صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
Al3xآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 21 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 56
اعتبار کسب شده: 3000
جنسيت: نامشخص
ارسال سه‌شنبه 06 فروردين 1387، ساعت 21:39
 8 ماه و 11 روز پيش

سلام دوستان!
لطفا نخنديد! Confused
يکي از دوستان استادش بهش گير داده که يه برنامه رو بايد با فرترن کار کنه و لا غير!

حالا مي خواد يه اينترفيس ساده براي گرفتن يه سري متغير با compaq visual fortran بسازه.. من يه windows application توش ساختم واسش ولي هر چي گشتم اثري از form يا textbox و اينا نديديم.. فقط dialog box و label و از اين حرفا داره؟!!!

کسي بلده يه راهنمايي بکنه؟!
ممنون.

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
نبيآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385
مجموع ارسالها: 1276
اعتبار کسب شده: 3303
جنسيت: مرد
ارسال چهارشنبه 07 فروردين 1387، ساعت 22:50
 8 ماه و 10 روز پيش

الکس، من منتظر بودم دوستان کامپيوتري جواب بدن، ولي گويا اطلاعات اونا هم در حد منه
جواب سوالتون اينه که برعکس toolbox هاي ويژوال بيسيک هيچ ابزاري به صورت visual براي فرترن در compaq visual متاسفانه وجود نداره (يا من نديدم!)
من مهندسي مکانيک خوندم و با فرترن خيلي از برنامه ها و پروژه هامو نوشتم، (که الان تقريبا 100% از MATLAB براي موارد مشابه استفاده مي کنم) ، و در اين مدت هيچ کس از من GUI براي برنامه نخواسته ، و همون اينترفيس ورودي ها رو بگير برنامه رو اجرا کن و خروجي بده و چاپ کن (در موارد خاص تو فايل) کافي بوده. ولي اگر اصرار داري
1- API و کتابخانه هاي خاصي وجود داره که با دانستن و در نظر گرفتن اينکه compact visual فرترن Object oriented نيز مي باشد و در نظر گرفتن اين کتاب خانه ها برنامه رو طراحي کنيد
2- برنامه رو با استفاده از راهنمايي هاي اين سايت به dll تبديل کنيد و توسط activex خاص ويژوال بيسيک در محيط ساده آن اقدام به طراحي فرم نماييد.

اينجا رو هم نگاهي کن

2
2
0
Al3xآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

آواتار

ارسال پنجشنبه 08 فروردين 1387، ساعت 1:51
 8 ماه و 10 روز پيش

نبي جان ممنون از جوابت.. اتفاقا اين دوست من هم رشته ش مکانيکه ... قضيه اينه که يه برنامه رو نوشته که کار مي کنه ولي فقط محض user friendly شدن لازمه که يه فرم براي گرفتن ورودي و يکي هم براي نشون دادن خروجي طراحي بشه... من امشب نشستم سمپلهاي خود compaq visual fortran رو نگاه کردم... سمپلهايي که با Quickwin application ساخته شده بود... چيزاي کاملي بود ولي اين که چطوري اينا رو ساخته من نفهميدم. يه quickwin application با يه ديالوگ ساختم، build هم شد ولي موقع اجرا مي گه cannot execute!!!!
رو اينترنت هم گشتم دنبال کتاب واسه داونلود ولي چيزي پيدا نشد...

اگه با اين نشه ظاهرا بايد ديگه بريم سراغ vb...

1
1
0
نبيآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال جمعه 09 فروردين 1387، ساعت 9:48
 8 ماه و 9 روز پيش

الکس جان آيا اين لينکي که فرستاده بيدم را ديدي؟
(توضيح : لينک در قسمت "اينجا رو هم يه نگاهي کن بيد!)

1
1
0
Al3xآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

آواتار

ارسال شنبه 10 فروردين 1387، ساعت 8:57
 8 ماه و 8 روز پيش

خيلي ممنونم ازت. لينکاي خيلي خوبي بود... حداقل فهميدم چيا وجود داره واسه اين کار.
با توجه به توضيحات اين صفحه:

I need a quick way to add a few input boxes to an existing program:

FTN95 and Clearwin+ may well be what you need - with no need to add a message loop, or for a 3rd party library, or to wrap calls in initialisation routines, this is certainly the quickest way to get started. But beware, if "a few" turns into a whole menu-driven user interface with tens of complex dialog boxes, the code can rapidly get extremely complex and hard to follow.

خواستم Clearwin+ رو داونلود کنم ولي لينکي توي اين صفحه وجود نداره!!! بنابراين الان دارم FTN95 رو داونلود مي کنم ببينم چيکار مي شه باهاش کرد. فقط مي ترسم کدي که توي Compaq Visual Fortran کار شده نياز به تغيير داشته باشه که در اين صورت خيلي بد مي شه!

در ضمن Gino رو هم دارم داونلود مي کنم اگه لايسنس ازش داري ممنون مي شم به من هم بدي...

نبي جان شما خودت با کدوم يکي از اينا کار کردي؟ کدومش راحت تر و سريعتر چواب مي ده؟ همونطور که گفتم فقط يه فرم براي data entry اول کار و يه فرم واسه نمايش خروجي مي خوام بسازم...

باز هم ممنونم از لطفت.
Angel

1
1
0
نبيآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال يکشنبه 11 فروردين 1387، ساعت 7:46
 8 ماه و 7 روز پيش

Al3x نوشته بود:
نبي جان شما خودت با کدوم يکي از اينا کار کردي؟ کدومش راحت تر و سريعتر چواب مي ده؟ همونطور که گفتم فقط يه فرم براي data entry اول کار و يه فرم واسه نمايش خروجي مي خوام بسازم...

باز هم ممنونم از لطفت.
Angel

من گفتم ! کلا GUI کار نکردم واسه فرترن ، چون در حل مسائل (مثلا المان محدود و تفاضل محدود و حتي محاسبات مربوط به اجزا، ماشين و تقريبا همه و همه نيازي به هيچ رابطي ندارند ، و مهم ورودي و حل مسئله هست ، نه اتوماسيون (اميدوارم که بتونم منظورمو برسونم) به همين دليل به محيط MATLAB کلا مهاجرت کردم، جايي که کلا خبري از interface نيست و مستقيم براي تغيير مثلا متغير ها روي .m فايل کار مي کنم! (يعني اصلا دستور inputي در کار نيست و معمولا خروجي هامو خودم مي رم رو workspace و متغيرهاش چک مي کنم!)
در موردي يادم مياد که نياز داشتم به gui و اونم طراحي محيط براي انتخاب فنر (مبحث طراحي اجزا ، مثلا انتخاب فنر مناسب بر اساس نيروهاي وارده و نوع نيروهاش و ... ) مناسب بود، در اين حالت اين برنامه و فرمولاش اونقدر ساده بودن که مستقيم رفتم تو VB نوشتم! که خوب هم جواب داد!

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است لطفا راجع به نوشتن اين برنامه راهنمايي کنيد.
1
پاسخها: 16 بیننده: 2461 نویسنده: رزيتا
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است آشنائي با علائم راهنمايي و رانندگي
1
پاسخها: 7 بیننده: 675 نویسنده: احسان

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید
شما نمی‌توانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید
شما نمی‌توانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید
شما نمی‌توانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید