| نویسنده |
پیغام |
pantea  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1196 اعتبار کسب شده: 2377 محل سکونت: سن: 24 جنسيت: زن |
 |
چهارشنبه 07 فروردين 1387، ساعت 0:11 |
|
 |
1 ماه و 14 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
شاکي  سال صفري!
تاريخ عضويت: سهشنبه 21 اسفند 1386 مجموع ارسالها: 21 اعتبار کسب شده: 322 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 07 فروردين 1387، ساعت 0:24 |
|
 |
1 ماه و 14 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
E}{$/\N  سال صفري!
تاريخ عضويت: شنبه 06 بهمن 1386 مجموع ارسالها: 52 اعتبار کسب شده: 571 محل سکونت: متغيرالمکان جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 07 فروردين 1387، ساعت 5:10 |
|
 |
1 ماه و 14 روز پيش |
|
|
| |
عشقولانه گري و عشق ورزي و عاشق نوازي رو توصيه مي کنم! چون از اين دنيا پرت مي شي و تو يه عوالم ديگه سير مي کني که خيلي فاز مي ده. مهم نيست که حقيقتو نمي بيني! خب اصلا نبيني بهتره. حقيقت که تلخه، چي رو ميخواي ببيني؟
فقط به قول يکي از دوستام عشقبازي با کسي که يه اپسيلون هم احتمال مي دي ممکنه باهاش نباشي خطرناکه.خيلي هم خطرناکه حسن! به هر حال خوش به حال اونايي که مي تونن و مي شن... |
|
|
|
|
|
|
 |
wilson  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 29 خرداد 1386 مجموع ارسالها: 153 اعتبار کسب شده: 837 محل سکونت: تهران جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 07 فروردين 1387، ساعت 9:51 |
|
 |
1 ماه و 14 روز پيش |
|
|
| |
خوب معلومه....همه عاشق ميشن!! |
|
|
|
|
|
|
 |
تنها با تمام دردها  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 30 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 314 اعتبار کسب شده: 748 محل سکونت: در قلب تو جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 10 فروردين 1387، ساعت 10:02 |
|
 |
1 ماه و 11 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
مهسا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: شنبه 03 تير 1385 مجموع ارسالها: 451 اعتبار کسب شده: 1399 محل سکونت: سن: 21 جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 13 فروردين 1387، ساعت 16:30 |
|
 |
1 ماه و 8 روز پيش |
|
|
| |
من واقعا از پست اکتيو متاثر شدم!!!
.............................؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
s_mr66  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 499 اعتبار کسب شده: 2536 محل سکونت: همه جاي ايران سراي من است جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 13 فروردين 1387، ساعت 17:55 |
|
 |
1 ماه و 8 روز پيش |
|
|
| |
| اکتيو نوشته بود: |
منو ببين که متن به اين درازي رو تو تالار ديوونه خونه گذاشتم.
ديدم سيب اينجا مطلب زده؛ حواسم نبود کجاست.
از همه ديوانه هاي عزيز عذر شديد مي خواهم. |
نه دادا اين متن هاي قشنگ باعث سر عقل اومدن ما ميشه
جالب بود ديدگاه قشنگي در اين مورد داريد اما بابيشترش يا ممتنعم يا مخالف
بازم از متنتون ممنون |
|
_________________ از نيل تا پنجاب
|
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 2083 اعتبار کسب شده: 3896 جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 13 فروردين 1387، ساعت 22:54 |
|
 |
1 ماه و 8 روز پيش |
|
|
| |
برادر من جذبه نداشت.تازه خيلي هم مهربون بود. |
_________________ خونهء عشقو نشون من بده
نذار عاشق بمونم فقط تو خواب 
|
|
|
|
|
 |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382 مجموع ارسالها: 1231 اعتبار کسب شده: 2510 محل سکونت: کارتون خوابيم سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 13 فروردين 1387، ساعت 23:26 |
|
 |
1 ماه و 8 روز پيش |
|
|
| |
| ستاره’ غريب نوشته بود: |
برادر من جذبه نداشت.تازه خيلي هم مهربون بود.  |
برادرش براي خواهرش جذبه نداشت. تازشم خيلي مهربون بود |
_________________ از ننه اديسون:
| نقل قول: |
از عاشق شدن مگه حاليته ؟
عشقت مال اون بچه ساليته ! |
|
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 2083 اعتبار کسب شده: 3896 جنسيت: زن |
 |
چهارشنبه 14 فروردين 1387، ساعت 10:45 |
|
 |
1 ماه و 7 روز پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
| برادرش براي خواهرش جذبه نداشت. تازشم خيلي مهربون بود |
کوچولو ولم کن . تو باز دست مامانتو ول کردي گم شدي ؟ چرا گيري به چرت و پرتاي من ؟!!! |
_________________ خونهء عشقو نشون من بده
نذار عاشق بمونم فقط تو خواب 
|
|
|
|
|
 |
manisa  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 تير 1385 مجموع ارسالها: 323 اعتبار کسب شده: 889 محل سکونت: tehran سن: 30 جنسيت: زن |
 |
چهارشنبه 14 فروردين 1387، ساعت 11:52 |
|
 |
1 ماه و 7 روز پيش |
|
|
| |
| سيب نوشته بود: |
چند توصيه دارم به همه جووناي مجرد
(1) وقتي خواستگاري کنيد که از جواب مثبت طرف اطمينان داريد. چجوري ميشه اطمينان داشت؟ احتمالاً بايد از قبل بشناسينش. هيج وقت به خواستگاري دختري که توي کوچه ديدينش و ازش خوشتون اومده و فکر مي کنيد دختر خوبيه نريد. از اون بدتر به هيچ عنوان به خواستگاري دختري که خواهر، مادر، بابا، خاله، عمه يا هر کس ديگه اي براتون پيدا کرده هم نريد. اگه بهتون ميگن که اين بهترين شيوه ازدواجه، مي تونيد با کمال اعتماد به نفس باهاش مخالفت کنيد. بنابراين اگه رفتيد خواستگاري و جواب رد شنيديد کاملاً تقصير خودتونه و به هيچ عنوان حق نداريد کسي به غير از خودتون رو مسئول بدونيد.
(2) بايد بدونيد که دختراي امروزي توي جامعه ما بسيار بسيار استقلال پيدا کردن و از پسراي بچه ننه خوششون نمياد. بايد نشون بديد که کسي براي شما تصميم نمي گيره و براي ازدواج منتظر اجازه از هيج احدالناسي نيستيد. اگر واقعاً وضعيت خونواده شما جوريه که بايد دختر مورد نظر شما از فيلتر بابا، مامان و يا بزرگترهاي ديگه بگذره، بهتره که قبل از انجام هر کاري وضعيت خودتون رو توي خونواده خودتون مشخص کنيد. مطمئن باشيد که اگه از همون اول زندگي به ديگران اجازه دخالت بديد بايد تا آخرش با اين مشکل سرو کله بزنيد. پس: احترام به بزرگتر ها رو با دخالتشون در زندگي خصوصيتون اشتباه نکنيد.
(3) جامعه ما هنوز جو مردانه اش رو حفظ کرده. خيلي از ماها توي ارتباط با خانم ها همون معيارهايي رو مورد توجه قرار ميديم که در رابطه با مردان ازشون استفاده مي کنيم. مساله رابطه با خانم ها هيچ ربطي به معرفت، مرام، رفاقت يا هر کوفت ديگه اي که توي روابط با مردا داريم، پيدا نمي کنه. خانم ها به کسي علاقمند ميشن که بهشون احترام بذاره و براشون امتيازهاي فوق برنامه ( ) قايل باشه.
(4) مسايل مالي در ازدواج بسيار مهمه. آدم آس و پاس از قبل شکست خورده. پس اول خوب کار کنيد و سرو سامون بگيريد. شما بايد به همسر آينده تون اطمينان بديد که ميتونيد از پس مخارج زندگي بر بيايد. خانمها همشون با چيزاي مجلل حال ميکنن. البته مسلماً پرداختن بيش از حد مسايل مالي خيلي هم خوب نيست.بدونيد همون دوست دخترتون که در هنگام جو گير شدن و قلمبه شدن عشق ميگه اصلا ًبرام مهم نيست که وضعيت ماليت چطوريه، اگه بعد از ازدواج نتونستيد نيازهاي روزانه و غير روزانش رو برآورده کنيد به راحتي و بدن رو دربايستي حرفاشو بهتون ميزنه و شما رو مسئول خواهد دونست. بنابراين بدونبد يه زن هميشه حق داره که شما رو به نفع يه خواستگار قوي تر به راحتي آب خوردن کنار بذاره. اين اصلاً چيز بد و کثيفي نيست و بايد باهاش کنار بيايد.
(5) و سرانجام به قول خارجکيا: The Last but not the least: هيج وقت با اولين کسي که عاشقش ميشيد ازدواج نکنيد. يه کم براي خودتون بگرديد، يه کم شيطوني کنيد بعد اگه خواستيد ازدواج کنيد. |
واقعاً در عجبم اين همه تجربه از کجاست ؟ استادچگونه از محضرتان بيشتر فيض ببريم ؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
rezaa سال صفري!
مجموع ارسالها: 46 اعتبار کسب شده: 452 محل سکونت: تهران سن: 19 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 11 ارديبهشت 1387، ساعت 22:37 |
|
 |
9 روز و 1 ساعت پيش |
|
|
| |
| manisa نوشته بود: |
واقعاً در عجبم اين همه تجربه از کجاست ؟ استادچگونه از محضرتان بيشتر فيض ببريم ؟ |
مانيسا يه دونه اي
مانيسا دردونه اي |
|
_________________ ديريست که دلدار پيامي نفرستاد.ننوشت کلامي و سلامي نفرستاد
|
|
|
|
|
 |
|
|