| نویسنده |
پیغام |
خزان بزنم به تخته!
مجموع ارسالها: 136 اعتبار کسب شده: 687 جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 28 اسفند 1386، ساعت 14:59 |
|
 |
2 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
سيب  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 21 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 527 اعتبار کسب شده: 657 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 29 اسفند 1386، ساعت 21:44 |
|
 |
1 ماه و 29 روز پيش |
|
|
| |
چند توصيه دارم به همه جووناي مجرد
(1) وقتي خواستگاري کنيد که از جواب مثبت طرف اطمينان داريد. چجوري ميشه اطمينان داشت؟ احتمالاً بايد از قبل بشناسينش. هيج وقت به خواستگاري دختري که توي کوچه ديدينش و ازش خوشتون اومده و فکر مي کنيد دختر خوبيه نريد. از اون بدتر به هيچ عنوان به خواستگاري دختري که خواهر، مادر، بابا، خاله، عمه يا هر کس ديگه اي براتون پيدا کرده هم نريد. اگه بهتون ميگن که اين بهترين شيوه ازدواجه، مي تونيد با کمال اعتماد به نفس باهاش مخالفت کنيد. بنابراين اگه رفتيد خواستگاري و جواب رد شنيديد کاملاً تقصير خودتونه و به هيچ عنوان حق نداريد کسي به غير از خودتون رو مسئول بدونيد.
(2) بايد بدونيد که دختراي امروزي توي جامعه ما بسيار بسيار استقلال پيدا کردن و از پسراي بچه ننه خوششون نمياد. بايد نشون بديد که کسي براي شما تصميم نمي گيره و براي ازدواج منتظر اجازه از هيج احدالناسي نيستيد. اگر واقعاً وضعيت خونواده شما جوريه که بايد دختر مورد نظر شما از فيلتر بابا، مامان و يا بزرگترهاي ديگه بگذره، بهتره که قبل از انجام هر کاري وضعيت خودتون رو توي خونواده خودتون مشخص کنيد. مطمئن باشيد که اگه از همون اول زندگي به ديگران اجازه دخالت بديد بايد تا آخرش با اين مشکل سرو کله بزنيد. پس: احترام به بزرگتر ها رو با دخالتشون در زندگي خصوصيتون اشتباه نکنيد.
(3) جامعه ما هنوز جو مردانه اش رو حفظ کرده. خيلي از ماها توي ارتباط با خانم ها همون معيارهايي رو مورد توجه قرار ميديم که در رابطه با مردان ازشون استفاده مي کنيم. مساله رابطه با خانم ها هيچ ربطي به معرفت، مرام، رفاقت يا هر کوفت ديگه اي که توي روابط با مردا داريم، پيدا نمي کنه. خانم ها به کسي علاقمند ميشن که بهشون احترام بذاره و براشون امتيازهاي فوق برنامه ( ) قايل باشه.
(4) مسايل مالي در ازدواج بسيار مهمه. آدم آس و پاس از قبل شکست خورده. پس اول خوب کار کنيد و سرو سامون بگيريد. شما بايد به همسر آينده تون اطمينان بديد که ميتونيد از پس مخارج زندگي بر بيايد. خانمها همشون با چيزاي مجلل حال ميکنن. البته مسلماً پرداختن بيش از حد مسايل مالي خيلي هم خوب نيست.بدونيد همون دوست دخترتون که در هنگام جو گير شدن و قلمبه شدن عشق ميگه اصلا ًبرام مهم نيست که وضعيت ماليت چطوريه، اگه بعد از ازدواج نتونستيد نيازهاي روزانه و غير روزانش رو برآورده کنيد به راحتي و بدن رو دربايستي حرفاشو بهتون ميزنه و شما رو مسئول خواهد دونست. بنابراين بدونبد يه زن هميشه حق داره که شما رو به نفع يه خواستگار قوي تر به راحتي آب خوردن کنار بذاره. اين اصلاً چيز بد و کثيفي نيست و بايد باهاش کنار بيايد.
(5) و سرانجام به قول خارجکيا: The Last but not the least: هيج وقت با اولين کسي که عاشقش ميشيد ازدواج نکنيد. يه کم براي خودتون بگرديد، يه کم شيطوني کنيد بعد اگه خواستيد ازدواج کنيد. |
|
_________________ By all means marry. If you get a good wife, you''ll be happy. If you get a bad one, you''ll become a philosopher
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2982 اعتبار کسب شده: 2345 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 29 اسفند 1386، ساعت 21:55 |
|
 |
1 ماه و 29 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 952 اعتبار کسب شده: 6183 محل سکونت: هيدالو سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 29 اسفند 1386، ساعت 22:21 |
|
 |
1 ماه و 29 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
خزان بزنم به تخته!
مجموع ارسالها: 136 اعتبار کسب شده: 687 جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 29 اسفند 1386، ساعت 23:56 |
|
 |
1 ماه و 29 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1148 اعتبار کسب شده: 2078 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
شنبه 03 فروردين 1387، ساعت 17:02 |
|
 |
1 ماه و 26 روز پيش |
|
|
| |
توصيه هاي خوبي بود. اما ازدواج دردي نيست که نسخه يکسان براي همه داشته باشه.
خود من بعضي از اين پارامترها رو نظر دارم؛ بعضياش رو نه.
مثلاً من قطعاً دلم مي خواست که خودم همسرم رو پيدا کنم؛ هر چند مي دونم که از با ديدگاه مادرم خيلي اشتراک دارم و کسي رو که مادرم پيشنهاد کنه به احتمال 80% براي من هم قابل قبول هست.
ولي با نيمه دوم بخش 5 مخالفم که "شيطوني" کنيد بعد "اگه خواستيد" ازدواج کنيد. اين نظر منه. البته موافقم که بايد به اندازه اي اطلاعات در مورد دخترا و همچنين دختر مورد نظرتون کسب کرده باشيد.
در کل روحيه و وضعيت و اخلاق خودتون، وضعيت خانواده خودتون، ملاکهاتون براي همسر آينده و فرهنگ و وضعيت خانواده فرد مورد نظر (اگر کسي رو در نظر دارين) همه در انتخاب روش درست مؤثر هستند.
برخي افراد به روش ازدواج کاملاً سنتي کاملاً خوشبخت و موفق هستند (شايد در اين تالار درصد کمتري اينطوري باشن) و برخي با انتخاب شخصي.
برخي پدر و مادرها خيلي فکر روشني دارند و با حفظ فاصله مناسب کمک مي کنند؛ ولي دخالت و آزار نمي کنند؛ ولي بعضيا خيلي مزاحم هستند و نمي تونن فضولي نکنند.
اما يه چيزهايي هست که به نظر من ثابتتر هست:
- مسأله مالي واقعاً مهم هست.
حداقل اينکه واقعاً آدمي اهل کار باشيد و بدونيد که توان اداره مالي خانواده رو داريد.
ممکنه پس انداز زيادي نداشته باشيد؛ ولي بايد بتونيد اين ديد رو در خانواده طرف ايجاد کنيد که آدمي هستيد که از پس خرج زندگي بر مي آييد.
نشونه ي اينکه کسي اهل کار و کسب درآمد هست؛ تلاشهاي فعلي و قبلي او براي کسب درآمد هست.
مثلاً در فرهنگ خانواده ما پولدار بودن در حال حاضر شرط نيست؛ ولي کاري بودن و دنبال کسب درآمد بودن شرط هست.
پيشنهاد مي کنم طرف کسايي که انتظار دارند الان پولدار باشين؛ نريد. حتي اگر الان پول لازم رو داشته باشيد.
- در مورد معيار مردونه هم حرف سيب درسته. اما بايد رفتار شما رفتار يک مرد باشه.
بعضي ها رفتارشون رو لوس مي کنن و يا توجه بيش از حد مي کنند و يا رفتار دخترونه مي کنند. اينهم درست نيست.
در ضمن بايد حواستون باشه که ملاکهاي فوق برنامه هم براي خيلي از دخترا جذاب نيست.
اين که بتونيد به يک دختر نشون بديد که مرد هستيد خيلي مهم است.
مرد بودن به نظر بعضي از دخترا کله شقي است؛ و به نظر بعضي ديگه وقار؛ و به نظر بعضي ديگه کلاس.
دخترا ترجيح مي دن با کسي دوست باشند که cool باشه و تيپش فشن باشه.
ولي ملاکهاي شوهر و دوست پسر خيلي متفاوت هست. حتي اگر دختري چنين ملاکهايي براي شوهر داره؛ خيلي به درد اينکه زن زندگي بشه نمي خوره.
- هيچ وقت به خيال جواب صد در صد مثبت نباشيد. يه مورد همينجوري تو پوز خودم خورد. هر دختري اجازه داره که کاملاً برخلاف تصور شما جواب منفي بده.
هيچ وقت هم انتظار نداشته باشيد که يک دختر نظر خانواده اش رو در نظر نگيره؛ حتي اگر خيلي شما رو دوست داشته باشه.
مگر اين که خانواده دختر خيلي غير منطقي فکر کنند و دختره منطقي فکر کنه. (منطق، نه عشق!)
خودتون هم حتماً نظر خانواده اتون رو در نظر بگيرين. چون چيزهايي رو مي بينن که شما نمي بينين و بعد از ازدواج هم بايد با خانواده تون ارتباط داشته باشين.
مگر اينکه خانواده شما خيلي غير منطقي فکر مي کنند و شما منطقي فکر ميکنيد. (دوباره ميگم: منطق، نه عشق!)
در ضمن چند بار جواب منفي از يک دختر و يا از چند دختر طبيعي است.
- از نظر رفتاري هم بايد دختر مطلوب باشه. باورم نميشد که گاهي اوقات بعضي پسرا با مدرک فوق ليسانس جذب چهره يک دختر يا ناز و عشوه اش ميشن، بدون توجه به رفتار و اخلاق اجتماعي و فرديش.
حواستون باشه که دختر زيادي با شما راحت نباشه.
مگر اينکه در نظر شما کلاً راحت بودن هيچ اشکالي نداشته باشه؛ اون وقت ديگه خود دانيد.
خود من چون آدم شوخ و شنگي هستم؛ به دنبال يک آدم شوخ و شاد مثل خودم مي گردم.
ولي اگر دختري الان زيادي با من شوخ و صميمي بشه و اصطلاحاً به من "پا" بده، احتمال داره که بعد از ازدواج هم با هر مرد ديگري راحت باشه.
اين قضيه در مورد آقايون هم صدق مي کنه، مردي که الان هر شيطوني بکنه؛ بعد از ازدواج هم ممکنه هر شيطوني بکنه.
- از نظر مذهبي و اخلاقي و اجتماعي هم خيلي مهمه که سازگاري نسبي (نسبي! نه مطلق!) باشه. بعضي خانواده ها به دنبال سازگاري مطلق هستند که مسخره است. بعضي از جوونا هم براشون سازگاري اصلاً مهم نيست؛ که باز هم مسخره است.
براي بچه هاي مذهبي توصيه هاي زير رو دارم:
- دنبال کسي باشيد که از نظر مذهبي خودش و خانواده اش پايبند باشن. مگر اينکه خودش مذهبي بودن رو بر خلاف خانواده اش به طور مستقل انتخاب کرده باشه.
- طرف خانواده هاي مذهبي و متحجر شديد نريد. آتيش به زندگي خودتون مي زنيد.
- دنبال خانواده متظاهر هم نريد. اينها ادعاي مذهبي بودن دارند؛ ولي داخلشون معلوم نيست چه خبره. بعضي از پولدارهاي شبه مذهبي اينجوري هستند.
: اين دو گروه با کمي دقت قابل تشخيص هستند.
- دنبال خانواده هايي که ادعا مي کنند مذهبي هستند؛ ولي پايبند به بعضي از اصول ساده ولي کليدي نيستند؛ نريد.
- از ويژگيهايي يک خانواده مذهبي سعه صدر و اخلاق خوش و عدم تعصب بيجا و پول پرستيه. پس اگر اين مشخصه ها رو خانواده اي نداشت؛ و يا دختري اين ويژگيها رو نداشت به عنوان مذهبي خيلي روشون حساب نکنيد.
براي آدماي غيرمذهبي هم خودشون توصيه کنن؛ من بلد نيستم. |
|
_________________ علي يارت
|
|
|
|
|
 |
تنها با تمام دردها  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 30 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 314 اعتبار کسب شده: 748 محل سکونت: در قلب تو جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 03 فروردين 1387، ساعت 18:29 |
|
 |
1 ماه و 26 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 2106 اعتبار کسب شده: 3896 جنسيت: زن |
 |
شنبه 03 فروردين 1387، ساعت 19:55 |
|
 |
1 ماه و 26 روز پيش |
|
|
| |
| تنها با تمام دردها نوشته بود: |
| خزان نوشته بود: |
خيلي باحاله ديروز عروسي دختر همسايمون بود
همه چيز داشت به خوبي و خوشي مي گذشت که يه هو يکي نعره کشان اومد تو و خواست عروسي رو بهم بريزه
جونا هميت کردن جونو کرفتن و بردن ادبش کنن تو اين شلوغيا من فضوليم گل کرد خواستم بينم اينيارو کيه ؟
که در اومد اين خاطر خواه عروسه که يه بار اقدام کرده به خاطره همين رفتاراش ردش کردن
شما اگر بريد خواستگاري و جواب رد بهتون بدن ؟ چکار مي کينيد  |
مي گم گور بابات و مي ذارم مي رم تا جونش در بره |
چي گفتي ؟عزيزم جرات داري باز بگو. |
_________________ شکل تو گل اسم تو گل اما خودت خاري و بس
بغض مني نمي شکني گرفته اي راه نفس
ظالم ظالم
منو مي آزاري و بس
ظالم ظالم
براي من روحيهء خودم مهمه که افسرده نباشه.پس گير به من نده که برام مهم نيستي.___________
بيخود تلاش هم نکن به حالم ب.... 
|
|
|
|
|
 |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1148 اعتبار کسب شده: 2078 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
شنبه 03 فروردين 1387، ساعت 20:54 |
|
 |
1 ماه و 26 روز پيش |
|
|
| |
منو ببين که متن به اين درازي رو تو تالار ديوونه خونه گذاشتم.
ديدم سيب اينجا مطلب زده؛ حواسم نبود کجاست.
از همه ديوانه هاي عزيز عذر شديد مي خواهم. |
|
_________________ علي يارت
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2982 اعتبار کسب شده: 2345 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 03 فروردين 1387، ساعت 21:03 |
|
 |
1 ماه و 26 روز پيش |
|
|
| |
You are right Active, this is a very bad topic for such valuable posts. I am going to copy paste Sib's post in my own topic (Priciples of Phylosophy..). You can move your post to that topic to but since you are more religious and my posts are generally non-religious, you may decide to start your own topic. |
|
_________________ يادمون باشه هر چيزي جز قتل نفس و خودکشي دليل مناسبي براي مرگ ميتونه باشه
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3190 اعتبار کسب شده: 4835 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 04 فروردين 1387، ساعت 15:42 |
|
 |
1 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
| ولي ملاکهاي شوهر و دوست پسر خيلي متفاوت هست |
|
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 2106 اعتبار کسب شده: 3896 جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 04 فروردين 1387، ساعت 17:38 |
|
 |
1 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
مگه دختر عاشق دختر هم ميشه ؟ نه آقا ما هم جنس باز نيستيم. |
ظالم ظالم
منو مي آزاري و بس
ظالم ظالم
براي من روحيهء خودم مهمه که افسرده نباشه.پس گير به من نده که برام مهم نيستي.___________
|
|
|
|
|
 |
وکيل بعد از اين  سال صفري!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 01 فروردين 1387 مجموع ارسالها: 53 اعتبار کسب شده: 323 محل سکونت: گفتن بگم شيراز جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 05 فروردين 1387، ساعت 2:23 |
|
 |
1 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
|
با ادمي ازدواج نکن که بتوني باهاش زندگي کني با ادمي ازدواج کن که نتوني بدون اون زندگي کني. اين نصيحت من بود چون ما که بي خياله عاشق شدن شديم . لطفا مطالب ديوانه وارتري را براي اظهار نظر در تالار ديوانه ها بزاريد |
|
|
|
|
|
|
 |
dr_potter  سال صفري!
تاريخ عضويت: يکشنبه 28 بهمن 1386 مجموع ارسالها: 80 اعتبار کسب شده: 522 محل سکونت: ناکجاآباد سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 05 فروردين 1387، ساعت 3:10 |
|
 |
1 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
عاشق شدن و دوست داشتن قشنگه اگه فقط با ديوونگي همراه نباشه که اونم نميشه
در کل اگه ادم بتونه عاشق بشه بد نيست ولي اگه طرفو بهش بدن وگرنه خيلي نامردي ميشه |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
سهشنبه 06 فروردين 1387، ساعت 20:40 |
|
 |
1 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
من عاشقش(دختره) نشدم اون گير بود به من ولمم نمي کرد. |
ظالم ظالم
منو مي آزاري و بس
ظالم ظالم
|
|
|
|
|
 |
|
|