| نویسنده |
پیغام |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3190 اعتبار کسب شده: 4835 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 09 فروردين 1387، ساعت 3:08 |
|
 |
1 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
مهسا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: شنبه 03 تير 1385 مجموع ارسالها: 451 اعتبار کسب شده: 1399 محل سکونت: سن: 21 جنسيت: زن |
 |
جمعه 09 فروردين 1387، ساعت 9:14 |
|
 |
1 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
خوشحالم بالاخره يکي واکنش عادي به اين مساله نشون داد.ديروز که اين مطلب رو گذاشتم،فکر نمي کردم همه خيلي عادي بگن خوب مگه چه اشکالي داره!!يک مقاديري نااميد شده بودم.مرسي صداي دل عزيز. |
|
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1750 اعتبار کسب شده: 5298 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
جمعه 09 فروردين 1387، ساعت 9:57 |
|
 |
1 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
|
اونهايي که به اين مساله واکنش عادي نشون دادن حتما نميدونستند که ختنه در زنان موجب از بين رفتن کل احساس لذت جنسيشون ميشه . |
|
_________________ به من نزديک نشيد.
|
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1206 اعتبار کسب شده: 5573 محل سکونت: اينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 09 فروردين 1387، ساعت 15:10 |
|
 |
1 ماه و 19 روز پيش |
|
|
| |
مجبورم سکوت کنم و چيزي نگم
100 بار نوشتم و هر بار خودم سانسور مي کردم و نمي تونم اون حرفي که تو دلمه آزادانه بگم! |
_________________ Every experience you have and how it makes you feel is a direct result of your perspective on life.
|
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 2106 اعتبار کسب شده: 3896 جنسيت: زن |
 |
جمعه 09 فروردين 1387، ساعت 16:43 |
|
 |
1 ماه و 19 روز پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
| اونهايي که به اين مساله واکنش عادي نشون دادن حتما نميدونستند که ختنه در زنان موجب از بين رفتن کل احساس لذت جنسيشون ميشه . |
از بين بره به من چه به تو چه ما که امل نيستيم.چرا حرص الکي بخورم.من مگه مي تونم جامعه رو درست کنم.وقتي نمي تونم خوب به من چه.
تجربه داشته ها. |
_________________ شکل تو گل اسم تو گل اما خودت خاري و بس
بغض مني نمي شکني گرفته اي راه نفس
ظالم ظالم
منو مي آزاري و بس
ظالم ظالم
براي من روحيهء خودم مهمه که افسرده نباشه.پس گير به من نده که برام مهم نيستي.___________
بيخود تلاش هم نکن به حالم ب.... 
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3375 اعتبار کسب شده: 4078 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
جمعه 09 فروردين 1387، ساعت 20:08 |
|
 |
1 ماه و 19 روز پيش |
|
|
| |
| وحيد نوشته بود: |
ضمن تشکر از توضيحات شما، از استاد بزرگوار mhaji درخواست مي شه خاطرات خودشون رو از عمل وحشيانه ختنه برامون بازگو کنن تا بيشتر به عمق فاجعه پي ببريم. مهسا خانوم هم مي تونه اين خاطرات رو در يه سايت ديگه بره و نقل قول کنه. بنده متأسفانه چيز زيادي ازش يادم نيست.  |
روز قبل از عمليات، بچه هاي کودکستان دورم جمع شدند و روش يادگاري نوشتند و بعد با معلممون باهاش عکس دست جمعي گرفتيم. از خود عمليات چيز زيادي يادم نيست. همين قدر يادمه که دکتر سفيد پوشي بود که تا دست زد بهش من از فرط خوشحالي زياد از هوش رفتم! از وقتي به هوش اومدم تا چند روز بعد با دامن در محافل خصوصي و عمومي ظاهر ميشدم و هر جا ميرفتم مردم بهش دست ميدادند و تبريک ميگفتند. خودم هم احساس سرخوشي وصف ناپذيري ميکردم. يه احساس سبکي، يه احساسي مثل اينکه ميتونستم از اون به بعد به جاي سه پا، مثل همه آدمها با دو پا راه برم... |
|
|
|
|
|
|
 |
E}{$/\N  سال صفري!
تاريخ عضويت: شنبه 06 بهمن 1386 مجموع ارسالها: 61 اعتبار کسب شده: 571 محل سکونت: متغيرالمکان جنسيت: مرد |
 |
جمعه 09 فروردين 1387، ساعت 20:35 |
|
 |
1 ماه و 19 روز پيش |
|
|
| |
| مهسا نوشته بود: |
ديروز که اين مطلب رو گذاشتم،فکر نمي کردم همه خيلي عادي بگن خوب مگه چه اشکالي داره!! |
!! همه ؟ من که يک نفر هم پيدا نکردم اينطور قضاوت کنه . خانوما چه زود غيرتي مي شن!
در همين حد کافيه که بدونيم اين مساله هنوز وجود داره و ريشه کن نشده ، پس نياز به آگاه سازي (از اون کلمات هستا! )داره.به نظرم بيش از اين هم صحبت در مورد واضحات بيهودست |
|
|
|
|
|
|
 |
dr_potter  سال صفري!
تاريخ عضويت: يکشنبه 28 بهمن 1386 مجموع ارسالها: 80 اعتبار کسب شده: 522 محل سکونت: ناکجاآباد سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 10 فروردين 1387، ساعت 2:32 |
|
 |
1 ماه و 19 روز پيش |
|
|
| |
کار خيلي بديه
اينم از حمايت ما
خوبه که تو ايران لنجام نميشه اصلا چرا مطرحش کردين
کسي تو ايران نمي خواد از خانم ها استفاده اينجوري بکنه ولي خانم ها با اين مدل گشتنشون انگار ميخوان مثل کشور هاي ديگه از اونا به عنوان يه ابزار استفاده بشه به عنوان تبليغات
چطور خانم ها از عشوشمون وقتي لازم دارن که کارشون راه بيفته به کثيف ترين شکل استفاده مي کنن بايد هم ازشون استفاده بشه
اين حرفها بماند درسته ربطي به ختنه نداشت
اين ختنه واقعا کار بيخوديه واسه دخترا
|
|
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 951 اعتبار کسب شده: 6183 محل سکونت: هيدالو سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 10 فروردين 1387، ساعت 11:02 |
|
 |
1 ماه و 18 روز پيش |
|
|
| |
| dr_potter نوشته بود: |
کار خيلي بديه
اينم از حمايت ما
خوبه که تو ايران لنجام نميشه اصلا چرا مطرحش کردين
کسي تو ايران نمي خواد از خانم ها استفاده اينجوري بکنه ولي خانم ها با اين مدل گشتنشون انگار ميخوان مثل کشور هاي ديگه از اونا به عنوان يه ابزار استفاده بشه به عنوان تبليغات
چطور خانم ها از عشوشمون وقتي لازم دارن که کارشون راه بيفته به کثيف ترين شکل استفاده مي کنن بايد هم ازشون استفاده بشه
اين حرفها بماند درسته ربطي به ختنه نداشت
اين ختنه واقعا کار بيخوديه واسه دخترا
|
ناقصسازي جنسي زنان در ايران
نوزادان دختر در بندر کنگ در هرمزگان بعد از ۴۰ روزگي و برخي از دختران اين شهر در سنين ۴ يا ۵ سالگي ختنه ميشوند. اين کار به خاطر ويژگيهاي فرهنگي و سنتي اين شهر کاملاً موجه و منطقي جلوه داده ميشود و زناني که جرئت کنند از اين کار انتقاد کنند سنت شکن و سرکش خوانده ميشوند. عمل ختنه در بندر کنگ «تيغ سنت و فرهنگ» خوانده ميشود و با روشهاي کاملاً غيربهداشتي توسط قابلههاي محلي انجام ميشود. گزارش شدهاست که در بندر جاسک نيز اين عمل انجام ميشود.
گفته ميشود اين سنت توسط مردان هرمزگان و از طريق سفر آنان به کشورهاي ديگر همچون هند (کلکته) و سومالي وارد فرهنگ و سنتهاي آنها شدهاست.
منبع: ويکيپديا فارسي |
|
_________________ نکند من هم يک خرده به آدم بزرگها رفتهام؟ «بايد پير شده باشم».
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنتگزوپهري)
|
|
|
|
|
 |
dr_potter  سال صفري!
تاريخ عضويت: يکشنبه 28 بهمن 1386 مجموع ارسالها: 80 اعتبار کسب شده: 522 محل سکونت: ناکجاآباد سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 11 فروردين 1387، ساعت 1:56 |
|
 |
1 ماه و 18 روز پيش |
|
|
| |
اگه مرد هايي که تو هرمزگان هستند وراضي به اين کار هستند اين نوشته منو ميخونن بهشون ميگم که اين کار خوب نيست وتاثيري رو اينکه دخترا باکره بمونن نداره چون کسي که نخواد باکره بمونه چه فايده که ختنش کني پس بزارين دخترا هر جوري دوست دارن رفتار کنن
کسي رو که تو زندان بزاري بگي باکرست چه فايده داره مهم اينه که بتونه تو جامه پاک بمونه که الان نمي تونن
اي روزگار |
|
|
|
|
|
|
 |
مهسا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: شنبه 03 تير 1385 مجموع ارسالها: 451 اعتبار کسب شده: 1399 محل سکونت: سن: 21 جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 11 فروردين 1387، ساعت 8:53 |
|
 |
1 ماه و 18 روز پيش |
|
|
| |
چه راه حل مناسبي پيشنهاد کردين!
در ضمن..................... براي همين..............................!(اين هم خودسانسوري!) |
|
|
|
|
|
|
 |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1148 اعتبار کسب شده: 2078 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 12 فروردين 1387، ساعت 0:33 |
|
 |
1 ماه و 17 روز پيش |
|
|
| |
تا جايي که من مي دونم ختنه دختران بر خلاف ختنه پسران هيچ مزيت بهداشتي نداره.
در اسلام هم هيچ دستوري براي ختنه زنان وجود نداشته.
اگر يک آدم متحجر در آفريقا نسبت به چيزي فتوا بده که نميشه دستور اسلام.
البته من نتونستم اون لينکي رو دوستان گذاشتن باز کنم؛ ولي اگر قرار باشه حرف مستند باشه بايد از سايت مراجع يا از کتب حديث مرجع ذکر کنند، نه از يک سايت فيلتر شده.
تنها چيزي که در اسلام وجود داره ختنه پسران هست که از زمان پيامبر اجرا ميشده و در آئين يهود و مسيحيت هم هست. هر چند در مسيحيت مثل خيلي قوانين ديگه بهش عمل نميشه.
و بر خلاف نظر آقا مهدي تأثير منفي بر حساسيت جنسي نداره، اگر تأثير مثبت! نداشته باشه.
همچنين ختنه باعث کاهش بيماري هاي عفوني ناحيه تناسلي مرد و کاهش ابتلا به بيماري هاي مقاربتي هم ميشه.
به هر حال فکر مي کنم ختنه زنان فقط تحت تأثير خرافات و تفکرات تبعيض آميز باشه؛ نه هيچ دليل منطقي و ديني. |
|
_________________ علي يارت
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 951 اعتبار کسب شده: 6183 محل سکونت: هيدالو سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 12 فروردين 1387، ساعت 0:54 |
|
 |
1 ماه و 17 روز پيش |
|
|
| |
چندتا لينک معتبر پيدا کردم:
سايت بينات
سايت ايران سلامت
خودتون بخونيد. اون قبليا هم که گذاشتم همه موثق بودن. |
|
_________________ نکند من هم يک خرده به آدم بزرگها رفتهام؟ «بايد پير شده باشم».
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنتگزوپهري)
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 746 اعتبار کسب شده: 7995 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 12 فروردين 1387، ساعت 1:13 |
|
 |
1 ماه و 17 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
dr_potter  سال صفري!
 |
دوشنبه 12 فروردين 1387، ساعت 1:30 |
|
 |
1 ماه و 17 روز پيش |
|
|
| |
مثل اينکه موضوع ختم به خير شده و همه با محکوم کردن ختنه دختران موافقند
پس همين جا اين عمل قبيح را محکوم اعلام مي کنيم |
|
|