ماه و 21 روز پيش |
|
|
| |
| شازده کوچولو نوشته بود: |
| - اگه خواهان بررسي موضوع از ديد کارشناسي(!) باشيم، بهتره مزايا و معايب ختنه مردان و زنان از ديدگاههاي مختلف مورد بررسي قرار بگيره و بعد در موردش حکم صادر بشه. |
خوب وحيد جان! شما از مزاياي اين کار شروع کن. تا برسيم به معايبش. |
راستش بنده اطلاعات زيادي در زمينه ختنه زنان ندارم. علاقه اي هم به اين موضوع ندارم؛ فقط منظورم اين بود که به خودم و دوستان يادآوري کنم از روي جوگيري و احساسات اظهار نظر نکنيم و وقتي مطلبي رو بيان مي کنيم، جوانب مختلف اون رو سنجيده باشيم. اگه بقيه دوستان مايل به بحث باشن و بحث رو شروع کنن بنده هم سعي مي کنم اطلاعاتم رو در اين زمينه بيشتر کنم تا بتونم در بحث شرکت کنم. |
|
|
|
|
|
|
 |
E}{$/\N  سال صفري!
تاريخ عضويت: شنبه 06 بهمن 1386 مجموع ارسالها: 61 اعتبار کسب شده: 571 محل سکونت: متغيرالمکان جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 08 فروردين 1387، ساعت 13:18 |
|
 |
1 ماه و 21 روز پيش |
|
|
| |
من يادمه که خوندم قبايلي در آفريقا اين کارو رو انجام مي دن و آداب و رسوم اين گونه دارن. چون اعتقاد دارن که زنها دليل فساد مرد ها هستند و لذت جنسي باعث اين ننگ هست اين کارو انجام ميدن تا اين لذت رو در اونها بکشند چون باعث اعمال شيطاني ميشه. البته من از يکي از دوستان جنوبي شنيدم که مي گفت در ايران در برخي خانواده هاي جنوبي و بندر (به قول خودش) اين کارو انجام ميدن.
نه وحيد جان فکر نمي کنم براي اين کار وحشيانه بشه مزيتي يافت و تنها از روي باورهاي خرافي (مثل اين چيزي که گفتم يا اونچه در پست اول اومده ) دست به اين کار ميزنند. مي دونم که بسياري در حال مبارزه و سعي براي جلوگيري از اين اقدام هستند. بحث فمينيستي و ممنيستي نيست. فکر نمي کنم اصلا بشه ختنه رو در پسران و دختران مقايسه کرد. |
|
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
 |
پنجشنبه 08 فروردين 1387، ساعت 14:23 |
|
 |
1 ماه و 21 روز پيش |
|
|
| |
| E}{$/\N نوشته بود: |
نه وحيد جان فکر نمي کنم براي اين کار وحشيانه بشه مزيتي يافت و تنها از روي باورهاي خرافي (مثل اين چيزي که گفتم يا اونچه در پست اول اومده ) دست به اين کار ميزنند. مي دونم که بسياري در حال مبارزه و سعي براي جلوگيري از اين اقدام هستند. بحث فمينيستي و ممنيستي نيست. فکر نمي کنم اصلا بشه ختنه رو در پسران و دختران مقايسه کرد. |
به نظرت درجه وحشيانه بودن ختنه دختران از ختنه پسران بيشتره يا کمتر؟ اصلاً اين دو تا با هم قابل مقايسه هستن يا نه؟ ختنه پسران در جهان بسيار رايجه و فوايد زيادي براي اون عنوان مي شه که از لحاظ علمي و بهداشتي هم تأييد شده. به عنوان نمونه مي تونه احتمال سرايت ويروس اچ آي وي (ايدز) از زن آلوده به مرد رو تا حد زيادي کاهش بده.* بنده نمي خوام به طرفداري يا عليه ختنه زنان موضع گيري کنم؛ چون اصلاً اطلاعات کافي در موردش ندارم. همه حرف بنده حقير اينه که از روي بي اطلاعي و جو زدگي نظر نديم و براي حرفهامون دليل داشته باشيم. فکر مي کنم و فکر نمي کنم بدون ذکر دليل منطقي فايده اي نداره.
ما به نرد هجـرانت همچـو مهـره در بنديم - - - - - دل ز غـيـر ببريديم، ديـده از جـهـان کنديم
ديــده ايــم رويــش را، بــاز آرزومــنــديــم - - - - - دين و دل به يک ديدن باختيم و خرسنديم
در قمار عشـق اي دل کي بود پشيماني
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3375 اعتبار کسب شده: 4062 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 08 فروردين 1387، ساعت 17:39 |
|
 |
1 ماه و 21 روز پيش |
|
|
| |
يکي از فوايد ختنه - و شايد تنها فايده اش - براي آقايون اينه که حساسيت آلت رو کم ميکنه. در اين مورد بنده الان چند دهه هست که دارم مطالعه ميکنم
در مورد خانمها هم اين مطلب صادقه: عضوي رو که ميبرند و برميدارند عضو بسيار حساسيه! تا زن ديرتر ارضا بشه و بتونه سرويس بيشتري بده. طبق مطالعاتي که بنده کردم، در دوره جهالت و پُست جهالت! دختراني رو که قرار بوده در حرفه خود فروشي مشغول به کار بشن، ختنه ميکردند. اما دليل ديگه اي رو که براي ختننه دختران در مقاله مهسا ذکر شده بود - يعني پلمپ کردن آلت رو - براي اولين بار ميديدم...
| - به نظر مي رسه اطلاعات نويسنده مطلب از موضوع مورد بحث ناقصه و فقط از يک ديد خيلي خاص به قضيه نگاه کرده. اگه چنين داستاني از قول يه پسر بچه هم که مورد ختنه قرار گرفته نقل مي شد، به همين ميزان چندش آور و دردناک به نظر مي رسيد.... |
به نظر ميرسه نويسنده مطلب بالا که - ان شاء الله - يه چيزي رو تجربه نکرده از نويسنده مطلب بالاتر که که اون چيز رو تجربه کرده، از ديدگاه جامعتري به اون چيز نگاه کرده. |
|
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
 |
پنجشنبه 08 فروردين 1387، ساعت 18:22 |
|
 |
1 ماه و 21 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 2106 اعتبار کسب شده: 3896 جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 08 فروردين 1387، ساعت 19:17 |
|
 |
1 ماه و 21 روز پيش |
|
|
| |
بنده در خانوادم پسر بچه زياد ديدم و 3 تاشونم تو خونه ختنه شدن.3 تا شونم نوزاد بودن سروصداشونو به حساب نوزاد بودنشون گذاشتم. بابا چه لوسيد شماها يه دقيقس رهمش با 4 يا 5 روز تا خوب بشه فکر نکنم درد زيادي داشته باشه ها!!!
مال دخترا رو نديدم ولي اونم درد فکر نکنم درد داشته باشه.البته چون آستانهء درد من بالاست شايد اينو ميگم.
مهسا جون من اين مطلب و پارسال خوندم اما ککم هم نگزيد بابا جنبه داشته باش خانم دکتر.
وحيد خان شما پسرا منقضي نميشيد ولي دخترا اگه کاري کنن اول بدبختيشونه. |
_________________ شکل تو گل اسم تو گل اما خودت خاري و بس
بغض مني نمي شکني گرفته اي راه نفس
ظالم ظالم
منو مي آزاري و بس
ظالم ظالم
براي من روحيهء خودم مهمه که افسرده نباشه.پس گير به من نده که برام مهم نيستي.___________
بيخود تلاش هم نکن به حالم ب.... 
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 952 اعتبار کسب شده: 6183 محل سکونت: هيدالو سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 08 فروردين 1387، ساعت 20:03 |
|
 |
1 ماه و 21 روز پيش |
|
|
| |
|
به جاي خجالتي بازي و پشت پرده حرف زدن، لينک مطالبي رو که توي اينترنت در اين باره توضيح داده براي ديگران بذاريد تا بفهميم که هدف واقعي از انجام ختنه دختران چيه. |
|
|
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 2106 اعتبار کسب شده: 3896 جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 08 فروردين 1387، ساعت 20:05 |
|
 |
1 ماه و 21 روز پيش |
|
|
| |
شازده جان شما ترکي ؟ به منم ترکي ياد بده.متنو با دقت بخون خوب توش نوشته ديگه . |
_________________ شکل تو گل اسم تو گل اما خودت خاري و بس
بغض مني نمي شکني گرفته اي راه نفس
ظالم ظالم
منو مي آزاري و بس
ظالم ظالم
براي من روحيهء خودم مهمه که افسرده نباشه.پس گير به من نده که برام مهم نيستي.___________
بيخود تلاش هم نکن به حالم ب.... 
|
|
|
|
|
 |
مهسا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: شنبه 03 تير 1385 مجموع ارسالها: 451 اعتبار کسب شده: 1399 محل سکونت: سن: 21 جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 08 فروردين 1387، ساعت 20:44 |
|
 |
1 ماه و 21 روز پيش |
|
|
| |
خوب،يه ذره دير رسيدم به بحث!
اين طوري بگم که دليل ختنه کردن زنها با مردها فرق مي کنه.دليل ختنه کردن مردها از لحاظ علمي به نفعشونه چون حداقل مي دونم سرطان رو کاهش ميده!واينکه با آلتشون باز هم مي تونن اعمال جنسي داشته باشن.
اما در مورد ختنه زنان،دليلش علمي نبوده وتنها به خاطر عقايد خرافي ونيز باکره نگه داشتن دخترها وکم کردن لذت در اونهاست.يعني تبديل زنها به يک ابزار براي ارضاي مرد درحاليکه خودش نبايد لذت ببره.(تمام حرفهام هم مدرک داره ولي توي اينترنت نيست!).درسته که آلت جنسي حساسه اما دقت کنيد قسمتي که در ختنه زنها برداشته ميشه،کاملا با مال مردها فرق داره.يعني دقيقا قسمتي رو برمي دارن که در لذت بردن زن از رابطه جنسي نقش داره.در حاليکه در ختنه مردها اين طور نيست.
ختنه زنها مثل اين مي مونه که کل آلت تناسلي يک مرد رو بردارن!حالا به نظر شما قابل مقايسه است؟
من اين مطلب رو اولين بار در کتابهاي تخصصي بيماري هاي زنان خوندم.بعدش توي کتابي درمورد زندگي شاهزاده هاي عرب بيشتر در اين مورد خوندم.حالا شما مي خوايد بگيد اصلا موضوع خاصي نيست ومثل ديدن مرغ سرکنده است واينا ديگه نمي دونم چي بگم! |
|
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  پرچونه!!
 |
پنجشنبه 08 فروردين 1387، ساعت 21:33 |
|
 |
1 ماه و 21 روز پيش |
|
|
| |
ويکيپديا فارسي که توضيحات خيلي خوب و کاملي داده:
ويکيپديا
مستحب بودن ختنه دختران (فقط يه قسمت خيلي خيلي مهمش) در اسلام:
سايت بالاترين که بايد با فيلترشکن باز بشه
اين هم از سايت "ايران پرس نيوز" که مقايسهاي داره بين ختنه پسران و دختران:
ايران پرس نيوز
از نظر من توضيحات ويکيپديا خيلي کاملتره، اول اون رو و توضيحاتي که درباره "کليتوريس" داده بخونيد. حرف مهسا خانم رو تاييد ميکنه که مهمترين قسمت بدن زن براي لذت بردن از رابطه است. و مراجع هم همون قسمت رو گفتن که بايد ختنه بشه. |
|
|
|
|
|
|
 |
شاکي  سال صفري!
تاريخ عضويت: سهشنبه 21 اسفند 1386 مجموع ارسالها: 31 اعتبار کسب شده: 322 محل سکونت: جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 08 فروردين 1387، ساعت 23:07 |
|
 |
1 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
E}{$/\N  سال صفري!
تاريخ عضويت: شنبه 06 بهمن 1386 مجموع ارسالها: 61 اعتبار کسب شده: 571 محل سکونت: متغيرالمکان جنسيت: مرد |
 |
جمعه 09 فروردين 1387، ساعت 2:07 |
|
 |
1 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
چون اين عمل معمولا با وسايل ابتدايي (تيغ ، چاقو ، شيشه ، سنگ تيز! ، با کمک دندان!! ) و توسط افراد غير پزشک ( پيرزني که تجربه قابله گري هم داره ، قصاب ،دلاک ) انجام ميشه صدمات جبران ناپذير و گاها مرگ دختر رو به هم داره .
نه، هنوز ميتونه وحشيانه تر باشه !!
کساني که حوصله خوندن ادامه اين پست(کپي پيست) طولاني رو ندارند:
دوستان عزيز اين کارو نکنيد!
اهداف غلط آن را بدين صورت مى توان جمع بندى کرد:
۱- براساس ادعاى مسلمانان آفريقايى طبق دستور اسلام
۲- مفيد بودن از لحاظ بهداشتى !!!
۳- نگهدارى از باکرگى دختران جوان تا زمان ازدواج
۴- کنترل تمايلات جنسى دختران تا قبل از ازدواج براساس سنت قديمى آفريقايى _ آسيايى
۵- اطمينان دادن به شوهر آينده از جنبه پاک بودن دختر !
۶- پيدا کردن روح پاک
ختنه زنان چه عوارض و خطراتى را به دنبال دارد؟
۱- اين عمل در بيش از ۳۰ کشور جهان انجام مى شود و در ۷۰ تا ۸۰ درصد موارد با وسايل آلوده و غيربهداشتى بدون استفاده از هيچ داروى موضعى انجام مى شود در نتيجه خطر مرگ و شوک وجود دارد.
۲- خونريزى هاى شديد و گاهى غير قابل کنترل که منجر به مرگ مى شود
۳- عفونت هاى موضعى و عمومى بدن که اغلب به درمان هاى پزشکى احتياج دارند
۴- درگيرى ها و بيمارى هاى روانى حاصل از اين امر
۵- ايجاد جوش گاه (اسکار) در قسمت بريدگى ها با طول و گستردگى زياد
۶- عفونت هاى حاد و مزمن دستگاه تناسلى و ادرارى
۷- احساس درد هاى غيرقابل تحمل در صورت قادر بودن به رابطه جنسى
۸- مشکلات نازايى، خطرات و مشکلات ناشى از حاملگى و به خصوص زمان زايمان
صدمات ارگاني بعلت بي تجربگي جراح تجربي
5/۷۸ درصد زنان در کشور هاى مذکور به علت برش هاى طولانى و عميق و جوش گاه هاى (اسکار هاى) زخمى حتى قادر به رابطه جنسى با شوهران خود نيستند و تا پايان عمر رابطه جنسى ندارند و يا در صورت انجام اين امر و حامله شدن قادر به زايمان طبيعى نخواهند بود. در اين صورت زايمان آنها با جراحى انجام شده و يا در نقاط دورافتاده به علت خطرات ناشى از زايمان طبيعى خود و نوزادانشان فوت مى کنند.
ختنه زنان از طرف سازمان ملل و سازمان جهانى بهداشت و طبق قوانين تمام کشور هاى اروپايى، آمريکايى و اغلب کشور هاى آسيايى غيرقانونى است.
محققان از هر زن يا مردى در هر کجاى دنيا خواسته اند که:
۱- به غيرقانونى بودن اين عمل حتى در کشور هايى که اين عمل انجام مى شود توجه کنند.
۲- صد درصد آن را با حق و حقوق در سلامتى اطفال، دختران و زنان مغاير بدانند.
۳- انجام اين عمل مغايرت کامل با حقوق بشر، در هر نقطه از دنيا دارد.
توصيه سازمان جهانى بهداشت اين است که افراد با هر وسيله ممکن ابراز تنفر خود را در انجام اين عمل به گوش مسئولان و سياستمداران و هر انسان ديگر در هر کشورى که زندگى مى کنند برسانند و براى عدم انجام آن از هر راهى مبارزه کنند.
وقتي به دنبال دليل اصلي ختنه دختران بگرديم، ميبينيم که اين عمل در جامعههاي پدرسالارانجام ميگيرد، جايي که مقام زن را پستتر از مرد ميدانند و زنان مورد تبعيض اند. دليل اصلي پست شمردن زنان است |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|